Jump to content
PirateClub.hu

GTA 5


Clark
 Share

Recommended Posts

Felettébb érdekes pletyka kapott lábra a Grand Theft Auto legújabb részével kapcsolatban.

 

http://www.vgreleases.com/PC/ReleaseDate-243263.aspx

 

A Grand Theft Auto negyedik része nagyon is sikeres lett, igaz nem a PC-sek körében. A Rockstar idén két Xbox exkluzív DLC-t is készít hozzá, az egyik, a The Lost and the Damned februárban érkezik, a másik még titkos. Nem tűnik valószínűnek, hogy hamarosan újabb rész jönne ki. A Game Informer szerint azonban a Rockstar már gőzerővel dolgozik a folytatáson, ami még az idén megjelenhet. Egy kötetlen beszélgetés során a fejlesztők által elpotyogtatott infókból jutott erre a következtetésre a Game Informer. Szerintük a novemberre várható új GTA epizód, nem egy teljesen új játék lenne, hanem mint a GTA 3 esetében, a Vice City vagy a San Andreas, bár végül is ez gyakorlatilag ugyanaz. A fent említett magazin munkatársai még egy valószínű helyszínnel is előálltak, miszerint Tokio lenne új kalandjaink helyszíne. Elég valószínűtlennek tűnik mindez, így elsőre, bár a Rockstar a pénzt szereti, van egy kész grafikus motorjuk, szóval alapvetően nem elképzelhetetlen, hogy titokban már hegesztik is az új csodát. Hivatalos bejelentés természetesen sehol, sőt egyelőre reakció sem a Rockstar részéről, szóval tessék egyelőre pletykaként kezelni a hírt, és csendben imádkozni.

 

grand-theft-auto-v_screenshot_20100726152747_normal.jpg

 

Forrás:gamestar.hu

 

Gondoltam ezt megosztom veletek :)

Link to comment
Share on other sites

itt nem az idén megjelenő kiegekről van szó Manfred..

 

Így van, a cikk egy GTA4-től és a kiegészítőitől teljesen független, új GTA-részről szól.

 

Én nagyon örülnék, ha lenne újabb GTA-rész, sőt, biztos vagyok benne hogy idővel lesz is, de szerintem az elképzelhetetlen, hogy még idén megjelenjen. Főleg PC-re...

Link to comment
Share on other sites

De de... Igaza van Manfrednek.... Ez is egy DLC.... ami nem teljes GTA csak kiegészítő.... És köztudott h mindig a generáció váltó GTA-k kapnak sorszámot!!! Szal ez nem a GTA 5 lesz... -.-"

szerinted New York és Tokió között nincs elég nagy váltás? :unsure:

Link to comment
Share on other sites

nem akarok vitázni de ha jól tudom akkor ez már megvan xbox-on és nem GTAV hanem csak simán oan mint az SA vagy VC! de majd kiderül lehet h kamu az egész! XD az egyik pc újságban is írták de tuti h nem GTAV! hanem egy sima játék ami a GTA IV grafikus motorját használja! szval egy az egyban SA vagy VC mert azok sem a GTA IV-V-VI hanem egy sima "kieg" játék!

Link to comment
Share on other sites

The Lost and the Damned a motoros bandák világába vezet minket, ahol is a Liberty City-t rettegésben tartó The Lost tagjaként kell bűnöznünk vadul.

 

szval ez nem tokió lesz! hanem csak egy másik szálon futó küldetések sorozata!

 

de ha nem egy kiegről beszélünk akkor bocsi!

 

 

Trailer!

 

http://www.youtube.com/watch?v=ZrsFIPrM5Bg

 

 

a végén is GTA IV-et írnak!

Link to comment
Share on other sites

igen Manfred, ez le is van írva a hírben. de nem arról van szó, hanem AZON KÍVÜL másikról...

 

"A Rockstar idén két Xbox exkluzív DLC-t is készít hozzá, az egyik, a The Lost and the Damned februárban érkezik, a másik még titkos."

Link to comment
Share on other sites

Először is befejezhetnék a GTA IV-et egy jó kis javítócsomaggal ami ha nem is 100 %-osra de legalább 90%-ra hozza fel a játék grafikai hibáit és egyéb tényezőket amikre elég sokan panaszkodtak. Még az eredeti dvd sem tökéletes. Ha ez meg van, akkor tárt karokkal várom a folytatást.

Link to comment
Share on other sites

De én tudok olvasni és látom is hogy mind2 xbox. De ha már minket PC-seket letudtak annyival, hogy xboxról lemásolták és ide..... elénk, annyit megtehetnének, hogy kidobnak egy normális javítócsomagot. De erre úgy látszik nem képesek. Majd ha lesz 12000000 centis plazma tv-m akkor talán veszek egy xboxot.

Link to comment
Share on other sites

Hát a 3 és a VC között sincs sok különbség, mégis új részként kezelik sokan.Szerintem kizárt hogy egy teljesen új játékot adjanak ki még az idén.Max annyi lesz a különbség mint a 3 és a VC között.Új város, új történet plusz néhány új lehetőség.

 

Amúgy látszik, hogy a Rockstar is kezdi mellőzni a PC-seket.

 

Mellesleg már sztem is kezdenek unalmasak lenni a GTA-k.De néha még San Andreasozok PS2-n :D

Link to comment
Share on other sites

Kicsit jobban utánaolvastam ennek a felvetésnek, és a pletykák szerint a játék -már ha egyáltalán tényleges játékról beszélhetünk- Tokióban fog játszódni... Én ennek egyáltalán nem örülök, csinálnák inkább úgy, mint az alap GTA és a Stories-sorozatot, azaz Liberty City után megint Vice City-ben játszódna a játék, és szerintem még jobb lenne, ha a sima Vice City-hez és a Vice City Stories-hoz hasonlóan a 80-as években játszódna, nem a jelenben, mint a GTA IV. Eddig nekem személyesen a Vice City tetszett legjobban, az az örök kedvencem, örülnék neki, ha megint egy hasonló témájú, környezetű, hangulatú, stb. GTA-rész jönne ki. De ez a Tokió :huh: ...

Link to comment
Share on other sites

bboss62, valamit te is igen rosszul olvastál. Sokan nem értik meg, mi is ez az egész GTA5 dolog. Itt nem a GTA4 DLC-iről van szó, az meg amúgy se csak egy szimpla jármű- és fegyvercsomag... Kár hogy Clark a témaindító hsz.-be beirogatta ezeket a DLC-s dolgokat, az zavar össze mindenkit (vagy legalábbis sokakat). A Chinatown pedig nem egy kínai városban, hanem egy kínai negyedben fog játszódni (ahogy ezt a címe is mutatja), Tokiónak meg különben is semmi köze Kínához, az Japán fővárosa :)

Link to comment
Share on other sites

Ja, amúgy tényleg a VC-nek volt a legjobb filingje... 80as évek, Miami, állat kocsik, király bulik :D Megnézném Vice Cityt az új grafikával :)

 

Szvsz ez a Tokio sem olyan rossz ötlet :D király kocsik, autóversenyek, tömeg stb :)

Link to comment
Share on other sites

A Rockstar kijelentette, hogy idén biztosan nem lesz új GTA-rész! A fejlesztőcsapat programozói jelenleg a GTA IV első DLC-jén, a The Lost and Damned-en dolgoznak, és Jeronimo Barrera, a cég fejlesztésekért felelős igazgatója szerint, ha a kiegészítők beválnak, népszerűek lesznek, akkor még jó pár DLC-t fognak kiadni. (Dan Houser-nek, a Rockstar elnökének is volt egy érdekes kijelentése: „Még csak a felszínét karcoltuk meg annak, ami Liberty City.” ) Ezek alapján egyértelmű, hogy csak sokára fogunk GTA 5-tel játszani. :(
Link to comment
Share on other sites

Csináljanak csak új GTA-t a GTA4 motorjára, nagyon helyes, csak KÖNYÖRGÖM csináljanak egy rendes irányítást a szereplőnek! Ez rontja el az egész játékélményét.

Különben a kép az tényleg egy GTA4 kiegészítő, ami csak XBOX360-ra fog megjelenni.

De ahhoz, hogy egy újabb generációs GTA-t kapjunk, ahhoz elég sok év kell szerintem. Meg a következő generációs játékok szerintem PC-re már meg sem jelennek (a komolyabbak) Szóval én is a konzolban látom a jövőt sajnos.

 

Link to comment
Share on other sites

Ja, amúgy tényleg a VC-nek volt a legjobb filingje... 80as évek, Miami, állat kocsik, király bulik :D Megnézném Vice Cityt az új grafikával :)

Na ebbe teljesen egyetértek, a VC volt a legjobb ;)

Nekem a 4-se tettszik... Ízlések és pofonok.

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...