Jump to content
PirateClub.hu

Csajozás utazás előtt, közben, után!


goldmen
 Share

Recommended Posts

Arra gondoltam mivel is tölthetné kellemesebben és jobban az utazással eltöltött időt valaki mint hogy egy lánnyal megismerkedik beszélget, flörtöl, és talán későbbi kapcsolat alapjait is lerakják.

 

vagyis ki hogy szokott ismerkedni vonaton (pl) van e valami klasszikus "bevált" sémája, vagy esetleg emlékezetes "kalandja" amit szivesen megosztana másokkal.

 

egyszó mint száz itt, megoszthanánk egymással ezeket a dolgokat :)

igazábólé szerintem ez egy elég széles sklálán mozog ez a téma ezért is érdekelne ti mit gondoltok erről, eseteleg van-e valami jó "tanácsotok" másoknak :)

Link to comment
Share on other sites

Erre csak annyi a véleményem, mint Edward Nortonnak a Harcosok klubjában: "...a repülőn mindenből adagokat kapunk, még az emberekből is." :D

 

Csak nehogy azzal kezd, e te is ezen a buszon/vonaton stb utazol? :D

 

Persze, nem kizárt ismerkedni az általad felsorolt utazási alkalmatosságokon. Van aki vevő az efféle ismerkedésre, van aki nem. ;) De szerintem egy flörtöléstől nem igen jutsz messzebb, vagy talán, sose lehet tudni, ha megadja a partner az elérhetőségét, lehet folytatni.

 

Alapszabály persze az, hogy ismerkedni bárhol lehet, nincs helyhez kötve.

 

Te csajoztál már utazás közben, vagy valaki itt? :D

Link to comment
Share on other sites

hát nem tudom... buszon pl én eddig csak stíröltem, mást mondjuk nagyon nem is lehetne... vegyük alapul például az old-timer ikarus buszokat, amik ha nyél gázzal mennek marha hangosak, és lehetetlen beszélgetni :D vagy csak úgy, hogy a fél busz hallja

 

meg igazából a buszon reggelente mikor suliba megyek valahogy nincs kedvem az emberekhez, és zenét hallgatok, vagy alszok, hazafele pedig nagy valószínűséggel ugyanez, mert marhára fáradt vagyok :lol:

 

suli időn kívül pedig nem nagyon szoktam buszozni, se vonatozni... ha megyek valahova, akkor is csak ismerősökkel, akkor meg inkább velük társalgok

Link to comment
Share on other sites

Hát igen bszon nem jellemző én föként pl vonatra gondoltam ott több hely van, meg nyitotabb is több tér van egy autobusz kis ülléseivel szemben.

 

Úgy konkrétan még nem.

De úgy hogy egy csinos lány megkérdzete szabad -e ez a hely olyan már volt, és votl hogy egészjól elbeszélgetünk, ill sim cserére is sor került.

 

ezért gondotlam nyitok egy ilyen témát mert érdekelt hogy mit gondol a pirateclub társasága erről.

 

Egyébként nem feltétlen kell a jármüvön lenni pl buszemgáloban vagy hasonló is de tartozhat egyszóval egy szélesebb skála, de konkrétan pl a vonatra gondoltam. De mint irtam egy szélés skálán lehet gondolkodni.

 

Meg azért lányok véleményére is kicsáncsi lennék mit gondolnak erről a helyzetről.

Link to comment
Share on other sites

meg igazából a buszon reggelente mikor suliba megyek valahogy nincs kedvem az emberekhez, és zenét hallgatok, vagy alszok, hazafele pedig nagy valószínűséggel ugyanez, mert marhára fáradt vagyok :lol:

 

És itt a lényeg...sokan csak céljukhoz elérni kívánt eszközként használják a tömegközlekedést, s nem csajozási célból. Most nem azért mondom, mintha baj lenne enisz, csak én úgy gondolom, nem csak te vagy ezzel egyedül. ;)

 

A vonaton meg detto elalszik az ember a tágasabb, kényelmesebb fülkének köszönhetően, akár zenét hallgató bedugott füllel is. :D Vagy csak előkapja a laptopját s azon bűvészkedik.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...