Jump to content
PirateClub.hu

Pszichés zavar?


waterman
 Share

Recommended Posts

Hali mindenki!

SZerintetek mi van akkor ha én még csak 18 vagyok van egy barátnőm másfél éve azt érzem ő az életem vele akarok élni tőle akarok gyereket meg ilyesmi szeretem nagyon DE... és itt a probléma ha nincs velem merthogy együtt lakunk mert ő egy másik városban lakik így csak hétvégén vagyunk külön olyankor más csajjal beszélgetetek msn-en meg egyszer találkoztam egy lánnyal is akivel jó volt dumálni. egésszen a találkozóig azt hittem majd érzek valami vonzást a lány felől de nem beszéltünk sétáltunk de nem éreztem semmi különösebb vonzást! de így hogy plátói hogy csak beszélek vele nem találkozunk így érdekel és az a rossz hogy volt más lány is aki komolyan tetszett! És nem értem mi van! ?? Mert a barátnőmmel képzelem el az életem! de van valami... valami...

Lehet túl fiatal vagyok még hogy ennyire elkötelezzem magamat??? No mindegy azt érzem hülye vagyok... Van egy gyönyörű barátnőm aki szerelmes belém mi kell ennél több?? Nem értem magamat!! No ehhez szóljatok valami okosat! :)

Link to comment
Share on other sites

Nos, hát kétszer kellett neki futnom a dolgoknak, hogy megértsem, nos véleményem szerint , fiatal vagy még, én is éreztem már ugy hogy megtaláltam életem szerelmét, viszont amiket meséltél, hogy más csajok iránt is érzel valamit ez viszont ellentétben van azzal, hogy tényleg ő lenne az életed szerelme, velem is volt úgy, hogy jártam 1 csajjal , aztán 1 másik csaj el akart csábítani, és valami érzés volt iránta, ezt bizonyította, hogy nem az akkori csajom volt számomra az igazi. Szóval, lehet most csak úgy érzed, hogy ő az igazi, aztán megismersz 1 csajt akkor ő lesz az igazi, ismerős érzés, én már csak heti életem szerelmeinek hivom őket

Link to comment
Share on other sites

Sziasztok! nagyon köszönöm Nektek, hogy próbáltok nekem segíteni! Az írásjeleket majd bevezetem!:D A barátnőm tud mindenről, ő azt mondja döntsem el mit szeretnék és neki az a lényeg hogy én boldog legyek. Na most ezzel mit kezdjek Nagyonon aranyos hogy így áll hozzá de ez nem sok segítséget ad nekem a döntéseimben. De azért köszi a hozzászólásokat! Jó más emberek gondolatait is végig gondolni a dolgokban! Szóval még egyszer nagyon köszi!!!

Link to comment
Share on other sites

Én is voltam így. Lassan 2 éve nem is beszélünk. Ez az összeköltözősdi meg így 18 évesen elég korai. Ahogy Vendetta is írta, össze vagytok zárva 5 napon keresztül és talán ezért érzel így más lányok felé mert változásra lenne szükséged. Lehet hogy szüneteltetni kéne ezt az együttélést 1-2 hétig/hónapig amíg rá nem jössz mit akarsz. Utána már csak neked kell eldöntened, hogy a megszokott utat járod tovább és a biztosabb felé mész, vagy letérsz az útról és haladsz egy ismeretlen kapcsolat felé.

Amúgy mióta laktok együtt?

Link to comment
Share on other sites

De ha úgy érzed hogy ő az igazi és nem is kell más akkor miért beszélsz más csajjal? :blink:

Szerintem ha mással beszélsz nem is igazán gondolod azt hogy ő az igazi.Ezekre a más csajokkal való beszélgetésre figyelj oda nagyon mert ha a barátnőd rájön akkor valószínű elhagy főleg amit írtál hogy ő nagyon

szeret téged,tehát ha rájön a dolgokra és arra hogy bizonytalan vagy abba hogy mit is szeretnél vele kapcsolatban összetöröd a szívét és el fog hagyni!Ha pedig elhagy idővel lehet ráfogsz jönni hogy mégis csak ő volt az igazi de akkor lehet már lesz neki más azaz a bizonytalanságod miatt elveszítheted őt!Tehát döntsd el hogy szereted őt és vele maradsz vagy mellette mindig lesznek ilyen kis futókalandok!

Ezeken a dolgokon gondolkozz el és irj hogy mire jutottál vagy mire gondolsz :)

 

Hudi

Link to comment
Share on other sites

Kedves sOnt!

 

Emberünknek van egy másfél éves kapcsolata és ő úgy érzi hogy ő a nagy Ő. Van ilyen 18 évesen. Csaja mellett találkozgat meg beszélget más lánnyal. Azt nemértem hogy miért várja el, hogy majd a csaj érez iránta, vagy hogy ő minek érezne mikor van barátnője. Ha csak beszélnek akkor érdekli a lány, ha meg találkoznak semmi. Az meg hogy tetszik neki másik lány az azért van mert érzékenyebb típus. (gondolom én)

 

Nemtudom hogy miért bűn ha az ember találkozik vagy beszélget más lányokkal/fiúkkal amikor van kapcsolata. Ha meg flörtöl akkor hülye mert egy stabil kapcsolatot kockáztat, hiába hogy tudja-e a csaja vagy sem. De ha vége akkor úgyis rájön hogy már késő és hogy elcseszte.

Szóval kedves waterman! Az hogy beszélgetsz meg találkozgatsz más lánnyal nem bűn, csak azért tudd hogy hol a határ. (semmi flört meg ilyenek) Érezd jól magad a mostani kapcsolatodban és becsüld meg a barátnőd:

A barátnőm tud mindenről, ő azt mondja döntsem el mit szeretnék és neki az a lényeg hogy én boldog legyek.
Ez miatt is!
Link to comment
Share on other sites

hát 4 hónapja lakunk együtt! Főleg azért lakunk együtt mert a koleszből csak napi 1 órát jöhetett ki az meg nagyon kevés volt! És ezt a heti 5 napot sem érzem soknak, még csürörtök környékén sem:) És még egyszer mondom Ő tudja az egészet az érzéseimet is meg a beszélgetéseket is. Ő mindig azt mondja szeretné tudni pontosan hogy miként is állok a kapcsolathoz! Én el tudom képzelni hogy ha igazán szeret akkor ki tudja mondani őszintén,hogy tegyek amit szeretnék csak legyek boldog! És megintcsak köszi a hozzászólásokat:) Jó fejek vagytok!!!

Link to comment
Share on other sites

Okés, az szép és jó hogy ő ezt megérti, de te érted saját magad? És hogy állsz ehhez a kapcsolathoz? Szerintem ő azt szeretné, hogy elsősorban vele legyél boldog és ne mással. Mondjuk ebből nem nagyon derül ki, de ha tényleg szeret akkor úgysem engedne el olyan könnyen, hiába hogy most azt mondja, hogy szeret és ezért el is engedne. Mert nekem ez jön le belőle. De bocs ha tévedek.

Link to comment
Share on other sites

Nem gáz az ha más lányokkal is beszélgetsz... miért ne beszélgethetnél más lányokkal?Ha vkinek van egy barátnője, akkor számára az emberiség fele megszűnik létezni? :D Jó, a flört viszont már nem fér bele.Ismerni kell a határokat.

 

Ez az összeköltözés... hmm lehet korai.Attól függ milyen emberek vagytok.Van aki 25 év alatt még úgy akar élni, hogy végig akar menni minden jó csajon, aztán lenyugszik, és megmarad egynél. :D Ha már kiéltétek magatokat ilyen téren akkor nem gáz sztem. (bááár ez a 25 ös szám elég bizonytalan.. van aki 30 évesen is ilyen :D )

Link to comment
Share on other sites

kétlem h megtaláltad volna az igazit így, akkor nem flörtölnél más lányokkal, szerintem te magad se tudod h mit is akarsz, ne szidj meg ezért, tudom h mit mondok, én teljesen ugyanilyen vagyok, hiába van barátnőm flörtölök másokkal is, nem vagyok rá büszke sőt...de nem tudok vele mit csinálni, hozzá kell szokni

Link to comment
Share on other sites

szerintem röviden arrol van szo h ferfibol van :) ne mondjatok mar h kez a kezben setalsz a baratnoddel, szembe jon veled egy bombazo akkor te nem bamulod meg hanem inkabb lesutod a fejed!? flortolsz egy lannyal? miert? tudod h jol esik neki, bokolsz stb ezzel azt ered el h tetszel majd neki, szimpatikus leszel. ki az a srac aki nem örül ennek h bejön egy lanynak? engem pl jo erzessel tolt el.. önbizalmat ad.. (ergo miert ne flortoljek velük)

 

nem??

 

.... aztan jön a baratnom, akit olyan jo lesz ujbol es ujbol megcsokolni.

Link to comment
Share on other sites

félreértesz, nem arrol van szo h egyfolytaban mas csajok utan neznek.. az h egy regi ismerosnek megdicserem az uj frizurajat, vagy h milyen csinos az nem egyenlo azzal h csapom neki a szelet! neked nem esik jol ha kapsz egy mosolyt? azert bizonyos hatarokat illik betartani, amit en be is tartok...

Link to comment
Share on other sites

Az én véleményem az összes h.sz.-től függetlenül az hogy még fiatal vagy és kalandra éhes :)

Pár ismerősömmel már megtörtént ilyen és ehhez hasonló, hogy túlságosan komolyra vette / vették a figurát és már szinte átmentek férj és feleségbe. A srác besokkolt, és elkezdett csajozni, mert rájött arra hogy nem akarja még ilyen fiatalon elkötelezni magát.

 

És ez teljesen érthető, hogy egy 18 éves érett srác :) még ki akar próbálni új dolgokat és próbára akarja tenni magát az életben. Hol itt a probléma?? :)

De persze meg van ennek az ellenpéldája is, mert elképzelhető, nem tartom kizártnak hogy valaki megtalálja az élete párját 18 évesen, de akkor tényleg mind a két fél egymásra koncentrál és nem kerül ilyen félreflörtölgetős helyzetbe, szóval így ezeket figyelembevéve én az első állításomat tartom valószínűbbnek! :)

Link to comment
Share on other sites

ne mondjatok mar h kez a kezben setalsz a baratnoddel, szembe jon veled egy bombazo akkor te nem bamulod meg hanem inkabb lesutod a fejed!?

 

Figyelj, ha teveled szembe jön egy bombázó, és bámulod, akkor meg is érdemled, amit ezután a barátnődtől kapsz! ;) Azt értem én, hogy nem a melletted nézőt nézed ha sétálsz vele kéz a kézben, de lehetne a dolgokat diszkrétebben is kezelni.

 

Pl volt egy haverom, ő száz százalékig abba a hibába esett, hogy sétált a barátnőjével kéz a kézben, és minden szembe jövő nőt megbámult, igen, megbámult, ahogy te is írtad. A barátnőjének is feltűnt a helyzet és egy idő után megkérdezte a haverom így "neked ebbe a lányban mi tetszik, és ebben, és ebben"? Gyerek úgy elszégyellte magát mint egy óvodás, mert szerette a barátnőjét, de ő is a bámulás hibájába esett. Lehet diszkréten is kezelni a dolgokat, de sok férfi van vele úgy, hogy "attól mert nem eszem, az étlapot megnézhetem", vagy "nem vakságot fogadtam, hanem hűséget", de azok meg is érdemlik a lecseszést ha a barátnőjük észreveszi!

Ezek szerint az a kihaló példány vagyok aki nem nézi meg a többi nőt, ha úgy érzi szereti a párja? :blush:

Link to comment
Share on other sites

Igazad van Grave, mert fordított esetben ha pl strandon sétálsz a barátnőddel / pároddal és ő megnéz minden félmesztelen kidolgozott felsőtestű srácot nem biztos hogy az Neked is olyan jól esik :)

 

Tényleg nem túl szép dolog ilyen látványosan "bámulni" más lányokat ha a barátnőddel vagy :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Ezek szerint az a kihaló példány vagyok aki nem nézi meg a többi nőt, ha úgy érzi szereti a párja? :blush:

nem feltétlenül. úgyértem, meg lehet nézni mást diszkréten is. én például ha sétálok barátnőmmel kézenfogva, és jön szembe egy lány, megnézem, és annyi. még ha jól is néz ki, nem bambulok és csorgatom a nyálam. megnézi az ember a másikat, és kész.

 

ráadásul a másik lány "csak egy lány". tudom, hogy aki mellettem a kezemet fogja, az szeret, és azt is tudom, hogy rá számíthatok. éppen ezért gondolom, hogy nem gond, ha megnézel egy másik embert, csak ne epekedve, hogy milyen bombanő. mellesleg szerintem fordítva sem tetszene a helyzet, hogy ha a barátnőnk nézne meg minden srácot, aki szembejön :P (mármint azzal a nyálcsorgató tekintettel)

Link to comment
Share on other sites

Ha már idézel a hozzászólásomból, ezt is figyelembe vehetted volna pár sorral feljebb: (mert szinte ugyanarról beszéltünk mindketten)

 

Figyelj, ha teveled szembe jön egy bombázó, és bámulod, akkor meg is érdemled, amit ezután a barátnődtől kapsz! ;) Azt értem én, hogy nem a melletted nézőt nézed ha sétálsz vele kéz a kézben, de lehetne a dolgokat diszkrétebben is kezelni.

 

;)

Link to comment
Share on other sites

Hali!waterman

 

Gyorsan én is megosztom erről a véleményem! Nos szerintem ez minden embernél előfordul , nálam is , velem is megtörténik ez. Nemrég megismertem egy leányót akivel már egész komolyra fordult a dolog, mellete nekem is vannak lány ismerőseim, neten! Igaz én találkozni nem találkozom velük, de van mikor volt osztálytársnőkkel összefutom és velük is beszélek. Szóval szerintem tök normális ez a dolog!

 

Ha orvos szemmel akarom nézni akor szerintem itt az lehet hogy amig nincs ott kedvesed addig egy másik lánnyal próbálod elűzni az időt amig kedveseddel nem találkozol és azt gondolni mintha Ő lenne, :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Hát sztem nem illik megbámulni a bartánőd mellett egy másik csajt, hát én amilyen típus vagyok akkora osztást kapna a barátom,h nem élné túl...

Hát lehet,h túl szigorú vagyok, de nekem ez akkor sem tetszik.

Amugy meg a kapcsolatotoknak lehet,h tényleg jó tenne egy kis szünet...

De hát ez ellégé fura dolog, ezt magadban kell lerendezned.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

1. 18 évesen senki ne várja el tőled, hogy kiválasztod életed párját.

2. Amíg csak a szemed jár és csak beszélgetsz addig nincs gond csak vigyázz ne legyen komolyabb

 

de akárhogy is legyen, mindig van választásod, még ha látszólag nincs is. Neked kell eldöntened, hogy jó-e így, nem nekünk ;)

Link to comment
Share on other sites

nagyon fiatal vagy, és felesleges nagyratörő terveket dédelgetni ennyi idős korban. :) most kell élned, h később le tudj nyugodni a felelősségteljes élethez. tuti nem vagy szerelmes, csak megszoktad a barátnődet mint biztos pontot az életedben, de ez messze van az igazi érzelemtől. ha másfelé néz az ember, akkor otthon nem kap meg vmit, amire nagy igénye van. neked legfőképpen a figyelem, az elismerés hiányzik és az, h sikered legyen. szipi

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...