Jump to content
PirateClub.hu

A legjobb nyári szexpozíciók


Szergej77
 Share

Recommended Posts

A legjobb nyári szexpozíciók


Bájos kis gyűjtés a forró nyári "szituációk" igazán mélyreható kihasználásához. Érthetően, kiemelt szerep jut az ideális hőmérsékletű, finoman öltöztető víznek...

cosmosex_stairs_1__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Lépcső a mennyországba
A szállodai medence kijárati lépcsőjén üldögélő szétterpesztett lábú hölgy kellemes meglepetés egy kellőképpen felajzott hímnek. A sok kreativitást nem igénylő pozítúra nagy mozgásteret enged a férfinak, aki kedvére tologathatja kedvesét és szerszámát.

cosmosex_ladder_1__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Szerelem a létrán
Ez már kicsit technikásabb. A komoly nyilvánossággal és közbotránykeltéssel járó figura szerkesztőségünk egyik kedvence lett... miközben kerekre nyílt szemű úszómesterekről kezdtünk vizionálni. A félig vízbemártott leányzó szolídan meghajol a férfi előtt aki hátulról mögéhelyezkedve pászítja helyére hímtagját. Felejthetetlen élmény. (másoknak is.)

cosmosex_sprink_1__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Szexi "Spricc"
Azoknak, akik kimagasló látogatószám reményében szeretnék magukat viszontlátni egy videómegosztó honlapon csakis ezt a pozíciót javasoljuk! Legyen szó kerti spriccolóról,mezőgazdasági öntöző-berendezésről, csőtörésről vagy csak simán a fullosabb strandokon található medence előtti vízpermetezőről: Kapjanak az alkalmon!

cosmosex_shower_1__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ha nedves, az sikamlós
Ennek az "örökzöld" megoldásnak a zuhanyrózsa feltalálása óta nem csökken a népszerűsége. Az otthon is gyakran bekövetkező figurát, most kültéren érdemes bemutatni, így a napfürdővel vegyes zuhanyzás kellemes barnulással hálálja meg a közös fürdőzést.

cosmosex_waves_1__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Hullámfürdőzés
A hölgy kényelmes terpeszben helyezkedik el partnerén, aki a törökülésben ül a csekélyvizes partközeli részen. A hullámok ringása gyengéden segíti a "ritmust". Így szinte "szentháromságban" egyesülhetünk Poszeidonnal...

Itt azonban nem mehetünk el szó nélkül a kiemelt körültekintés mellett. Mert a tenger, bár sokkal tisztább mint a strandok medencéi, mégis számtalan apró hegyes "hordalékkal" keserítheti meg az édes pillanatot.

cosmosex_hottub_1__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Pezsgőfürdős élvezet
Mondjanak bármit, a pezsgőfürdőket a szexhez találták fel. Erősen csodálkozom, hogy nem kaphatók szexboltokban,... A fürdőkádban alkalmazható testhelyzetekre vonatkozóan nem sok értelme lenne bármit is írni, ott úgyis mindenki feltalálja magát.

Csak ne felejtsük el bekapcsolni pezsgést...

cosmosex_deep_1__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Mélyvízi kalandok
Nincs szebb férfiálom a súlytalan partnerrel való szexnél. Amihez aligha lehet hasonlatosabbat találni, mint a mélyvíz. A hullámzás segítő hatása itt különösen jól érvényesül kombinálva a legkülönbözőbb pozíciókba való forgatás lehetőségével.
A szégyellőseknek főleg ezt ajánljuk, hiszen akár egy pár méterre pancsikoló fürdőző mellett is önfeledt kielégülésben lehet részük.

cosmosex_raft_1__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

"Lüszi" a matracon
Végül a tuti befutó. Az optimális vízmélység keresése közben fokozatosan kanosodó férfi legszebb álmai válnak ezzel a módszerrel. A legkéjesebb tili-toli, a matracról félig lelógó hölgyet a férfi árbócára hajóztatni. A leglustább férfiaknak kitalált pozíció, igazán minimális energia-befektetést igényel és extra élvezetet biztosít.

Matracra fel matrózok!

forrás: boon.hu

Ezt most találtam és kicsit azért megmozgata a fantáziám, vannak jó dolgok benne :)
vélemény?



Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Utolsó 2 a legjobb :D

De mind2őnél simán lelehet bukni!

Szal 1 nyilvános medencébe/tengerbe/strandon lazán észreveszik!

Bár én voltam már pár tengerbe csomó jó nő kajak meztelenül ment a vízbe!

Na akkor kicsit elfeküdtem a vízbe 1 darabig fel se álltam mert... :D

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
  • 2 weeks later...

Az utolsó a jó meg a klasszikus zuhanyzós :D Bár az én esetemben nem olyan egyszerű meg kényelmes mint a képen, mert jóval magasabb vagyok mint barátnőm :D

Bár én nem igen csinálnám egy nyilvános medencében, vagy pl a Balatonban :mellow: Ki tudja mit szedsz össze :o de ezekhez nem feltétlenül kell víz :lol: csak úgy fárasztóbb.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
Az utolsó a jó meg a klasszikus zuhanyzós :D Bár az én esetemben nem olyan egyszerű meg kényelmes mint a képen, mert jóval magasabb vagyok mint barátnőm :D

Bár én nem igen csinálnám egy nyilvános medencében, vagy pl a Balatonban :mellow: Ki tudja mit szedsz össze :o de ezekhez nem feltétlenül kell víz :lol: csak úgy fárasztóbb.

 

Hihi :D a matracosat csináld meg víz nélkül :D

Am köszi szépen :) szerintem a top2 a tengeres, meg az utolsó előtti :rolleyes:

Na majd nyáron :D

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...
  • 3 months later...
Gyerekek, lassan nyár. :D Elö lehet venni ezeket.
Ahogy nézem a képeket, mást is elő lehet venni! :)

 

Erről az egészről annyit, hogy volt egy ismerősöm aki menőzött azzal, hogy a Balatonban veszítette el a szüzességét. Én nem menőnek találtam, hanem sajnáltam érte. Szerintem is koszos és ocsmány a vize, nem efféle mókára való...

Link to comment
Share on other sites

Akkor a te kis öröm barlangod eléggé jól bírja. Én már a tóba magába sem megyek bele, pedig 5perce van a part. A kis német purdék oda kakálnak meg pisálnak bele, mások meg ott nyomkodják egymásba a micsodájukat, meg utána úszik ki belőlük az a sok kis micsoda...hát fláj!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...