Jump to content
PirateClub.hu

Iphone vs. "mezei" telók


csasa94
 Share

Iphone vs. "mezei" telók  

131 fórumtag szavazott eddig

  1. 1. Melyik telefont vennéd?

    • Apple Iphone
      45
    • Más "mezei" (pl.: NOKIA, SE, LG...stb.) telefon
      86


Recommended Posts

Na itt a topic és a lehetőség érvelni. Csak a témához tartozó dolgokról! Kíváncsi leszek az eredményre! ;)

 

Üdv.: csasa94 :rolleyes:

 

Példakép:

post-1241483-1245780552.jpg

 

Csak még megjegyzem, h "minden jó márka" párti vagyok, és az Apple? is és pl.: a SE? is jó márka!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

a csuszkávájával semmi baj és már bocs de a telefonba minek gps arra ottvan a jo öreg térkép xD és hagy idázzem az elöttem szólót ha már telefon-t vesz az ember nézzen is ki ugy (u.i. le se fagy és nem vágja el a kezed ---->onnan tom h a bátyámnak olyan van)

Link to comment
Share on other sites

"Kemény szavak, tudjuk, de sajnos használnunk kellett ezeket, mert amellett, hogy a C905 burkolata -- bár eltérő vélemények is lehetnek -- szerintünk rossz irányba változott, a formaterv és az apró részletek is átgondolatlanok. Csak két, súlyos eset így az elején példaként, melyek felett nem tudtunk napirendre térni: beszélgetés közben a telefon rendszeresen összecsúszott, bontva ezzel a hívást, a másik hiba pedig a fájóan éles nyakbaakasztó fémfül, mely a telefont tartó kisujjon még sebeket is okozhat."

 

http://www.hwsw.hu/hirek/37474/kiprobaltuk_sony_ericsson_c905_cyber-shot_fenykepezogep_mobil_telefon.htm

l

 

17136yf2.png

Link to comment
Share on other sites

Hát nem mondom, hogyha megvágnának egy PDA-val nem dobnám tovább. De inkább a normál telefonokra szavaznék.

Link to comment
Share on other sites

Én is elfogadnék és örülnék egy Iphone-nak, ha megdobnának vele. Sajna egyhamar új telóm nem lesz, mert kiszívta a zsebpénzem az új monitor, de mikor venni fogok egy újat, ezt a topicot biztos újranézem, és aszerint fogok választani (ha a "mezei" győz akkor azok közül, ha az Apple?, akkor azt, na és persze, ha a szülők beleegyeznek). :)

 

17136yf2.png

 

Üdv.: csasa94

Link to comment
Share on other sites

meg ha egy jó csaj oda megy hozzád hogy merre van ez vagy az akkor mit csinálsz előkapod a 2009 es térképet?

 

 

Szerencsére egy térkép nem avul el olyan hamar, mint egy telefon. :)

 

A jó csaj meg jó esetben azt gondolja, hogy te kivételesen nem mindent a telefonoddal csinálsz.

Szerintem legalábbis gagyi, hogy szinte senki nem hord már magával könyvet olvasni,

a vonaton nem néz ki az ablakon, hanem végig a telefonjával pittyog.

Amíg csak sms-ezni lehetett, addig legalább az ember unalmában a kapcsolatokat kereste,

most meg már jöhet bármilyen agytompító marhaság (ld telefonos játék),

mert túl könnyű hozzáférni és túl nehéz valami igazit csinálni.

Link to comment
Share on other sites

Hát én a "mezei" telefonra dobom a szavazatomat. Jó, ha kanék egyet elfogadnám nem arról van szó, de én ilyen maradi vagyok. Telefon telefonálásra van, sms-t arról is tudok küldeni, zene+rádió van rajta nekem tökéletes ;)

Ha előkapsz egy új telefont, ami mindent tud nem jelenti, azt hogy menő leszel és az a jó csaj se a telefonod miatt fog odalenni érted ;) Ahhoz kell egyfajta kinézet és egy fajta szimpátia .... de ez már más téma.

Link to comment
Share on other sites

Nekem semmi bajom az iphonnal, elfogadnám, ha ingyen adnák! De ennyi pénzért sokkal nagyobb tudású telefont kaphatsz! Jó okés, vannak benne olyan dolgog, ami a "mezei" telefonokban nincsen, pl. itt van a giroszkóp, amivel tök jól el lehet szórakozni, csak rázod a készüléket. Bár itt megállnék, mert az én SE K850i-mben is van giroszkóp, és azzal is ugyanúgy lehet szórakozni, mint az ájfónnal. Meg mostmár egyretöbb touch screen-es "mezei" mobil jön ki, gondolok itt a SE Satiora, akkor a Nokiának is van, az LG is most dobott ki egy ilyen újt készüléket. Szal az ájfón előnye szépen lassan elfogyott.

Igazából az Apple terméket ugyanazt nyújtják, mint más márkáké, csak egy kicsit máshogyan, és csak azok vesznek apple termékeket, akik föl akarnak vágni/gazdagok vagy csak ezt szeretik!

Link to comment
Share on other sites

jo volt végig olvasni hogy összetudnak balhézni az emberek különbözö márkákon. :)

iphone árából jobbat kapsz, ez köztudott.

viszont mindenkinek más az izlése ezen kár vitázni.

 

nekem bejönnek a nokiák pl. nemfogok emiatt senkinek durrogni h nevegyél iphonet mert én a nokiát szeretem ésaz sokkal jobb pl.

elvagyok az 5800-val és a következö az n97 lesz ami tervbe van.

szóval "mezei"-re szavaztam

Link to comment
Share on other sites

Ha valaki megdobna egy Iphone-val akkor szépen eladnám, árából sokkal okosabb és szebb telefont vehetek.

Nekem 2009-ben egy telefonon tudjon:

Telefonálni, SMS-t küldeni, Netezni, MMS-ezni és legyen rajta Symbian, Kamera, mp3 lejátszó, memkártya... ennyi a kényem.

 

Iphone szinten már 4-5éve túl léptem.

2868633250_79726d6a64.jpg

 

Különben tényleg ember függő, kinek mi a fontos egy teledfonban, milyen az ízlése. Enyémtől az Iphone messze áll.

Akinek tetszik és megteheti, vegye meg és használja egésségel!

Link to comment
Share on other sites

soha az életben nem vennék ájfont. az egy ratyi. az Apple az ájfonnal kapcsolatban ellopta a vindóz filozófiát, ami a következőféleképpen hangzik: ha már rossz, legyen nagy.

Na ez az iPhonenál frankón bejött: nagy melák telefon. regneteg hátránya mellett van egy csomó rossz tulajdonsága is.

 

Inkább egy Nokia ami ugyanezeket tudja, kibővítve már cuccokkal, és ráadásul olcsóbb...

Link to comment
Share on other sites

Ezek szerint nem érdemes Iphone-t venni, pedig már kezdtem gondolkodni rajta, h a köv. mobilom Iphone lesz. Akkor maradok a jó öreg NOKIA®-nál és a SE®-nál.

 

Köszönöm mindenki szavazatát és hozzászólását. Várom a többieket is ;)

 

17136yf2.png

 

Üdv.: csasa94

Link to comment
Share on other sites

"Amióta megjelent az Apple mobiljának harmadik generációja - iPhone 3G S -, azóta többféle pletykát hallottunk arról, hogy pontosan mit is rejt a készülékház. Például nem tudtuk, milyen processzort kapott, ám most ez is kiderült. A chipset egy Samsung? S5PC100, amely érdekessége, hogy akár 833 megahertzes órajelen is működőképes.

 

Ez tehát azt jelenti, hogy kicsit lebutította az Apple, de legalábbis nem tudjuk kihasználni a tudását, hiszen "csak" 600 megahertzet írnak hivatalosan. A processzor Cortex A8 alapokon nyugszik és a fejlett ARM v7 architektúrát használja, szemben a sima 3G modellel, amely ARM v11-re épül.

 

Ezen kívül a chipset támogatja a 720p felbontású, másodpercenként 30 képkockás videofelvételi és -lejátszási ehetőségeket is, valamint HDMI csatolóval is felszerelhető. Sajnos ezek közül még egyik funkciót sem tudja az új iPhone, de a rajongók reménykednek benne, hogy a jövő évi modellben már megtalálhatók lesznek ezek az opciók."

 

 

Ez azt jelenti, h az Apple? direkt butította le az új Iphone-t! Erre azért volt "szükség", h a következő évi reklámfogás meglegyen. Figyeljétek meg, h a következő Iphone-nal jövőre HD adást is lehet nézni. A mostanival is lehetne (megvannak a feltételek), de a szoftvere nem támogatja (direkt). A belseje nem fog változni, csak az ára jövőre. Úgyhogy ez is egy kis csalás, ami rengeteg bevételt hoz az Apple?-nek. A tavalyi Iphone is "direkt" nem tudott videót felvenni.

 

És azért az ára sem semmi.

 

Üdv.: csasa94

Link to comment
Share on other sites

a pda sztem nagyok és szarok

 

Ezt most ugye Te sem gondoltad komolyan? :lol: Hiába vagy 17 éves, a gondolkodásod 10 éves szintjén van, már bocsi hogy ezt mondjam! Tudod mire jó az Ájfónod? Parasztvakításra! Olyanoknak árulják, mint Te vagy. "hőő nézmáá, milyen jó kis mobil, vegyükmáámeg, mert faternak sebből van 80ezre, höhö nekem lesz a világon a legjobb mobilom, mert van benne giroszkóp, meg wifi, meg gps" Kb ilyen lehet ezeknek az embereknek a reagálásuk az ájfónra!

 

Félre értés ne essék, nekem is nagyon tetszik az ájfón, csak én átlátom az egészet, mint két "fajtának" látom az előnyeit/hátrányait! És eléggé ritka az ilyen elvetemült IPHONE rajongó!

 

Tök jól nézki az iphone, jól lehet vele szórakozni, tök jó dolgok vannak benne, de ilyen sokért, semmit nem tud! Még az én K850i-m is 2x többet tud, mint a Te csoda ájfónod! (és másfél évvel ezelött a k850i is marha drága volt, 80 ezerbe került)

 

Szal nem értem, hogy mire vagy oda ezzel az ájfónnal! Ha én mondjuk akarnék ilyet venni, akkor biztos h Touch-ot vennék, az egy komolyabb mp4 lejátszó!

 

Visszatérve a pda-khoz, a legolcsóbb, legrosszabb is többet tud, mint a te Iphone-od! ;)

Link to comment
Share on other sites

Hát valóban, ezért az árért az Apple® adhatott volna "többet" is. Kíváncsi leszek a következő Iphone-ra, mit fog tudni és mennyibe fog kerülni. Az biztos, h direkt le vannak "butítva" az Iphone-ok, h jövőre csak egy szoftverfrissítés kelljen az Apple® Iphone 3G S- és már lehet is 30fps-sel videót, és HD videót felvenni/lejátszani, csak jóval drágábban. Addig is vegyék az Iphone 3G S-t jó drágán, és jövőre váltsák le, mert az már "okosabb" lesz.

Link to comment
Share on other sites

Persze, mert ez így marhajó üzlet az Apple-nek! Ki van ez találva rendesen! De amúgy ugyanez az telefonba épített kamerákkal is. Szép lassan lesznek több megapixelesek, mert így el tudják adni a telefonokat. Mert az úgy nem jó üzlet, ha rögtön 10 megapixeles optikát tesznek a készülékbe!

Amúgy rohadt nagy üzletet csinált az Apple ezzel az Iphone-nal! Kicsit más mint a többi mobil, vannak benne tök jó dolgok, egyszerű a kezelése az érintőképernyőnek, és jól testre lehet szabni. Mivel Apple, ezt meg kell fizetni, és hát nem túl sokmindent tettek a készülékbe! Ügyesen csinálta az Apple!

Link to comment
Share on other sites

PDA-k rosszabbak az Iphonenál? :D Ez most megnevettetett. Tudod te, mire való egy jó, normális PDA? Mindenre, amire egy "kisszámítógépet" használni lehet. Arról nem is beszélve, hogy a programok is sokkal szélesebb körben mozognak. Nem csak a játékok vannak.

Jó dolog az Iphone, de aki kicsit is okos, az abban az árkategóriában szétnéz a Nokia kínálatában és vesz egy normális készüléket. Jobban jár. Magad is beláthatod.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...