Jump to content
PirateClub.hu

"Mit tegyek?"


tincsi666
 Share

Recommended Posts

Megéri elolvasni, gyilkos :D

 

 

 

18 éves vagyok és lány... a barátom 20 (2 éve vagyunk együtt) és még a szüleivel él, elég jó a viszonya velük, mivel fiú az anyukája takarít náluk. Az anyukája néha-néha megjegyezte h nem mehet be a barátom szobájába, csak ha előre egyeztetnek és megbeszélik, h na, 2 nap múlva takarítás lesz. Furi volt, de nem tulajdonítottam neki különösebb jelentőséget. Én elég gyakran járok hozzájuk, szüleivel is jól megértem magam, bár apukája sokat dolgozik és ritkán beszélgetünk. Furcsa volr, h soha nem hívott a halószobájába, mindig a nappaliban voltunk vagy ha anyukája nem volt otthon(háziasszony, nem dolgozik) akkor a szülei hálójában. Nem értettem, h miért nem akarja h bemenjünk az ő szobájába, de elfogadtam. Gondoltam kupi van vagy nincs rend, stb. A szexet is nálunk oldottuk meg vagy akkor ha az ő szülei nem voltak otthon. 2 év alatt egyszer nem endedte h bemenej a szobájába!!!!!! 3 szobás lakásuk van, egyforma ajtókkal és mindegyikben kulcs van, az ő ajata mindig be van zárva. A többibe csak benne van a kulcs.

Nem vagyok az a nyomozgatós típus, telóját sem néztem még meg soha, iwiw-et sem, semmit. Szombaton fent voltunk nála, szülei Rúzsa Magdi koncerten Orosházán, épp szeretkezni készültünk, de nem volt gumi(nem szede tabit). Későn vettük észre, előtte zuhanyoztunk és nekem hosszú hajam van és vizes volt, nekik meg nincs hajszárítójuk csak vmi régi szar. Mondta lemegy ő a patikába, vesz gumit, ott van 5 perc... Én addig próbáltam szárítgatni a hajam, több-kevesebb sikerrel(nagyon gáz a hajszárító), levetkőztem fehérneműre, eltelt már 10 perc, nem jön. Mentem, szárítom tovább a hajam, nem jön...kezdtem fázni, felvettem egy köntöst...mentem a konyhába ettem egy kicsit, de még mindig nem jött. Gondoltam nem volt nyitva a patika és messzebb kellett mennie. Gondoltam meglepem vmivel és a hálójában várom. Az ajtó be volt zárva, de mivel minden ajtó egyforma, így a kulcsok is, kivettem a konyha ajtó kulcsát, és bemenetem a szobába... Olyan büsöset soha nem éreztem!!!SOHA! Nem tudtam mi a halál lehet olyan büdös, ruhák, zokni, vagy mia fasz? Látom h a számítógép asztalon nagy csomóba szar!!!!!! Szar! Fos, szar, ürülék, szarr!!! Nem tudtam köpni-nyelni. És látszott h volt ott több féle, régebbi, száraz és frisebb is!! Esküszöm nem tudtam megmoccanni. rendetlenség nem volt, néhány ruha a földön, de ennyi. Kimenetm a szobából és elkezdtem ssírni, h hogy lehet ilyen barátom és már kezdtem érteni h miért nem engedte senkinek h bemenjen a szobájába. Mikor hazajött, látta h sírok, azt hitte azért mert késett... elmeséltem neki h miért... és h bementem a szobájába. Akkora pofont kaptam, h azt hittem agyrázkódást kapok!!! Hogy én h merészeltem, meg stb. Még neki áll feljebb! Én meg csak sírtam. Utána hírtelen megváltozott, elkezdet bocsánatoto kérni és mondta h neki ez mánija, h tv-zés közben szarik. Szépen, lassan, szappant nyom fel magának és várja h jöjjön. a szobában, ahol ALSZIK!!!

Mondtam h enegdjen el, hazamegyek. Nem akart, mondtam engedjen el vagy sikítok!! Hazamentem, azóta nem térek magamhoz.

Ezt érdemlekm???? Túlreagálnám??? Sztem nem, szerinem beteg. Ez enm normális. És ar az arc rémített meg legjobben, amikor megmondtam neki h jártam a szobában. Mintha azt mondtam volna neki h megöltem a családját. nem normális!!! De még szeretem, annyira kiábrándultam belőle!!! Mit tegyek??

Link to comment
Share on other sites

"...Olyan büsöset soha nem éreztem!!!SOHA! Nem tudtam mi a halál lehet olyan büdös, ruhák, zokni, vagy mia fasz? Látom h a számítógép asztalon nagy csomóba szar!!!!!! Szar! Fos, szar, ürülék, szarr!!! Nem tudtam köpni-nyelni. És látszott h volt ott több féle, régebbi, száraz és frisebb is!!..." ->Ááá ez a legtutibb rész...ezen majdnem leestem a székről...LooooL :lol: xD Ilyen hülyééét...Pfff...xD

Jó mondjuk ha igaz, akkor elég dúrva, meg undorító meg minden...:S

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...