Jump to content
PirateClub.hu

Ajándékok a pasiknak, de mit?


nickey
 Share

Recommended Posts

Egy nőnek könnyebb ajándékot venni, mint egy férfinak. Ez tény :lol: A nők örülnek minden kis apróságnak, kis rózsaszín micsodáknak stb. De minek örültök ti, férfiak? Erre lennék kíváncsi :) Mindig bajban vagyok az ünnepekkor, mert nem tudom, mi a megfelelő ajándék, és szeretném ha segítenétek :blush: :blush: Karácsony? Valentin nap? Születésnap? Névnap? Mikor mi a jó meglepi? :) Várom a javaslatokat!

Link to comment
Share on other sites

"Egy nőnek könnyebb ajándékot venni, mint egy férfinak."

 

Szerintem meg pont a férfiak "igénytelenebbek". Egy férfinak veszel egy üveg bort és kész de egy nőt nem lehet ilyen könnyen elintézni. :D

De engem igazából nem érdekelnek az ajándékok. Jobban örülök ha a barátnőm meglep egy finom vacsorával és együtt vagyok vele.

Link to comment
Share on other sites

Erről nekem is eszembe jut ez a mondás: "A férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út."

Bizonyos körülmények között igaz. :D

De ha különlegesebbet szeretnél akkor csak figyelj a párod beszélgetésére. Én mindig úgy találom ki, hogy mi kell neki a b.nőmnek, hogy néha beszélgetés közbe elejt egy szót egy dologról amire vágyna, vagy volt de már nem jó. Akár milyen apróság is nagyot dobhat a dolgon. Általában erre felfigyelek és a legközelebbi alkalomkor van mit ajándékozni. Említenem se kell, hogy nagy sikereket érek el vele :D Persze ebben az esetben azért a háttérből figyelni kell, hogy az adott dolgot nem-e kapott közben vagy vett magának.

 

Sok sikert és pozitív visszajelzést! ;)

Link to comment
Share on other sites

"kis rózsaszín micsodáknak " én nagyon örülök, ha egy lánytól ilyet kapok, főleg ha már jó nedves :)

 

Amúgy attól függ...engem a 22. szülinapomon a volt barátnőm azzal lepett meg, hogy vett egy vadító ruhát, nem tudom, hogy hívják, ilyen csipkés fölső, meg francia bugyi, majdnem le is téptem róla még aznap este... :) Szóval én ilyennek örülök, de volt, hogy magának vette és mégis nekem kellett mindig használnom...persze rajta...gondolom vágjátok miről van szó! :)

Link to comment
Share on other sites

Ha fiú fiúnak szülinapra pl mi vettünk egy baráti társaságba hawernak gumikecskét ( olyan mint a guminő:D ) mekeg is , és a szülinapi buliba egy kocsmába adtuk át :D jó poén volt

lány fiúnak : én általába mindennek örülök , ha nem akkro próbálok úgycsinálni eddig nem nagyon hordtam ékszereket , barátnőmtől kaptam egy karkötöt éjjel nappal rajtam van.

Link to comment
Share on other sites

Szerintem a legjobb ajándék az amit Tőled kap. Ennyi. Nem kell semmi extrára gondolni, mert nem az számít hogy mit kap tőled a srác, hanem az hogy tőled kapja. Néha pl egy kis vacak is többet jelenthet, mintha egy Ferrarit vennél neki ;) Adj neki valamit, ami téged juttat az eszébe, és akármi is az, ha igazán szeret, akkor imádni fogja :P de egyébként ez teljesen egyénfüggő... ha valami drágát esetleg hasznosat akarsz neki venni, ismerned kell hogy mit szeret. De nem az értéke kéne hogy értéket képviseljen a srác számára, hanem az, hogy tőled van.

Link to comment
Share on other sites

Belőlem kiindulva, egy fiú annak örül aminek hasznát is veszi. Szóval lányok az apró kis csecsebecséket hanyagoljátok, mert ha egy férfi ilyennek örül akkor azt csak azért csinálja hogy ne bántson meg titeket. Én inkább valami ruhát, parfümöt stb. szoktam mondani a bnőmnek mert azt legalább használom is. Vagy keressétek meg azt a dolgot amit a barátotok fanatikusan szeret, mert azzal biztos nem lőtök mellé. Nálam ilyenek a Real Madridos dolgok. Jobban tudok örülni egy Real sálnak, mint egy több ezer forintos hasznavehetetlen apróságnak. Ja és ilyenkor valódi az öröm.

Link to comment
Share on other sites

Ja igen én meg pl még oda vok az ilyen bőr meg iylesmi otthon készült karkötőkért szal engem ez nálam mindent visz. :) =]

szerk.: ja emg igen a parfüm... :) msot a szülinapomra kaptam 2 bnőmtől is szal msot van de pont eltalálták az illatát szal annak tényleg örültem :D mert már az enyém pont fogyóban volt =( szal így pontjóljött =)

Link to comment
Share on other sites

Hm, nem nagyon tudom, hogy pl én minek örülnék :D Mondjuk egy extraizgalmas estének :lol: Ja, az ilyen cuccok mint a karkötő, vagy vmi sapi is király... vagy egy vicces póló.Akármi, csak tényleg legyen vmi haszna :)

Link to comment
Share on other sites

Ez személyfüggő! Mindenkinek más az izlése, mindenki mást szeret! De a legfontosabb az, hogy a barátnőjétől kapta az illető! Én pl. szülinapomra barátnőmtől egy plüsskutyát kaptam, az ilyen nagyfejű plüsskutya, nagyon édes, és mindennap vele alszok! De én pl. egy finom parfümnek is örülnék! De én igazából a meglepetéseket szeretem! szal a másik találja ki, hogy mit vegyen nekem, én nem mondok senkinek, hogy ezt/azt vegyél nekem!

Link to comment
Share on other sites

Teljesen mindegy, hogy mit kapok de azt szívből kapjam.

Egy artéria megfelel?

 

Persze mindenki örül annak, ha gondolnak rá, teljesen mindegy az ajándék tartalma. De az örömöt lehet fokozni, ha tényleg valami igazán hasznosat kap. Legalábbis szerintem.

 

A legjobb ajándék valóban a szex, amit az ünnepre való tekintettel illő feltupírozni. Talán ez a legkevésbé személyfüggő, amivel nem lehet elbukni. Egy dögös fehérnemű megfelel, vagy ha játékosabb a lány, akkor akár szerepjáték is szóba jöhet. Mondjuk, ha beöltözik szobalánynak - csak a példa kedvéért - akkor azt az estét biztos sokáig megőrzi a srác. Maga a saját készítésű vacsora inkább csak arra jó, hogy ezt az estét megalapozza.

 

Persze nem lehet mindig ilyennel előállni - dehogynem - és kellenek a hagyományos árucikkek is. Csak ez már abszolút személyfüggő. A borotva, borotvahab és társaikat elég sznob ajándékoknak tartom. A sört meg inkább a haverok adják. Örülni örül neki a jutalmazott, de illő a lánynak saját magával szemben felállítania egy mércét. Például egy ruhadarab, ékszer, parfüm, esetleg valami elektronikai cikk is lehet jó választás. A legtöbb embernek van valami hobbija, szenvedélye. Bármi apróság, ami kapcsolódik hozzá, az már nyerő. Ha valaki imádja a képregényeket, mint Dannyman, akkor értelemszerűen egy képregény is lehet nagyszerű ajándék.

 

Ha egyik alternatívában sem biztos az ajándékozó, akkor elrejthet az ajándék mellé valami kis saját készítésű apróságot - vagy adhatja csak azt. Hogy egy konkrét példát mondjak: Ha Dannyman-nek nem tudná a lány, hogy milyen képregényt vegyen, akkor az oldalak közé rakhat valami személyeset. Ez meg lehet akár egy fénykép is.

Link to comment
Share on other sites

ez az ajándékvásárlás kényes dolog. az, hogy mit venne az ember attól függ mennyi ideje van együtt a pasival.

volt, hogy jártam egy pasival, és az első randin elvitt butikokat nézegetni. nem nagyon értettem miért is teszi ezt velem, mert nem vok egy plázacica, és szeretem az értelmes kikapcsolódásokat. ahogy nézegettük a kirakatokat mindig mutogatta a férfi cipőket, parfümöket stb... nem nagyon értettem miért? :blink: aztán kiderült, hogy jött a névnapja és azt gondolta, h majd én azt megveszem neki. SOHA!!!! úgy hajtottam el ahogy kell. szóval nem mindegy a vásárlás.

ha hosszú ideje vagy együtt akkor sokmindent lehet venni. imádok cipőt, bőr öveket, ingeket, könyvet, stiftet, farmert venni. olyanokat ami hasznos és jól is néz ki, tehát a stílusa. de ez mindig pénztárcafüggő.

ha alig ismerem akkor vmi jelképeset vesz az ember. feliratos bögrét, vmi praktikusat. szipi

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

A szokásosakon kívül exemtől 2 nagyon eredeti, meglepő ajándékot kaptam. Még régebben, mikorn agyon új, és ütős volt a heti het3es, annak a felvételére vett két jegyet nekünk. Kb 4 óra sűrű poénzuhatag volt, utólag ebből vágtak össze 1 órányit, többi elveszett, pedíg végig nagyon nyomták... (ez kb 8-9éve volt, de lehet előbb)

 

Másik, meg egy vitorlázórepülésvolt, igaz, nem repcsi vontatta a vitorlázót, hanem egy jó messzire állított csörlős kocso húzta fel, de érdekes volt nagyon. Persze emellett nem maradtak el az apróságok, torta stb-k sem.

 

Nagyon kreatív volt ilyen téren. Máskor is egész hasznos dolgokat szokott venni. Ismerni kell hozzá az embert tényleg, mi az ami nem untatja, hanem meglepi szó szerint!

 

Olyan is volt, hogy szexi csipkés fekete egyberészest vett magának, azaz nekem , egy dögös új apróhálós fekete harisnyával. Na, ennek az élvezése tovább tartott nálam, mint a vitorlázó repülés :D

Link to comment
Share on other sites

Attól függ, h mennyire ismered az illetőt, vagy mennyire vagytok jóban. Ha mind két válaszra legalább "elég jól/jóban" volt a válasz, akkor talán valami személyes dolgon töpreng. Valami ami a hobbijához szükséges. Itt lehet szó bármiről. Biztos örülni fog, és nem csak annak a valaminek, hanem a figyelmességnek is. A bor sem rossz megoldás, csak nem mindig célravezető. Ugyanis mindenkinek van egy ún NO1 bora, amit tudnod kell, h mi.

De jó ajándék lehet egy toll, egy jobb öngyujtó, cigarettatárca, amit nap mint nap magánál hord az ember, és emlékezteti arra aki adta neki.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...