Jump to content
PirateClub.hu

Hogyan beszélj telefonon egy nővel!


goldmen
 Share

Recommended Posts

 

Amikor először felhívsz egy lányt, hogy telefonon beszélgess vele kicsit, vagy még inkább, hogy megbeszélj vele egy randit, nagyon fontos, hogy betartsd az alábbi alapvető szabályokat.

1) A beszélgetés ne tartson túl sokáig. Minél többet beszélsz, annál nagyobb az esélye, hogy valami hibát követsz el, vagy hogy unalmassá válik az egész.

2) A telefonbeszélgetés célja csakis a randi megbeszélése legyen. Amikor felhívsz egy lányt, könnyű egyből minden másról beszélni, főleg ha Ő is felvet mindenféle témát. Soha ne beszélgess olyasmiről telefonon, ami nem a randi megbeszélésére irányul. Minden más témát tartogass inkább magára a randira!

3) Beszélj lassan! A legtöbben, ha egy lányt először hívnak fel, hadarnak, nagyon gyorsan beszélnek. Figyelj erre oda, mert ez idegességet, a magabiztosság hiányát sugározza, ráadásul megérteni is nehezebb, mintha normális sebességgel beszélnél. A hívás előtt vegyél pár mély levegőt, és figyelmeztesd magad, hogy lassan, kellemes hangon beszélj.

4) Beszélj különböző hangszíneken. Az istenért, nehogy úgy mondd el a mondókádat mint egy robot! Vidd fel a hangsúlyt a mondatok végén, és néha használj magasabb hanglejtést. Figyeld meg, hogy beszélnek a barátaid, mikor a barátnőikkel beszélnek. Biztos úgy tűnik, mintha "nyávognának", és nem tetszik neked, de hidd el, a nőknek bejön ez a lágy, "nyavajgós" hang.

5) Mindig mosolyogj telefonálás közben! Igen, a mosoly áthallatszik a telefonon keresztül is! Figyeld meg, ha valaki mosolyog, csukott szemmel is észreveszed a hangján. Ha mosolyogsz, miközben telefonálsz, a vonal túlsó végére is átüt a jókedv, és egyből levágja a csaj, hogy jókedvű, kedves fickó vagy. Ráadásul Te is jobban fogod érezni magad, mintha idegesen, feszengve telefonálnál.

6) Soha ne hagyj üzenetet. Semmi értelme, ha nem Ő veszi fel a telefont, hanem a hangposta, vagy üzenetrögzítő, inkább tedd le. Ha üzenetet hagysz, hogy hívjon vissza, azzal átdobod neki a labdát. Az Ő kezébe adod az irányítást, és az még hagyján, hogy a nők általában nem hívnak vissza senkit, de ha mégis, akkor azt már egy olyan tudatalatti befolyással teszik, hogy itt ők irányítanak, ők hívnak fel téged. Márpedig a nők csak a legritkább esetben vágynak egy olyan tutyimutyi fickóra, akit irányíthatnak.

7) Ha nem veszi fel, ne hívogasd túl gyakran. Ha tíz percenként próbálod elérni, Te is ideges leszel tőle, és amikor a nő megnézi a telefonját, és 27 nem fogadott hívása van tőled, elég idióta egy mániákusnak fog tartani. Két próbálkozás között mindig várj legalább 6 órát! Ha nem veszi fel reggel tízkor, legközelebb csak délután négykor hívd.

8) Ha valaki más veszi fel a telefont, mondjuk egy családtagja, soha ne hagyj üzeneteket rajta keresztül. Még akár kellemetlen helyzetbe is hozhatod a lányt a családja előtt. Csak kérdezd meg, mikor tudod elérni, és tedd le a telefont. Inkább csak a megadott időpont után egy órával hívd, hogy akkor már biztos Őt érd el.

9) Mindenképpen Te tedd le a telefont a beszélgetés végén. Ha megbeszéltétek a randit, búcsúzz el minél hamarabb, és tedd le a telefont. Egyrészt biztos kellemetlenül éreznéd magad, amikor a nő egyszer csak azt mondja, hogy na jó, akkor ő most leteszi, eleget beszéltetek már, másrészt ha Ő teszi le, azzal megintcsak nála van az irányítás...

 

 

Erről kinek mi a véleménye esetleg személyes tapasztalat egy kis történet? :D

Link to comment
Share on other sites

"3) Beszélj lassan!"

Jah mert a lányok agya korlátozott és nem fogja fel a gyors infó áradatot. Amúgy meg minden lány más, van aki pont azt szereti, ha sokat beszélsz hozzá...jah és elég luzer dolog telefonon randit kérni, sokkal inkább oda kell állni elé és jól a szemébe mondani. Akkor nem tud olyan gyorsan meghátrálni és látod, ha kamuzik, vagy valójában nem is akarja az egészet...ennyi!

Link to comment
Share on other sites

Kiegészíteném egy dologgal!

 

(Vagy csak az én kerülmem figyelte el :D )

 

Ha telefonálsz, lehetőleg ülj vagy álló helyzetben tedd (a lábadon állva azok kedvéé, akik másfajta állásra gondoltak :P ), mert a rekeszizomból így áramlik a levegő a leghatékonyabban, ha hanyat fekszel s úgy telefonálsz, tuti nem leszel megnyerő! ;)

Link to comment
Share on other sites

csatlakozom az elottem szolohoz !

folyamatos puncs +heti1-2 miheztartas vegetti lebaa vannincssapkaja alapon,aztan barmire ravehetok

a telefonnak meg nincs feje,nem azzal kell beszelgetni

Link to comment
Share on other sites

 

1. az, hogy meddig tart egy beszélgetés, az sokmindentől függ. előszőr is az anyagiaktól. másodsorban pedig viszont attól, hogy mennyire jó a beszélőkéd, van-e közös témátok, élvezitek-e egymás társaságát, vagy mennyire hiányzik a másik, esetleg jó hallgatni a hangját, azaz szeretnél csüngeni a szavain. én már beszéltem sokszor sokat fiúval, de én nemhogy eluntam volna, hanem mégjobban felkorbácsolt engem, és nem követett el semmi hibát, hisz minél többet beszélsz, annál jobban ismered, és ugyanez zajlik a személyes talinál is.

 

2. szerintem a beszélgetés célja ne csak a randi fixálása legyen, főleg ne akkor ha nem túl sűrűn tudtok talizni, és addig még rengeteg idő eltelik. ha egy fiú tényleg csak egy időpont fixálás miatt hív fel, akkor annak tudom be, hogy nem szán rám több időt, és azt érzékelteti velem, mintha csak arról lehetne vele beszélni ami őt érdekli.

 

3. nem baj ha hadarnak a pasik. én is olyan vok, hogy rövid idő alatt sok infót mondok el.

 

4. az tény, hogy fontos, hogy ne legyenek a pasik tárgyilagosak hanem olyan emberközelien adják elő a mondókájukat.

 

5. a mosoly nagyon jó jel. feldobja az embert, és érezteti a másikkal azt, hogy nem letudni akarják őt, hanem igazán fontos az amit mond.

 

6. az tény, hogy üzenetrögzítőn nem szabad üzit hagyni azzal, hogy hívjál vissza vagy fel amikor ráérsz, esetleg azzal, hogy jelezz nekem és visszahívlak azonnal. de itt irányításról nincs szó. az viszont nagyon fontos, hogy a pasi mindig lépjen a tettek mezejére, ne hagyja lankadni a női figyelmet, és ne teljenek el hetek vagy hónapok mire legközelebb felhívod.

 

7. bármikor lehet hívni egy csajt, és vegye is fel, vagy ne kapcsolja be a telót, mert az felháborító ha azt a hatást kelti, hogy elérhető, de mégsem.

 

8. ez nagyon helyes hozzáállás.

 

9. se nő se pasi ne mondjon olyat, hogy eleget beszéltek már. ez kiábrándító. egy dumit lehet irányítani úgy, hogy mindkét fél érezze mikor van vége.

 

10-nek kiegészítésként odabiggyesztem nektek, hogyha bármikor izgultok vagy nincs elég pénz a telótokon, nem tudtok fedezni egy hosszabb dumit, akkor maradjon az sms, ami legyen kedves, érdeklődő, és lényegretörő. szipi

Link to comment
Share on other sites

Randi kérés sms-ben, msn-en, üzenetet hagyva....szerintem elég nagy butaság. Nem tudod, hogy mit érez akkor a csaj nem látod, nem hallod, szóval..semmi értelme. Nem tudsz semmi jelet levenni, hogy a csajnak mennyire jössz be. Teló..hát az jobb mert a hangján, illetve a beszéd stílusán hallod, hogy mit reagál, de szerintem a legjobb személyesen. A telefonos írás..elég hülyeség. Annyi igaz, hogy ne hívj fel egy ismeretlen csajt napi 6000szer. A beszélgetés hosszáról tartalmáról...annyit, hogy havonta aktiválható az egyik szolgáltatónál 15óra beszélgetés 1800pénz ért. Ezt a 15órát a volt barátnőmmel kb 5nap alatt lebeszéltük. Pedíg csak este 10 után beszélhetsz "ingyen". Szóval beszélni lehet, nem kell félni, hogy valamit elrontasz..ha okos a csaj és érdekled akkor nem veszi fel vagy kihúz a hülyeségből esetleg ő is nevet a butaságodon.

 

Trungs: Én sose feküdtem..:) Telefonálás közben az "izgatottságot" úgy vezetem le, hogy járkálok fel alá esetleg a szobában körbe körbe. Azt úgy se látja senki...a felesleges energiát meg levezeted. :D

Link to comment
Share on other sites

Én egyszer telefonáltam csajjal 1órát, de meg is bántam és utána fájt a fejem nagyon.(tényleg van a telefonnak sugárzás értéke) Szerintem az ilyen 15órás beszélgetéseknek a fele értelmetlenség, vagyis csak mellébeszélés, élőben meg szerintem a pároddal nem beszélgetni kell, vagyis nem 15órán át...hanem megadni neki, ami jár! :P

Link to comment
Share on other sites

Szerintem az ilyen 15órás beszélgetéseknek a fele értelmetlenség, vagyis csak mellébeszélés, élőben meg szerintem a pároddal nem beszélgetni kell, vagyis nem 15órán át...hanem megadni neki, ami jár! :P

 

Előfordult, a nem napi szintű kapcsolattartás a távolság miatt! ;)

 

warnboy! :D Én volt hogy hajnali ötkor tettem le és mentem hatra! Hogy én mekkora K.O. voltam aznap! :lol:

Link to comment
Share on other sites

Mindegy egyes pontban leírtakkal egyetértek.A férfi oldaláról közelíti meg a problámát de annak előnyére.

Szóval itt nem az a lényeg hogy a telefonálás alatt eljáccod a jópofa gyerek szerepét,minél tovább beszélteted ,mert azt hiszed hogy ezzel elnyered a lány tetszését.Ezzel te nem leszel kihívás neki, nem ébresztesz benne kiváncsiságot.Csak egyfajta megelégedetséget adsz neki , hogy milyen jól el tud beszélgetni pasikkal.És csak egy leszel a sok közül.Egy jópofa hülyegyerek.

 

Sokan szerintem nem értettétek meg ezt az egészet, mondjuk nem is csoda hiszen a cím nem pontosan fejezi ki hogy milyen szitúáció előzi is meg a telefonon való randikérést.A helyes cím az lenne hogyan kérj randevut egy nőtől telefonon első alkalommal.

 

Itt ne arra gondoljatok hogy már régebb óta ismeri egymást a férfi és a nő hogy naponta találkoznak, sőt beszélnek is, hanem itt két ismeretlen emberről van szó, találkoztak egyszer, tetszettek egymásnak és telefonszámot cseréltek.Tehát nem azért adta meg a hölgy a telefon számát mert milyen kurvajól elbeszélgettünk ismételjük meg máskor is baráti hangulatban egy sör mellett, hanem mert felkeltette a vonzalmat benne és igen kér a folytatásból és várni fogja a hívását a férfitől.

Szóval itt nincs más mód randevut kérni csak a telefonon ,mert dumsztod sincs hol lakik a csaj, semmit nem tudsz róla, csak annyit hogy kerek a feneke és rohadt nagy dudái vannak és hogy jól megcsinálnád.

 

Az egész dolognak a lényege hogy légy titokzatos elkéred a számát és azzal válsz el hogy majd hívod.Persze nem mondod meg mikor? :) Nem másnap, de nem is két nap mulva hanem a harmadik nap, ha nagy benyomást tettél rá első alkallommal akkor alig várja már hogy felhívd és már baromi izgatott lesz.Felhívod szépen lazán közlöd vele hogy hol és mikor és ha minden klappol neki is akkor udvariasan elköszönsz és leteszed.Nem kell több ennél.Legyél kihívás a számára és ne azt éreztesd hogy te futsz utána hogy már másnap felhívod és elnyüszíted neki hogy már annyira hiányzott.Nem vagy te buzi öcsém.Ha elkezdesz a telefonba nagy misét tartani hogy mi történt veled mostanába mi marad a randevura.Inkább mond azt neki ha kérdezösködik hogy mindent elmondasz majd ha találkoztok , még azt a vicces esetet is ami tegnap délelött a buszmegállóban történt veled , de sajnos most el kell bucsúznod mert dolgod van.A csaj már kész lesz annyira kiváncsi lesz.Na értitek?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...