Jump to content
PirateClub.hu

GTA 5


Clark
 Share

Recommended Posts

Mitől félsz??? Még be sem jelentették, semmi hivatalos információ nincs róla. De ti már mindent biztosra vesztek, és előre aggódtok!

Majd akkor kell aggódni, mikor adnak valami HIVATALOS információt! Mert azokat amiket írtál, azok csak pletykák! ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

GTA V leghamarabb csak 2013-ban?

 

Most, hogy sem az idei E3-on, sem a Gamescomon nem történt meg a bejelentés, sokan kifogytak a lehetséges ötletekből. A legújabb vagyis egy hónapja már ismert pletyka szerint az Xbox 360 utódján debütálhat az új rész.

 

Természetesen a Grand Theft Auto elég nagy cím ahhoz, hogy különösebb felhajtást kellene kreálni hozzá, mert gyakorlatilag önmagát reklámozza. Sokan mégis úgy gondolják, hogy a Rockstar biztosra akar menni és még egy lapáttal rátesz majd az amúgy is nagy hangú bejelentésre.

 

Egy magasrangú Crytek dolgozó szerint a Microsoft nagyjából a következő 12 hónapban be fogja jelenteni az Xbox 360 utódját, a legvalószínűbb alkalom erre pedig a 2012-es E3. (A Crytek egyébként hivatalos közleményben cáfolta ezt.)

 

Az AMD egyik vezetője, Neal Robison ugyan konkrétan nem beszélt a következő konzolról, de utalt rá és a GTA-t hozta fel példának:

 

"Nem csak a látványról van szó, hiszen a fizika és az AI is hatalmas előrelépés lesz a jelenlegi konzolokhoz képest. A következő Grand Theft Auto-ban akár minden minden járókelő máshogy nézhet ki, ha a fejlesztők így akarják."

 

Ez alapján kelt szárnyra a pletyka, hogy akár az Xbox "720" bejelentésével egyidőben lerántják a leplet a GTA V-ről is a jövő évi E3-on. Így viszont legközelebb 2013-ban játszhatjuk a játékot, ha addig nem halasztják el.

 

gtaplace.hu

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

A Rockstar Games honlapján az egyik kommentelő azt írja, hogy biztos forrásból tudja, hogy nem fog PC-re kijönni a játék, mert egyszerűen nem "életképes" azon a platformon. Én nagyon sajnálnám, ha így lenne, bár ez már a IV-es előtt is nagy kérdés volt, de végül csak kijött rá. Igaz, volt is felháborodás a portolási hibák miatt.

 

Itt van a komment teljes szövege:

"My friend said his brother working in rockstar san diego and he said that there will be no gta 5 for pc.he said that because its not viable on pc.but he said that it will be available on every other console out there ps3,xbox 360,wii u,ps vita,nintendo 3ds but rockstar is planning to support pc gamers with their second line games like max payne 3,la noire,manhunt etc etc.no 1st line games like gta,rdr etc."
Link to comment
Share on other sites

Akkor remélem tényleg csak kamuzott a gyerek. :D Annyi még a történethez azért hozzátartozik, hogy PS3-ra, és Xbox 360-ra már elő lehet rendelni a játékot, PC-re viszont nem. Tehát időbeli eltolódás biztos, hogy ismét lesz a konzol és PC platform között.

Link to comment
Share on other sites

Ez érdekes! Még be sem jelentették (mert ez a kép ez csak egy kép, semmiféle konferencia nem volt), de már lehet előrendelni.

Elmondanám neked(tek), hogy már vagy 1 éve lehet előrendelni! :lol:

Majd akkor lesz hiteles, ha itthon is minden nagyobb boltban lehet rendelni!

Szerk.: Most nézem, hogy a galaxisnál rendelhető elő. De azok amiket odaírtak baromság. Lehet, hogy eddig ez volt, hogy fél vagy 1 évvel később jött a pc-s verzió, de pl ott a Max Payne 3. Jelen pillanatban egyszerre fog érkezni a 3 konzolra! ;)

Link to comment
Share on other sites

Újabb GTA V pletykák jelentek meg a neten! Lehet, hogy hülyeség az egész, de az is lehet, hogy van benne igazság. Ki tudja? Mindenki döntse el maga :)

http://www.gamestar.hu/grand-theft-auto-5-vissza-san-andreas-ba.html

szerk.: Én speciel nem szeretnék még egy SA-t. A IV-es hangulata sokkal jobban megfogott, mint a gang-es, négeres, tuningolós, lowrider-es GTA, bár rengeteget játszottam azzal is. :)

Link to comment
Share on other sites

A találgatások helyesnek bizonyultak, San Andreas lesz a helyszín. Los Santos és a vidék a trailer alapján legalábbis biztos; kíváncsi vagyok, San Fierro, Las Venturas, illetve a sivatag is visszatér-e.

Link to comment
Share on other sites

Hát kicsit vegyesek az érzéseim. Én szerettem volna, ha egy új helyszín jelenik meg az 5-ben (mert akkor miért nem az a neve pl. hogy Back to San Andreas, vagy hasonló?), ettől függetlenül komoly játéknak tűnik ;) A grafikán is szemmel láthatóan sokat fejlesztettek, végre eltüntették a szépia effektet, ami a 4-et kicsit elcsúnyította.

Szerintem Las Venturas és a sivatag is benne lesz, csak majd egy későbbi trailerben leplezik le. Ja és a dátumot azért hiányoltam a videó végéről :)

Link to comment
Share on other sites

Hát kicsit vegyesek az érzéseim. Én szerettem volna, ha egy új helyszín jelenik meg az 5-ben (mert akkor miért nem az a neve pl. hogy Back to San Andreas, vagy hasonló?)...

De ha megfigyeled a trailer végén a játék nevét, akkor jól láthatod, hogy a neve (jelenleg) Grand Theft Auto (5) Five, és nem San Andreas. :) SA csak a helyszín. :)

Link to comment
Share on other sites

@StandoFF: Na igen, épp ez a "problémám". :) Miért kapott új sorszámot ez a játék, ha már egyszer szerepeltetett helyszínt használnak fel újra? Ezért írtam, hogy adhattak volna neki valami nevet (pl. Back to San Andreas) a sima 5-ös helyett. De a neve legyen a legnagyobb probléma :D

Ami a megjelenést illeti, szerintem PC-re csak jövő ősszel fog kijönni, ha tényleg igaz, hogy május elején dobják ki konzolra.

Link to comment
Share on other sites

Értem én! De pl a GTA4-nek sem volt külön neve, és mégis Liberty City-ben játszódott. :)

Ott is csak a DLC-k kaptak külön nevet.

Amúgy úgy olvasom néhány oldalon, hogy állítólag egyszerre jön mind 3 platformra!

Majd kiderül a későbbiek folyamán! :)

 

Szerk.:

Most találtam ezeket:

A tegnapi trailer megjelenése után, még több kérdés és találgatás került napvilágra a Grand Theft Auto sorozat ötödik nagy részét illetően, melyek közül a legfontosabb talán a helyszín pontosítása volt. Várható volt tehát, hogy a Rockstar Games, egy hivatalos bejelentéssel szolgál, ám ezúttal pontosítanak is egy-két, az interneten terjengő információt?

 

Körülbelül öt perce frissült a Rockstar Games Newswire egy hírrel, mely a játék hivatalos bejelentését hivatott, írásbeli formában megerősíteni a rajongók számára, és némi információval kecsegtet. A frissítést lentebb olvashatjátok.

 

?Nagy büszkeséggel jelentjük be, hogy a Grand Theft Auto V, immáron teljes fejlesztés alatt áll.

 

A sorozat alkotói, azaz a Rockstar North által fejlesztett, Grand Theft Auto V, Los Santos városa felé veszi az irányt, beleértve az azt körülövező dombokat, vidéki területeket és tengerpartokat, a Rockstar által eleddig fejlesztett legnagyobb, legambiciózusabb játékában.

 

Egy teljesen új irányzattal, mely a nyitott világ adta szabadságra, történetre, küldetésekre alapozott játékmenetre és az online többjátékos módra épül, a Grand Theft Auto V a mindenható dollár hajszolására fókuszál, egy újragondolt, jelenbeli Dél-Kaliforniában.? ? A Rockstar Games Newswire nyomán

Magyar feliratos trailer:

Forrás: GTAPlace

Link to comment
Share on other sites

Egyesek szerint a trailer alatt Ray Liotta beszélt, aki Tommy Vercetti hangja volt a Vice City-ben. Szerintem egyrészt biztosan nem ő volt a narrátor, másfelől Tommy nem lehet egy napjainkban játszódó játék főszereplője, mert már kb. 60 éves lenne ilyenkorra. Úgyhogy ezt el is felejthetjük.

 

Ebben esetleg lehet valami:

http://s1-02.twitpicproxy.com/photos/large/439933073.png

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...