Jump to content
PirateClub.hu

Nem áll fel.


thoger
 Share

Recommended Posts

  • 5 weeks later...

Velem is fordult már elő, pont így ahogy veled is. Megoldás számomra az volt hogy abszolút leszoktam pornó nézésről (na jó párszor azér elvesztem a lélekjelenlétem (:P) de nem heti 5-6x nézek poreszt mint előtte) és így semmi probléma nincs :) nem lehet hogy túl sok a jóból neked is?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Tényleg ne hallgass senkire! Beszélnek itt mindenféle butaságot. Véleményem szerint azért nem áll fel a teodolit a műszerlábra, mert nagyon készülsz rá. Végtére is nem parancsszóra működik a dolog. Hiába akarom h a tábornok vigyázba vágja magát, mert egy tábornok nem ugrik minden szóra. Szerintem ott kezdődnek a bajok, h görcsösen készülsz a dologra, de legalább is tudatosan. Ekkor aztán gyorsan fél hat lesz. És mivel már volt rá példa, így az is belejátszik, h már félsz a kudarctól is, nelkezdesz egyalni a dolgon, és akkor az összes vér az agyadba megy.

Had meséljek el egy történetet. Jó rég volt. Összejöttem egy csajjal, és hát elhatároztuk, h megtesszük. készültünk, meg minden. Amikor oda jutott a dolog, h csomagolni kellene, hát hírtelen lett félhat. Kész égés volt, gondolom értitek. Megbeszéltük, h nem is eröltetjük, mert abból aznap este már semmi jó nem sülhet ki, és csak inkább öszebújunk és beszélgetünk... Fél óra múlva már gond nélkül csomagoltunk, megtettük, és később már nevettünk az egészen.

A történet tanulsága az, hogy minél jobban akarod, annál jobban nem fog menni.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 1 year later...
  • 1 year later...

Van egy tuti megoldás forro vízet kel rá csepegtetni ,de nagyon ovatosan és csak saját felelőségre ne várj csodát tőle ,de napi 2-3x megcsinálod 2 héten belűl elmulik a hiba. Több haveromnál müködöt illetve nálam is. Annit kel róla tudni ne 1 helyre csepegtesd meg ne túl közelről illetve elöbb logasd bele langyos vízbe hogy ne kapjon olyan hírtelen nagyon nagy hőkülömbséget. kb 7-10 cm magasról érdemes ha a bőr sérül akkor kezeld le és álj le a kurával.Mindenki csak saját felelőségre és nagyon ovatosan !!!!!

Link to comment
Share on other sites

nézd én már sok mindent probáltam nekem is ilyesztő volt bár a problémámon segített ,a leírás sztem pontos én egy picit elrontotam mert egy picit a bőr megéget mai napig megvan a helye (semmi komoly csak picit más színe van egy ponton)ezért írtam h ovatosan és csak saját felelőségre bár ezt nem lehet elégszer hangsúlyozni !!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...