Jump to content
PirateClub.hu

Mit csináljak ha Tetszik egy lány, de van barátja


goldmen
 Share

Recommended Posts

  • Replies 133
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Engedelmetekkel én is hozzászólnék a témához! :) Én már csak azért is mondom hogy ne hagyd magad, ne hagyd hogy te legyél a második számú, mert mi van ha később ugyanezt csinálja veled, mármint hogy melletted kezd el kavarni mással, mert hogy téged már nem szeret annyira... Szerintem ez egyik fél részéről sem korrekt, tehát a jelenlegi barátnője előtt s előtted sem, hogy úgy közeledik feléd hogy még van barátnője... <_<

Link to comment
Share on other sites

Gondolj csak bele, ha kapcsolatba kezdenél vele... kibírnád a tudatot, hogy mással is ágybabújik??? nem lennél féltékeny? nem ezen menne a balhé??... aztán meg még Te lennél a hisztis, hogy nem tudod, hol a helyed, hiszen csak 2. Vagy....

Sokan hiszik, hogyha összejönnek egy kapcsolatban lévővel, akkor az idővel majd az elhagyja a párját, de ez csak ritkán van így... hiszen baromi kényelmes így.. van egy ember aki kiszolgálja... (anyáskodik fölötte, biztonságot nyújt), és van valaki, aki mindíg kicsípve várja, és van valaki aki bármit megtesz amit akar (csak el ne hagyják)...

(De ez persze csak az én véleményem)

Link to comment
Share on other sites

Ebben is van igazság hogy féltékeny lenne a másik nőre hogy csókolja vagy ágyba bújik vele.Addig ne is kezdj vele amig nem hagyta el a másik csajt.Ha meg csak a kalandot keresi a másik csaj mellett akkor ne te legyél neki a "kaland".

Link to comment
Share on other sites

Hát igen... Meg tudja az ember lelkét viselni az ilyen dolog. Az exemmel én is úgy jöttem össze, hogy szakított az előző barátjával. Sokat beszélgettem vele MSN-en, akkor már mindketten vonzódtunk a másikhoz, viszont még nem jártunk együtt, ő pedig szinte bűnbánóan és vezekelve kijelentette nekem egyszer, hogy most mennie kell a géptől, mert megérkezett a pasija, és hogy este sem lesz, mert tudja, nekem akármennyire is rosszul esik, de azt is fogják csinálni /mert muszáj /...

Hát, nem voltál virágos kedvemben azon az éjjel...

Link to comment
Share on other sites

Állítása szerint már nem szerette a fiút. Csak akkor még nem volt biztos abban, hogy engem válasszon-e, vagy sem, feladja-e értem a kapcsolatát, vagy sem, és ha nem szexelt volna vele, akkor az gyanús lett volna a fiúnak, meg mellesleg igényelte is. Ez olyasféle kapcsolat volt már, amit csak a szex kötött össze.

Link to comment
Share on other sites

Nos, elég vegyes érzéseim voltak. Az elmémet bezártam, azt a részét, ami a negatív gondolatokért volt felelős, így az az inger, miszerint most valaki más ér hozzá nagyrészt lepergett rólam. Igyekeztem nem arra figyelni, szerencsére sose láttam együtt őket, így nem volt vizuális képem arról, hogyan ül a lány az ölében, így szélsőségesen fogalmazva nem is létezett számomra a kapcsolatuk. Tudtam róla, de nem gyötörtem magam még akkor vele, mert tudtam, hogy már én vagyok szeretve, ezért bizakodtam, hogy a játszma végén én fogok nyerni, az én karjaimban lesz a lány.

Ez meg is történt, és együtt is voltunk másfél évig. Viszont én is csapdába estem, a lány már mással van, viszont ezt már nehezebb elviselni, mivel az én napom már lenyugodott, múlt és nosztalgia csupán, és bár győztes voltam, már nem vagyok az. Ezért intek óvva mindenkit attól, hogy már foglalt lányt akarjon magának, mert nincs semmi garancia arra, hogy az esetleges győzelem esetén áldozattá ne váljon. Mondjuk ez emberfüggő.

Már reálisabban gondolkodom, és tudom, hogy engem sem kímélne, mivel az előző barátja előtt is sokszor megmutatott engem, ráadásul köztudott tény volt, hogy a volt barátja bátyának a születésnapi partyján, ahol mi is ott aludtunk szexeltünk, szegény meg annyira zavarban volt, hogy gumi tanácsokat próbált adni, fertelmesen berúgott, hányt, és mikor bennem lelkiismeret gyúrt, hogy nem törvénytelen-e az, hogy előtte mutatkozunk kettesben, és hogy az ő matracán csináljuk, akkor az exem azt vetette oda nekem, hogy őt ez egyáltalán nem érdekli.

Érhető, hogy ezek után tartani sem akarom vele a kapcsolatot, mert tudom, hogy most szerepcsere lenne.

 

Ami nem öl meg erősebbé tesz, szokták mondani, és egy ilyen pofára esés esetén az ember másképp és másképp reagál. Az elődöm brutálisan csajozott, fűvel és fával lefeküdt, hetente váltogatta a barátnőit, akik sorra kidobták, csak hogy feledni tudjon, és elviselje a tényt, hogy a lány már mással éli vígan életét.

Az én pofára esésem ennek az ellentettje volt. Fél éve nem vagyok vele, és senkivel sem, mert kialakult benne egyfajta fóbia, hogy mi lesz, ha más is átver és elhagy engem, tartózkodó, és hideg lettem, mások udvarlására nem tudok reagálni. Azóta persze sok mindent csinálok, sok hobbim van, és persze vannak barátaim, tudok lelki ügyekben tanácsot adni, de azt a luxust már nem engedem meg senkinek sem, hogy valaki ténylegesen is belém lásson, és valakinek ténylegesen is oda adjam magam.

Link to comment
Share on other sites

Nos ha van egy boldogtalan párkapcsolat amit már csak az köt össze hogy megszokták egymást hogy vannak egymásnak de igazán nem szeretik egymást annak már semmi értelme nincs.Mi értelme is lenne azért együtt lenni egy másikkal ha nem is szereted igazán.Ekkor általában valamelyik fél a másik tudta nélkül ismerkedik,keresi a számára jobbat.Ilyenkor történik az hogy már inkább a megismert személyre szenteli a figyelmet.És általában összejön másvalakivel.Ez is felfogás kérdése miért nem mondják meg egymásnak ha nem szeretik egymást.Vagy azt ha más kell neki.Ezzel arra akarok rávilágítani hogy egy ilyen kapcsolatba beleszólni aminek már nincs értelme és már egyik fél sem boldog,lehet értelme.Ez az a jelenség amikor érthető az hogy a boldogságért keres mást s szakít a mostani párjával az egyik fél.Illetve lehet csak le kéne ülni és megbeszélni hogy ki mit szeretne miben változtassanak és így megoldják a problémáikat.A másik jelenség amikor van egy párkapcsolat és valamelyik fél hajlamos arra hogy megcsalja a párját és összejöjjön valaki mással az bármikor hajlamos lesz újra és újra megcsinálni.Tehát óvatosan ezzel az elhódítom a másiktól dologgal mert lehet hogy sikerül,elvetted a pasitól/csajtól de nem tudsz ellene mit tenni hogy veled ezt ne csinálja meg.Ez attól függ ki hajlamos az ilyesmire hogy ki milyen személyiség.Lehet hogy működik egy darabig vagy hosszú távon is a kapcsolat de aki hajlamos a fenti sorban leírt dologra az valószínű hogy nem egyszer fogja megcsinálni.Végül is mindenki saját belátása szerint cselekszik de azért ezekre jó ha oda figyel!

Link to comment
Share on other sites

Hát igen... egyet értek Hudival!!! De attól még sajnos a kisördög ott van.... És már azon kapom magam hogy egymásról szedjük le a ruhát... Most úgy állunk hogy mint ha misem tötént volna barátokként beszélgetünk és megprobáljuk elfelejteni.... De ellehet az ilyet felejteni?!?

Link to comment
Share on other sites

Fél éve nem vagyok vele, és senkivel sem, mert kialakult benne egyfajta fóbia, hogy mi lesz, ha más is átver és elhagy engem, tartózkodó, és hideg lettem, mások udvarlására nem tudok reagálni... de azt a luxust már nem engedem meg senkinek sem, hogy valaki ténylegesen is belém lásson, és valakinek ténylegesen is oda adjam magam.

Már bocs, de ha azt gondolod jobb egyedül, mert így senki nem sebez meg, elég rosszul gondolod! ;)

Az ember társas lény, egy férfi csak félember nő nélkül, élhetnék még ilyen közhelyekkel, de ha te inkább magadnak hazudsz és másnak is, hogy jó így neked, hát te tudod. :huh:

Szerintem az a fél év elegendő idő volt a magányra, az elmélkedésre, ideje lenne újra "csatasorba állni"!

Ha leesel a lóról azonnal ülj vissza, különben megijedsz és többet rá se ülsz. Kicsit szerintem te is most megijedtél, lehet, kicsit eleged van is a nőkből (lehet kicsit nagyon), talán még úgy érzed nem bízhatsz egyikben sem, de meg kell tudni újulni mindig és minden helyzetben, tudni kell "váltani", változni ha az kell, és félre tenni a múlt sérelmeit. Szerintem te is túl fiatal vagy ahhoz, hogy már most feladd, hidd el, fog még pofozgatni az élet, de el kell tudni viselni, mert emberek vagyunk. Amely hónapokat, esetleg éveket is most elvesztegetsz, azt már nem adja vissza neked senki! ;)

Link to comment
Share on other sites

Személy szerint osztom a véleményedet grave man, és tudom, hogy igazad van :)

Nálam az a baj, hogy az én személyiségemben teljesen, élesen elhatárolódik az értelem és a szív. Mások is mondtak már hasonló véleményeket nekem, és az eszem igazat is ad nekik, neked is. A szívem makacskodik. Azt nem tudom kontrollálni. Nem akarok beleőrülni a keresésbe. Alapvetően társas vagyok én is, én vannak barátaim, és jól el szoktam velük dumálgatni, Az a baj, hogy az exemnek egy olyan plusz dolgot mutattam meg magamból, amit talán nem lett volna szabad, csak később. Várom azt a személyt, akit nekem teremtett a sors. Ha van egy ilyen ember úgy is össze fogok vele akadni.

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...