Jump to content
PirateClub.hu

Amcsi motorok


Lord_AdEe
 Share

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Igazat adok mindenkinek. Télleg ezeken az adókon (NG, Discovery, Specturm) mennek a legértelmesebb műsorok. Az American Choppers-t pedig kifejezetten kedvelem. Egy bajom van csak. Hogy sehonnan nem tudom leszedni a részeket. A torrenten fennt van, de ez számomra járhatatlan út. dry.gif Ha esetleg lenne rá lehetőség, akkor szívesen fogadnék 1-2 tippet. Jah, és OCC rulez punk.gif

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 7 months later...

Imádom ök a legjobbak !! :D Csak kár hogy magyarországon még egy OCC-s polot is neház beszerezni ! :( DE akkoris ök a legjobak imádom nézni őket hogy hogyan szívatják egymás meg hogy mien fasza motorokat csinálnak !! Egyszer remélem énis tudok velük készitetni egy motort!! :P

Szép kis álom!!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Sajnos csak pár részt láttam, mert nincsenek ilyen adóink :( de imádom a motorokat imádok mindent ami motorozással kapcsolatos.

Chopperek a kedvenceim. Egy gyorsaságin sza*ul néznék ki, rá se férnék. Állítólag azok nem nagy embereknek való motorok, de jól néznek ki. Az a jó moci amin terpesztve kell ülni és nyujtott kézzel kell a kormányt fogni.

 

Én ilyen motort szeretnék:

 

Suzuki Savage

 

Suzuki Maruder

 

Suzuki Intruder

Link to comment
Share on other sites

Tényleg jó az Amcsi Motorok, de van némi valóságshow felhangja, és kevesebbet foglalkoznak a motorokkal. Ellenben -ha tudjátok- nézzétek meg a The Great Bike Build-Off sorozatot. Ebben minden részben két híres chopper-építőnek (Indian Larry, Paul Yaffe, Mondo ...) kell néhány nap alatt összedobni egy-egy motort, aztán a végén egy motorostalálkozón a közönség dönti el, hogy melyik lett a jobb.

Nem csinálnak olyan csilli-villi gépeket, igazi országúti motorokat építenek.

 

Indian Larry az egyik motor vázát láncszemekből hegesztette össze. Azaz igazi meló... Kár, hogy már meghalt a fickó, ő csinálta a legjobb gépeket.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Filmek között fenn van az egész első évad angolul. Szerény jómagam találtam meg. Ugyhogy tölthetitek. Ez egy ténleg nagyon jó sorozat. Sajnos otthon nincs ilyen adónk amint tudnánk fogadni ezért marad ez, itt legalább le lehet tölteni.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Hali! Ez nekem is a kedvenc sorozatom , olyannyira , hogy amikor láttam ,hogy újrakezdik játszani mindet , ez vagy 2-3 évvel ezelőtt volt , elmentem venni egy tunerkártyát és minden éjjel 11 és 12 között bedigiztem a részeket , aztán átkonvertáltam Ulide DVD Movie Factory-val az egyes részeket , és így van most meg 32 DVD-n kb 3 vagy 4 évadnyi Orange County Choppers , időnként megnézek egy egy régebbi részt , és még mindíg elcsodálkozok a kreativitás , és az ügyesség milyen remekműveket eredményez ! Szerintem minden elkészült egyedi rendelésre csinált motor nagyon szép lett ! Egyébként nekem is az idősebb Teutul a legszimpatikusabb , mert amellett , hogy mindenkivel kötekszik nagyon jószívű ember lehet , és akin látja hogy rendesen melózik azt szereti is (Cody , Rick , Win) . a weboldalukon is nézegettem a cuccokat és engem is esz a fene egy OCC sapkáért , vagy polóért !

 

Nagyon jó , hogy van egy ilyen topic is !

 

Ui: Ugyan nem ide tartozik , de valaki nem rögzítette véletlenül a Billy Joel-es motor elkészítését véletlen , ha van ilyen közöttetek , akkor lécci írja ide , vagy keressen priviben ! köszönöm!

Link to comment
Share on other sites

Hi all!

Én is naon oda vagyok érte! Amikor csak tudom nézem!

Az asszony is tudja hogy ha az megy akkor nincs ilyan szar Mónika meg Balázs show meg a többi agyzsugorító őrültség!

Akkor a komoly művészeté a terep mert ezek ám művészek a javából a VAS művészei!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...
  • 3 months later...

Nagyon jó műsor, de nekem egy kissé beképzeltnek tűnnek és primitívnek, gondolok itt a műhelybeli rombolásokra, vagy akár arra sok veszekedésre, ami valóban már-már valóságshow-szagú.. ezeket a dolgokat ellensúlyozza az elkészült remekművek magas minősége, amik szemet gyönyörködtetőek... Nah jó, tudnak Teutul-ék normálisak is lenni, de Mikey-ot soha nem fogjuk úgy igazán dolgozni látni... :) :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...