Jump to content
PirateClub.hu

Windows vs. Linux vs. Mac


Thomas
 Share

Te melyiket használod és miért?  

391 fórumtag szavazott eddig

  1. 1. Melyik a jobb?

    • Windows
      283
    • Linux
      71
    • Mac
      37


Recommended Posts

  • Replies 168
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Én már próbáltam a Linuxot, de valahogy nem nyerte meg a tetszésemet. Na meg persze kevés rá minden pl játék. Ahogy elnézem, és a véleményem szerint ez a rendszer a kocsmai zenegépek és az otthoni irodai munka megoldására alkalmas.A vírusokat nem erre fejlesztik hanem a Windowsra.

Link to comment
Share on other sites

A Linux a mezei felhasználók számára lehet hogy sz@r, mivel fucsa lehet a Windóz után, főleg ha először használják, de ahhoz nem férhet kétség, hogy jó néhány szempontból sokkal jobb a Linux.

Elég csak pár szervert megnézni, és mi fut rajtuk? Na mi? Linux! És nem azért, mert teljesen ingyenes (vásárláskor csak a DVD-t a CD-ket, meg a jó vaskos könyveket wink.gif meg a dobozt kell kifizetni), hanem azért, mert 1000szer stabilabb és megbízhatóbb, mint a Winfo$. Aki ért hozzá, annak egy profi eszköz van a kezében. smile.gif Sok felhasználó csak azért retten el tőle, mert kicsit más, mint Billi fiú op.rendszere.

Ha csak egy kis időt szánnának a megismerésére a kételkedők, szerintem ők is megkedvelnék.

Érdemes kipróbálni, ajánlom az Uhu-Linux-ot (letölthető innen: UHU-Linux v1.2 LIVE (HUN) ), kezdők számára jó kiindulási pont lehet.

Link to comment
Share on other sites

Én megszokásból használok Windowst. A melóban is az van, a játékok is erre vannak írva, ráadásul lusta vagyok újat megtanulni.

Jó ez nekem. A kékhalálnak mindíg valami oka van, nem mindíg az op.rendszer a hibás. Nálam az alaplap hibájából volt sokszor ez a kék rettenet de szerencsére kiszürtem a dolgot, megjavítottam az alaplapot és azóta nem volt dolgom vele.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

 

ha lehetne akkor teljesen mást használnék mint a windows és a linux!próbáltam mindent de mindegyikkel van probléma!de mondjuk ez üzlet mert ha csinálnak egy tökéletes op rendszert aminek nincs hibája akkor ki venné meg az újjabb verziót??mondjuk ki vesz ilyeneket?? biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Link to comment
Share on other sites

Csak azért szeretem/használom a Windows-t, mert a progik/játékok 98%-a megy rajta. A Linux-on csak kb. 50%-a megy... Mondjuk már egy csomó egerem+billentyűzetem megbánta, hogy Windows-t használok, mert a KÉK HALÁL követketében kicsit ideges lettem...tök idegesítő, ha nem tudod mi a hiba, de mégsem történik semmi.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Általánosságban nem lehet beszélni a Linuxról. Rengeteg distribúció van. Van köztük jó is, rossz is. Én már elég sok disztribúciót kipróbáltam, és szerintem a Fedora Core a legszebb/legmegbízhatóbb/legegyszerűbb. Az UHU Linux-tól egyenesen hányingert kaptam. a SuSe pedig olyan lassú volt, hogy az egyszerűen hihetetlen.

 

Az iskolák többségében SuSe Linuxot használnak, tehát érthető, hogy a diákoknak elmegy a kedve az egésztől.

Azt szűrik le belőle, hogy minden Linux disztribúció sz*r, lassú, nehezen kezelhető. Pedig ez nem így van...

 

A suliban Debian van.

Én otthon a SuSe 9-et próbáltam ki és hihetetlenül f*s. (pl a Logitech egerem fő gombja sz*r és nem lehet átkonfigurálni). :angry: le is szedtem

Módosította nagypisty
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...