cyp 0 #31 Posted 2007 Sep. 2 , 00:31:06 nah pont ilyet kerestem most, köszi. Share this post Link to post Share on other sites
Ricsi the master 0 #32 Posted 2007 Dec. 28 , 01:42:36 7. Ezután jön a munk oroszlán része, a Liquify Filterrel való munka, gyorsan a CTRL+SHIFT+X kombinációval lehet előhozni amúgy meg Filter -> Liquify. Alapbeállításon használható, viszont ha részeletesebb lángokat akarsz csinálni akkor majd a méreten állítanod kell. (Ha a cs2-nél korábbi photoshopot használsz készülj fel arra, hogy lesznek hibák a lángokban, ezeket kézzel kell kijavítani, lehetőleg még a színezés elött) Helo köszi de én nem értem itt mit kéne csinálni mert alappbeállításon ok ot nyomok akor nem történik semmi ha ott próbálok valamit nyomni a szövegre csak elmosódik hogy kell megcsinálni?(cs2 9.0) Share this post Link to post Share on other sites
sonneillon 0 #33 Posted 2007 Dec. 28 , 07:19:02 akkor elárulom a Liquify filter hatalmas titkát... a szöveg elmosásával tudod létrehozni a lángokat... Share this post Link to post Share on other sites
Ricsi the master 0 #34 Posted 2007 Dec. 31 , 18:21:13 Lécci segítsetek!!Kezdő Photoshopos vok!!Cs2esem van!!!Hogy lehet hátteret állítani??!!! Thx előre is!!!!!!!!!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
enisz 1 #35 Posted 2008 Jan. 1 , 15:58:56 simán kitöltöd a lapot olyan színnel, amilyet háttérnek szeretnél, de ha új lapot kérsz, akkor alul kérdezi, hogy valamilyen színű legyen a lap, vagy átlátszó. Share this post Link to post Share on other sites
Mortuus 1 #36 Posted 2008 Jan. 18 , 18:32:23 Köszi szépen! Share this post Link to post Share on other sites
Sebhelyesarcú TM 0 #37 Posted 2008 Jan. 19 , 13:55:11 Nekem nem megy a 7. lépés!Bejön a cseppfolyósítás de nekem amúgy is csak ilyen kockás a kép(mint a sakktábla) meg másrészt nekem csak torzítja és nem lángokat csinál :S PLS HELP Már a 9. lépésnél vok és az a baj h a jobb alsó sarokba a normal-nál nekem nincs (képernyő vagy szinoníma vagy vmi(magyar ps-em van)) Share this post Link to post Share on other sites
3cHo 0 #38 Posted 2008 Jan. 22 , 05:29:18 Hát ez brutálisan király Share this post Link to post Share on other sites
sonneillon 0 #39 Posted 2008 Jan. 27 , 13:00:08 Nekem nem megy a 7. lépés!Bejön a cseppfolyósítás de nekem amúgy is csak ilyen kockás a kép(mint a sakktábla) meg másrészt nekem csak torzítja és nem lángokat csinál :S PLS HELP Már a 9. lépésnél vok és az a baj h a jobb alsó sarokba a normal-nál nekem nincs (képernyő vagy szinoníma vagy vmi(magyar ps-em van)) 2 dolog jöhet szóba: kihagytál egy layer egyesítést vagy rossz layeren álltál amikor megnyitottad a Liquifíy ablakot Share this post Link to post Share on other sites
bmwsan 0 #40 Posted 2008 Mar. 18 , 12:28:09 CSA ez cs3al műxik? Share this post Link to post Share on other sites
sonneillon 0 #41 Posted 2008 Mar. 18 , 12:39:57 kipróbálod és megtudod.... amúgy igen. Share this post Link to post Share on other sites
bmwsan 0 #42 Posted 2008 Mar. 18 , 12:45:13 layer választó menüben találsz 1 olyat, hogy Opacity, nah ez hol van? vki pls Share this post Link to post Share on other sites
enisz 1 #43 Posted 2008 Mar. 18 , 18:03:35 akkor keresd meg szépen a layer palettát... épphogy csak a szemedet nem szúrja ki Share this post Link to post Share on other sites
TrueMaster 1 #44 Posted 2008 Mar. 18 , 20:24:35 Köszi szépen, én is kipróbálom! Tüzelni fognak azok a betük Share this post Link to post Share on other sites
jack bauer92 1 #45 Posted 2008 Mar. 19 , 19:39:17 wow ezt majd énis kipróbállom! thx! Share this post Link to post Share on other sites
BacK12343 0 #46 Posted 2008 Mar. 25 , 14:32:25 sziasztok!! nagyon jóó a leírás köszi annyiban pontosítanék h: ". Töltsd ki feketével, majd fehérrel írjál valamilyen szöveget, ez elhelyezésre ügyelj, az alsó harmad felső részén legyen olyan sacc/kb alapon, és csinálj erről a layerről egy másolatot, hogy menet közben ne zavarjon a szem segítségével ki tudod kapcsolni. 3. Miután ezekkel megvagy, olvaszd össze a két layer a CTRL+E billentyű kombinációval 4. Ez után forgasd el a képet, Image -> Rotate Canvas -> 90° CCW"<---- itt miután lemásoltad a szöveg layert az eyiket a háttérbe olvaszd be (csak a kezdők miatt én azt hittem h a kettő szöveg részt kell összeolvasztani, de rájöttem ), és amikor lágokat szinezed akkor 1. az egyiket utána a másikat szinezed és csak utána jön a kettő együtt!!! azoknak akinek magyar a photoshop-ja a beállításoknál átlehet állítani sok sikert!!! Nekem is magyar de van egy hordozhatóm és az angol (am nekem nem lehet nyelvet állítani mer spec. magyarosításom van :D ) Share this post Link to post Share on other sites
Tony the Scarface 0 #47 Posted 2008 Mar. 26 , 11:59:15 Am én régebben még googléba is néztem ilyen tutorokat h:lángoló betűk, és egyszer kiadott vmi Ps fórumon ahol volt erről egy vidi, de ne kérjétek h adjak linket mert nem tudok utána nézni (nincs időm), nézegessétek a googlebe az ilyesmi kulcsszavakat amit írtam és hátha! Share this post Link to post Share on other sites
thomsonnn 0 #48 Posted 2008 Apr. 5 , 12:30:22 Nemértem a 11. pontot :'((( Valaki le tudná nekem írni vagy illusztrálni mit kéne csinálnom annál a gradient toolnál?? Nagyon kéééreeem!!! Share this post Link to post Share on other sites
MarceeKa 0 #49 Posted 2008 Apr. 26 , 16:53:32 ez nagyon jó a 9. pontig eljutottam és kész Share this post Link to post Share on other sites
Markeee 0 #50 Posted 2008 Apr. 26 , 17:51:11 Egybeolvasztás: kijelölöd a layereket és layer menü, merge layers Share this post Link to post Share on other sites
MarceeKa 0 #51 Posted 2008 Apr. 26 , 17:57:01 Csak nekem az a baj hogy magyar (Igaz szótárba lefordítottam) Share this post Link to post Share on other sites
Spice 1 #52 Posted 2008 May. 4 , 18:26:37 Köszi, kurva zsir. Csak az kár h a 9. lépésig jutottam én is :/. Nekem is magyar és cs2-es . valaki mondja már meg hogy a legördülő listában a normárrol mire rakjam mert olyasmit nem találok h képernyő (Screen). Share this post Link to post Share on other sites
enisz 1 #53 Posted 2008 May. 5 , 07:06:50 javasolnék egy angol photoshopot beszerzésre Share this post Link to post Share on other sites
Gandzsa 0 #54 Posted 2008 Jun. 7 , 08:38:58 Én ezt a rész nem értem: majd Copy/Paste mozdulat, hogy a kiválasztott rész 1 új layerként jelenjen meg. Kijelölöm az egészet de azt a copy/paste-t nem nagyon értem :S Próbáltam már CTRl+c meg Ctrl+v-t de nem ment valaki segítsen plz (Privát üzibe) Share this post Link to post Share on other sites
enisz 1 #55 Posted 2008 Jun. 7 , 12:50:57 valaki segítsen plz (Privát üzibe) seggedet ne nyaljuk ki? <_< Share this post Link to post Share on other sites
Gandzsa 0 #56 Posted 2008 Jun. 7 , 15:49:27 Ilyenkor mibajod van amikor ilyeneket írsz? Ha téged zavar amit írok akkor ne válaszolj Ha megkérhetnélek Köszi Share this post Link to post Share on other sites
enisz 1 #57 Posted 2008 Jun. 7 , 23:12:33 csak annyi a bajom, hogy nem elég, hogy lusta vagy a photoshopot tanulmányozni, és próbálkozni, inkább ide írkálsz, hogy ezt meg ezt hogy kell... ez még annyira nem is szúrja a szemem, mert a téma azért van, hogy segítsünk... de hogy még pm-ben küldjük el neked a dolgokat... hááát... miért mi járjunk utána a te dolgodnak? pusztán ezen akadtam ki... Share this post Link to post Share on other sites
$cArFaCe 0 #58 Posted 2008 Jun. 8 , 17:16:28 Nah nesze akinek nem megy annak itt van ez katt a a linkre és tölti is lefele a vidit ha viszont onnan sem menne akkor... VID: http://fotosokvilaga.hu/forum/viewtopic.php?p=16915 Share this post Link to post Share on other sites
Gandzsa 0 #59 Posted 2008 Jun. 8 , 19:16:00 Nyugi van. Ilyenen kiakadsz? Gondolom akkormeg azokon a dolgokon amiken kikéne azokon nem szoktál Share this post Link to post Share on other sites
dj igi 0 #60 Posted 2008 Jul. 2 , 18:39:36 Ez melyik menűpont a magyar photoshopban itt elakadtam? Filter -> Stylize -> Wind Share this post Link to post Share on other sites