Jump to content
PirateClub.hu

GTA 5


Clark
 Share

Recommended Posts

A kép az az uj kiegészítőhöz való...

Ha lesz öt se idén lesz...

Meg a 4-nek is van ám gépigénye, kérdéses lesz hogy ha lesz 5 kiadják-e pc-re... kétlem vagy egy atomerőmű kell hozzá, meg főleg a 4-el történtek után...

Ez is kb 14 gb volt akkor ez meg lesz 2x annyi, na szép. Már nemtudom hova lehet agyonrágcsálni ezt a játékot is.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 2 months later...

Na akkor érdemes csekkolni, mert hangulatra az vitte a pálmát az összes közül.Beach , sunshine , hawaaii - ing motorozni össze-vissza :D , sztem az egyik legélvezetesebb volt a sorozatban.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Sziasztok :)!

Clark már az első mondatban benne van ami cáfolja az állításod!

Lássuk csak:

Elemzők szerint két év múlva érkezhet a Grand Theft Auto V, ám előtte még néhány meglepetéssel szolgál a Take Two és a Rockstar kettőse.

Szóval érkezhet! Egyátalán nem hivatalos a R* nem jelentette be hogy 2011-ben kiadja a Grand Theft Auto V c. játékát! És a cikk címében egy kérdőjel szerepel :)

Nem tudom nekem ez sehogy sem egyértelmű hogy bejelentették! És akkor gondolom ott lenne a hivatalos oldalon is!

 

(Nem sértésnek szántam csak hogy ne kezdjenek itt újongani hogy jön az 5 aztán meg pofára esni!)

Link to comment
Share on other sites

Na akkor érdemes csekkolni, mert hangulatra az vitte a pálmát az összes közül.Beach , sunshine , hawaaii - ing motorozni össze-vissza :D , sztem az egyik legélvezetesebb volt a sorozatban.

Egyetértek, nálam nem csak a GTA-sorozaton belül, de az összes játék közül a Vice City az abszolút favorit B) (bár ezt már jónéhányszor leírtam :) ). Örülnék, ha a GTA V (vagy 5, teljesen mindegy) itt játszódna, a legjobb az lenne, ha ez is Tommy Vercetti-vel a főszerepben és nagyjából a sima Vice City 'szereplőgárdájával' (már akiket nem kellett megölni a játék során :) ) készülne, természetesen új karakterekkel kiegészítve. Én úgy vagyok vele, hogy annak is jobban örülnék, ha nem a korszerű grafika, fizika, stb. lenne, hanem a Vice City-, San Andreas-, stb.-féle, mert nálam az az igazi GTA. ;)

Link to comment
Share on other sites

Nálam a San Andreas a második helyen van ilyen szempontból, engem sokkal inkább fogott meg Los Santos hangulata (gettó, stb.), de minden egységnek (a másik két város, San Fierro és Las Venturas, illetve a vidék és a sivatag) megvan a maga hangulata. ;) Nem lenne rossz az sem, ha San Andreas szolgálna a következő GTA-játék helyszínéül (tény, hogy utólag visszanézve eddig ez az "ág" kapta a legkisebb szerepet összességében), de Vice City a csúcs! B);)

Link to comment
Share on other sites

Már biztos hogy lesz GTA V és az is hogy 2011-ben mert már sok cikkben van ez és néhány tényleg azt írja hogy Vice City lesz annak helye, szóval jó lesz a játék ha az itt említetek lesznek és reméljük hogy még hamarabb is kiadják mint amit említenek hisz a Rockstar mindig egy jó GTAt hozott össze amikor egymás után adták az újabb és újabb részeket (pl: GTA 3-GTA Vice City, GTA Vice City- GTA San Andreas).

Addig is itt egy újabb cikk mely ezt támasztja alá:

http://gtahungary.hu/hirek/GTA_V_2011_ben_es_elotte_meg_2_DLC

Módosította Gabi89
Direkt link tilos
Link to comment
Share on other sites

De előtte meg azt írtad, hogy biztosan 2011-ben lesz :) :

Már biztos hogy lesz GTA V és az is hogy 2011-ben

Egyébként tényleg egyre biztosabbnak tűnik, hogy Vice City-ben fog játszódni, de remélem nem a jelenben, hanem a korábbiakhoz hasonlóan ez is a nyolcvanas években. :rolleyes: Én is örülnék, ha még 2011 előtt kijönne, de nem valószínű, egy ilyen munkának idő kell, mellesleg gondolom előbb a konzolos verziókat készítik el, és aztán még várhatunk egy "kicsit" a PC-változatra. :mellow: Meg azért az se biztos, hogy kijön PC-re, bár én kétlem, hogy kihagynák ezt a platformot, minden jelentős GTA-játékot kiadtak eddig PC-re is, és szerintem a GTA V sem lesz kivétel ebből a szempontból. ;) A megjelenésig viszont be kell szereznem egy új gépet, mert ezt aztán tényleg nem lehet kihagyni... :)

Link to comment
Share on other sites

Azért azt tudjuk, hogy nem csak ennyiből áll a dolog... :huh: Lehet, hogy kicsit korábban is érkezhet (mondjuk 2010 ősze, ennél előbb biztosan nem), de számoljuk bele a Rockstar-nál már szinte megszokott késéseket, halasztásokat, és hogy a PC-s verzió alapból később fog kijönni, mint a next-gen konzolokra írt verziók (fél évet "szokhattunk meg").

Link to comment
Share on other sites

hát azért remélem h nem lesz oan gépzabáló mint a IV! :S

Amire kíváncsi leszek még h a Mafia 2-t vaon verni fogja -e ha kijön!(sztem nem)

Sokmindent nem kellene változtatniuk végülis csak a mostani motorban szépen megcsinálni a VC térképét úgy ahogy a VC-ben volt mert azért jó lenne nem másmiet csinálni!(a Vc 80-as években az igazi a Liberty City pedig napjainkban)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 1 month later...
Készül a következő GTA!

 

Nemrég a Gametrailers TV készített egy interjút a Rockstar csapatával annak apropóján, hogy hamarosan megjelenik a GTA IV utolsó kiegészítője. A beszélgetés során a játékkal kapcsolatos részletek mellett természetesen az a kérdés sem maradt el, hogy vajon tovább viszik-e Liberty City történetét, a válasz azonban az volt, hogy nem. Liberty Citytől elbúcsúzunk egy jó hosszú időre, de nem kell aggódni, hiszen lesz még GTA, és talán nem is kell sokat várni. Az Episodes from Liberty City kézikönyvének hátulján ugyanis egy álhirdetést találunk, amelyen láthatjuk a következő rész helyszínének egy apró részletét.

 

A képen feltehetőleg egy pár fenyőfával tarkított hegyet láthatunk, de hogy pontosan hol van ez a magaslat, az jó kérdés, ám ha minden igaz, márciusban kiderül a nagy titok, elvégre a hirdetés ezt ígéri.

 

A kézikönyv hátoldala a hirdetéssel:

http://www.pcguru.hu/pcguru/img/galery/GURU-Extra-A-hirek-popupja_130.jpg

 

Forrás: PC Guru Online

Hát nem tudom. Megint egy ilyen apróságra alapozni azt, hogy biztosan készül a következő GTA... Szerintem nem érdemes tutira venni, volt egy olyan kép is, amin Vice City egy része látszódott, de annak a felhajtásnak se lett semmi a végén, ki tudja, hogy ebből megint mi lesz. :huh: Mindenesetre én bízom benne, hogy valóban lesz új GTA, reméljük Vice City-ben! ;)

Link to comment
Share on other sites

Szerintem ez az egész egy nagy kamu!

Ilyen rövid idő alatt egy ilyen új tartalmas játékot nem tudnak csinálni.

Most készültek el a 2. DLC-vel a Ballad of Gay Tony-val, szerintem ha lesz új GTA az minimum 2 év múlva!

Amúgy a Ballad of Gay Tony nagyon jól sikerült egy kicsit hasonlít a Vice City-re hangulatban, már ha az éjszakai életet nézzük és a Clubokat,Discokat és ez a Tony Prince is hasonlít kicsit a Vice City-s manager csávóra, ugyanolyan őrültek.

Amúgy PC-re mindig ki fogják adni a fő részeket, e miatt szerintem nem kell aggódnotok!

Link to comment
Share on other sites

Szerintem ez az egész egy nagy kamu!

Ilyen rövid idő alatt egy ilyen új tartalmas játékot nem tudnak csinálni.

Most készültek el a 2. DLC-vel a Ballad of Gay Tony-val, szerintem ha lesz új GTA az minimum 2 év múlva!

A hírben nem is szerepelt a megjelenésre utaló dátum, márciusra ennek az egész hercehurcának a leleplezését ígérik a készítők, legalábbis abban a bizonyos hirdetésben ez áll, de aztán az az 'Opens March everywhere' utalhat akármire, a végén még az is lehet, hogy kiderül, valójában szó nincs arról, hogy biztosan készül az új GTA, csak megint egy Rockstar-féle ámítgatás, kamu az egész, "etetik" itt az egyszerű embereket, akik a GTA V után áhítoznak. :) De inkább várjuk meg azt a márciust (ezt így könnyű leírni :) ), különben is, addig úgyis ezerféle hír, pletyka, kacsa, miegymás lát majd még napvilágot.

Link to comment
Share on other sites

Én azért nem hiszek a Guru-nak ami ide lett kimásolva hogy "Most letek kész az utolsóval"

Hát XBOX 360 Exkluzív tényleg utoljára van de elméletileg lesz még! Mivel a Microsoft-al levő egyezségben csak 2 szereple a R* pedig azt mondta hogy az első 2 DLC lesz 360 exkluzív szóval...

AMúgy hogy ne csak off:

H alesz GTA V ami pedig sacc/kb 3-4 év minimum és akkor lesz megfelelő minőségű, szerintem Tokyo-ban fog játszódni. Nagyon jó lenne! Fajin kis város meg minden... És szívesen látnék egy ismerős arcot pl. CJ vagy Tommy esetleg Niko de az ő élete szerintem le van zárva... vagy esetleg egy mellékszereplő legyen a főszereplő..

Link to comment
Share on other sites

Szerintem -hozzám hasonlóan- nem sok ember lenne, aki örülne, ha ázsiai színtérre vinnék a GTA-t (igaz ott volt a Chinatown Wars, de az csak egy kis 'mellékszál' DS-re, ott ezt el lehetett lőni), sőt, szerintem akár még igazi közfelháborodást is kiválthatna egy ilyen lépés a Rockstar részéről. :huh: A korábbi GTA-részek főszereplői (vagy akár mellékszereplői) biztosan nem fognak visszatérni, főleg nem újra főszereplőként, pláne nem Tokióban :lol: - ugyan már... De szerintem felejtsük is el ezt a 'keleti szálat', viccnek is rossz. Szerintem jelenleg az a legsanszosabb, hogy a GTA V egy teljesen új helyszínen fog játszódni.

Link to comment
Share on other sites

Hát előzetes hírek alapján én olyat is hallottam, hogy ismét a kedvenc Vice City-ben fog játszódni, de nagyon sok mindent mondanak találgatnak, szerintem még a Rockstaros arcok sem tudják, h milyen irányba vigyék el az új GTA-t!

Itt páran előttem mondták, h hány bőrt húznak le még a GTA-ról és, hogy szerintük unalmas, szerintem egyáltalán nem unalmas mindegyik résznek megvan a maga feelingje és ameddig ilyen szintű vagy ennél jobb részeket csinálnak, akkor miért ne?

A Chinatown Wars aztán kijött PSP-re is, nem csak DS-re amúgy :) , de képek alapján nem lett valami jó, ilyen felülnézetes 3D-s, de mosottas graffal!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...