Jump to content
PirateClub.hu

Ki hogyan jött össze barátjával/barátnőjével?


Hargi
 Share

Recommended Posts

itt nyilván arra vagy kíváncsi hogy mik voltak az első találkozás körülményei :P nálam a standard sztori volt: egy Internetes társkeresőn találtam meg a választ az imáimra ;) millióegy leányzónál próbálkoztam míg nem megláttam Őt, mielőtt ebbe beleugrottam volna állandó jelleggel a bulikban erőltettem hogy horogra akadjon egy csaj de az sose járt semmi eredménnyel :( ma már ennek csak örülni tudok :D ennyi :)

Link to comment
Share on other sites

A miénk igazi kockasztori legalábbis részemről:D mert barátnőm mutherja egy helyen dolgozott velem még anno nyáron ien diákmunkán voltam.És barátnőm ballagási ajándékként egy laptopot kapott.És ugye arra meg kellet net Wlan hálózaton kereszül én meg pont értettem hozzá és elmentem megcsinálni.Ez amolyan mesébe illő első látásra szerelem(ami még most is tart).Aztán jövőhéten már nem routhert csinálni mentem :D hanem hozzá:).Ez is csak arra példa hogy mikor nem keressük a szerelmet pont akkor botlunk bele..:)

Link to comment
Share on other sites

Mi 8. végén jöttünk össze, igen osztálytársak voltunk :D de már csak pár hónap volt suliból, aztán külön suli, szal így most jó.

 

8.-ban lett igazán sok haverom, mentünk partizni, ahova ő is jött szóval szép lassan közelebbről is megismertem. Aztán 3-4 hónappal suli vége előtt ezzel a társasággal elmentünk egy koncertre ahova egyik haver baráti köre is jött szóval keveredett a kettő. Mi már akkor egész jóban voltunk én még nem éreztem 100%-ig, hogy szeretnék tőle valamit, szóval nem igazán kezdeményeztem. Jó hülye voltam, rátapad egy srác a másik társaságból, ő meg hát ivott egy csöppet, meg a hangulat és elég könnyen megadta magát, együtt aludt a fiúval, de nem történt semmi, csak smároltak. Borzalmas volt az este, ennyire féltékeny még sose voltam. Másnap msn-en beszéltünk, hogy mennyire megbánta, meg utána félt, hogy nem akarok többé beszélni vele, de én csak azzal foglalkoztam, hogy igeen nem lett belőle semmi :D szóval így beszélgettünk végül kibújt belőlem, hogy eléggé zavart a dolog, meg úgy elég nyilvánvaló lett, hogy bejövünk egymásnak :D megbeszéltük, hogy suli után együtt leszünk, felmentünk hozzám és ott jól elvoltunk azóta együtt vagyunk :D

Lehet kicsit gyerekesen hangzik, de hát ez van azóta eltelt több mint másfél év és még mindig nagyon szeretem :happy:

 

 

 

Szerk.: Az írásom után 2 héttel szakított, hát ez szép... Most már nem szeretem és nagyjából túl is vagyok rajta.

Lehet túlzás volt amiket írtam...

Link to comment
Share on other sites

Én táncot tanítottam nekik és ott ismertem meg a barátnőmet.

Kezdődött az egész mikor még 8.os voltam. Akkor felléptünk egy diákbálon és siker volt :rolleyes:

A következő évben megint felkértek hogy csináljunk egy koreográfiát 8 csajnak a diákbálra.

Na így is lett, nekikezdtünk és a 6-7-8.-os csajokból álló csapat feloszlott (míly meglepő).

Ezután a barátnőm (aki akkor még nem volt az) egy barátnőjével maradtak ketten és hoztak új tagokat akiknek végre betanítottuk a sort.

Végülis eleinte egymáshoz se szoltunk csak nézegettük egymást, aztán szépen lassan beszélgettünk néha, később számcsere, utánna sms-ezés. Diákbálon pedig megtörtént az első csók. Szóval ilyen alap sztori. :D

A lényeg az hogy nagyon szeretem lassan egy éve vagyunk együtt de még mindig felhozzuk néha. :D

Link to comment
Share on other sites

Na, nalam ez egy szep sztori. Tavaly oktober elejen kidobott az akkor bnom, ket ev kapcsolat utan. Gyor majdnem osszes vendeglatoipari egysegenek aktiv latogatasa, egyejszakas kalandok /Trofea, Bride, istenem a szep idok :) / November kozepen suli utan setalgatok, nem tudok mit kezdeni magammal, kedvenc ivocimboram nem ert ra, okor iszik magaban, de azert betertem Iparosba /kocsma/ iszogatok, unatkozok, szemben levo padnal ul egy srac. Mondom magamban o is unatkozik, en is, beszelgessuk. Pialgattunk beszelgettunk, kozben a sracnak, nevezzuk Kovacsnak, mivel ez a neve, jott par haverja, ismerkedes, alkoholfogyasztas, ilyenek :) Jopar korso sor utan megjelenik egy lany, mint kiderult o is a banda tagja, jippi. Beszelgetes, csak egymassal foglalkozas, stb, most jon a cink resz:

-Van pasid?

-Van, itt ul mogottem /Kovacs/

Hoppa, semmi gond, tagnak ott lettem unszimpatikus. Ez volt szerdan, pentekre meg lettem hivva hazibuliba, es Kovacs el lett hanyagolva :) Nem jottunk meg ossze, de kishijan elcsattant egy csok. Masnap meghivas szinhazba, Kovacs helyett :) Regebbi ismerosokkel kevesebb logas, bandaval aktiv logas. Sulit erosen skippeltem, jobb programom is volt :) Egyre inkabb osszemelegedtunk a csajjal, filmezes, kezenfogva seta, Kovacstol valo megszabadulas megtervezese. Kozben banda fele tartani a latszatot h, aaa, mi egyutt? Dehogy. Tobbieknek persze feltunt h mi kicsit tul jo baratok kezdunk lenni, ez csak Kovacsot es holdudvaranak a csoret ......, de az oveket nagyon. Nehany hangosabb hazibuli utan osszekulonbozes a szomszeddal, jott az indok, ne menjek fel Gabihoz mert utal a szomszed /nala logtunk altalaban/ Gyenge probalkozas h kevesebbet legyek a csajjal, rafaragtak csunyan, inkabb o jart at hozzam es Kovacs egyre inkabb hatterbe szorult. Dec 15, hazibuli Gabieknal, persze meg tiltolistan vagyok. Mindketten tudtuk h a buli alatt vmi tortenni fog. En leginkabb masik haverokkal kocsmazok, ok meg ellesznek. Dec 16, valamikor 10-11 ora fele nyilik a szobam ajtaja, na vajon ki jon be? Nana h a csaj, maratoni csokcsata, mert vegre szabad, filmezes, nalam alvas. Egy hetig meg ugy tettunk a banda elott h nem jarunk, ne legyen mar nagy kiakadas :) Azota is egyutt vagytunk, a bandabol pedig egoista szarkevero bagazs lett, a normalis tagok is elhulyultek /sajnos/ Azota lett uj banda :) Februartol elejetol kezdve egyutt lakunk, eloszor nalunk, aztan erettsegi utan kozos albi, most Pestre koltozve is kozos albi. Kb ennyi :) Love at first sight, mindket reszrol, mar elso nap osszejottunk volna, csak Kovacsot le kellett volna razni.

 

Tokeletes "karpotlas" egy keteves kapcsolat ........ utolso fel everol /elozo baratnom finoman szolva is ...... volt, BME Karman koliban "szolgaltat" jelenleg :) / Persze ex nem allta meg h be ne kavarjon parszor a jelenlegi kapcsolatba, amikor december vegen-januar elejen rajott h megis kellek neki, de halistennek sikerult haritani es azota is boldogan elunk amig el nem fogy a fekete dunhill es/vagy az alkohol es meghalunk uzemanyag hianyaban :)

 

btw alkohol, finom koktel:edes martini, vodka+golden tequila /egyutt legyen annyi mint a martini/ + redbull /izles szerint, ha gyenget akarsz akkor legyen annyi mint az alkohol egyutt, ha nem akkor feleannyi/ probaljatok ki, finom.

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hát mi bnőmmel, már 8 jónapja vagyunk együtt, de szerintem simán 1 éve együtt lehetnénk ... de ez a kettőnk hibája, de hát jobb később mint soha :D

Ugy kezdődött, hogy én a jelenlegi bnőm legjobb bnőjével jártam fél évet ... már ekkor tetszettem neki, de ugye nem illik tönkretenni a legjobb bnő kapcsolatát, szóval várt. Szakítottunk, majd valaki felvett msnre, láttam a csajt, meg pár szót dumáltunk, de nem érdeklődtem iránta. Na szóval feévett, vigasztalt, stb ....

Párszor találkoztunk is, majd egyszer arra ébredte, hogy én akarom ezt a csajt és hát ő is így gondolta, lejött ide bulizni, nyakamba ugrott, kis beszélgetés után első csó és azóta is együtt vagyunk nagyon-nagyon boldogan. :)

 

Remélem azért érthetően írtam le :D

Link to comment
Share on other sites

Nos...3ból leírom a 3.at : :)

 

Msn-n beszélgettünk..oltottuk egymást..mondta h következő nap átjön..hoz vmit ami érdekelhet engem.Másnap későn értem haza..már elment..várt egy órát szegény,így felhívtam és odamentem.Beszélgettünk..ugrattuk egymást..felelevenítettük a közös "régiszépemlékeket" hogy milyen jóó volt itt ( :blush: ) , miket csináltunk ott ( :P )

átöletük egymást..de csak mint barátok..aztán..egyszer csak közel hajoltam..ő is hozzám..és csokólózni kezdtünk :wub:

aztán megint átöleltük egymást..de itt már tudtuk h a kapcsolatunk újjászületett :wub: és a "kötelék" pedig most a legerősebb :rolleyes: nagyon szeretjük egymást...hogy mennyinél járunk azt nem tudjuk (kb másfél év lesz :) ) megszakítások.. :) több nem lesz :) ez történt 2008.december 26.án :)

,,..és.. azóta boldogan élünk amíg..." :wub:

Link to comment
Share on other sites

Ez jó! :) Nálunk is totál ugyan ez a helyzet. Jelenlegi barátnőmet kb 10 éve ismerem, ezalatt jártunk már 4x. Ő volt az első Szerelmem és én is neki az első. Most legutóbb már majdem egy éve együtt vagyunk, összesen meg kb 20 hónap :)

Elég sokára jöttünk rá, h már rég megtaláltuk az igazit, egymást! Dehát jó munkához idő kell :)!

Azóta élünk mint hal a vízben!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

3 és fél éve egy táborban ismertem őt. Iszonyúan berúgtam, de ő is ugyanúgy. Alig áltam a lábanon, de valahogy egymáshoz kerültünk, és elcsattant az első csók, úgy részegen. Aztán a második. Aztán azt vettük észre hogy már úgy vagyunk együtt hogy mindkét fél teljesen józan. Ezután együtt aludtunk. Fiatalok voltunk, ő 16 én meg 17. De ennek ellenére tudtam hogy ez nem szokványos szerelem. Két évig nem siettettem a szexet, és aztán valahogy megtörtént. Életem legcsodálatosabb élménye volt. Azóta még szorosabb a kapcsolatunk és mégjobban szeretem, amit nem gondoltam volna hogy egyáltalán lehetséges. Azóta együtt vagyunk és jobban szeretem mint valaha. Büszke vagyok, hogy a kapcsolatunk olyan mély és őszinte hogy olyat nem tapasztalt az általam ismert emberek közül senki.

Ki gondolta volna hogy ez lesz egy átmulatott éjszakából?

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

játszótéren ismertük meg egymást, ami akkor is meg most is törzshely :D és az akkor legjobb barátnőm volt pasija :D volt volt volt, még 5-6 éves korukban :lol: később felvettem msn-re (rossz szokásom volt akkoriban mindenkit felvenni, de ezt nem bántam meg) beszélgettünk, beszélgettünk, és összemelegedtünk :) persze pont akkor valaki más tetszett, de egy idő után már nem ő érdekelt, csak persze erre nekem is rá kellett jönnöm ... :mellow::)

Link to comment
Share on other sites

Kedvenc kocsmámban iszogattam pár ismerőssel.Közben összefutottam egy csaj osztálytársammal(nem nem ő az én emberem).Kérdezte mi van a volt barátnőmell.Hát mondom kidobott és össze kell szednem magam.Elnéztem a másik asztalhoz és megláttam a barátnőmet(már csak sajnos volt).Gyönyörű zöld szemek aranyos mosoly.Na ő kell nekem.A sors iróniája hogy haver meg megy el mellettem egy fényképezővel az oldalán.Ho hó.Ez az én szerencsém elkértem tőle és megkérdeztem hogy csinálhatok róla egy fotót.Persze hogy benne volt:)Utána vissza is ültem beszélgetni az osztálytársamhoz.Kicsit kifüleltem hogy buliba mennek.Na mondom tengerre:)Gyors pénz levétel aztán irány.Ott csak 1 pillanatra láttam meg de rögtön kihívtam beszélgetni.Hát életem leggázab csajozós dumáját lenyomtam. idézem "Szia.xy vagyok van barátod?Csak azért hívtalak ki mert meg akarok veled ismerkedni".Na elmentünk beszélgetni utána elkértem a számát és utána már alakultak a dolgok.Hát ennyi.

Link to comment
Share on other sites

legelőször a Honfoglaló nevű játékon találtuk meg egymást amikor is sokat beszéltünk majd jött az msn, és egy idő után már a telefonszám csere is. Majd kb más fél év ismerkedés után találkoztunk legelőször ami nagyon jól sült el, és még 2 ilyen tali után már össze is jöttünk és mostanra már 4 hónaposak vagyunk :):rolleyes::wub:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Jelenlegi barátommal egy közösségi oldalon ismerkedtem meg (hotdog).Felmentem játszani dartsot és ő kihívott egy játékra....elkezdtünk közben beszélgetni,megnéztük egymás adatlapját meg minden és az lett a játék vége hogy még aznap felvettük egymást msnre és folytattuk az ismerkedést :happy:.Szeptember 5-én volt ez a bizonyos nap és azóta is együtt vagyunk és imádjuk egymást :wub::blush:

Link to comment
Share on other sites

Az első találkozás egy haver/klubtárs szülinapján volt, ismeretlenül elrángatták a csapatba, hogy ha már ő is rajongó, csatlakozzon már a társasághoz. Elég jól elbeszélgettünk, aztán bő fél/háromnegyed évig szinte csak msnen beszélgettünk, mert amikor neki szabadnapja volt, akkor én voltam elfoglalt, és fordítva, a találkozókra meg nem tudott lejárni. Aztán végülis egyik barátnőm kezdte piszkálni, hogy ha már ennyi ideje kerülgetjük egymást, kezdhetnénk valamit egymással... Aztán szülinapomon sikerült kiborulnom, ő pedig felhívott, megnyugtatott és a beszélgetés vége pedig az volt, hogy végeredményben van köztünk valami kialakulóban... én onnantól számítom, ő pedig kb egy héttel utána, amikor sikerült találkoznunk^^

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...