Jump to content
PirateClub.hu
Sign in to follow this  
Clark

Dragon Ball 2: Reborn

Recommended Posts

Dragonball%202%20Reborn.png

 

Egyenlőre még semmit nem lehet róla tudni, csak hogy 2011-ben várható a folytatás.

http://www.imdb.com/title/tt1385515/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jesszus :huh: Én az elsőt se merem megnézni, félek agyon gyalázták a gyerekkorom kedvenc animéjét :mellow::huh: :huh:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Szerintem jó rész lett, csak kicsit összesűrítették, és elsiették :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ugyan, a főhős, miért egy ilyen kis gyíkarc? Ha jól tom Shongoku már fiatal korában egy izomgép volt, erre betesznek egy ilyen kis tyúkmellű izét, még én is jobban ki vagyok nála gyúrva. Meg amúgy is...én ahogy olvasom a kritikákat és a külföldi oldalon, akik moziban már látták, mind lenézően szólnak róla, szóval én lazán megvárom a DVDRip-et... 2011ben lesznek sokkal jobb filmek is, vagyis remélem addigra kijön a X-Men Origins: Magneto, oda fog keményen ütni.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiváncsi vagyok, ki lesz Vegita. Ha olyan színész fogja játszani, aki miatt érdemes megnézni a filmet, akkor megnézem. Ha nem, akkor nem. Ennyi. De ha Vegitát elbasszák nekem... *gondolom érthető*

Share this post


Link to post
Share on other sites

asszem én is kb 20percig bírtam nézni a filmet mert nem akartam teljesen tönkretenni a gyerekkorom (nem sokára 18leszek), de h helyrehozzam ezt a 20perc "bakit" így elkezdtem nézni megint a rajzfilmet ;)

viszont ahhoz én is csatlakozok h ha vegitát (esetleg trunkot) normális ember játssza akk TALÁN megnézem ;)

DB 4EVER AND EVER... B)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ez még csak előkészületben van ha jól sejtem! De szerintem kétszer is meggondolják,hogy bele kezdjenek! Látva,hogy hogyan teljesít a mozi jegypénztáraknál

http://boxofficemojo.com/movies/?id=dragonball.htm

De ha jól látom akkor csak tegnap kezdett az amerikai mozikban(másodszor is eltolták az Usa premiert),talán ott még megmenekülhet az első rész és akkor még összedobhatnak talán egy kicsivel jobb folytatást! Mondjuk egy egész stáb cserével illenék kezdeni! :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

tupi9: Na Trunks a másik, akire ugrom! Úgy hallottam leonardo di kabrió fogja játszani. FÚJ!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Megnéztem 1 camos verziót az evolutionból... sírtam rajta, akkora sz...kukába való. Remélem nem lesz pénz még 1 részre :angry:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hát az első rész után csal 1 dolgot tehetünk.

 

Össze gyüjtöm a 7 sárkány gömböt, és azt kívánom hogy ne legyen folytatás!!! :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hát kellett fél nap, mire rávettem magam, hogy megnézzem a szinkronos db, kamerás verzióját... de tudtam h a filmnek történetileg nem sok köze lesz a rajzfilmhez és ezzel a tudattal néztem végig. Szerintem nem is annyira gáz. Mondjuk valamivel adhattak volna vagy divatosabb, vagy olyan ruhát a szereplőkre ami hasonlít a rajzfilmben látottakra. És remélem a következő részre goku kigyúrja magát... az evolution sztem 6,5/10. következő rész remélem felül múlja az elsőt, olyan arányban, mint a terminator 1 et a 2.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmm ma néztem meg a múvit... persze annyit nem ért meg, hogy letöltsem, úgyhogy neten néztem :D Nos elütöttem vele egy órát... 70perc... nevetséges :D azért a DragonBallban van annyi cselekmény, hogy ennél jóval hosszabb legyen.Nem tetszik, hogy teljesen átírták Goku karakterét.Neki egy idiótának kéne lennie, aki nem sok IQval rendelkezik, és sokat nevet, nem pedig egy visszafogott balfék, aki hirtelen menő lesz, ahogy lezúz pár kemény arcot.

Ilyen első rész után, kétlem, hogy a második is jó lenne.Bulma még úgy ahogy megmaradt Bulmának... végülis Yamchán nevettem, sztem ő nem lett elrontva.Roshi is lehetne egy kicsit bolondabb.A második részben pedig rágyúrhatnának a harci jelenetekre.Elég gagyi volt, hogy Piccoloval 3x mentek egymásnak, a 3.nál pedig egy kamehame eldöntötte a meccset.Amúgy a színészi alakításokat is fejleszthetnék, mert ritka béna volt, kb felért egy fanfilmmel.A film első felében olyan érzésem volt, mintha az Amerikai pitét összekeverték volna egy Bruce Lee filmmel.

Ezek után elég merész húzás lenne belefogni egy folytatásba.Enyhén szólva összecsapták.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Megerősítik amire utaltam a bevételek kapcsán:

 

A hétvége legcsúfabb eredményét azonban a Dragonball: Evolúció könyvelheti el. A filmről jelen pillanatban nem tudni, pontosan mennyibe is került, és a közönség reakcióját látván nem is fogja felfedni a Fox, hogy mekkorát is bukott. A film mindösszesen 4,6 millió dollárt szedett össze, ami elképesztően gyenge eredmény. Ráadásul a kritikusok is lehúzták a filmet, szóval nem valószínű az a második rész.

Forrás:

http://www.sg.hu/cikkek/66768

Share this post


Link to post
Share on other sites

Remélem nem is lesz 2. rész. Én többet vártam a filmtől nekem csak a végén a sárkány tetszett de amúgy egy rakás .... a film sajnos. <_<

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hááát, szerintem az a kis aranyszínű kukac sehol nem volt a valójában zöld, sok-sok kilométer hosszú, beszélő Shen Longtól...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hát jah.

 

Szerintem is inkább az gyík volt,mint sárkány :lol:

 

 

Amúgy ha jól tom ez is Jerry Bruckheimer vagy hogyan is hívják rendezői film lett :lol:

 

Nem tom,hogy az a csávó hogy lett rendező,de van egy sejtésem hogy a József városin vette a rendezői szakmát jó pénzért :lol:

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ennyi ez a én fejembe is megfordult már :lol: Legyen akkor Sárkány csík :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Állítólag a bukás miatt nem lesz második rész. XDDD

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jah én is úgy hallottam hogy megbukott amerikában attól még lehet 2. rész csak tök fölösleges

Share this post


Link to post
Share on other sites

Második részt akartok??!! Igen Hollywood??!!! Akkor nesztek!!!

http://img12.imageshack.us/img12/9697/db2p.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Már az első rész is a szemetesbe való!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Előre is elnézést kérek azoktól, akiknek tetszik az új Dragon Ball film, de muszály lepötyögnöm a véleménymet azután az audio-vizuális sokk után, ami e remekmű megtekintése alatt ért.

 

Szóval, ma néztük meg az Evolution-t haverral, vagyis inkább szörnyülködtük végig. Igazából nekem már annó, a trailer megtekintése után elszállt minden reményem, hogy egy jó élőszereplős Dragon Ball filmet fogok látni. Ilyen borzalomra azonban nem számított egyikőnk se. Érthetetlen. A film "alkotóinak" még csak a fantáziájukat se kellett volna használniuk. Adva volt készen egy kidolgozott világ, és egy előre megírt történet, karakterekkel és mindennel együtt. Nem tudom ki volt az a zseni, aki ezt a forgatókönyvet kiizzadta magából, de remélem a filmmel együtt ő is Hollywood szemétdombján landol, és többé brazil szappanoperákhoz sem írhat párbeszédeket. Gyakorlatilag amit el lehetett cseszni azt el is... na mindegy.

 

Először is nézzük a film fő karakterét. Ennek a fickónak, aki Goku-t játsza, nekem már elsőre unszimpatikus volt a feje. Alkalmas ázsiai színész nem volt a piacon, ha már a többi szereplő is az? Szerintem legalább is az lett volna a logikus, ha egy ázsiai színész játsza Goku-t is. Aztán a személyisége... Ki volt az az elborult aki kitalálta, hogy Goku majd egy elnyomott, iskolás tinédzser lesz, akit a harcművészetnél sokkal jobban izgat az, hogy hogyan vágódjon be a csajoknál a suliban??? Könyörgöm Goku nem hogy iskolába nem járt soha, de fél perc alatt tüzifát hasogatott volna azokból a baromarcúakból akik csesztetni merik, majd szépen elvonul a menzára, és addig tömi magát míg el nem ájul. S miután szunyókált egyet, mindenféle lelki gyötrődés nélkül, lep**álja a cserepes jukkát a sarokban! Ennyi...

 

Az is nagyon "tetszett" nekünk, hogy szinte a film összes látványosabb jelenete sötétben, meg félhomályban játszódott... De még az állandó sötétség sem képes elfedni a film világának lehangoló szürkeségét. A Dragon Ball hangulatát ennél kevésbé eltalálni nem is lehett volna. Könyörgöm, ennek a Földnek nem a mi Földünknek kéne lennie, hanem egy másik... egy sokkal színesebb, különös lényekkel, épületekkel, járművekkel teli világnak. Bulma járgányát (traktor, ahogy haverom szellemessen nevezte), és Yamcha repülő terepjáróját leszámítva, no meg Pikolo űrhajónak is beillő léghajóját (amit biztos úgy kölcsönzött valahol, miután 2000 év után visszatért), semmi a hétköznapitól eltérőt nem látunk a filmben. Zseniális teknős egy modern nagyvárosban lakik, egy lepukkant lakásban?!? Mi a ... járt annak a fejében aki ezt kitalálta?

 

A történet összecsapottságát jól mutatja, hogy Sátán 2000 év után csak úgy előbukkan a semmiből... na persze. Miért is kéne ezt valahogy felvezetni? Úgy túl hosszú lett volna a film mi? 75 perc felirat nélkül... Ez sztem kb. akkor lett volna elég (szűken) egy normális Dragon Ball filmre, ha csak az első saga-t próbálják valahogy feldolgozni... mondjuk a Sárkánygömbök összegyűjtését. De neeeeem... ők idekeverik Zseniális teknőst, meg Chi-chi-t, meg Pikolot, valami Tenkaichi bajnokság szerűséget, sőt még a nanekokat is (akikről kiderül hogy le akarták igázni a Földet! Mi a ...?), hogy egyem a szívüket... Még jó hogy a csillagharcosok nem köszöntek be, mondjuk egy fél perces jelenet erejéig (több úgysem jutott volna nekik)... De nem, ide Pikolo kellett, mert Pilaf-ot valószínülek nem tekintették elég félelmetes ellenségnek... vagy csak nem lett volna pénzük leanimálni?

 

Egyes szereplők szinte teljesen elvesznek a filmben. Yamcha, kinek társáról Poorau-ról természetesen megfeledkeztek (biztos őt sem volt pénz leanimálni), gyakorlatilag értelmetlenül csetlik botlik csak. Röhely, hogy ha jobban belegondolok, akkor a hírhedt főgonosznak, a szívtelennek, ki 2000 év után nem átall ismét a világ elpusztítsára törni, gyakorlatilag 2 emlékezetes jelenete van az egész filmben. Amikor fél perc alatt romba dönti Gohan házát, majd legközelebb a film végén amikor megküzd Gokuval. Ezen kívül gyakorlatilag semmit sem csinál, és semmit sem tudunk meg róla, vagy a céljairól. A film legelején közlik velünk, hogy ő a gonosz akit utálni kell, és kész, puff.

 

A film cselekménye, ami nem sok van, rohamtempóban halad előre. Egyik pilanatban még épp hogy csak elindul Goku és Bulma megkeresni Zseniális teknőst, majd a következő jelenetben már ott is állnak a háza elött. Aztán Rosi-t is a csapathoz csapva, elindulnak megkeresni a gömböket. Plussz közben Goku természetesen edz is a mesterrel. Hipp-hopp megtalálják a következő gömböt (meg berántják a történetbe Yamcha-t is), mikor megtudjuk, hogy már csak két nap van hátra a napfogyatkozásig... Mert bizony, e celluloid borzadály elkövetői megint költöttek egyet, s kitalálták, hogy csak napfogyatkozáskor lehet használni a gömböket... tök jó... csak így tovább... A rákövetkező jelenetben Rositól megtudjuk hogy eltelt egy újabb nap ... puff ... haladunk ezerrel. Goku egy nap alatt a ki mesterévé válik, természetesen, s jöhet a végső összecsapás. Amikor is a napfogyatkozás!!! láttán átváltozik Ozaru-vá... (sztem a film készítőinek valami olthatalan vágya lehetett, hogy még véletlenül se ragaszkodjanak az eredeti történet egyetlen részletéhez se). Persze csak amolyan törpe Ozaruvá ... nem volt pénz leanimálni? ... Majd miután Goku elkezd nagyon hinni magában... és megvan a kellő belső kisugárzása is :D, visszanyerve emberi alakját sec perc alatt kifingatja Sátánt. A végén még gyorsan megidézi Shenlong-ot (ki szintén nem nagyon hasonlít a sorozat beli önmagára), feltámasztja Rosi mestert, majd hazaszalad újdonsült kedveséhez. Cupp-cupp. S valószínüleg boldogan élnek, míg csak Pikolo vissza nem tér egy következő részben. Már ha van olyan elvetemült ezen a Földön, aki ezek után ad majd nekik gázsit egy újabb körre.

 

Aki mindezt végigolvasta annak egyértelmű lehet, hogy számomra a Dragon Ball Evolution még annak ellenére is hatalmas csalódás volt, hogy eleve nem vártam tőle sokat. Egy következő filmre pedig sztem felesleges várni. Kízárt, hogy ilyen mélyről ugyanez a banda képes lenne annyit fejlődni, hogy egy jó második részt hozzanak össze. Mondjuk valami olyat, ami Dragon Ball szerű, és nem csak a címében akar az lenni. Viszont ha már mindenképp pénzt akarnak ebbe ölni, akkor felejtsék el az Evolution-t. Annak felesleges egy folytatás, mert totálisan elrontott film. Kezdjék inkább elölről, teljesen más felfogásban, és ami a legfontosab: maradjanak hűek az eredeti DragonBall-hoz.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ennél, már csak akkor lett volna szarabb ha Gokut egy japán játssza. Ugyanis köze nincs hozzá, mivel csillagharcos és az űrből jött. Ha megnézzük még csak rejtett külső utalás sincs benne h japán lenne, no de ez csak részlet kérdés. Ezek a dolgok mint a kamehameha megtanulása, a sorozatban is gyors, a valóban gyászosra sikeredett dolgok, Bulma rambózása, a mesében ugye, egy fiatal 16 év körüli lány akinek köze sincs a filmbeli "vadmacskához". Yancha szar, röviden és tömören. Piccolo volt a legjobb :D:D tehát az a bőrredő a fején vagy mi, az még csak nem is hasonlít a namekok csápjára. No, Krilin meg mi a fenét csinál? az egészből ki lett hagyva :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
http://www.sorozatok-foruma.hu/dragonball-2.html

Share this post


Link to post
Share on other sites

A cikk bő 1,5 hónapos, ez a borzalom is akkor jött ki kb. (április 8. talán?), akkor még nem volt hivatalosan kimondva, hogy egy nagy bukás a film. Másik meg, hogy a cikk írója is milyen remekül foglamaz...

Piccolo fiatalságát mutatná be egészen a felnőtt korig

Mi a bánat az, hogy bemutatja a fiatalságát?! Mondjuk akkor már a fiatalkorát vagy vmi hasonló... Mindegy.

Bár sajnos lehet esély a folytatásra, tekintve ezt:

http://www.imdb.com/title/tt1385515/

Share this post


Link to post
Share on other sites

hat....a film egyeretlemuen szar volt....a masodikra mar el sem megyek a moziba...az elsore is feleslegesen dobtam ki penzt.... <_<

Share this post


Link to post
Share on other sites

Állítólag az első rész megbukott amerikában ezek után még képesek második részt készíteni?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Lóbab Lecsó: nem állítólag, tényleg és nem csak amcsiban, valszeg mindenhol :) De mindenből pénzt próbálnak kisajtolni, ez a filmipar...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Semmi más nem kellene csak ez az "alkotás" :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hivatalos borítót publikáltam :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Bejelentkezés

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×