Jump to content
PirateClub.hu

Milyen lesz a világ, ha a cukiság végképp leigázza


lazlo
 Share

Recommended Posts

"Milyen lesz a világ, ha a cukiság végképp leigázza?..."

 

Irodalom:

Petcsi Sanyi híres magyar kölcsi, Kiskörcsin szülcsizett 1823-ban. Híres verijei a Reszket a bokcsi, a Nemcsi dal, a Szepti végén és az Anycsi tyúkcsija.

 

Fizika:

A sebcsi (jelcsije: v) egy vektis mennyiség, amely a mozgi nagyságát és ircsijét adja meg. Meghatározása: az egységnyi iccsi alatt megtett uccsi. A vekti mértéke uccsi per iccsi. Az SI mértékegysirendsziben méccsi per szekcsi. A sebcsit úgy számíthatjuk ki, ha az iccsit elosztizzuk az uccsival.

 

Csillagászat:

A Fölcsi a Napcsirendszerrel együtt a Tejcsiuccsirendszer nevű gali része. A Tejcsiuccsi lényegében egy ezüstös sáv, amely az egész éjszakai égcsin áthúzódik, és főleg olyankor figyizhető jól meg, amikor tiszta a levi és kicsi a párcsitarcsi. A Tejcsiuccsirendszerben négymilcsi csili található. Galink csak pari része a vilcsiegyinek, amely nyolcmilcsi galiból áll."

 

Persze mint tudjuk az egyének személyiségi jogai közé tartozik a nyelvhasználat is, így természetesen helytelen bárkit elítélni azért ha netán így beszél. Két pofont azért megérdemel.

Link to comment
Share on other sites

A félreértések elkerülése végett: ezt iwiwre nyomta az üzenőfalra egyik ismerősöm, nem saját kreálmányom - de valóban jól tükrözi, milyen a helyzet a mai fiatalság egy bizonyos hányadában :unsure:

Link to comment
Share on other sites

Egyszer a moziban vártuk az előadást, mire két kiscsaj a pénztárostól kért "két jegycsit a kungfus pandára", mire az megkérdezte, hogy "megbocsáss, micsodát?" :) Amikor "kukcsit kértek kokcsikólával" végképp nem tudták kiszolgálni őket, mire olyan sértődött grimaszt vágott a túlsminkelt arcán, hogy megért volna egy fotót

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...