Jump to content
PirateClub.hu

A nagy futball átigazolások téma


vassadi
 Share

Recommended Posts

azért megvillantotta mit tud...csak hagyni kell kibontakoztatni a srácot...12 meccset játszahatott, éshát az nem sok...sőt...1 gólja van, azse akármilyen:

 

http://www.youtube.com/watch?v=KIKYvn7A6EU&feature=related

 

és hogy ne legyen off:

 

Keane sztem nem akart visszamenni, hanem elküldték, mert nem vált be...Tottenhanbe meg játszhat, és megkapja ugyanazt a fizut...

 

jah, és most látom mindenki tudja már, de még senki nem írta le...:D :D:

 

Arshavin --> Arsenal

 

sztem nem arsenalba való játékos...

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 440
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Arshavinnak nagyon örülök !Szerintem hamar beilleszkedik és csak segíteni fogja a csapatot.

 

Keane egyszerűen nem találta a helyét Benitez szerint,és ő biztosan érezte ezt.Így végül mindkét klubnak és a játékosnak is egy megfelelő döntés született.

Link to comment
Share on other sites

A héten már talán visszahozzák a gépem, és akkor majd írok egy részletes átigazolási összefoglalót, átigazolási díjakkal, stb.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Rövidesen vége a nagyobb nemzetközi bajnokságoknak és szerintem felesleges lenne egy újabb témát létrehozni a holt-szezon átigazolásainak, mikor ez is folytatható... :)

 

(ezzel is kevesebb lesz a már aktualitását vesztett/érdektelen téma)

 

Mivel Brazil labdarúgás/brazil bajnokság totyikot nem találtam, ezért ide teszem :)

 

Adriano: Új életet kezdek a Flamengóban

 

Bemutatták régi-új otthonában, a Flamengo futballcsapatánál a brazil válogatott és az Inter korábbi sztárját Adrianót. A 27 éves labdarúgó a sajtótájékoztatón elmondta, nem bírta tovább Olaszországban, és Rio de Janeiróban, kedvenc klubjánál új életet kezdhet. Május 30-án mutatkozhat be, szponzori pénzekből fedezik több, mint két millió eurós éves fizetését.

 

0_5.jpg

 

Bemutatták régi-új otthonában, a Flamengo futballcsapatánál a brazil válogatott és az Inter korábbi sztárját Adrianót. A 27 éves labdarúgó a sajtótájékoztatón elmondta, nem bírta tovább Olaszországban, és Rio de Janeiróban, kedvenc klubjánál új életet kezdhet. Május 30-án mutatkozhat be, szponzori pénzekből fedezik több, mint két millió eurós éves fizetését.

 

Két héttel azután, hogy szerződést bontott az Interrel, újra munkába áll Adriano, aki úgy érzi képletesen is hazaért, Brazíliában nevelőegyesületénél találhatja meg boldogságát.

 

"Ez az én hazám, itt nőttem fel. Soha nem felejtettem el a Flamengót, mindig is arról álmodtam, egyszer visszatérek. Nincs is ennél jobb, mint a barátaim és a családom közelében futballozni. Egy pillanatra sem gondoltam arra, hogy abbahagyom a labdarúgást, csak kellett egy kis idő, hogy feltöltődjek."

 

0_14.jpg

 

Adriano ismét hangsúlyozta, nem az Interrel volt baja, Massimo Moratti klubelnökkel békében váltak el, és nagy köszönettel tartozik neki.

 

"Elegem volt Itáliából, új életet akartam kezdeni, és erre itt minden lehetőségem megvan. Amikor megérkeztem, az olyan volt, mint egyidőutazás, mintha újra hétéves lennék, akkor toppantam ugyanis először be ide."

 

Ha minden jól megy, akkor már a május 30-i, Atletico-PR elleni bajnokin bemutatkozhat a csillag a Flamengo mezében hivatalos tétmérkőzésen. Később szeretne a válogatottba is visszatérni.

 

A 27 éves játékos egy hónapja átmenetileg abbahagyta a futballt, nem tért vissza klubcsapatához az olasz Interhez egy vb-selejtezőt követően. Magánéleti gondokra hivatkozva pihenőbe kezdett. Két hétig volt munka nélkül.

 

 

 

Szerintem azért bőven hálátlan(-khm- 'dög') volt :P Mourinho lelket lehelt bele, bizalmat szavazott neki, s talán sokaknak emlékezetes (nekem mindenképp), amikor az egyik gólja után bizony Mourinho-hoz szaladt ünnepelni/köszönetet mondani. És egyébként is... az inter részéről is elmondható ez.. hány meg hány malőrt, kibukó peridódust elnéztek neki... Tény, minden idők egyik legjobb csatára lehetett volna, ha nem ilyen labilis és beszámíthatatlan.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

elvileg ma jelenti be Perez Kakát, nemde?

Kaka meg maradna nagyon, tehát ha le is igazolják egy oilyan játékost kapnak akinek semmi kedve náluk játszani hiába nagyszerű futballista?

ennél szebbet....!:]]

 

na kíváncsian várjuk a fejleményeket:]]

Link to comment
Share on other sites

Reménykedni lehet csak nincs értelme. Egyébként az EP választások után jelentik be, hétfőn.

 

 

Ja hát kérem ha csak azt olvassuk el amit akarunk úgy nehéz objektíven értékelni a témát. persze. Kaká nem akar abban a mezben játszani amiben Zidane, Figo, Ronaldo, előtte Butrageno, Valdano Puskás etc etc etc... hagyjuk a hülyeséget kérem.

 

 

Milyen szöveg ez hogy kapnak egy olyan Kakát...? Értelmét veszti a vita ha az vitapartnerből árad az utálat. Ez van. De hogy ezt miért ide írtad az is rejtély.

 

Link to comment
Share on other sites

Azért írom ezt ide, mert nem akaorm hogy a MAdrid szurkolók provokációnak vegyék, de szeretnék dumálgatni velük is az európai fociról, átigazolásokról stb. Mivel ilyen téma nincs így ezt használom.

 

Ha olvastad volna a korábbi hszemeit (nem kellett volna csak mondom) a united topikban akkor láthattad volna, hogy Kakát pont hogy nagyon szeretem, és nagyon szeretném őt United mezben látni, de sajnos egyenlőre ez csak egy álom (65 millás:D)

 

Azért ne döntsd már el, hogy ki mit szeretne, nyolcezerszer mondta el hogy nem akarja otthagyni a Milant, te meg most azt mondod, hogy "dehogyis, ő szeretne!". Az apja el,megy MAdridba de ő még aznap lenyilatkozza, hogy hagyják békében ő nem akar a MAdridba menni; elég nyilvánvaló hogy nem szeretne hozzátok igazolni, fogadd el.

Mért gondolja azt minden Madrid szrukoló hogy az ő nagyszerű csapatába nincs olyan hogy valaki ne akarjon játszani?

Mért akarna ha jól érzi magát ott ahol van? (mondjuk a Manchesterbe még kedvetlenül is jó lenne:]])

 

és ez nem reménykedés, minden futball szerető ember aki nem madrid szurkoló reménykedik abba hogy a real belebukjon a bevásárlós taktikájában, beledőljön a saját kardjába, ahelyett hogy racionális döntéseket hoznának a PErez féle madrid csak a sajtót keresi meg a rivaldafényt, de az nem egyenlő az eredményességgel.

Olyan stílusba beszéltek mintha valami nagyszerű dolog történne vagy kezdődne, pedig sehol sem vagytok, két éve nem nyertetek semmit, és semmi garancia sincs rá hogy most azzal a PErezzel sikerül aki anno felemelte a klubbot hogy aztán össze is döntse.

Link to comment
Share on other sites

Tudod mire van garancia? A halálra. Mert az tuti bekövetkezik valamikor. Semmi másra nincs. Lehet hogy egy óra múlva Manchester városát letarolja egy meteor aztán kalapkabát.

 

Az a szörnyű, hogy szerinted/szerintetek kár reménykedni is, nem lesz csapat Madridban. Persze tudjuk amit szajkóznak két éve a barcások: a két bajnoki cím csak mák volt, meg ajándék. :D :D :D

 

 

Nem én találom ki hidd el a Kaká féle nyilatkozatokat. Viszont az is vicces dolog ám, ha az ami az ízlésedhez közel áll azt tényként kezeled ami nem azt nem hallod meg!

 

 

Való igaz Kaká közölte hogy imádja a Milant és óóó Jézus én itt maradok, de ne akard már meghazudtolni azt, amit a saját szájával mondott pár éve. A Milant csak akkor hagyná el, ha a Madrid hívná és a vezetőség elengedi. Ennyi. mit vitázunk ilyenen?

Vagy ez csak kitaláció és csak az az igaz ami a Madridra nézve magyarán mondva: szar. Hát... lelked rajta. Azért csak hidd el, hogy van pár nagyobb nevecske akinek az álma a Real Madrid. Még Ronaldonak is, akárhogy fáj. Mert elhiszem hogy fáj.

 

 

Másnak meg a MU az álma. Van olyan.

Link to comment
Share on other sites

 

akkor erre mit mondasz?

:D

 

 

elvileg a chelsea túllicitálta a madridot, 73 millát ajánlanak érte

 

ui.: én sosem kételkedtem abban hogy a ronaldo típusú játékosok sokkal szívesebben játszanának a napsütéssel, jónőkkel teli spanyolországban mint a tudjuk milyen angliában, nincs ezen semmi csoda

 

nem mondtam hogy ne reménykedj, én csak azt mondtam hogy a Perezre épített remény nem túl biztos...

Link to comment
Share on other sites

Monnyuk ez bukéta...:

 

Hivatalos: "A Chelsea FC azokra a hírekre reagálva, melyek szerint a klub átigazolási rekordot jelentő összeget ajánlott Kakáért, közli, hogy Kakáért egyáltalán nem tettek ajánlatot, nemhogy egy ekkorát. Ebből kifolyólag a játékos fizetését sem vitatták meg. Minden más hír teljes mértékben hamis."

 

Ezt is a Sun terjesztette el, ezt a Chelsea-s hírt. Most erről az oldalról linkelsz be egy áprilisi cikket? :D :D

Link to comment
Share on other sites

elvileg a chelsea túllicitálta a madridot, 73 millát ajánlanak érte

Az alapján, amit Creoque írt, már tárgytalan is a dolog. Egyébként szerintem hiába Ancelotti a Chelsea edzője, nem fogják tudni leigazolni Kaká-t, és egyik Milan-játékost sem, akiket szóba hoztak velük (Pirlo, Pato, ...) Meg különben, szinte már biztos, hogy Kaká a Real játékosa lesz :( Már nem mintha azt akarnám, hogy igazoljon a Chelsea-be; azt sajnálom, hogy otthagyja a Milan-t :unsure:

 

Egyébként ha jól emlékszem valaki már korábban is felvetette, hogy nem itt kellene megvitatni az átigazolásokat. Nem mintha ez engem zavarna, de itt van ez a topik ;)

Link to comment
Share on other sites

nekem jó ez a topic is

 

Creoque írhatsz bármit megkérdőjelezheted azt az újságot ami nyilván egy halomnyit hibázik, hiszen napi többszáz információt közöl, de még így is pontosabb mint a MArca

 

A valóságon így sem tudsz változtatni, Kaká nem akar a Madridba menni (mondjuk máshová sem), már több napja nyilatkozza; TE írtad hogy Pérez a harmadik napon bejelenti Kakát és ez nem történt meg, a Milan visszautasította az üzletet valósságát, ahogy Kaká is.

Ettől függetlenül én is úgy gondolom hogy a Milan eladja mert nagyon kell nekik a pénz, és több jó játékos; de Perez nem hozott sztáredzőt, Ronaldo i sKaká is azt nyilatkozta hogy maradni akarnak (vagy igazu vagy nem) vagyis hiába választják meg Perezt és ünneplik; a Real elveszítette azt a fajta renoméját amit még ti neki gondoltok.

Link to comment
Share on other sites

A valóságon így sem tudsz változtatni, Kaká nem akar a Madridba menni (mondjuk máshová sem)

Remélem így is lesz! Kedden már a részleteket (átigazolási díj, fizetés, stb.) is tudni vélték, én is már szinte beletörődtem, hogy Kaká elhagyja Milánót, de azóta semmi hír az átigazolásával kapcsolatban :huh: Korábban is jelent már meg olyan címlappal a Marca, hogy Kaká a Real-é, aztán az, hogy -állítólag- csak kedden tárgyaltak róla először, alaposan rácáfolt erre. Úgyhogy még semmi sincs veszve...

Link to comment
Share on other sites

A háttérben olyan dolgok történnek, amiről nekünk fogalmunk sincs, mi csak azt tudjuk mindig, amit az újságokban látunk. A játékos nyilatkozata is lehet, hogy kamu és csak az újság találja ki, szerintem Kaká biztos elmegy. Vagy a Realba vagy a Chelseabe

Link to comment
Share on other sites

Már leírtam máshol is, de szerintem a Chelsea ezen a téren esélytelen, hiába van ott Ancelotti; ha Kaká távozik is, akkor a Real-ba fog szerződni; a Chelsea kizárt.

 

Adriano Galliani, a Milan elnöke a Gazzetta dello Sportnak elmondta, anyagiak miatt engedheti el az olasz klub Kakát a Real Madridhoz. A piros-fekete egyesület vezetője elárulta, valóban tárgyalt Madridban a „királyi gárda” elnökével, Florentino Pérezzel a brazil klasszis átigazolásáról. Galliani kijelentette, a Milan nem engedheti meg magának, hogy elúszni engedjen 70 millió eurót.

 

"Florentino Pérez hívott, hogy megünnepeljük kinevezését. Vacsoráztunk, és nem tagadom, beszéltünk Kakáról is. A tárgyalások folynak a brazil átigazolásáról, de megállapodásra még nem jutottunk. Még ha fáj is a szívem, szembe kell nézni és döntést hozni a gazdasági kérdésekben. Kaká mindig is rendkívül lojális volt hozzánk, sosem kérte, hogy emeljük meg a fizetését vagy hosszabbítsuk meg a szerződését. Hat éve van itt, és mindent megnyert a csapattal. Ugyanakkor nem engedhetjük meg magunknak, hogy elveszítsünk hetvenmillió eurót. Kaká távozásának oka csakis gazdasági kényszer." - mondta Adriano Galliani az olasz lapnak.

 

Galliani azt is elmondta, hogy a Real Madridnak sokkal jobbak a lehetőségei, mert kétszer akkora az árbevétele, mint a Milannak, saját stadionja van, és nem kell osztoznia a televíziós közvetítésekből származó bevételeken sem. Az elnök hozzátette, a spanyolországi adórendszer is kedvez a „királyiaknak”, így ugyanannyi pénzből magasabb fizetést adhatnak futballistáiknak.

Úgy tűnik lassan teljesen biztossá válik, hogy Kaká a Real-hoz fog szerződni :( ... Szerintem már csak napok kérdése, és hivatalosan is bejelentik az átigazolását :unsure:

Módosította vassadi
Link to comment
Share on other sites

Nah végre beindult minden.... nem lesz több kamu hír, szeptember 1. első percében mindent megtudunk. Remélem Kaká ügye 2 héten belül lezáródik, hogy a többi niemand helyére méltó játékosok jöjjenek.

 

Adrianorol az a véleményem, hogy simán lehetett volna kb. 2-vel butítottabb Ronaldo. Benne volt, de az benne is maradt. Ő ezt választotta, így járt. Fizikai adottságai megvoltak, technikai szintén. A viselkedése viszont 0. Remélem több ilyen kihasználatlan "gyémántot" nem látunk. El fog tűnni a süllyesztőben. Sajnálom.

Link to comment
Share on other sites

Franck Ribéryt, a francia válogatott irányítóját is mielőbb szeretné a Real Madrid labdarúgójaként látni Florentino Pérez, a spanyol klub elnöke.

 

A hétfőn kinevezett Pérez a L'Equipe-nek adott nyilatkozatában rukkolt elő a Bayern Münchenben légióskodó középpályás megszerzésének szándékával.

 

Hatalmas megnyugvás lenne, ha Ribéry már az új idényben nálunk játszana. Mielőbb beszélni akarok a müncheni klub elöljáróival, hogy tudassák velem, mit akarnak kezdeni Ribéryvel. Megmondom nekik, hogy ez a játékos az egyik kiszemeltünk, és meg szeretném vitatni velük, hogyan kerülhet át a Realba" - fogalmazott a francia lap pénteki számában Pérez, aki "nagyon derűlátónak" mondta magát az elsődleges cél, az AC Milanban futballozó brazil Kaká megszerzését illetően."Ha Kaká elhagyja a Milant, a Real Madridhoz csatlakozik" - szögezte le a Real Madrid első embere.

 

 

Az FC Barcelona triplázása után meglehetősen nehéz lenne bebizonyítani, hogy a katalán gárda valamelyik poszton is erősítésre szorulna, de az egyesület hívei úgy vélik, hogy azért akad olyan pozíció, ahol szükség van új futballistára. Ez pedig a balhátvéd szerepköre.

 

Az idény nagy részében Eric Abidal játszott a védelem bal oldalán, azonban teljesítményével nem voltak maradéktalanul megelégedve. Ráadásul a francia bekk eltiltás miatt sem a spanyol kupa fináléjában, sem a BL-döntőn nem játszott, ezeken a meccseken a veterán brazil Sylvinho pótolta, mégpedig remekül - azonban neki nem hosszabbították meg a szerződését.

 

Mindezek alapján a Barcának mindenképpen új balhátvédre van szüksége, és a hírek szerint a katalánok első számú kiszemeltje a Deportivo focistája, a brazil Filipe volt. A 23 esztendős játékos az idény egyik nagy felfedezettje a Primera Divisiónban, és külön pikantériát jelentene a szerződtetésében, hogy korábban megfordult a Real Madrid tartalékcsapatában is.

 

A Depor azonban legalább tízmillió eurót szeretne érte kapni, márpedig ezt a vételárat a Barcánál túl magasnak gondolják, ezért inkább az AS Roma norvég légiósa, John Arne Riise felé fordult a katalánok figyelme. Riise tavaly nyáron igazolt a rómaiakhoz, és remek teljesítményt nyújtott a szezon során, ráadásul még ő is csak 28 éves - de jelentős rutinnal rendelkezik. Ráadásul a hírek szerint a norvég balbekk mindössze ötmillió euróért megszerezhető lenne.

 

A Middlesbrough védőjét, Matthew Batest a West Ham United csábítja. Az Aston Villa érdeklődik a Mallorca középpályása, Jurado iránt.A Wolfsburg bosnyák csatárát, Edin Dzekót az Olympique Lyon szerződtetné, de a francia bajnokságban hét évig egyeduralkodó, ám a mostani szezonban csak harmadik együttes Patrick Vieirával (Inter), valamint a fehérorosz Alekszandr Hlebbel (Barcelona) is erősítene.

 

A Bayern München közel áll ahhoz, hogy megszerezze a Heerenveen horvát középpályását, Danijel Pranjicot.

 

Az Almería védője, Mané a Getaféban folytatja pályafutását. A Köln brazil védője, Geromel 2014-ig meghosszabbította szerződését. A Juventus portugál középpályását, Tiagót a Hamburg szemelte ki.

 

A Werder Bremen a Hertha szerb csatárával, Marko Panteliccsel erősítene. Az Arminia Bielefeld lengyel támadóját, Arthur Wichniareket a Hannover szemelte ki.

 

Az AC Milan érdeklődik a Sao Paulo középpályása, Hernanes iránt. A Barcelona kapusa, Víctor Valdés hamarosan meghosszabbíthatja a szerződését, amely így 2014-ig szólna.

 

Az Espanyol megszerezte a Deportivo középpályását, Verdút. Angol lapértesülések szerint a Valencia visszautasította a Chelsea 45 millió eurós ajánlatát David Villáért.

Link to comment
Share on other sites

A Manchester Evening News szerint a Manchester United ismét megpróbálkozhat Gennaro Gattuso leigazolásával.

 

Sir Alex Ferguson a múltban többször is szerette volna csapatához csábítani a Milan nagy munkabírású középpályását, és a hírek szerint most ismét az olasz világbajnok megszerzésén gondolkodik, mivel úgy tűnik, hogy Owen Hargreavesra még jó ideig nem számíthat sérülése miatt.

Egyre érdekesebb dolgok jelennek meg ebben az átigazolási időszakban... Ha Gattuso a Manchester-hez szerződne, akkor úgy nézne ki a dolog, hogy ezzel az átigazolással az egyik csapatom gyengül, a másik erősödik :) De szerintem nincs rá esély, hogy Gattuso elhagyja a Milan-t (nemcsak a Manchester, semelyik másik csapat kedvéért sem), őt biztosan megtartják, és szerintem Rino sem gondolkozott egy percig se a távozáson.

Link to comment
Share on other sites

Ez a SAF egyre hülyébb lesz? Remélem Vidicet nem engedi sehova. Jó helyen van ott. Egyébként Gattusoval semmi bajom, de vicc, hogy egyes újságok azt feltételezik, hogy Angliába megy.

 

Egyébként inkább a Transfermarktot és a Goal.com-ot olvassátok, ne az NSO-t. Ott nincs ennyi kamu. Pontosabban van ott is, de kevesebb.

Link to comment
Share on other sites

vassadi szerinted Kakára sem volt esély:]

én speciel utálom Gattusot, de az már évek óta nyílt titok hogy Fergie oda van érte, főleg mikor kiejtettek minket kettő darab 1-0-val. Ettől függetlenül szerintem is kamu az egész, főleg azért mert ha ki is esett Hargreaves ott van Carrick, Anderson, és még Scholes is.

 

"Ott nincs ennyi kamu. Pontosabban van ott is, de kevesebb. "

 

muhhahahahahaa

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...