Jump to content
PirateClub.hu

2012


retry
 Share

Szerinted beválik a 2012-es jóslat?  

119 fórumtag szavazott eddig

  1. 1. Szerinted beválik a 2012-es jóslat?

    • Igen
      18
    • Nem
      100


Recommended Posts

  • 2 months later...

Én sem hiszek az ilyenekben.Hát, minél nagyobb egy hülyeség, annál nehezebb értelmesen érvelni (ellene, vagy akárhogy...)

De csak vissza kell gondolni.2006 június 6.(2006.06.06.)Akkor ugye a sátánisták miatt kellett volna szétesnie a midenségnek (róluk most nem szándékozok írni.)Aztán a legszembetűnőb a 2000 szilveszteri dolog.MammaMia, három nulla egy kettes után!Ez mindenre bizonyíték!És bizonyára minden évre kitalálnak egy ilyet, csak valamelyik jobban befut.

Komolyra fordítva a szót, elhiszem, hogy sok prbléma adódik ilyentájt... De hát világválság már volt, és valószínűleg sok más hasonló nagy probléma is a történelemben.Birodalmak, vagy "olyasmik" is omlottak össze... És a többi sorscsapás (már akinek az) is előfordult, vagy hasonló mértékű biztosan.Csak talán régebben az emberi hülyeségnek nem volt ekkora divatja.Mostanában nagyon ráér mindenki ilyenekkel foglalkozni.Nem biztos, hogy több időnk van rá, de amink van, azt úgy látszik felesleges marhaságokra is felhasználjuk,Itt nem az erről való beszélgetést gondolom, hanem, ha valaki nekiesik kampányolni (szavazz ránk, akkor adunk még két évet a világnak :D :D ) egy ilyenről.Úgy értem, ezeket tejeszteni, stb.

Szóval, én nem dőlök be.Szerintem ennek is vége lesz (mind a problémáknak, mind a világvége mániának).Persze lesznek valószínűleg új bajok is, mert az emberiség nem mindíg tanul a hibáiból.No, ennyi.

 

Ja, előnyei: Új táptalaj a vicceknek (biznyára lesznek jók is), valakiknek legalább leköti az agyát és nem csinálnak nagyobb hülyeségeket, és még bizonyára egy csomó más ok. :D

Link to comment
Share on other sites

Tuti, hogy eljön. Hameg nem, az se baj. Meg az se, ha eljön. Nekem mindegy. Csak nehogy azon a naponjöjjön el a világvége, amikor végre kiderülne, hogy ki is Ted Mosby felesége a HIMYM-be. :) Mert, ha így történne, az heti 20 perc pazarlást jelentene az életemből... :P

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...