Jump to content
PirateClub.hu

transformers 2


qrta14
 Share

Recommended Posts

Ismét Transformers!

 

Bár Michael Bay jelen pillanatban még nem kész a nagy sikerű Transformers film folytatására, ám az LA Times arról tudósít, hogy a filmet 2009 nyarán, pontosabban a BoxOfficeMojo beszámolója szerint június 29-én mutatják be a mozik. Jelen pillanatban ez az egyedüli információ a filmről. Bővebben hamarosan!

 

 

Már alig várom!!!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 6 months later...

A tervek szerint a Paramount/DreamWorks 2009. június 26-án mutatja be idei sikerfilmjének folytatását. A Transformers második részéről azonban még semmi pontosat nem tudni.

 

Valószínűleg nincs olyan ember a világon, aki ne mondta volna meg már a Transfomers első részének bemutatója után, hogy ez a sztori bizony folytatódni fog. Nos, igazuk lett. A Paramount/DreamWorks megannyi találgatás után végre adott érdemi infót is.

 

Eszerint a Transformers 2 hivatalosan 2009. június 26-án debütál a mozikban. És ennyi. Michael Bay visszatérése rendezőként még nem nyert hivatalos megerősítést, Shia LaBeouf és Megan Fox sem nyilatkozott esetleges szereplésükről. A forgatás dátumát is kitűzték: 2008 júniusa.

SG

 

Aztán meg van egy olyan casting pletyka, hogy ő csatlakozik a hot fronthoz:

natassia-malthe1.jpg

FB

 

 

Gépjárművek hármas lázadása. Még a jóformán a mozikba sem került a Transformers című fanatsztikus film, már a folytatásokról lehet hallani. Peter Cullen egyik interjúban elárulta, hogy a szereplők három részre szerződtek. A filmeket jövőre kezdik forgatni. Az alkotásokhoz olyan filmmogulok adják a nevüket mint Steven Spielberg és Michael Bay.

SF

 

http://www.imdb.com/title/tt1055369/

 

szal lesz 3 is?!? :o

Link to comment
Share on other sites

Ekkora gyökérséget. Ha még el sem kezdték megírni a forgatókönyvet akkor 2009 juniusra ha maga az ÚRISTEN forgatja akor se lesz készen. Ez nem ilyen ma-holnap film.

 

Micsoda meglepödés lesz 3 is? ez már akkor sorozat volt amikor én nem is éltem legalább 200 részt lehetne belöle forgatni mint a pókgeciböl. Ráadásul hogy rendesen megnöveli a rendezök zsebének méretét biztos hogy anyit gyártanak majd belöle amennyit tudnak. A szereplök meg nem változhatnak azzal halálra itélnék az egészet. Ha a csaj változik akkor meg olyan érzése lesz az embereknek hogy a föhös minden részben megkapja a "hét csúcsribancát" csak mert ribi-robot ótója van :D Na ennyi. Ja maugy nézhetö volt az 1 ha lesz folytatás benvezek rá de könyörben a 2 ben tudjuk már ki kire lö. Ennyit kérek na ennyi.

Link to comment
Share on other sites

Hát első rész nem volt nagy szám, de jobb volt a mostani adaptációknál (Pókember, F4, Hulk, Punisher, stb..) Bár nemtudom milyen történtet lehet írni ennek. Mivel az álcákat legyőzték így nem volt ellenfelük...na mind1 majd lesz valami, de sztem nagyon nagy hülyeség lesz :D

Link to comment
Share on other sites

Király egy film volt az első már vagy hétszer megnéztem és még egy párszor megfogom nézni mert nagyon ott van nem úgy mint a Pókember vagy az X-Men... Alig várom hogy mehessek a moziba jejejejejeje!És készen lesz az a film ne aggódjatok hehe

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...