Jump to content
PirateClub.hu

Nem áll fel.


thoger
 Share

Recommended Posts

Szerkesztve:

A probléma már egy jó ideje megoldódot. Mindenképpen a bűnös a tudatalatti idegeskedés volt. Ha másnak ilyen baja van, ne aggódjon ez nem maradandó, és mindenképpen beszélgessen erről a párjával. Immár 7 hónapja együtt vagyunk és tökéletes a sexuális életünk is. Hajrá emberek, csak semmi para.

 

 

"Hát elkeseredésemben írok most. Fontos leírni szűz vagyok. Barátnőmmel már egyszer eljutottunk odáig hogy meglegyen az aktus, már be volt gerjedve és én is, de nekem valahogy nam akart működni a dolog. Igaz közbejátszhatott hogy már elég késő volt és fáradt voltam. Jó, akkor majd legközelebb... Legközelebb azt vettem észre hogy petting közben sem nagyon áll a dolog, pedig kéne...Aztán csak odajutottunk hogy nagyon beindultunk egymásra. De már megint nem akart működni. Nemértem. Tökéletesen néz ki, mind ketten akarjuk már mint az állat, de valahogy nem izgulok fel. :( Máskor meg egy egyszerű smárolástól már áll mint a cövek."

Link to comment
Share on other sites

Ne hallgass senkire, csak hülyülnek :)

 

Bizony abban a nagy helyzetben vagy hogy nagyon izgulsz az esettől :)

Szerintem 10 fiúból 9-el megesik ez ami veled, csak sokan nem merik bevallani :)

 

Semmi probléma nincs, egészen egyszerűen el kell lazulnod. Legyél őszinte, mond meg a barátnődnek hogy neked ez lesz az első!

Lazítás képen pár gyertya, és egy kis halk lágy zene szerintem oldani fogja a feszültséget :)

Link to comment
Share on other sites

korom 17... Én Biztosan nem félek az esettől, és ezt nem terelésképpen mondom. Biztosra akarom. A párom is szűz.

Szóval itt nincs félelem probléma. Max azt tudnám elképzelni ám hogy először megijedtem hogy fú basszus első alkalom lenne azán nem is áll fel? Azután meg már egész végig azon kattoghattam hogy nem áll fel majd megint és ezért nem állt fel. Persze én azt nem nagyon veszem észre, de lehet ez van... :S

 

Link to comment
Share on other sites

Legközelebb azt vettem észre hogy petting közben sem nagyon áll a dolog, pedig kéne...Aztán csak odajutottunk hogy nagyon beindultunk egymásra. De már megint nem akart működni. Nemértem.

Szóljál már a barátnődnek segítsen rajtad, valahogy. Kis simogatással vagy valami. Nem kell egyből deepthroat-ra gondolni. :D

Link to comment
Share on other sites

Egy 30 és 80 év közötti férfiak körében végzett tanulmány szerint a megkérdezett 8000 férfi 30-40%-ának nem kielégítő a szexuális élete. Minden ötödik férfinek vannak erekciós problémái, s közülük csupán minden harmadik kezelteti magát. Becslések szerint az érintettek száma emelkedni fog. A potenciazavarok leggyakoribb kockázati tényezője a cukorbetegség, a különböző szív- és érbetegségek, az életkor, a dohányzás, a túlsúly. A pszichoszociális tényezők a zavaroknak csupán 20%-t okozzák, legtöbbnyire „csak” elmélyítik az amúgy is meglévő panaszt.

Link to comment
Share on other sites

Nekem is volt egy pasim aki ugyanezzel a gonddal szenvedet.. Csak ő már nem volt szűz.. Igazából neki mindig akkor ment össze mikor bekellett volna rakni:S Már olyan szinten rossz volt számomra hogy felhuzott is mindig ugy maradtam.. mindig bevoltam gerjedve rá és mikor már láttam hogy esély sincs rá hogy felálljon a kellő időben akkor már ugy álltam hozzá az egészhez hogy ez nem fog összejönni... Magamat is híbáztattam és rájöttem nem én volam a híbás.. De nem birtam sokáig ezt a helyzetet kiléptem... De nem azért írtam le ezt hogy te is így járj csak hogy tudd nem vagy egyedül.. és ő 22 volt

Link to comment
Share on other sites

1-2 pohár sör vagy bor oldja a gátlásokat.DE csak 1-2.Több már érzéstelenít.Ne izgulj.Mond azt hogy meg masszírozod.Így ahogy szépen lassan vetkőzteted van időd hogy beinduljon a fantáziád.Ő nem látja és nem tudja hogy te hogy "állsz".Csak csináld érzékien úgy hogy szépen megfogod néha a mellét vagy mást:)De a lényeg egy idő után már te is meg fogsz őrülni csak hogy forduljon feléd "na hormonok már beindultak".Ééééés ennyi.Már a helyzet magaslatán vagy.

Link to comment
Share on other sites

Ha máskor feláll akkor nem vagy komoly eset :) egyszerűen csak lazíts, és ne akard elsietni a dolgokat. :) a petting része a dolognak nem csak a csajszinak jó, hanem neked is... elégítsd ki a csajszit mondjuk szájjal, és ne foglalkozz azzal, hogy még nem vagy kemény... mire a csajszi először elmegy, valszeg már az leszel, és akkor már neked s kezdődhet a móka :rolleyes: a lényeg, csak az, hogy ne stresszeld magad semmin... ha meg egyáltalán nem állna fel, attól a csajszi még élvezheti a dolgot... ess neki bármivel ami épp a közelben van (remélem nem vagy kaktuszgyűjtő :D ) és szórakoztasd kicsit ;)

Link to comment
Share on other sites

Őszintén szólva, mikor először olvastam a gondodról thoger, arra gondoltam,hogy lehet, hogy rossz ajtón kopogtatsz. Hogy szeretnél valamit, történetesen a női nemet, és nem is vagy ugyan tudatában neki, de az érzelmek azon dolgok közé tartoznak, amelyeket nem lehet méricskézni, manipulálni. Vagy szereted, vagy nem. Szeretnéd szeretni, meg majd megszeretem, szép is lenne, de vannak olyan kódok bennünk, amelyeket nem tudunk felül írni.

Aztán tovább gondolkoztam, hogy mi lehet a baj. Ha a nemmel nem is van gond, de mással eléggé.

Nem győzöm ismételni magam, de magamat bizonyítva sokszor ugyanabba a problémába ütközök bele, amely más és más köntösbe van bújva, de ugyanaz. Fogyasztói társadalomban élünk, ami el próbál mindent adni. Nem ritkán az erotikát alkalmazza, és ez által tudattalanul egyfajta csömör alakul ki bennünk. Én például egyáltalán nem jövök már izgalomba, sőt, kifejezetten unom, ha a Fókuszba újra leadnak egy mellműtétet, vagy valamilyen pornócsillag vallomását, mert a szépet és jót lehet halmozni, de minden, amely mértéktelen, előbb-utóbb méreg lesz. Nincs hírértéke, rendben. De van rengeteg más dolog az ember számára a világban. Fontos a szex. Fontos a szexuális élet, és én annyira szeretném, ha még ezt jobban oktatnák is a középiskolákban, mert sok a tapasztalatlan fiatal. Amerikában már kialakult egy ilyen forma: osztályfőnöki órák helyett önismereti órákat tartanak, amelybe a szex is beletartozik. A szülő nem akar leülni beszélgetni erről a gyerekével, az iskolának meg nincs erre kapacitása. De végül is, amit most ki akarok ebből a dologból hámozni, az az, hogy ez nem a te hibád: itt van egy nagyon szép világ, amely gyakorlatilag tabu nélkül szembesíti az embert a nemiséggel, a korai szexuális élettel, szembesíti a testet bizonyos igényekre, a tudat egy részét a trendire, merthogy már az egész osztály szexel, és nekem is kellene, mert ez az egyik fő téma a szünetben, és azt látjuk: a közösség legyen akármilyen tájékozott, maga az egyén, hiába van neki párja: lelkileg még nem érett a szexuális életre. Vagy lehet, hogy kezd az lenni, de mindezt erőlteti. Erőlteti a kultúra, a társadalom. És ezt nem szabadna. Mert egy párkapcsolat nem csak a szexről szó. Az a hab a tortán, de aki csak habot eszik, az nem tapasztalja meg az igazán édeset, hogy ott van az a nagyon finom tészta is, a krém is, az eper is. A hab is finom, de gyorsan eltűnik a szánkban.

Ismerek embereket, főképp fiúk csinálnak ilyeneket: fogadásokat kötnek, miszerint ha nem veszted el xy idő alatt a szüzességedet egy lánnyal, akkor melegnek vagy bélyegezve. Ez nem normális.

Még ha azt s írod erre, hogy nem erőltetett dolog ez, de! Tudattalan. A lelked még nincs ráhangolódva, és ezt érzi a tested is. A tudatod hiába akarja, ha a lelked nem, a tested sem fog reagálni.

Amit előttem is sokan leírtak, és én is egyet értek vele, és már párszor leírtan: a szex valóban nem csak a közösülésről szól, de az igazán jó együttlétet a hosszú előjáték teszi élvezetessé.

Most több dolog nem jut eszembe, de szerintem gondold végig. Mert az, hogy nem áll fel, ennek nem testi okai vannak. Ilyen idős korban nem tartom valószínűnek, hogy impotens vagy. Lelkileg zavar valami. És ha nem is azok a dolgok, amiket leírtam, akkor valami más van a mélyben, és ennek a jéghegynek csupán a csúcsa a szexuális zavar.

Link to comment
Share on other sites

azt olvasom, h áll mint a cövek és nem működik... az óvszert ha felhúzod, gondolom... akor azzal művészet a sex! javaslom ha felhúztad és mielőtt betennéd neki, csináld magadnak!!! csak óvatosan a koton bírgya! és az álló cuccal a bnőd csiklóját is izgathatod, dörzsölheted neki, jól felizgulsz és hidd el, nem fog cserbenhagyni! én őszintén szólva utálom a kotont... jó igen tudom... safety... de az élvezet amit nyújt háth... egy jobb recskázás jobban esik :P de elsőre feltétlen az kell!! ha szed majd bogyót akkor nem és hosszabb távon az a kifizetődőbb!

 

am próbálkozás előtt 6-10 napig napi 3-4 szer csináld magadnak, utána 2 nap semmi és úgy próbáld meg .) -1 ágy lesz az eredmény .)

 

ha vmi kérdésed van írj rám, ha valami nem kóser valamejőtöknél... lehet tudok segíteni...

Link to comment
Share on other sites

feher-farkas, azért ez egy kicsit túlzás már. ha 17 évesen szeretik egymást és vágynak is egymásra, akkor szerintem itt nincs mit beszélni lelki problémákról. ennyi idősen már sokan felkészültek lehetnek az első együttlétre, főleg ha régebb óta együtt vannak és tényleg szeretik egymást.

simán izgul a srác magától a szex tudatától, ennyi. na most ki mennyire tartja cikinek, de oldódhat a feszültség, ha megbeszéli a barátnővel. ha ez kicsit kellemetlen, akkor minimális mennyiségű alkohol valóban oldhatja az ilyen szorongást.

Link to comment
Share on other sites

Nyugi haver nincs veled semmi baj :) Csak az izgulás miatt van ez most veled (hidd el én is így voltam én se tudtam hogy mi lehet a baj de csak lazítás kérdése és hogy ne azon járjon az agyad hogy "mért nem áll????:D")

Ahogy pedig az előttem szóló is mondta az alkohollal csak óvatosan :D

Link to comment
Share on other sites

Nekem ez a véleményem, szeretek a dolgok mélyére nézni.

Vannak, akik izgulnak az első alkalom alatt. De az izgulás is egy lelki dolog. Ez olyan, mint a vizsgadrukk. Megfelelő mennyiségben adagolva segíti az embert. Ha nagyon izgul, akkor megbukik. Izgulsz, és ez felpezsdít, de thoger annyira izgul, hogy gyakorlatilag leblokkol. De miért?

Ha pedig megint a vizsgadrukkból indulok ki: az ember vagy azért izgul túlzottan, mert egyszerűen ilyen, és erről nem tehet, vagy mert nem tanult meg rendesen. Ez igaz a szexre is érvényes.

Görcsöt látok a szavaidban thoger. Félsz, hogy nem tudsz örömet okozni a partnerednek, hogy nem tudsz örömet okozni magadnak. szeretnéd a szexet, de félsz, hogy nem fog úgy sikerülni. Az emberi psziché pedig rendelkezik egyfajta teremtő hatalommal is. Ha nagyon, akár tudat alatt hiszünk valamiben, az előbb-utóbb meg fog valósulni. Ha félsz a szex sikertelenségében sikertelen is lesz. Görcsölsz rajta,

Én inkább javaslok egy beszélgetős, romantikus estét, ami szépen-lassan átmegy az erotikába, hogy levetkőzhessenek a gátlások.

Link to comment
Share on other sites

bevallom nekem is volt ilyen amikor először akartuk barátnömmel én meg valahogy nemtudom megilyedtem tőle :)

nagyon beindult a csajszi azt én meg megtorpantam hogy juj!! de aztán az elkövetkező alkalmakkal miután már sikerült utánna már nem volt ilyen problémám.

Link to comment
Share on other sites

Jajj istenem... :D Az első mindenkinek ilyen szerintem.. Vagy nem áll a cerka, vagy hamar elmész. :D Ez ilyen. Én is hasonlóképpen voltam mint te, görcsöltem, ideges voltam nagyon, és azért nem akart állni. Mondjuk akkor muszáj voltam időre csinálni, mindössze 15 percünk volt, hogy lezavarjuk az első menetet. :D Tanácsom: Addig ne kezdjetek bele semmibe, amíg meg nem ismered a csajt. Hidd el, könnyebben megy minden az ágyban, ha jól kijöttök a csajjal, és sokat nevettek, jól megvagytok. Erőltetni a dolgot pedig nem szabad! Az a jó szex, ha spontán jön, nem pedig az, hogy megbeszélitek előre a dolgot, mi hogy történik. Vagy guríts le előtte 1-2 felest, hogy feloldódj! Ez is 1 megoldás. De 2feles! "Nem több, nem kevesebb! A testnek is megkell adni":D :D Remélem tudtam segíteni.

Link to comment
Share on other sites

A második felsülésnél is teljesen spontán jött a dolog. :)) És tényleg aakrom, már szeretném, és nem azért hogy húú végre megtörténjen, hanem hogy örömet szerezhessek elsősorban neki. (hoppá, itt a baj, lehet túlságosan rá figyelek, nem magamra?) És a gátlásokkal sincs probléma. Mindegy nemis folytatom tovább a témát, mert rájöttem ez teljesen pszihés, egyedül kell valahogy belül megoldani. A jószón kívül más nemtud mást adni. Köszi a jószót. :))

 

Még azt megjegyzem feljött hogy legközelebb iszunk egy pindúrt, sztem segíteni fog. :))

Link to comment
Share on other sites

Szioka.En egy 32 eves lany vagyok,aki megert ha bar ilyen pasim em volt.tenyleg NE AD FOL>Egy kis romantika,gyertya,vacsora ha tudsz fozzni.Eleg egyszeru gyertyafenyes vacsora,Bor.Üljetek egymás mellé és kezdjétek simogatni egymást,csókolgatni

Szerintem bejön.Nincs prblémád ha máskor is sikerült.

Feszült vagy,ez a baj!Sok sikert!

Link to comment
Share on other sites

Persze, alkoholt előtte, hogyne, alkoholnak van olyan hatása, amitől még jobban nem fog működni a dolog, rosszabb lehet tőle , plusz ne felejtsük el , hogy baromi kellemes olyan emberrel smárolni meg miegymást, aki ivott előtte, úgyhogy jobb ha alkohol nélkül probálja meg, nem lehet mindig nála a lapos üveg élete további részébe.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...