Jump to content
PirateClub.hu

A nagy futball átigazolások téma


vassadi
 Share

Recommended Posts

Átigazolások - Nyári átigazolási időszak 2009.


Magyar átigazolásos oldalak:
www.atigazolasok.gportal.hu


www.futballatigazolasok.gportal.hu


Külföldi átigazolásos oldal - Transfermarkt (a nyári átigazolási rendszer még nem aktív):

www.transfermarkt.co.uk

Módosította vassadi
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 440
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kösz a figyelmeztetést Juninho, Lassana Diarra Real-ba szerződéséről én is olvastam, de kiment a fejemből. Mégegyszer kösz és továbbra is várom az átigazolásokkal kapcsolatos híreket mindenkitől.

 

úgy néz ki a real veszi meg a diarrákat sorba :D

 

Ehhez még annyit, hogy a Bordeaux-nak is van egy Diarra nevű játékosa (Alou Diarra). :D Ráadásul nem is rossz játékos, ő szerezte meg a vezetést a Chelsea elleni BL-csoportmeccsen a francia csapatnak.

Link to comment
Share on other sites

Tényleg nem egy nagy kapus, ezt elég szépen bizonyította a Valenciában. :D Egyébként szerintem egy ilyen csapatot, mint a Hoffenheim a Hildebrandhoz hasonló játékosok leigazolása "fel fog emészteni". Egyébként meg a játékost sem egészen értem hogy miért pont a Hoffenheimhez igazol...

 

Ashley Young szerintem nem fog a Real Madrid-hoz igazolni, őszintén szólva szerintem nem egy Real-szintű játékos. Meg szerintem ha meg is akarnák szerezni, az Aston Villa edzője (most hirtelen nem jut eszembe a neve :) ) mindent megtenne, hogy maradásra bírja. Én azt hallottam/olvastam legújabban a Real-lal kapcsolatban, hogy Juande Ramos a Tottenham védekező középpályását, Didier Zokorát akarja leigazolni, meg hogy a Real szeretné, ha nyártól Arséne Wenger lenne az edző.

Link to comment
Share on other sites

Szerintem Wenger nem fog jönni. Nem hagyja ott fiait, hozzá nőttek már. Ha elmenne, akkor az egész Arsenal romokba zuhanna, mert ezek a játékosok szinte miatta játszanak. Másik pedig, hogy simán lehet szerződéshosszabbítás, de azt tudni kell, hogy Calderonnak sürgősen dobnia kell valami nagy nevet a listára, mert 2010-ben elég nagy riválisa lesz Perez :)

 

Lassana Diarra - Real Madrid HIVATALOS! 20 millió euróért, évi 4 millió eurós fizetéssel.

Link to comment
Share on other sites

Nincsmit Sadi,amugy nem értem a Hoffenheim-et...pont Hildrebrandot kellett megvennie...Nem 1 nagy kapus.. SZTEM!

 

Hát szerintem meg jól véd a srác. Aki Bundesliga rekordot tart, (884 percig nem kapott gólt a 2003/2004-es szezonban) az nem lehet nagyon béna. :D

Amúgy jó ötlet volt ez a topic vassadi! ;)

Link to comment
Share on other sites

Az AS értesülései szerint a Real Madrid a vártnál jobb gazdasági feltételeket ért el Diarra leigazolásakor: a 22 milliós vételárat 19 millió + 3 millió opcióra csökkentették; a játékos lemondott az őt megillető 15%-ról az átigazolás összegéből; valamint Diarra "mindösszesen" nettó 2,5 millió eurót fog keresni évente.

 

És remélem nem jön Wenger mert úgy látom hogy Ramos-al szép lassan elindul az a szekér.

Link to comment
Share on other sites

Hát szerintem meg jól véd a srác. Aki Bundesliga rekordot tart, (884 percig nem kapott gólt a 2003/2004-es szezonban) az nem lehet nagyon béna. :D

Amúgy jó ötlet volt ez a topic vassadi! ;)

Azért nem elég egy jó kapus, kell egy védelem is, hogy valaki ne kapjon gólt... Ha Cech-et berakjuk a REAC kapujába, és ellenfélnek meghívjuk a Real Madridot, akkor hiába a világ legjobb kapusa valaki... :)

Link to comment
Share on other sites

Én is hallottam arról, hogy Thiago Silva a Milan-ba tart, de sem a transfermarkt.co.uk-n, sem a csapat hivatalos oldalán nincs szó arról, hogy a játékos a Milan-ba szerződött. Én azt mondom várjunk még ezzel egy kicsit...

Link to comment
Share on other sites

Új hír!


David Villa --> FC Barcelona ???

A katalán klub vezetői, David Villát szeretnék mindenképpen leigazolni, ám a Valencia igen borsos árat kér csapata egyik legjobbjáért.

A Barcelona a héten már ajánlatot is tett a támadóért, melyben 35 millió eurót kínáltak érte. Ez azonban mégsem volt elég, mivel a Valencia legalább 40 millióért cserébe engedné el válogatott csatárát.

A spanyol Marca információi szerint, nemcsak igazolási szándék áll a Villa - ügy mögött, hanem a katalánok ezzel a lépéssel akarnak nyomást gyakorolni saját játékosukra, a kameruni Samuel Etoo-ra, aki eddig még nem írta alá, a jelenleg 2010-ig szóló szerződésének meghosszabbítását.

A nyári Európa - bajnokság gólkirályáért több nagy klub is versenyben van. Mégis érdekes, hogy az idei szezon előtt a Real Madrid is soraiban akarta tudni a remek gólvágót, de az akkori, 40 millió eurós ajánlatot nem fogadták el Villa főnökei. Most pedig még kevesebbet akarnak fizetni érte, és a Valenciának kell az árat felfelé tolni...
Link to comment
Share on other sites

A két ünnep között nem leszek itthon, úgyhogy az átigazolások listája és a hírek legközelebbi frissítése január 4. és 5. környékén várható (ezt a téma címébe is kiírtam).

Link to comment
Share on other sites

Visszajöttem, mostantól megint frissítve lesz a témaindító hsz. átigazolásokkal és hírekkel.

 

Ui.: Jó lenne ha most már leszállnánk Hildebrandról, és nem jönne több vele kapcsolatos hsz., komolyan mondom, nyitok egy olyan témát, ahol arról lehet szavazni, hogy Hildebrand jó vagy rossz kapus-e. :D

Link to comment
Share on other sites

Veszi a "sztárokat" a City :lol:

Állítólag Samu Eto'o pályafutása végéig tartó szerződést kapott. Ha elfogadja, akkor ő lehet a Barcelone legjobban kereső alkalmazottja.

Link to comment
Share on other sites

Hivatalos: Ivica Olic nyártól a Bayern München játékosa. Jelenlegi csapata, a Hamburg nem tud és nem is akar versenyezni a bajorok ajánlatával (4,5 millió eurós éves fizetés), így nyáron, miután a szerződése lejár, a horvát válogatott csatár csatlakozik a Bayern-hez. Ennek következtében egyébként az is szinte biztosra vehető, hogy Lukas Podolski távozik a csapattól.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...