Jump to content
PirateClub.hu

Együttes szólánc


-=>SnipA<=-
 Share

Recommended Posts

Ómen

 

Van egy ötletem. Hogy ne legyen olyan száraz a játék, mondjunk véleményt arra az együttesre, amit az előttünk lévő írt :) hmm?

 

Nos, a Depi szerintem teljesen jó zenekar lenne, hogyha kicsit rágyúrnának az élő előadásra, mert ott azért van mit fejlődniük szerintem... Néhány számukat különösen szeretem :) Kedvencem tőlük a "Nem akarok elszakadni" és az "Egymás iránt"

Link to comment
Share on other sites

Sztem egyszerűbb lenne, ha mindenki arról az együttesről, előadóról írna pár gondolatot, amivel éppen folytatja a "szóláncot" ;) Ugyanis nem hinném, hogy a következő egyén tudna bármit is mondani a Satellite nevű együttesről ;)

Róluk annyit érdemes tudni, hogy egy lengyel banda, akik kezdetben Collage néven futottak anyanyelvű lemezeket adtak ki, ha jól tudom kettőt, persze ezen a néven még kijött 2-3 angol albumuk is, majd létrejött a Satellite banda, ahol nem csak felállásilag változtak meg, hanem kicsit zeneileg is, de sztem csak kicsit, viszont a pozitív irányba. Ők szimfo, neo progresszív rock-ot játszanak, a 3 percestől egészen a 17 perces számokig, a lazábbtól a gyorsabb, ám változatos hangulatú dallamú dalokig. Kellemes hallgatni való, mind szövegileg, mind természetesen zeneileg, nem igazán lehet megunni a hosszabb számokat sem, hiszen rendkívül változatos, sok témát raktak beléjük, egy számon belül változó a hangulat és ehhez nagyon értenek. Hozzáteszem, hogy a lemezek borítói is igen jól el vannak találva ;)

 

Na ez több volt, mint pár gondolat, de még így is jobb, mintha Natural Born Killers-ről kellett volna írnom, hiszen eddig csak a nevük volt ismerős, nem mintha most többet tudnék róluk ;):D

Link to comment
Share on other sites

Rob Rock

 

Keresztény power metált játszó csóka, úgy kell elképzelni, hogy kb. Maiden (nem csak az, de ez jellemző) alapokra énekel igazi keresztény szövegeket. Kedvenc album a Holy Hell.

Link to comment
Share on other sites

Eloy

 

Német space prog rock-nak indult a 70-es években, majd kicsit változott az évtizedek során, de azért sok lemezen fellelhető az alap gondolat, hogy a space és a prog jelző megmaradt :D Sajnos ma már nem zenélnek, 98-ban jelent meg az utolsó lemezük, de előtte úgy 20 albumot összehoztak. Sajátos hangzást tudtak kialakítani. Az ének elsőre beazonosítható, persze annak, aki ismeri az együttest :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...