Jump to content
PirateClub.hu

Együttes szólánc


-=>SnipA<=-
 Share

Recommended Posts

Neal Morse

 

Amerikai szimfonikus progresszív rock, olyan zenészekkel dolgozik az albumain, mint állandó dobos, Mike Portnoy, Jordan Rudess, Roine Stolt, Steve Hackett, Paul Gilbert. Szövegeiben előtérbe helyezi a vallást, egész életét ennek szenteli már, mióta kilépett a Spock's Beard-ból. Rengeteg saját lemeze van a progresszív lemezei mellett, amik mind Istenről szólnak. Nem csak rock koncerteket szokott adni, de templomokba is eljár ún. gyülekezetekre a dalaival, akkusztikus gitárral, billentyűs hangszerrel, ha jól tudom, akkor Magyarországon is járt így. A Transatlantic prog-supergroup tagja is, amely formáció újra összeáll egy új lemez megjelentetése alkalmából. Annyit még érdemes tudni róla, hogy ő egy multiinstrumentalista, gondolom többen ismerik a kifejezést, tehát egyedül se fél nekivágni egy album elkészítéséhez ;), ami persze nem lesz rossz, de képzeljük el, ha egy ilyen zseni mellé csatlakozik a világ legjobb modern dobosa, Mike Portnoy és a basszuson nyomuló Randy George, akikkel a prog lemezek vázát felépítik, majd még bevesznek a bandába kb 7-8 zenészt, vokált ;) Érdemes megismerni ;)

Link to comment
Share on other sites

Xandria

 

Német szimfó-metál együttes, aminek a zenéjét a kritikusok mindig szeretik lehúzni, de szerintem sokkal rosszabak is vannak, amiket körülnyal a nemzetközi metálkritikus társaság. Pár számuk nagyon tetszik.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...