Jump to content
PirateClub.hu

Transformers: The Dark of the Moon


hankock
 Share

Recommended Posts

  • Replies 197
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Dark of the Moon - A legelső kritika!

Másfél hónappal a hazai megjelenés előtt egy szerencsés flótás külföldön máris kipróbálhatta a filmet teljes valójában és nem volt rest exkluzív meglátásait sorokba önteni.

Külföldön ráadásul július elsején kerül csak forgalmazásba a harmadik Transformers őrület, de az AICN munkatársa, Capone felfoghatatlan módon sokkal korábban tudósíthat róla, mint bárki más. Gyanús a dolog, mivel rendkívül pozitív szavakról van szó, lehetséges, hogy a stúdió keze van a dologban a kedvezőbb fogadtatásért? Akármi is az igazság, Capone szuperlatívuszokban beszélt, mint pl. "A Transformers harmadik fejezetének utolsó órájában szinte elfelejtettem levegőt venni - egyszerűen nincs olyan pillanat, amikor esélyem nyílna rá"; "Meglepett a film sebessége, hatalmas energiát fektettek a sztoriba, az alakításokba, az ötletelésbe" és "Egy szolíd óra alatt Bay és a CGI-kreálta robot haverjai teljesen leamortizálják Chicago városát". Pontszámot nem adott a kritikára Capone, de határozottan 90% felettire tippelném az értékelését. Vajon tényleg ennyire odatette magát Bay úr?

cinestar.hu

Link to comment
Share on other sites

Egy kicsit bővebben:

Neten a Transformers 3 első kritikája

 

Az aintitcool oldalnak alkalma nyílt arra, hogy megtekintse a Transformers harmadik részét, az első (és pozitív) kritika náluk olvasható. Én csak néhány mondatot ragadtam ki a hosszú recenzióból.

 

Az első másfél órában a történetre koncentrálnak (amiben azért akad harc és üldözés is), de alapjában véve szépen elmesélik, hogy az Autobok tudomására jut, hogy az a technológia, amely megmenthetné fajukat és bolygójukat a Holdon található és amíg ők a Földön múlatták az időt senki meg se említette nekik, Optimusnak ez egyáltalán nem tetszik. Sam Witwicky kalandjai is folytatódnak, lediplomázott és kétségbeesetten próbálja élete első munkahelyét megtalálni. Új barátnője van, Carly, aki boldogan hordja a testresimulós szűk ruhákat. Bay láthatóan nagy kedvvel filmezte a hölgyet, mintha csak egy Victoria's Secret reklámot készített volna

 

A forgatókönyv ügyesen helyezi bele a robotokat a nagyvilág megtörtént eseményeibe, köztük van a Csernobilban történt csúnya „baleset” is, ami gyakorlatilag a Holdról származó technológia tesztelése volt.

 

Az utolsó órában egyszerűen elfelejtettem levegőt venni. Ebben Bay és a CGI robot cimborái nagy pusztítást hajtanak végre Chicagoban. Nem hazudok, ha azt mondom, hogy nagyon élethűen és csodásan kivitelezve hajtották végre. Nagyon meglepődtem azon, hogy mennyire odatették magukat a film készítése során, nem csak a történet kivitelezésére,, hanem a cselekményre, az alakításokra és a jó ötletekre is sok figyelmet fordítottak. A Transformers folytatása komorabb lett és ezzel együtt egy másik fontosabb összetevő is bekerült a filmbe, ami általában hiányzik Bay műveiből: Az érzelem.

 

droid

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Még 1 fontos hir:

 

Előbrehozták a premierdátumot ugyhogy juniús 28-tól kezdik vetiteni az amerikai mozik, üröm az örömben hogy sajna lehet hogy nem lessz cinedub azaz magyar hangos változat szigoritott mozis felügyelet miat, sajna már a Super8-nál érződik ez, aztis lehet csak dvdn fogjuk hallani magyarul :(, ugyhogy marad a feliratos változat

Link to comment
Share on other sites

Mér közelebb nincs 3D mozi neked? Nálam szerencsére a "közelünkben" (35km-re), nem rég adták át a Tatabányai 3D-s termet. :)

Amúgy ezt olvastam:

Transformers 3. 3D

Action; 100 min; 2011.

http://www.palacecinemas.hu/movie.asp?id=10298364&uid=150900d93ea34d4c7ada90b46e77e4fc

Úgyhogy ebből is egy rövid sz*rt csináltak! :(

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...