Jump to content
PirateClub.hu

Nokia 5530


szili_x14
 Share

Recommended Posts

Nokia 5530

 

A számos pletyka és hosszú várakozás után végül hivatalosan is bemutatkozott a finn gyártó harmadik érintőkijelzős telefonja, mely egyben a trió legkisebb és legolcsóbb tagja. A rendkívül kompakt készülék a korábbi pletykáknak megfelelően az alacsonyabb árszegmens meghódítására készül, így a Nokia 5800-nál némiképp gyengébb specifikációval és szegényebb alapcsomaggal érkezik, melyhez azonban klasszisokkal jobb, hallójáratban ülő, akusztikai zajszűréssel ellátott fülhallgató és vékony kialakítás tartozik.

 

A Symbian Series 60 Touch alapú Nokia 5530 XpressMusic, mint ahogy neve is mutatja, színtén zenemobil, éppen ezért a sztereó FM rádió, 3,5 milliméteres fülhallgató kimenet és az előlapra költöztetett 3D sztereó hangszóró jelenléte nem lehet igazán meglepő, mely mellé 4 GB kapacitású memóriakártyát is csomagol a gyártó, és ez természetesen igény szerint nagyobbra is cserélhető. Az átdolgozott érintőkijelzős kezelőfelület a 20 legfontosabb kapcsolattal folytatott beszélgetéshez azonnali hozzáférést biztosít már a készenléti kijelzőről, valamint az érintőkijelzős média gomb is új értelmet nyert, hiszen közvetlen Windows Live Messenger, YouTube, Ovi Share, Facebook, MySapce és VOX támogatást is kínál.

 

A jövevény emellett 2,9 hüvelykes, 360x640 képpontos érintőkijelzőt, LED villanóval kiegészített 3,2 megapixeles autofókuszos kamerát, a kijelző automatikus elfordulását segítő gravitációs, valamint beszélgetés közben a kijelzőt automatikusan lezáró távolságmérő szenzort, EDGE és WLAN átviteli képességet, sztereó Bluetooth modult és közel 5 óra beszélgetést, 27 óra zenelejátszást vagy 7,3 óra videózást kínáló 1.000 mAh akkumulátort is kapott. A 104x49x13 milliméteres és 107 grammos készülék várhatóan az év harmadik negyedévétől lesz kapható fekete-vörös, fehér-kék, fekete-szürke, fehér-rózsaszín és fehér-sárga árnyalatokban 199 eurós nettó kiskereskedelmi áron, vagyis idehaza körülbelül 69.000 forintos bruttó áron kerülhet bevezetésre, ha az euróárfolyam nem változik lényegesen.

124842.jpg

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
trió legkisebb és legolcsóbb tagja...alacsonyabb árszegmens meghódítására készül...idehaza körülbelül 69.000 forint...

 

 

Akkor ez tényleg nagyon olcsó telefon lehet! :lol: Majnem 70 ezerbe kerül, és akkor ez nekik az olcsó telefon...? :lol::huh:

Amikor a cikk elején jártam, és azt írta, hogy olcsó lesz, én ilyen 30-40 ezerre gondoltam...

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...