Jump to content
PirateClub.hu

Sex horoszkopok 2009


goldmen
 Share

Recommended Posts

Nagy 2009-es szexhoroszkóp

 

Mennyi hancúr jut erre az évre?

 

2009 a Mars éve. A vörös bolygó erősen hat az ösztönéletre, és ezen belül a szexualitásra is. Tudd meg, milyen változásokra számíthatsz szexuális téren!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

 

Tűz jegyednek köszönhetően a szexualitás mindig is erős oldalad volt, most azonban kicsit más módon nyilvánul meg, mint a korábbiakban. Maga a hódítás veszíteni fog a jelentőségéből, a gyengédség viszont számodra is meglepő módon – és partnered legnagyobb örömére – igencsak felértékelődik. Idén sokkal odafigyelőbb és romantikusabb leszel az ágyban. Mindez szerencsére nem megy a szenvedélyesség rovására.

 

 

Bika (IV. 21. - V. 20.)

 

Akárcsak korábban, az idén is maximálisan ki fogod élvezni a szex minden apró mozzanatát. Erre a képességedre még az esetleges problémák felmerülése sem tudja rányomni a bélyegét. Szenvedélyességed jottányit sem csökken, és örömmel fogadsz minden lehetőséget az együttlétre. Repertoárodat az idén is bővíteni fogod néhány új technikával, melyet partnered örömmel konstatál majd.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

 

Szexualitásodban az eddiginél nagyobb szerepet játszik majd az ösztönösség az idei évben. A változatosságról természetesen a továbbiakban sem szívesen mondanál le – amire persze nincs is szükség –, ám a kivitelezés mellett a spontán, és főleg gyengéd megnyilvánulásoknak is lesz létjogosultságuk. Merj hallgatni az ösztöneidre és a megérzéseidre, hidd el, meglesz az eredménye. Párod most boldogabb lesz melletted, mint valaha.

 

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

 

2009-ben jó esélyed van arra, hogy bármelyik férfit az ujjad köré csavard. Egyszerre leszel gyengéd és odaadó, ugyanakkor fantáziadús és szenvedélyes - maradandó emléket hagyva ezzel a másik félben. Mindehhez egyre kevésbé lesz szükséged a jól megszokott, biztonságos keretekre, és a korábbinál jóval nagyobb teret engedsz majd a játékosságnak, fantáziavilágodnak és kreativitásodnak. Csak így tovább!

 

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

 

Az élet rövid, élvezzük ki minden percét! – akár ez is lehetne a mottód 2009-ben. Tűz jegyednek köszönhetően igazán szenvedélyes szerető vagy. Ugyanakkor nagyvonalúságod és figyelmességed az ágyban is megnyilvánul. Eközben azonban – mintegy megerősítésképpen – folyamatosan igényled a visszajelzést partnered részéről. Nyugodtan légy kicsit magabiztosabb, és próbálj meg kicsit spontánabb lenni. Hidd el, te is élvezni fogod!

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

 

Szerencsésebb kombinációt el se nagyon lehetne képzelni! Szexualitásod egyre spontánabbá és játékosabbá válik, miközben mind nyíltabban fejezed ki a másik iránti érzéseidet - szavakkal és gesztusokkal egyaránt. Figyelmességed, tapintatosságod és gyengédséged pedig szerencsére még mindig a régi. A partnered rendkívül hálás lesz mindezért, és számtalan izgalmas közös éjszaka vár rátok.

 

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

 

Varázserőd abban rejlik, hogy - egyebek közt - az ágyban is sikerül megtalálnod a kényes egyensúlyt az ösztönös és a művészi szemlélet között. Partnered legtitkosabb álmait is valóra váltod úgy, hogy közben valahogy mindig képes leszel kifinomultnak – mondhatni, kulturáltnak – maradni. Bár az erotikus fantáziálásban is jó vagy, a fentiek fényében erre nem lesz szükséged az idén. Szexuális életed az idén izgalmasabb lesz, mint valaha.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

 

Az idén várhatóan ledöntesz néhány további szexuális tabut – feltéve persze, hogy egyáltalán maradtak még ilyenek számodra. Továbbra is heves és szenvedélyes leszel, miközben érzelmeidet szinte a végletekig kinyilvánítod – mégis marad benned valamiféle titokzatosság, hiszen általában nehezedre esik a feltárulkozás. Ami persze egyáltalán nem baj, sőt, egyfajta bizsergő pluszt ad majd az együttlétekhez.

 

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

 

Idén új élményeket keresel, de nem feltétlenül új partner mellett. Könnyen lángra lobbansz, és mohón vágysz az egyesülésre – ám ennek a mikéntjét illetően vannak bizonyos igényeid. Előnyben részesítesz mindent, ami egzotikus, de legalábbis ismeretlen – legyen szó egy új pozitúráról vagy egy szexuális játékszerről. Ráadásul egyre inkább felértékelődik a szemedben az izgalmas miliő. A 2009-es évben valószínűleg nem csak a hálószobát részesíted majd előnyben.

 

Bak (XII. 22 - I. 20.)

 

Az idén különösen fogékony leszel majd a szexuális örömökre, így a legapróbb ingerre is roppant érzékenyen reagálsz. Ugyanakkor időről-időre elfoghat a teljesítménykényszer, és, ha nem kapsz megfelelő visszajelzést a partneredtől, könnyen bizonytalanná válhatsz – holott erre semmi okod nem lenne. Bár a szexualitás nem tartozik az általad preferált témák közé, idén jobban teszed, ha próbálsz időnként beszélni róla a partnereddel.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

 

Bár szexualitásodban különösen fontos szerepük van az örömszerzés kissé szokatlan formáinak, valamint a szellemi jellegű élvezeteknek, az idén ezek némiképp veszíteni fognak a jelentőségükből. Felértékelődik viszont az ösztönösség, miközben egyre kevésbé esik nehezedre kifejezni érzéseidet. Most jóval bátrabban beszélsz majd szexuális vágyaidról partnerednek, aki minden valószínűség szerint örömmel váltja majd valóra őket.

 

Halak (II. 20 - III. 20.)

 

Szexuális életedet 2009-ben a túlfűtöttség határozza majd meg. Kiválóan csábítasz, és valóságos mámorként éled meg az együttléteket. Rendkívüli módon vágysz viszont a másikban való érzelmi feloldódásra, és emiatt akár a fenti képességeidet is blokkolhatod – pedig igazán kár lenne értük. Merj spontánabb, oldottabb és sokkal játékosabb lenni! Nem kell mindent véresen komolyan venni. Hallgass vágyaidra és ösztöneidre, hidd el, megéri.

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...
  • 1 year later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...