Jump to content
PirateClub.hu

Dohányzás


Malacka_92
 Share


Recommended Posts

Cigi : kb 3 vagy 4éve eleinte kíváncsiságból, meg mert mindenki szívta, aztán szépen lassan szoktam rá.

Vizipipa : Múlt elötti karácsony óta van, és úgy havonta használom.

Szivarkát akkor veszek ha nincs pénzem cigire :P

Szivart próbáltam egyszer.

 

a többivel nem volt dolgom.

 

és ti hogy vagytok ezzel a dologgal?

Link to comment
Share on other sites

Én 6éve cigizek, először csak a kíváncsiság, most ha 4-5napig nem gyújtok rá, akkor hiányzik. Amúgy napi 3-4szálat szoktam, ha buli van, akkor 1doboz/ party.

 

Van vízipipám is, azt 2hetente tolom, de akkor egyedül, vagy haverral és elmegy 2-3szén!

 

Miért csinálom...sokszor megnyugtat, főleg vizsgaidőszakban, ha eltelek pl. a sörtől, rágyújtok és a gyomrom jobban lesz, meg ha telezabálom magam, akkor nagyon jól tud esni, szóval kb. ennyi az indok...jah és többnyire Marlborot szívok, az aranyat, 0,6os értékekkel, az még nem is olyan sok!

Link to comment
Share on other sites

2 éve dohányzom. Napi 11 szál az átlag. Party-n pedig 1 doboz vagy másfél. Miért? Azért mert körülöttem mindenki szívja, és akkor már én sem maradok ki. Suli időszakban jó az idegesség levezetésére. Ha meg itthon vagyok akkor is kimegyek 2 óránként egyet elszívni + levegőzni kint egy kicsit, hogy addig se a monitort bambuljam.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

5, de lassan 6 éve cigi. Már jópár éve csak kék pm. Napi 1 doboznál többet nem szívok, de átlagban 12-13 szálat tolok el.

 

És azért mert engem megnyugtat, mert jól esik és mert kell egy kis élvezet az életben :) Jó beszívni majd kifújni a füstöt. Én sem oltom le azt aki issza a mountain dew-t holott én gyűlölöm :) Szal písz :)

 

Ja és mindenkinek az édes felmenőit aki még több adót nyom rá a cigire. (így is már a egydoboz árának a fele megy egyenes úton állambácsihoz.) már 555 forint egy doboz. És ez nem a drágább fajta.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Ritkán dohányzok mostanában, hetente 1-2 szál. Vízipipára szavaztam azt is hetente 1x. Kíváncsiságból csináltam az elején. A vízipipa fél éve. cigizni meg 5 éve kezdtem.

Link to comment
Share on other sites

Hm.. régen kíváncsiságból próbáltam ki, aztán mint kezdő dohányosnak bejött, hogy egy kicsit betompított, kicsit szédültem tőle, jobban éreztem magam, kevésbé voltam stresszes.Majd eltűnt a tompulás meg szédülés, és rájöttem, hogy igenis van íze a cigiknek, a hatása általában bejön, lazít, a vérkeringést gyorsítja, az agy hatékonyabban dolgozik :) A sörnek pedig tökéletes párját alkotja számomra :lol: (de ezzel sztem nem csak én vagyok így)

Az eltelt idő alatt rájöttem, hogy az arany Marlboro az ász, szóval ráálltam egy cigire.Húzósabb napokon piros Marlboro.De Marlboro az biztos... csak már 645 Ft per doboz :mellow: ... tehetnek egy szivességet...az adójukkal meg tudják mit csináljanak :) Nyár végére kajak lesz kb egy ezres dobozonként ha így haladunk :angry:

Link to comment
Share on other sites

Én nem cigizek és nem is fogok egyszerűen semmi értelmét nem látom. Marha büdös és persze elég drága is. Meg persze azt nem tudom megérteni, hogy manapság a 16-17 (vagy még fiatalabbak) évesek körébe mért olyan marha menő ha valaki cigizik meg persze iszik is. Remélem később majd rádöbbennek, hogy egy hülyeség amit csinálnak, ha nem akkor az már az ő bajuk.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Nem dohányzom. Miért? Mert hülyeség. Nem leszek jobb, több tőle. Akkor inkább valami másba fektetem bele azt a pénzt. Kipróbálni sem fogom.

csak a gyökerek cigiznek azért, mert azt hiszik, hogy menőbbek lesznek tőle :D

értelmes dohányosok a pozitív hatásai és az íze miatt gyújtanak rá.a függők meg azért mert a szervezetük kívánja.nem azért mert ez menő dolog.

 

persze azért nem muszáj rászokni :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...