Jump to content
PirateClub.hu

GTA 5


Clark
 Share

Recommended Posts

  • 8 months later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
A Rockstar Games egyelőre nem akar beszélni a folytatásról, mert a GTA V-re és a GTA Online-ra koncentrálna, ugyanakkor vannak már ötletei arra vonatkozóan, hogy merre vigye tovább a sorozatot.

A Rockstar North elnöke, Leslie Benzies a Develop magazinnak árulta el egy interjúban, hogy a fejlesztőcég már agyal azon, hogy mi legyen a sorozattal a GTA V után, de egyelőre nem erre akar koncentrálni: "Körülbelül 45 évnyi ötletünk van, és bár nem tudjuk pontosan, hogy milyen lesz a GTA VI, de vannak ötleteink. Most viszont a GTA Online-ra koncentrálunk."

187448_normal_03.jpg

És arra koncentrálhatnak is, a GTA V multija nem rajtolt zökkenőmentesen, ideiglenesen még a mikrotranzakciókat is lekapcsolták, a Rockstar gőzerővel dolgozik a hibajavításokon. Plusz az alapjáték maga sem marad parlagon, a fejlesztőknek DLC-ötletei is vannak, amiket meg szeretnének valósítani.

 

gemkapocs

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 4 months later...

 

 

Vége a várakozásnak. Tűzijáték, földrengés és minden különleges mellékhatás nélkül történt meg a Grand Theft Auto V PC bejelentés. A Rockstar egy trailerben erősítette meg, hogy a Grand Theft Auto V a PlayStation 4-es és az Xbox One-os porttal együtt érkezik majd.

 

Az alább látható trailerből is látszik, hogy a Rockstar fejlesztői nem egymás haját fonogatták az elmúlt hónapokban, hanem valóban igyekeztek felkészíteni a tavalyi év sikerjátékát a jelenlegi generációra.

 

 

A Grand Theft Auto V PC megjelenés tehát idén ősszel esedékes  De jó érzés ezt leírni. Pontos dátumot egyelőre nem közölt a Rockstar, de amint megtudunk valamit, azonnal szólunk.

 

UPDATE: A Rockstar közben kiadott egy hivatalos közleményt, amiben elmondta, hogy a Grand Theft Auto V PC-s, PS4-es és Xbox One-os változata különböző grafikai és technikai fejlesztéseket is tartalmaz majd, úgy is mint finomabb textúrák, forgalmasabb utcák és magasabb felbontás.

A Közleményből az is kiderült, hogy össze tartalom, ami a GTA Online megjelenése óta bekerült a játékba (fegyverek, munkák, autók, testreszabási lehetőségek), azok mind belekerülnek a jelenlegi generációs kiadásba is. 
A GTA 5 PC-s verziója még egy exkluzív funkcióval is gazdagodik. Érkezik egy játékbeli videószerkesztő program, amivel a játékosok felvehetik a játékmenetüket. 
Forrás: gamestar.hu

 

Link to comment
Share on other sites

Szerintem Októberben vagy Novemberben mindenképpen kiadják. De én a Szeptembert valamiért mindenképpen esélyesebbnek tartom, mert az október-november nagyon sűrű nagy címek szempontjából. (Alien, Far Cry, Battlefield, Call of Duty, meg egyebek, amik nem jutnak eszembe)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Megkapta volna hivatalos megjelenési dátumát a PC-s GTA 5?

 

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a 2K Games és a Rockstar Games végre hivatalosan is leleplezte a Grand Theft Auto 5 PC-s portját. Az akkori közlemény szerint a program majd valamikor az ősszel lát napvilágot, a ma megjelent hírek szerint pedig ez a nap november 14-re esik.

 

A dán Coolshop oldalán ugyanis megjelent a GTA 5 PC-s portja, mint megvásárolható alkotás és ezen a felületen olvasható a korábban említett dátum. Egyébként ez még akár igaz is lehet, hiszen november 14 éppen péntekre esik, ami passzolna az európai megjelenések időzítésébe. A Rockstar Games természetesen nem fűzött semmit a dologhoz.

 

0714gta.jpg

 

SG

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

A Playstation 3-as GTA V játékom nincs kibékülve az online csatlakozással, de nagyon szeretnék egy pár perces játékidőt a Rockstar Social Clubra, hogy megkapjam a visszatérő játékosok jutalmát, amikor megjelenik PC-re.

Szóval, lehetséges lenne, hogy valaki az én felhasználói adataimmal rászánjon pár percet a játékra? Megkérhetek rá valakit, aki úgyis játszik/játszana vele mostanában?

Link to comment
Share on other sites

Elképesztően sikeres a GTA 5

 

Az már röviddel a Grand Theft Auto ötödik részének megjelenése után is nyilvánvaló volt, hogy a játék rengeteg pénzt hoz majd kiadójának, a Take-Two Interactive-nak. Az azóta eltelt közel másfél év alatt elért 45 millió darabos értékesítés azonban így is mellbevágó teljesítmény, mindezt úgy, hogy a PC-s változat még nem is került piacra.
 
 

 

A Rockstar Games sorozata, a Grand Theft Auto az ötödik résszel olyan magasságokba ért, amit nem lesz egyszerű túlszárnyalni – sem bármilyen más videojátéknak, sem egy valószínűleg érkező GTA 6-nak. A 2013 szeptemberében megjelent, 265 millió dollárból fejlesztett és marketingelt játék már az első napon 800 millió dollárt hozott, a Take-Two Interactive pedig legutóbbi üzleti negyedéves eredményeinek ismertetésekor közölte, hogy a GTA 5-ből eddig több, mint 45 millió példány értékesítettek. Ugyan fontos megjegyezni, hogy ez a mennyiség a kereskedők felé kiszállított, nem pedig a ténylegesen vásárlókhoz került darabszám, a kereslet a program iránt a mai napig magas, így ez nem sokat von le az eredmény értékéből.


Az óriási siker talán az új generációs konzolok felhasználói között a legbeszédesebb: a játék kicsinosított, a PlayStation 4 és Xbox One lehetőségeit kihasználó változata az eredeti megjelenést követően egy évvel került piacra, ennek ellenére eddig közel 10 millió fogyott belőle. Mivel a Sony és a Microsoft új konzoljaiból egyelőre lényegesen kevesebb van a felhasználóknál (PS4-ből 20 millió, Xbox One-ból mintegy 15 millió), mint az előző generációs gépekből, ez egészen kivételes teljesítmény. A 25-30 százalékos népszerűségi arány jellemzően a Nintendo saját fejlesztőitől kikerülő játékok sajátja, más platformokon ez meglehetősen ritkán fordul elő, főleg egy éves csúszással érkező második hullámos kiadással. Ráadásul PC-s verzió még nincs is belőle, az csak március 24-én lesz elérhető, és bár ilyen számokat bizonyosan nem fog már produkálni, egy-két milliót hozzátehet az eladásokhoz.

 

gta5.jpg

 

Jól megy a Take-Two Interactive-nak

 

A kiadó portfóliójában nagy és üzletileg is sikeres nevek vannak, így nem csoda, hogy pénzügyileg is jól állnak. Éves összehasonlításban persze jelentős a csökkenés, de ez annak köszönhető, hogy abban a periódusban csapódott le a GTA 5-ből származó bevétel jelentős része. 2014 utolsó negyedévében az új generációs konzolokra szánt GTA 5 mellett a Civilization: Beyond Earth-öt, a Borderlands: The Pre-Sequelt és a 2K sportjátékok 2015-ös verzióját dobták piacra, a bevétel 531 millió dollár volt (23 százaléka digitális értékesítésből), szemben az egy évvel korábban elért 1,86 milliárddal. A nettó profit 40 millió dollár lett, míg a GTA 5 eredeti megjelenésének három hónapjában ez 587 millióra rúgott.

A visszaesés azonban természetes és kalkulált, és a “GTA-őrülettől” megtisztítva jónak számít, a kiadó emelt is a teljes pénzügyi évre vonatkozó kilátásain. A befektetők is elégedettek a Take-Two tevékenységével, a vállalat részvényeinek értéke tavaly 61 százalékot, a negyedéves eredmények ismertetését követően pedig 7 százalékot emelkedett, jelenleg 32 dolláron kereskednek a papírokkal.

 

hwsw

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Aki szeretne némi "betekintés" szinten játszani a játékkal annak van egy jó hírem.

Egyik kedvenc Orosz REPACK -készítőm összedobott egy működő verziót.

Letöltöttük, teszteltük, és persze feltettük rá a legújabb 3DM -tört Update-et.

A játék rendesen fut, de persze nem hivatalos Scene Release, viszont meglepően jól játszható az Oflline Story mód.

 

A játékról:

 

Ingyenes (free) torrenten található, és bár Seed -ileg nem a legjobb, de sajnos csakis onnan szedhető le:

 

Neve: Grand Theft Auto V / GTA 5 (v1.0.331.1, CRACK V3, MULTI11) [FitGirl Ultra Repack]

 

Mérete: 33.81 GB

 

Telepítés menete: Setup -ra kattintva telepíthető és 8 -órahossza amire feltelepül a 60Gb -os játék.

 

A játék több nyelven is telepíthető/játszható vagyis "Multi"! Mi Angol nyelven teszteltük!

 

Linket nem adok, de név alapján egyszerűen megtalálható akit érdekel. (google)

 

Amennyiben további infókat szeretnétek a "törésről" kérdezzetek bátran. :)

Link to comment
Share on other sites

Nálunk problémamentesen települt, kikapcsolt vírusírtó mellett természetesen.

 

Mint írtam is, telepítést követően mi feltettük rá a 3DM legújabb frissítését és amire jelzett a vírusírtó (dll -fájl) azt a kivételek közé kell tenni ellenkező esetben törölni fogja az adott fájlokat és a játék nem indul.

A Social Club is elengedhetetlen, hogy telepítsétek amikor a játék telepítője végez, ad rá lehetőséget. :)

 

Na inkább leírom érthetően mit, hogy csináltunk.

 

1. Már a torrent letöltése előtt kikapcsoltuk a vírusírtót, nehogy beletöröljön.

2. Setup -al telepítettük a játékot, kikapcsolt vírusírtó mellett és a Social Club programot is.

3. Crackeltük a mellékelt Crackel és a: Grand Theft Auto V -3DM ikonnal indítottuk és problémamentesen elsőre indult is.

4. Letöltöttük a 3DM -legújabb frissítését amit csak be kellett másolni a telepített játék főkönyvtárába felülíratni velük a már ottlévőket.

5. A frissítés mappájában található Crack -et szintén bemásoltuk/felülírattuk.

6. Ismét indítottuk a játékot ami rendben mint az elején indult is.

 

Azóta is játszható nálunk.

 

Mint mondtam REPACK vagyis ez egy 3DM törés csak be lett tömörítve tehát nem hivatalos Scene Release így hibák előfordulhatnak persze.

 

Win 7 Ultimate X64 -en teszteltük a játékot.

 

Kérdezzetek bátran.

Link to comment
Share on other sites

Ma adott ki egy új frissítést a 3DM csapat amelyben az eddigi Crash -eket már orvosolták.

Természetesen ez sem hivatalos Scene Release, mi feltettük a REPACK -verzióra és rendesen működik.

 

Akit érdekel, neve alapján megtaláljátok. (google)

 

Grand Theft Auto V Update 4(v1.0.350.1) and Crack v4-3DM

Link to comment
Share on other sites

Hali, nem tudtok vmit, lesz-e belőle Scene release...mintha Reloaded, Skidrowék nagyon lógatnák a lábukat....Ez a kínai crack nem a legjobb, és akiknek megvan eredetiben  kérdeztem, hogy szintén crachsel-e, kifagy a Q-nál, mind azt mondták a gyárival semmi ilyen probléma nincs.

Ez így eléggé megöli a játékélményt, akkor inkább megveszi az ember 2-3 hónap múlva akár használtan is a Hardverapróról.

 

PS: Természetesen a feltöltőnek hatalmas köszönet, nem az ö munkáján múlik, sajna a 3DM nem valami profi csapat, de arra jó, hogy megnézze az ember, hogy fut a gépén, mielőtt megveszi-ha már nincs demó.:) 

Link to comment
Share on other sites

üdv! nekem csak a social club-bal van gondom, mert sehogysem akarja elindítani a játékot. már 3 -at is letöltöttem, ( már mint verziót) és csak ez a para. 10 napja pöcsölök vele, de eddig semmi siker sem történt.

ha valaki tudna ebben tanácsot adni, mert nincs türelmel mégegyszer 6 órát instalálással tölteni.

mert gondoltam , hogy a social club-bot újra uninstalálom, de nem lehet, mert a gta nem engedi, de teszem fel a kérdést, ha nem tudom játszani, akkor miért nem engedi , hogy uninstaláljam a social club-bot?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...