Jump to content
PirateClub.hu

Tetszik egy lány, de magasabb nálam...


feher-farkas
 Share

Recommended Posts

Nagyon sok férfit tud frusztrálni a dolog, miszerint a választott lány gyönyörű, okos, egyetlen hibája csupán a magassága. Az utcán kézen fogva sétálva sem egy átlagos látványt nyújtanak, de véleményem szerint nem szégyen, és nem is nevetséges ez a tény. De nektek mi a véleményetek a magasságról? Komoly akadály lehet? Mennyire éreznétek magatokat frusztrálva, ha a párotok magasabb, vagy alacsonyabb lenne a kelleténél?

Link to comment
Share on other sites

nekem van egy barátnőm aki nagyonmagas és őt kifejezetten zavarja ha a fiú nem magasabb, és akkor alapból nemis kezd el érdeklődni felőle...

de van egy másik barátnőm aki szintén kifejezetten nagyon magas, és őt nemzavarja ha a párja alacsonyabb tőle...

én mondjuk alacsony vagyok, így igazán nehéz olyan fiút találni aki alacsonyabb tőlem :D

szal ez emberfüggő, h ki hogy érzi

Link to comment
Share on other sites

Nálam az van, hogy egy magasak vagyunk a barátommal. Eleinte kicsit zavart de már 1,5 éve együtt vagyunk. aztán ezen a témán már mi túl vagyunk. :)

Link to comment
Share on other sites

én meg 192. Aki ennél magasabb... az mutáns. (mmint csaj)

Akkor elég sok mutáns él felénk. :D

Egyébként szerintem ijesztőek az ennyire magas lányok, én legalább is meglepődök (de rendesen) ha egy ilyet látok.

 

Egyébként volt egy jó barátom, aki arra fogta, hogy nincs csaja, mert hogy ő alacsony. Ez is csak kifogás volt részéről, de hát a gyenge ember mindig a kifogást keresi és megmagyaráz mindent. ;) Aztán érdekes módon talált egy magasságban egyforma lányt magához, jó, picivel magasabb volt a lány, de az tényleg elhanyagolható volt és jól elvoltak jó sokáig.

 

Szerintem nem a magasságkülönbségen áll vagy bukik a kapcsolat, hanem azon, kit mennyire zavar a másik ember véleménye pl utcán vagy bárhol, de nem ártana elfogadni azt sem, hogy alacsonynak születtem, rendben, akinek kellek, annak így fogok úgy is tetszeni, akinek meg nem, az mehet ahonnan jött. :)

 

A magas fiúk bevállalták magasságuk itt is, de azért had mondjak valami önbizalom növelőt alacsonyabb férfitársaimnak is: A jóból mindig kicsit adnak. Legközelebb mondd ezt a csajnak, ha cikizik amiatt mert alacsony vagy, de ha nem is cikizésből mondta, van rá esély, hogy megnevetteted vele! Had lássa rajtad, hogy téged nem zavar, hogy alacsony vagy és esetleg magasabb nálad a leányzó! :)

Ha mégis zavarja valamelyikőtöket, keress mást.

Link to comment
Share on other sites

am ha már nagyon magas egy fiú, az sem a legjobb egy átlagos, vagy alacsony lány számára...

persze ha alacsony az sem jó :D

a lényeg, h legalább akkora legyen mint a lány :D kivéve ha a lány nagyonmagas...mert az megint máshelyzet

de pl én 162 centi ok és ettől alacsonyabb fiúval azért elég hülyén mutatnánk :D persze ha szereti egymást két ember ahol a lány a magasabb, akk nem fog számítani :D

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Háát mivel én felülről verem a 2 métert, valszeg meglepődnék lehet meg is ijednék, ha egy nálam magasabb csaj jönne velem szembe :D nem nagyon vok oda a magas csajokért :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Furán néz ki ,ha a barátnődnél alacsonyabb vagy.De fordított esetben mért nem így gondolják a nők?! : ) Szerintem semmi gond nincs belőle, én megszoknám.Köztünk 2 centi különbség van magasságban az én javamra.Egy magassarkú cipő felvétele előtt szól mindig,hogy vegyem fel a " magassarkú " dc deszkás cipőm mert az emel rajtam 4-5 centit :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Voltaképen ki nem ....ja le, h ki a magasabb. De mekkora butaság már ez is. Vízszintesen mindenki egyforma magas. Miért kell ilyen apróságból ügyet csinálni. Én sem vagyok annyira magas, mert 175cm pasi létemre azért nem sok. De akit ez zavar... inkább nem mondok semmit.

Link to comment
Share on other sites

ilyen magasságbeli különbséggel kapcsolatos dolog velem is történt már. a csajjal beszélgettünk msnen meg minden, találkozni kellene és hasonlók. aztán mikor oda került a sor h találkoztunk véletlen, kikerekedett mindkettőnk szeme. ő magas, én pedig alacsony. ha valaki valakit szeret, kedvel, tetszik neki, olyankor nem számít semmi. és én ezt meg is mondtam/írtam neki, de aztán jött az sms, hogy az ő balszerencséje hogy túl magas, nagyon sajnálja de nem lehet semmi. a maga módján fura volt, de tudtam hogy ez lesz.

szóval ha te is tetszel a lánynak , és hajlik afelé hogy komolyabban akarja a dolgot, akkor no para, menj bele, és ne érdekeljen semmi és senki. de ezt majd úgy is látni fogjátok. sok szerencsét.

Link to comment
Share on other sites

Én 203 cm vagyok :) és a nálam magasabb csaj az tényleg durva lenne. De lenne 1 kérdésem? a csajoknak tetszik az én magasságom? mert elég vegyes reakciókat kapok. szóval az eredeti kérdésnek a fordítottját kérdezném. hogy zavaró e az ekkora magasság? egyáltalán elgondolkodtok e azon hogy ilyen magas fiúkkal kezdjetek e valamibe vagy ennek már annyi...

Link to comment
Share on other sites

ő magas, én pedig alacsony. ha valaki valakit szeret, kedvel, tetszik neki, olyankor nem számít semmi. és én ezt meg is mondtam/írtam neki, de aztán jött az sms, hogy az ő balszerencséje hogy túl magas, nagyon sajnálja de nem lehet semmi.

Amúgy miről beszélgettetek msn-en, ha erről éppen nem. :unsure:

quan.chi hszére is reagálva sok csaj szereti a magasabb fiúkat, de van akit nem zavar, ha egy magasak vagytok se, vagy ha alacsonyabb vagy nála. Semmi baj a magasságoddal, ahogy Ke.ri-ével se, csupán meg kell találni a megfelelő partnert, akinek megfeleltek majd. :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...