Jump to content
PirateClub.hu

Mire vágynak a nők?


hankock
 Share

Recommended Posts

A nők nem drága fehérneműre vagy ékszerre vágynak főképpen, hanem arra, hogy verseket írjanak hozzájuk vagy megengedjék a fürdővizüket - legalábbis egy felmérés szerint.

A tanulmány 6500 férfi és nő magatartását követte nyomon világszerte.

 

Az eredményekből Richard Wiseman pszichológiaprofesszor azt szűrte le, hogy a brit férfiak azok közé tartoznak, akik a legkevésbé hajlanak a romantikára, tehát arra, hogy bókokat mondjanak, költeményt írjanak vagy éppenséggel meglepjék párjukat egy nyaralással. Ehelyett szexis fehérneművel vagy drága ajándékkal próbálják meghódítani szívük hölgyét - olvasható a The Daily Telegraph online oldalán.

 

A professzor a felmérés alapján a következő tíz dolgot javasolja a férfiaknak udvarlás céljára: fogják be a hölgy szemét, és lepjék meg egy kedves ajándékkal; vigyék el valamilyen izgalmas helyre a hétvégére; írjanak róla dalt vagy költeményt; mondják neki, hogy ő a legcsodálatosabb nő, akivel valaha is találkoztak; készítsenek számára pihentető fürdőt, ha rossz napja volt a munkahelyén; küldjenek neki romantikus szövegű SMS-t vagy e-mailt, vagy hagyjanak számára szerelmes üzenetet otthon; vigyék ágyba a reggelijét; ajánlják fel a kabátjukat, amikor fázik; küldjenek neki virágot vagy egy doboz csokoládét a munkahelyére; készítsenek válogatást a kedvenc zenéiből.

 

(MTI)

Link to comment
Share on other sites

Ezek szerintem is a legalapvetőbb dolgok közé tartoznak! Sokszor sajátkézzel készített ajándékok ( kreativitást igényelnek) , esetleg ebédet, vacsorát készítünk neki (nem mirelit) jobban feldobja őket, mint egy szép nyakék vagy egy csokor rózsa.Légy egyedi ne próbáld meg lekenyerezni már-már közhelyessé vált vörös rózsa csokorral, vagy ékszerrel...

Link to comment
Share on other sites

na igen, ebben van a lényeg. a gesztus!

 

szeretem ha egy pasi gondol rám, ha eszébe jutok, ha felhív, vagy esetleg küld egy sms-t, vagy egy e-mailt. ezekkel az apróságokkal nagyon le lehet venni engem a lábamról, mert tudom, érzem, tapasztalom, hogy foglalkozik velem, nem feledkezik meg rólam.......... :rolleyes:

el tudok olvadni a saját készítésű dolgoktól..... nem szeretem ha letudnak egy boltban vásárolt gagyi dologgal ami nem is személyes ráadásul. valahogy kreativitást várok el egy igazi férfitól, annyira le tud nyűgőzni.

a lényeg az, hogy bármivel is lepi meg a pasi a nőt, az csak neki és ne kettőjüknek szóljon! a pasik ott szokták elrontani, hogy adnak egy kétszemélyes utazást a nőnek jobbik esetben és a végén még elvárják, hogy őket vigye el az ember :lol:

hánynék tőle.............

a kedveskedés, a készülődés, az energia belefektetése mindig megtérül egy pasi számára, de csak akkor ha olyan csajjal akad össze, aki tudja is értékelni az "emberi" gesztusokat. szipi

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Ezek szerintem is a legalapvetőbb dolgok közé tartoznak! Sokszor sajátkézzel készített ajándékok ( kreativitást igényelnek) , esetleg ebédet, vacsorát készítünk neki (nem mirelit) jobban feldobja őket, mint egy szép nyakék vagy egy csokor rózsa.Légy egyedi ne próbáld meg lekenyerezni már-már közhelyessé vált vörös rózsa csokorral, vagy ékszerrel...

 

 

Így van! Nagyon jól fogalmaztad meg, csak ezt sajnos nem minden hím társad tudja ilyen jól...

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

én és a párom általában apróságokkal sokkal több örömet okozunk nap mint nap mint ha ünnepelnénk valamit:)én szoktam neki verseket írni vagy hasonlókat:)

 

Kellesz nekem, mint virágnak a víz.

Kellesz nekem, mint betegnek a remény.

Kellesz nekem, mint gyermeknek a szülő.

 

De nem úgy kellesz, mint betegnek a halál.

S nem úgy, mint gyermeknek az árvaság.

S mint virágnak szárazság.

 

Úgy kellesz nekem, mint egy falat kenyér.

Úgy kellesz nekem, mint a levegő.

S úgy kellesz nekem, mint az élet.

 

Annyira kellesz nekem, hogy már félek,

Félek, ha nem vagy velem nélküled csak fél vagyok.

Hisz Tőled vagyok csak egész.

 

Ezért kérlek soha ne hadj el.

Mert nélküled csak kósza maradok.

S Félember ki hontalan és árva.

 

ezt írtam neki a múltkor.ja meg veszünk egymásnak csokit vagy telefontartót.ő előnybe van velem mert ő varró nő:)

 

Link to comment
Share on other sites

Schindler, ez igen jóféle ;) Miért is nem Schiller a neved? :D :D :D

Amit meg emlegettek már sokan, azzal egyetértek: a saját készétésű dolgok mindent visznek!Illetve a saját, egyedi ötletek.

No, sok sikert mindenkinek.

 

U.i.:Az lehet, hogy Angliában ez van, de jobb lenne egy több országban elvégzett felmérés.Pl ha mondjuk azt írnák, hogy ellentétben ezzel, Magyarországon a férfiak így meg úgy... :D

Link to comment
Share on other sites

Nah saját készítésű dolgok.... Barátnőmnek csináltam egy maketthajót, gyönyörű vitorlás, több mint 40cm hosszú, több hetet szántam rá, hogy karácsonyra meglegyen szívem lelkem bennevolt, szó szerint. Jó 15 napra rá szakított velem azzal a szlogennel, hogy már nemszeret. Nah ezt most hova tegyem?? :)

 

Ui.: Következő bnőmnek ugyanúgy meg fogom csinálni, csak nem karácsonyra és nem ezt a fajta hajót:D

Link to comment
Share on other sites

Miért nem kéred vissza? :P jóó csak vicc volt... :D

 

Egyébként haverjaim már kitaláltak olyat hogy egy nőnél mindig felvésik hogy mennyit költöttek rá(mint a pincér mikor rendelsz) és ha otthagy akkor benyújtod a cuccot, hogy mennyivel tartozik... :D jó ez egy viccnek akkor jó volt, de belegondolva gyökérség...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

hello mindenkinek:)

 

Én is leptem már meg verssel, de sajna nem az a romantikus típus :unsure: . De azt soha nem fogom elfelejteni, mikor Szülinapja előtt mentem haza (1ütt élünk), és azt mondtam neki, h 7napig nem találkozunk, aznap még délutánra kellett mennem dolgoznom. Este viszont titokban mentem fel anyósommal este. Lesápadva depressziósan szomorkodva :blink: netezett, én pedig csak bekukucskáltam és ennyit mondtam: "meglepetés". Olyan mosolyt vágott le mint aki fogpaszta reklámban szerepel :D:lol: . És én ezt soha nem fogom elfelejteni. Azt hiszem akkor vettem észre, h ez a pasi mennyire is Szeret engem:D :P

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

legjobb meglepetés ha átvágod tényleg h nem jössz hozzá át mert dolgod akadt.. aztán mégis ott vagy bejutsz a lakásba és jobban örül neked mint akármekkora virágnak. persze egy egy sms, bók vers jól jön ha már picit monoton a kapcsolat.

nekem ami öröknyomott hagy szerintem mindkettőnknek : rózsa-gyertyák-minőségi bor.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...