Jump to content
PirateClub.hu

Hi-tech szexjáték


tommyknockers
 Share

Recommended Posts

Különleges eszközt dobott piacra egy amerikai cég. A NASA egyik volt mérnöke által kifejlesztett robotvagina a számítógépre kötve reagál a pornófilmre és teszi boldoggá gazdáját.

 

1_fill_320x240.jpg

 

Férfiaknak szánják azt az új segédeszközt, melyet nemrég dobott piacra Amerikában egy pornófilmek forgalmazásával foglalkozó cég. A „Real Touch" nevű berendezés egy olyan speciális segédeszköz, mely USB-vel a számítógépre köthető, és az online letöltött pornófilmekben zajló eseményekre reagáló alany péniszét stimulálja.

 

4.jpg

 

 

A NASA egyik volt mérnöke által kifejlesztett intelligens rendszerben a központi egység maga a meglepően nagyméretű, egyébként kifejezetten diszkrét kialakítású mechanikus genitália.

 

 

Az eszközben szervomotorokkal meghajtott, bordázott felületű, bőrhöz hasonló hatású anyaggal bevont végtelenített szalagok biztosítják a jó hangulatot, mely a beépített, automata síkosító-adagolóval tovább fokozható.

 

3.jpg

 

A gyártó szerint a játékszer egyaránt tökéletesen imitálja az orális, a vaginális, vagy épp anális aktus okozta érzést. A berendezés 150 dollárba, azaz mintegy 30 ezer forintba kerül. Hátránya, hogy csak azokkal a filmekkel kompatibilis, melyeket a forgalmazó hálózat ad ki, valamint, hogy csak Windows alatt csak Windows Media Playerrel működik. A gép egyelőre hetero és meleg férfiak számára kínál módot a szabadidő kétségkívül sajátos eltöltésére. Női változat még nem készült belőle.

 

[forrás: technet.hu]

 

-----

 

Én, mint anti szociális, elborult elméjű gyermek, kipróbálnám, már csak a poén kedvéért is. :rolleyes::D

Link to comment
Share on other sites

Ezt már valahol olvastam itt PirateClubbon... akkor is azt írtam hogy én nem bíznék az ilyenekbe, mert jön egy vírus, betámadja a kis eszközt aztán megkattan és lenyisszantja a cuccost :D

 

Egyébként nem nagy felfedezés, már láttam pár ilyet a szexshop kínálatában, igaz azt nem lehetett géppel összekötni, de szerintem a végeredmény ugyan az volt :)

 

Link to comment
Share on other sites

ja AMERIKA...grat

mindenáron, muszáj írni valamit ... ;)

 

Ezt már valahol olvastam itt PirateClubbon... akkor is azt írtam hogy én nem bíznék az ilyenekbe, mert jön egy vírus, betámadja a kis eszközt aztán megkattan és lenyisszantja a cuccost :D

vagy ehhez a masinához fog kötődni életed első és utolsó szexuális élménye... meg..... az áram :lol:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 5 weeks later...

Jellemző... :D a tudósok ismét nem a valóságban gondolkodnak, hanem a farokverő pornófilmeken :D miért éri meg egy ilyen masina, ha egyszer az igazi szex sokkal olcsóbb, valódibb, ráadásul ketten is élvezitek?? :D

Link to comment
Share on other sites

most megszólal belőlem a NŐ :D : és mi lesz velünk szegény csajokkal ha a fiúk ilyesmihez fognak majd kötődni? :lol::lol:

na, félre a tréfát, betegagyú dolog ez, de ha belegondolok, akkor a sok perverz állat, aki nem jut nőhöz, de szexelni akar inkább ilyenbe dugdossa, mintsem nőket erőszakoljanak meg. tuti, h ezek a pasik még az árammal is megrázatják magukat :lol: bocsi, de ezt nem bírtam kihagyni. szipi

Link to comment
Share on other sites

Hát annak a munkatársuknak is megnéztem volna az arcát akivel közölték reggel melóba menet : ' Joe , felkérnénk egy új prototípus tesztelésére. ..Igen?És Miről lenne szó? ..Mindjárt megtudod... Ugyanis kinyomoztuk hogy másfél éve single vagy. ' :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...