Jump to content
PirateClub.hu

Hogy mondjam meg neki,hogy nem az esetem?


Kitchengetneck
 Share

Recommended Posts

  • 1 month later...
  • 3 months later...

Fú most velem is ez van, de tényleg nem akarom megbántani, idősebb is, mondjuk az még simítható lenne, de 'nem az esetem'. Szarul fog neki esni, de mégis valahogy úgy kéne hogy ne legyen azért öngyilkos. Mindenesetre válogatok az eddigi válaszok közt, hátha találok vmit.

Link to comment
Share on other sites

Ujra vegigolvastam a topikot es felmerult bennem, hogy miert nem eleg egyszeruen megmondani a csajnak h sry, de nem. Tartalekolni akartok a jovore, lo nincs, Dora is jo alapon vagy mi? :)

Link to comment
Share on other sites

Fú most velem is ez van, de tényleg nem akarom megbántani, idősebb is, mondjuk az még simítható lenne, de 'nem az esetem'. Szarul fog neki esni, de mégis valahogy úgy kéne hogy ne legyen azért öngyilkos. Mindenesetre válogatok az eddigi válaszok közt, hátha találok vmit.

 

az, h "bocs, de tényleg nem vagy az esetem" vagy az, h "neharagudj, de nem jössz be" ez abszolút nem bántó...de ha mindenképpen olyat akarsz amin nem sértődik meg, akk mondd, h "figy. most van egy lány/fiú aki egy ideje már tetszik, és most alakulgatnak a dolgok, úgyhogy neharagudj, tényleg aranyos vagy, meg minden, de most nem szeretnék tőled semmit"...és így elhiteted vele, h nem vele van a baj, csak rosszkor próbálkozott...és ez sem bántó

Link to comment
Share on other sites

"neharagudj, tényleg aranyos vagy, meg minden, de most nem szeretnék tőled semmit"

 

Az aranyos vagy részt hagyd ki,inább helyette köszönöm az érdeklődésed.

Az nagyon idegesitő meg bántó tud lenni ,ha vkinek nem jön be vki és azt mondja rá h aranyos vagy.

Nekem nemrég ezt irta egy lány,h ...már tudattam veled h nem jösz be nekem,kedves aranyos vagy de ennyi....

Mi a fenéért irja azt h aranyos ha egyszer nem jövök be,ez olyan mintha cukkolna.engem nagyon idegesit.És ezt általába a jobb csajok szokták irni akik bárkit megkaphatnak,h ezel is felemeljék magukat...

De azt is szokták irni,v mondani lányok,h bocsi de már egy éve van egy fiú aki nagyon tetszik és most nekem csak ő kell.... ezt a lányok nagy része hazugságnak szánja,magyarul ez azt jelenti,hogy egy éve nem találok egy qrva pasit,neked is arréb lehet kerékpározni.

Ugyh lehet itt hazugsággyárat csinálni magunkból,de a legészszerűb ha azt mondjuk,h bocsesz de nem vagy az ideálom,...esetleg hozzálehet tenni,hogy mindenkinek megvan az ideálja csak ki kell várni..

Ez kevésbé bántó és őszinte.

Link to comment
Share on other sites

jooker: érdekes az elképzelésed...az, h bocs, de aranyos vagy, de nem szeretnék tőled semmit, az neked bántó, de ha aztmondja vki, h bocs, de nem vagy az ideálom, az meg jó...bocs nem vagy az ideálom->abszolút nem jössz be, nem tetszel...aranyos vagy, de nem szeretnék tőled most semmit->jólenne, csak rosszkor próbálkoztál...vagy vmi ilyesmi...persze a fiúk általába ilyenek, h beletaposnak az ember lelkébe ilyenekkel...durván fogalmazzák meg...a lányok törekednek arra, h ne bántsák meg a másikat...legalábbis ez a tapasztalat...

de reloaded problémája azvolt, h nem szeretné megbántani a lányt, azzal, h aztmondja neki, h nem az esete...erre írtam a legjobb módszert, h mondja azt, h más tetszik most neki...és ezzel nem bántja meg... :) és a lány önérzete/egója sem rombolódik ezzel... :)

am meg az egy éve egy fiú blabla dologra annyit tok mondani, h nekem is volt egy fiú aki egy évig tetszett és konkrétan pontosan ezzel a szöveggel építettem le azért jópár emberkét...mert énis(mint a lányok többsége) úgyvagyok, h ha vki tetszik akk hiába ír más, nemfog érdekelni...és amég tetszik addig ezlesz...ez lehet pár hét, pár hónap, pár év is...

am sztem a lány leépítése miatt van most benned egyfajta harag/idegesség, meg rosszul esett neked és most ezért érzem azt az írásodból, h kicsit fel vagy háborodva...bár lehet, h rosszul gondolom...

Link to comment
Share on other sites

Igy van ,jól gondolod az a lány,a lányok meg az élet tette ezt velem,hogy ezt nézzem ki az emberekből.Sokat hazudtak nekem,meg átvertek,meg kihasználtak.Innentől nehéz pozitivan gondolkodni,bár törekszem rá.

Az aranyos vagy részt mért kell hozzá teni,ha nem jövök be neki??? Én ha azt mondom egy lányra h aranyos akkor azt úgy is gondolom ,nem álltatom.nem csak azért mondom rá h a presztizsemet növelje...Az más hogyha névnap v vmi felköszöntésekor,megköszönésként hozzáteszzük.

A visszautasitás mindig bántó,de az a legtisztább és őszintébb ha mindenféle félrebeszélés nélkül azt mondjuk h nem az ideálom.De tényleg sokan inkább a hazugságot választják.

Amúgy annál sincs idegesitőbb ha sose láttam a lányt randizok vele és másnap azt mondja h barátként szivesen elmegy velem bárhova......ez velem megesett, és persze azóta se látom,meg ha irok neki vissza se ir.

Látod az ilyen hazugságokból lett elegem,a fiúkból is van biztos sok durva is hazug is,de a lányok is hidd el értik a dolgukat a hazugság nyelvén,csak kicsivel tisztelettudóbban adják elő...ennyi

 

Link to comment
Share on other sites

Nos kétélű dolog ám, hogy bocsi de nem vagy az esetem, vagy nem akarok töled semmit, összekerültem 1 idegbeteggel, nos neki ezt igy beadagolni, hogy bocsi nem vagy az esetem, hát majdnem behuzott a csaj, és ez nem vicc, és nem azért mert bunkó voltam, hanem mert kicsit gondok voltak ott fenn. Azóta én azt tartom jobbak a kegyes hazugságok, az öszinteségnél, az ilyenek elkerülése miatt. Plusz azt se árt tudni, némely csaj elég bosszúálló tipus, szóval nem viselik el a visszautasítást, csinálnak érdekes dolgokat. Jobb nem törödni velük, mintha észre se vennéd, plusz én például szeretem ha udvarol nekem 1 csaj, olyan jól esik, ezzel meg se bántodik, és majd 1 idő után megunja.

Link to comment
Share on other sites

jooker: hát megértelek, és ez a haragod az ilyen dolgok felé majd elmúlik ha találsz egy olyan lányt aki tényleg más mint a többi...am én pl. azért teszem hozzá, h aranyos, mert nem akarom megbántani, mert pl. volt már rá példa, h én barátként gondoltam vkire, erre járni akart velem, és a barátságot meg nem akartam megrontani, így jobbnak láttam kevésbé fájdalmasan tálalni...mert ha meg megbántom, akk a barátságnak is annyi...ezért mondtam,h aranyos meg minden, de... szal érted...meg ahogy belami is mondta, vannak bosszúálló típusú lányok, akik nehezen viselik a visszautasítást...és ugyanilyenek persze vannak fiúba is, így sztem is jobb egy kegyes hazugság, mint a kegyetlenebb valóság
Link to comment
Share on other sites

Hát igen van benne igazság amit irtok,meg függ attól is hogy,mit is mindjak neki,h mennyi ideje ismerem,és milyen szinten,fogok e még vele előreláthatóan találkozni a későbbiekben. Am én se mondanám azt egy olyan lánynak hogy nem jösz be v stb akivel mondjuk 2 évig barát voltam és ő esetleg úgy érezné h többet akar tőlem.Szal ennyi ismertség után ha azt mondanám még barátként is elvesziteném.De ha pl csak iwiwen ir vki ismeretlen annak le lehet irni,h nem illünk össze nem vagy az ideálom...mert tudom h vszinű ugyse találkozok vele.

szal sokmindentől függ h hogy közöljük,csak én az a baj hogy nem szeretek hazudni. és sokszor ezért kerülök kellemetlen helyzetbe,de legalább tudom,hogy másnap nyugodtan ébredhetek...

Link to comment
Share on other sites

Tegnap estem át egy ilyesmin.Semmi baj nincs a lánnyal , tényleg szép.Picit fiatal hozzám (15) de a többivel nincs gondom.Azért nem jöhetünk össze mert másnál van a szívem.Szivatgatni,átverni meg nem akarom, se magam se Őt.Köszönés nélkül faképnél hagyott , nem esett valami jól neki szerintem..

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...