Jump to content
PirateClub.hu

Nokia E72


T.Sz.v2
 Share

Recommended Posts

Nokia E72

 

1245101996_5.jpg

 

A finn óriás ma újabb taggal bővítette Eseries sorozatát, mely az üzleti funkciók mellett ezúttal fejlett multimédiás szolgáltatásokat is kínál méghozzá lélegzetállítóan vékony kivitelben. A mindössze 10 milliméter vékony mobiltelefon hátlapján LED villanóval megtámogatott 5 megapixeles autofókuszos kamera is helyet kapott, és végre a szabványos 3,5 milliméteres fülhallgató kimenet sem maradt ki a repertoárból, vagyis a fejlett üzleti funkciók ezúttal multimédiás tudással is párosulnak.

A Nokia E72 email kezelése sokat fejlődött. Az egyik legfontosabb újdonság a HTML levelek kezelése, melyhez Microsoft Exchange és IBM Lotus támogatás is tartozik, így a legtöbb üzleti levelezőrendszer és címjegyzék távolról is elérhetővé válik a beépített VPN kliens segítségével.

 

A készülék fejlett biztonsági rendszeréhez hardveres titkosítás is tartozik, mely a belső memória mellett a mellékelt 4 GB kapacitású memóriakártyán tárolt adatok védelméről is gondoskodik. Az üzleti funkciók mellett a szórakozásra is jut lehetőség, hiszen a jövevény közvetlen elérést kínál az Ovi, Windows Live, Yahoo IM, Facebook, YouTube és MySpace közösségi oldalakhoz is.

A készülék emellett 2,36 hüvelykes, 320x240 képpontos kijelzőt, QWERTY billentyűzetet, 5 megapixeles, autofókuszos fő és VGA előlapi kamerát, beépített GPS, WLAN és sztereó Bluetooth modult, RDS FM rádiót, 250 MB belső memóriát, 10,2 megabites HSDPA letöltési és 2 megabites HSUPA feltöltési képességet, microUSB és 3,5 milliméteres fülhallgató csatlakozót, optikai érintőpanelt, Quickoffice 5.3 irodai szoftvercsomagot és 12,5 óra beszélgetést, 13,7 óra VoIP beszélgetést vagy 37 óra zenelejátszást biztosító 1.500 mAh kapacitású akkumulátort is kapott. A 114x59,5x10,1 milliméteres és 128 grammos Nokia E72 várhatóan az év harmadik negyedétől lesz kapható 350 eurós nettó kiskereskedelmi áron, vagyis hazánkban körülbelül bruttó 121.000 forintért kerülhet bevezetésre.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...