Jump to content
PirateClub.hu

Szex és erotika a médiában


feher-farkas
 Share

Recommended Posts

Fogyasztói társadalomban élünk. A cégek termékeiket minél nagyobb mértékben szeretnék eladni, ezért gyakran a legelképesztőbb módon próbálják növelni népszerűségüket, még az erotikát is, mint közvetítőeszközt is megpróbálják alkalmazni a figyelemfelkeltéshez. Nem ritkák az erotikus plakátok is, amik természetesen csak gyönyörű nőket ábrázolnak, szembesítik a közönséges embereket testi hibáikkal, nem véletlen nők körében a depresszió hála a média sulykoló életszemléletének. Ezzel sok fiatal is rossz ingert kap, így a példaképek nem a nemes művészek, tudósok lesznek, akik letettek valamit az asztalra, hanem az üres plázacicák, hozzájuk párosulnak pedig a plázakandúrok is. Emellett a televízió főműsoridejében egyre gyakrabban kapnak szerepet az erotikus töltetű celebhírek. Míg évtizedekkel ezelőtt a téma tabu volt, a nyugati világ megnyílásának hatására a határok leomlanak, újonnan érkező inger, miszerint maga az intimitás is lassan megszűnik, és beköltözik az erotika helyére az agresszió is. Ez pedig sajna csömört eredményez. A folyamatos szexualitás hatására nem csoda,hogy sok ember megcsömörlik a szextől, és már nem kívánja annyira a testiséget.

Az erotikus, szexxel foglalkozó témák már mindennaposak, átlagosak a tévés hírekben. Mellnagyobbítás, fotózások, miközben a színes nagyvilág információi kivül maradnak.

Link to comment
Share on other sites

hát, ez egy érdekes téma. az a nagy helyzet, hogy régen olyan nagy szám volt a férfiaknak, hogy egy reklámban vagy plakáton látnak egy kivillanó cicit. amíg kicsi vtam és nem nőtt be a fejem lágya, írtó féltékeny vtam az ilyen csajokra. pedig totál felesleges volt, mert az életben nem is úgy néznek ki.

aztán elgondolkodtam az egészen, hogy mi bajom is van? nem szabad egyszerűen lebecsülni magunkat. szembe kell nézni a valósággal. mondtam is magamnak, nem vok elhízva, nem csöpög és nem reng rajtam a háj, sőt nincs is, karcsú vok, vékony vok mindenem megvan és normális viszonylatban mi a gondom? és akkor le is nyugodtam. ha most látok egy mellett vagy popsit mutogató csajt a tv-ben már meg sem lepődök és nem érzem azt a rossz érzést amit régen. talán megtanultam magamat vmire is tartani és ennyi. és a visszajelzések nagyon sokat segítenek. szipi :)

Link to comment
Share on other sites

Hát a reklámoknak pont erre van szüksége hogyha egy szép nő vagy 1 férfi áll az eladandó termék mellett akkor már csak a puszta látvány miatt is megnézik az emberek hogy mit reklámoz a nagy plakát vagy egy bemutató füzet.Szerintem nem egy szép nő vagy egy férfi fogja mutatni hogy mi is valójában a termék.És ebben is van valami hogy ha a nők látnak 1 szép nőt akinek kint vannak bizonyos testrészei és magukra néznek rögtön az a véleményük magukról hogy kövérek vagy kicsi a mellük nincs feszes fenekük.Pedig ez általában nem így van,sőt igazán jól néznek ki csak bebeszélik maguknak hogy hát ők csunyák ahogy a nőhöz képest.Egyáltalán nem így van.Ilyenkor kell a nőknek 1 lelki biztatás hogy igazán szépek ne beszélje be magának a hülyeségeket :)

Vélemények szipi/fehérfarkas?

Hudi.

 

Vagyis pontosan arra hogy a nagy nézettség miatt megveszik a terméket amit 1 félmeztelen ember árul.

Link to comment
Share on other sites

igen, így van hudi. csak azért ne felejtsül el azt sem, hogy vannak olyan nők, akiket nem is neveznék annak, mert rendkívül ápolatlanok, igénytelenek, féltékenyek más nőkre, és irigyek is. DE! miért? hisz annak hogy vki nem dekoratí lehet betegség oka. de a legtöbb esetben nem ez húzódik hanem a lustaság a belenyugvás. és ekkor alakul ki bennük a frusztráció, mert csak észreveszik azt, h a többi nő mennyire csinos. és hamarabb puffognak ahelyett, h tennének érte vmit, vagy legalább elinduljanak azon az úton, h javítok vmit a külalakomon. szipi

Link to comment
Share on other sites

És sajnos egyre több nő ilyen hogy a másikat csak szekálni féltékenykedni tud rá!Illetve rengeteg nő semmibe nem nézi magát sőt még a becsületét sem!Ezért olyan dolgokat tesznek meg amit nem lenne szabad.

Mert ha már a saját becsülete nem érdekli akkor mi fogja?Amikor meg egymásra féltékenyek hogy jobb a haja vagy a testi adottsága.úgyis van 1 olyan férfi akinek ő az igazán szép és nem kell tőle tökéletesebb mert ugy szereti ahogy van.Ez az ápolatlanság dolog:egyre több van a világon,és általában náluk jön elő hamarabb ez a féltékenység.Vagy ha anyagilag nem engedheti meg magának hogy márkás vagy jól kinéző ruhákat vegyen rögtön féltékeny a másikra.Ez a lustaság belenyugvást kifejtenéd bővebben?

Link to comment
Share on other sites

a lustaságot és belenyugvást arra értettem, hogy el vannak hízva, lóg rajtuk a háj, tespedttek, el vannak tunyulva, zsíros a hajuk, büdösek, ápolatlanok, nem mosnak fogat, vagy éppen már nincs mit, mert nincs megcsináltatva, vagy nem borotválják magukat, és még rácsodálkoznak arra, h lehányja őket egy pasi. nem értik miért nem kellenek senkinek. és nem is a márkás cuccokról van szó itt, mert én például nem aszerint öltözködök. és sok idióta liba azt hiszi, h felvesz egy márks cuccot akkor jól is áll neki vagy jól néz ki benne. nem így van. mindenkinek az alakjához habitusához illő ruhadarabot kellene magára húznia. szipi

 

Link to comment
Share on other sites

Azt is nagyon bírom ha bemész egy gyroszt enni valahová és szétnézel ülnek a nagy dagadt 20-an éves nők és mint tömi a fejét és nem azon van hogy lefogyjon.Csak elfogadta hogy 1 mázsás zsíros nő és annak is felel meg amit magáról gondol.Arra van ideje hogy egyen de arra hogy kicsit fusson vagy valami arra nincs.

Link to comment
Share on other sites

Mindenkinek magának kell a saját képességeihez mérten önmagáért és nem másért kis célokkal a nagy cél felé haladva törekednie az egyéséges szexi kinézetért. Amit soha senki sem érhet el mert tökéletes ember nem létezik, az út amit megteszel tesz azzá az emberré amiért majd valaki feleségül vagy férjül vesz. Nem a kezdet és nem cél.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...