Jump to content
PirateClub.hu

Hol a legjobb a szex?


pepez
 Share

Recommended Posts

Véleményem szerint mindenképp a kényelmes szobában. A szabad extrém és izgalmas kaland lehet a pároknak, ha van hozzá gátlásuk, de gondolniuk kell arra is, hogy mi lesz, ha lebuknak, ugyebár a közterületi szex nem veszélytelen. De rendben, tegyük fel, hogy tombolnak a hormonok, a forróvérűség hatására nem bírják elfojtani ösztöneiket, vágyaikat, és a szabadban kötnek ki. Láttam már a városszéli szántóföldön gumidarabokat, gatyát is. Szóval aki vállalja a rizikót, annak nyugodtan, de... Meg kell említeni a kellemetlen meglepetéseket is, amit nem csak a váratlan nézőközönség okozhat, de a szabadban rengeteg betegséget, fertőzést el lehet kapni. Ezért gátlásosabbak a nők, mint a férfiak, ők jól tudják ezeket a kockázatokat, ugyanis könnyebben kaphatnak el valami kellemetlen nyavaját. Extrémnek hathat a víz is, de egyébként zavaró, idegesítő és kényelmetlen közeg, és itt még nagyobb a fertőzésveszély, gombák és egyéb kórokozók miatt, a gumi is lecsúszhat itt, és a vaginába más is belekerülhet. A homokos part sem ajánlatos, mert érdes, az erdőben lévő csúszómászókról és bogarakról pedig ne is beszéljünk. A higénikus ágyban valószínűleg nem fenyeget az a veszély, hogy valami beléd mászik, vagy megteleped rajtad, ráadásul úgy, hogy szabad szemmel nem is látod.

A férfiakat nem igazán fenyegetik ilyen veszélyek, ezért érthetőek, hogy ők hajlamosak erőszakoskodni az ilyen szabadtéri kalandokhoz, de hadd mondjak egy kellemetlen példát. Az exemmel csak fürödtünk a medencében fürdőruhában, este pedig zuhanyzásnál a vaginájából egy döglött bogár csusszant ki. A mai napig nem tudja, tudom hogy került az bele, de elég undorító és libabőrös látvány volt. Legyen ez az elrettentő példa.

Sok ilyen fantáziálás valószínűleg a pornófilmekből van. Azok csak az akciót mutatják, de azt nem, hogy a kék ég alatti aktus előtt milyen egészségügyi óvintézkedésekről gondoskodnak.

Link to comment
Share on other sites

Viszont van aki unja már a szobában, ágyban és párnák közt stílust. Van akit kifejezetten izgat a lebukással járó helyzet, vagy ha az utcán szeretkezhet, vagy hogy mások is látják/hallják! Vagy akár autóban egy parkolóban, vagy erdő szélén. Mindez ha jól emlékszem illegális, de ha az emberre ott jön rá! :D Még jó, hogy te csak a végkifejletet láttad, én már láttam olyat is, hogy egy lány orálisan kényezteti a barátját a kocsiban egy alapfokú művelődési intézmény előtt, ahova gyerekek járnak.

Homokos partokon, tengerpartokon egyrészt az hogy rámegy a brokidra a homok aztán szevasz, másrészt a hatóságok sem toleránsak az efféle aktusokkal szemben, kemény büntetések várhatók pl Horvátországban.

Na nekem ne mondd, hogy csak a férfiak erőltetik ezt, ismertem olyan lányt, aki egy pláza wcben csinálta, vagy moziban és cseppet sem halkan! :D

Ez a fürdőruhás sztori az exeddel elég bizarr, mert ha egyszer fürdőruha volt rajta akkor hogyan lehet. :wacko:

 

Link to comment
Share on other sites

ott a legjobb a szex, ahol mindketten kívánjátok, akarjátok azonos időben és közös beleegyezéssel. a következményeket pedig mindig viselni kell, nem szabad utólag nyávogni. szipi

Link to comment
Share on other sites

Igaza van szipinek, hogy a következményt mindig vállalni kell. Embertől és vérmérséklettől függ, én is csak tapasztalatból beszélek. Csak azért írtam le ezeket, hogy gondoljatok erre is. Bár szex sem kell a betegséghez. Vegyük például a fürdőket, és a strandokat, azok igazán "egészséges" helyek, mert rengetegféle ember fordul meg bennük rengetegféle nyavajával. Én nem kaptam el semmit, csak az exem, valami gombás, viszketős fertőzést, amit átadott aztán nekem. Ez sem volt kellemes. <_<

Végül is tényleg embere válogatja, nekem jó a házban szinte bárhol, ahol az ágyon kívül izgalmas lehet, de a szabadhoz én túl gátlásos vagyok. :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
:D ágyban a legkényelmesebb mert utánna elfodulsz és már aludhatsz is :D muhohahha :D de parkban próbáljátok ki... vagy extrémebb embereknek vonatvécé :D ide monnuyk kell egy kis igénytelenség is ( nem is kicsi ) de am tök poén :D
Link to comment
Share on other sites

IDÉZET(feher-farkas f4; 2009. Mar 19$ 08:46) <{POST_SNAPBACK}>
v..A higénikus á%yban valószínűl%g nem fenyeget az a veszély, hogy valami beléd mászik...
naná hogy be$éd mászik, ez a`lényege. :D Ha nem mászna be, akkor nem lenne aktus! :D

Viccet félretéve, szerintem házban a legjobb (nem otthon, hanem házban ;) ), de ahol azt gondolja a pár, hogy essünk neki, jó lehet.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Hát én egy egész regényt tudnék írni ezekről/pl.:Erdő,vonatállomás,stb.,stb..../,pedig nem vagyok valami öreg és érdekes módon még semmi bajom sincs ennek ellenére,de ez legyen is így tovább,mert nem akarok semmi parát magamnak,jah na meg igen nem beképzelt vagyok,de ha erről van szó többször is meggondolom,hogy hol csinálom azt, hogy kivel.Áááh én nem az a fajta vagyok aki mindenkivel :D <--------------!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Hogy hol a legjobb? :D Itt és most :P egyébként ahogy a mondás is tartja, "bárhol jó, de legjobb otthon" Lehetőleg az ágyban vagy a kanapén, de a kádban sem rossz ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Legelsők voltak a legextrémebbek, mert akkor nyolcadikosként csak petting volt ugyan, de volt olyan, hogy ismerősoknél aludva a lánnyal. Átmnetem a szobába, és a nagymama aludt az egyik sarokban, másikban a lány, és a takaró alá bújva nyaltam, ő meg húzogatta nekem (többet ne makart akkor)

 

Óriáscsúszdán, ő lefelé ment háttal, én meg hason (persze előtte megnéztük, hogy a lépcsőn nem jön felfelé senki, és csak a csúszda felső harmadában, de ezt kb 15x egymás után, úgy, de úgy kinyaltam nappal...)

Még vele, többször Balcsiban, mikor náluk nyaraltunk, tapizás vízalatt...)

 

Aztán exemmel nappal erdőben egy sűrűn járt ösvényről beljebb mentünk az erdőben... de ez épp ezért neki nem volt jó, mert baromira be volt rezelve... de azért megtankoltam rendesen...

Vele Balcsiban (aki írta, hogy nincs kenőanyag, igaza van, de nem rosz az, jobban érzed a redőket, legalábbis nekem nagyon jó volt... bár a víz tényleg kioldja kicsit a fínom kenést, de ha van neki utánpótlás, nagyon izgalmas 10-15m-rre másoktól.. persze mikor gyanús, akkor kicsit meszebb mentünk egymástól, mintha csak csók lett volna, majd újra össze...

 

(jajj, Siófokon délután, a parttól kb 20m-rre két tini nagyon mozogtak, én meg direkt nem fordultam el, idenéztek, én meg nagyon rájuk mosolyogtam, egyből szólt is a csaj a srácnak aki szó szerint nagyon belémerülhetett, azt ott pironkodtak, de csakhüvelykujjammal felfelé egyetértésemet kifejezve vigyorogtam, akkor azért lasabban, de folytatták... aztán mentem tovább, de néha odasandítottam, folytaták simán.)

 

exemmel zuhanyalatt sokszor kis fürdő volt az albinkban, és egyik sarka volt lefüggönyözve zuhanyzónak, kis peremmel, elég szépen kicsempézve, az simán bőségesen kétszemélyes zuhanyzó volt, másfél év alatt rengetegszer kihasználtuk.

 

Albiban a lépcsőn sokszor, konyhaasztalon, mosógépen. (szerintem centrifugálás alatt nem is nagy élmény, mert eléggé nagy frekvencián rázkódik az ember, mittomén kb10-15/s-al, míg a kefélés 3-5/s de érdekes élmény volt.

 

utolsó barátnőmmel ablakon kikönyökölve hátulról, miközben emberkék az utcán mászkálnak (persze semmit sem tudnak rólam, mert csak őt látják) de mégis izgalmas...

 

Vele szintén balcsiban, ruhástól bementünk, cipő, zokni, gatyó, póló, trikó, minden, és úgy. igaz ez inkább az akcióban kicsit zavart, addíg egyik lábra le kellett venni a nacit neki, nekem meg letolni.

 

Furgon első ülésén is érdekes, le kell térdelni ahhoz az ülés elé, de egész kényelmes volt mégis a kiscsajjal...

 

Sióparton fényes nappal egy eldugott részen, erdő mögött, de mégis egy földes út közepén először a kocsiban, majd a motorháztetőre támasztva a kiscsajt.... aztán szépen kettyintés utén ott pisilt a poros út közepén 1m-rre.. huhh!

 

pesten exe mnagymamájánál, mikor egy üvegajtó mögött ott aludt,,, hát adrenalinnövelő volt az is...

egyenlőre ezek jutottak eszembe

Link to comment
Share on other sites

Egyszer egy szántóföld közepén, majd egy erdőben és végül a strand öltözőjében, egyelőre ennyi extrémnek számító hely jutott. De bárhol ahol mind a ketten akarjátok, osztva szipi és még sokan mások véleményét. ;)

 

Ja, a kocsi már nem számít annak szerintem.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...