Jump to content
PirateClub.hu

Jelek!


feher-farkas
 Share

Recommended Posts

Nem minden történik egyik pillanatról a másikra. Egy komoly kapcsolatot lezáró szakítást rengeteg dolog előz meg. Jelek, amik sejtetik: valami nem stimmel a másikkal. Egy elfelejtett csók, egy viszonzatlan ölelés, megváltozott hangnem, egy fel nem vett telefon, furcsa kifogások, illetve a puszta és kimondatlan balsejtelem: itt valami készülődik.

Élményeket várnék ezekről a felfedezett jelekről, amik másoknak lehet, hogy még láthatatlannak tűnnek. Ha felismerjük őket, lehet, hogy még idejében közbe tudunk avatkozni.

Link to comment
Share on other sites

A legutóbbi esetemet leírnám.

Egyszer, minden megváltozott. Nem akart velem találkozni, szinte került engem. Olyan lett hirtelen, mint egy tök idegen, pedig már 7 éve ismertük egymást.

 

Vendetta: Igazad van, de az okos ember kivár ;)

Link to comment
Share on other sites

Az biztos,hogy vannak jelek. Amit vagy észreveszünk vagy nem.

Buta kifogások valóban lehetnek ennek a jelei,de nem feledjük lehet igazat mond, és tényleg az van. De ha már sorozatban vannak ilyenek, akkor bizony jobb utána nézni a dolognak.

Várjuk a beszámolókat, észrevételeket, hátha segíthetünk egymáson. Velem még nem volt ilyen, szerencsére...

Csak megcsaltak de mind1 :D :D

Link to comment
Share on other sites

Szerintem se fessük az ördögöt a falra, mert a végén még megjelenik. Különben is egyesek tök másként értelmezhetik írásainkat, vagy abból következtetnek saját életükre, ami megint csak butaság, mert két egyforma nő nincs, ahogy egyforma viselkedésű se! :D

Link to comment
Share on other sites

ez igaz, de sosem árt vigyázni a csajokkal, semmi sem történik ok nélkül. Nekem például volt, hogy "elfelejtett" ajándékot venni névnapomra, felköszöntött , de most nem hiszem , hogy nehezére esett volna venni valami 100 Ft-os vackot, hogy nesze, pár nappal később megvolt az össze veszés, volt olyan is, mikor a csajjal összetalálkoztunk aznap aztán mondtuk , hogy akkor valamikor tali, aztán aznap még összetaliztunk, aztán otthagyott semmi csók se semmi, nem kell mondanom. hogy mi lett a végeredmény. Jó ötlet szerintem ez a topic, jobb mindenre odafigyelni. minthogy váratlanul érintsen a dolog.

Link to comment
Share on other sites

Nem rossz ötlet ez a topic, semmi sem történik véletlenül, nem árt figyelni tényleg a jelekre, sokat elárulnak, és megmenthetnek 1 későbbi nagy csalodástól, ha már az elején észreveszed, későbbiekben, meg talán azért jó, hogy tudjad mikor kell lépni, mikor már menthetetlen a dolog.

Link to comment
Share on other sites

nem árt figyelni tényleg a jelekre, sokat elárulnak, és megmenthetnek 1 későbbi nagy csalodástól,

Igen, csak lehet, amelyik jel valakinél már a kapcsolat végét jelzi előre, lehet másnál csak egy pillanatnyi rossz hangulat okozta kiborulás. Nem vagyunk egyformák, mindenki máshogy reagálja le az őt érő pozitív és negatív tényezőket. ;)

Link to comment
Share on other sites

Vendetta!

Értem én hogy betegsége van de azt úgyis elmondja vagy láthatod rajta.És megkérdezed mi baja.Ha beteg akkor ugyis elmondja hogy azért nem csokolhatod meg mert beteg és nem azért mert nem akarja.ha pedig a feltett kérdésre hogy miért nem csókolhatlak meg nem kapsz egyértelmű választ gondolhatod hogy nem stimmel valami.De ezek a "jelek"általában nyilvánvalóak:az hogy már nem nagyon találkozol a másikkal,nem veszi fel a telefont,nem ir smst vagy valahogy máshol.Ezek mind olyan dolgok amiket magadtól is gondolhatsz.Természetesen a betegség vagy fertőző betegség is egy indok lehet a nem találkozásra de az sem több max 1-2 hétnél.és ha azután is azt mondja hogy ne gyere mert beteg vagyok akkor már gondolhatod hogy mi van.Ha csak meg nem látogatod és tényleg beteg.Ez mindegyik a másik személyiségétől és attól függ mennyire ismered.

Ha ilyen jeleket tapasztalsz vagy nem ugyis meg fogod tudni hogy vége van vagy sem.Mert úgyis elmondja neked.

Link to comment
Share on other sites

sztem jóez a topic, arra h lásd mik vannak. de ha nem ismered fel a saját kapcsolatodban , a saját szerelmeden h valami nemstimmol, akkor ezek sem fognak sztem segíteni. azt majd a helyzet adja ugyis, minden nő máshogyan bonyolult:D

sztem

 

nálam az ősziteség fontos, szoval titura hozzászoktatnáma bnőm h mondja ha vmi gond van. mert énis így tennék

ez így talán jobb mintha mindenféle kamuszövegeket vet be....

nahde mindenki döntse el saját maga:)

Link to comment
Share on other sites

Hali!

 

Tudnék mesélni erről, exem másfél évig hülyítete a fejem, közben a hátam mögött társkereső oldalakon volt , és találkozgatot másokkal is de még ez nem tünt fel az elején, egy ideig jó volt minden, csak én voltam neki, majd akkor jöttek azok a jelek, hogy nem ér rá, fáj a feje, esős idő van ne menjek, tanulnia kell, mikor nem is szokott, sajnos nekem is volt ilyen , de már ez a múlt , nem is szeretném többé látni se már :angry:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...