Jump to content
PirateClub.hu

Transformers: The Dark of the Moon


hankock
 Share

Recommended Posts

Nem kell belenézni a B LA-be :D

Kicsit egyszerűbben megoldottak animációkat úgy, hogy nem minden kocsi alakulát teljesen (pl nascaros, aztán ott a Bumblebee is egy ideig...)

Azért a következő Oscar-on talán jelölt lesz a legjobb animációs filmre (vagy mire, nem izga, ki mit kap.)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 197
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Bay-jel vagy nélküle, de lesz Transformers 4

 

Ha Michael Bay-en múlt volna, akkor csak 2012-ben nézhettük volna meg az Autubok és az Álcák évszázados küzdelmének következő fejezetét. Ám a stúdió rábeszélte a rendezőt, hogy tegyen le egyéb filmterveiről és csinálja meg a Transformers 3-at. Bay hangoztatja, hogy számára ez lesz az utolsó rész, úgy zárja le a trilógiát, hogy ahhoz ha valaki hozzányúl, akkor minden gond nélkül tudja folytatni a franchise-t. Brian Goldner, a Hasbro vezérigazgatója azonban reméli, hogy marasztalni tudják még Bayt pár felvonásra, de ha ez nem sikerül, akkor nélküle folytatják a történetet.

 

"Nagy szerettem Michael Bay-jel együtt dolgozni. Csodálatos vizuális látásmódja segítségével olyan dolgokat mutatott be, amit azelőtt soha senki nem látott. Talán meggondolja magát, talán nem, de személy szerint azt szeretném, ha először bemutatnánk az új filmet, majd csak ezt követően lenne szó következő részről." - mondta Goldner, majd folytatta - "Tényleg úgy gondolom, hogy ez lesz a legjobb felvonás a sorozatban, méghozzá azért, mert sokat tanultunk az ezt megelőző Transformers filmekből. A tény az, hogy sok történet áll még rendelkezésünkre. De legalább az Alakváltók szemszögéből is megtudhatjuk, hogy milyen is Transformernek lenni." - Goldner ezzel beállt Bay és Shia LaBeouf mögé, akik azt hangoztatják, hogy a trilógia legjobb darabját készítik el. Az is kiderült, hogy az űrverseny valamiféle múltbéli esemény háttere lesz, aminek jelentőségével senki nem volt tisztában. A film egyébként sokkal komorabb, thrilleresebb lesz, mint az ezt megelőzőek.

 

filmdroid

Link to comment
Share on other sites

Sentinel Prime-ot Optimus Prime bátyjának és mentorának írja le az Empire magazin.

Sentinel Prime már az első teaser trailerben is felbukkant, ő volt a robot, akit az asztronauták a Holdon találtak. A játékfigurákból kiindulva a másik formája egy tűzoltóautó lesz.

Link to comment
Share on other sites

Transformers 3 részletek

 

Michael Bay eddig csupán azt mondogatta, hogy ütősebb, jobb és komolyabb lesz a Transformers 3, mint a második rész. Shia LaBeouf is nagyon igyekszik meggyőzni az embereket, hogy ez bizony sokkal másabb lesz. Annyi már látatlanban is elmondható, hogy Bay temérdek lassítást, robbantást és akciót fog prezentálni. A rendező hirtelen közlékennyé vált és az alábbi részleteket osztotta meg az új felvonással kapcsolatban.

 

Nem lesz sivatagos jelenet.

Nem lesz óvodás poénkodás. Sokkal komolyabbá, felnőttebbé teszik.

Ha egy robot meghal, akkor az úgy is marad. És mutatni is fogják, hogy ki harap földbe.

Nagyobb figyelmet szentelnek a robotoknak, egy ütős háttértörténetet kapunk

Sentinel Prime Optimus testvére és egyben mentora

A Ferrarivá átalakulni képes Álca neve Dreadbox.

Üstökös és Sokkoló új társakkal fognak feltűnni.

Az Apolló 11-es „baleset” egyike lesz kormány egy nagy titkainak.

A hadsereget kihagyják a filmből, Chicago-t az Autobotok védelmezik.

Az emberi vitorlázók arra szolgálnak, hogy az Álcák radarjai alatt hajtsanak végre néhány feladatot, ezzel segítve az Autobotokat.

 

filmdroid

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
hivatalos transformers: dark of the moon képek

 

Alább három hivatalos fotó látható Michael Bay harmadik Transformers filmjéből, mely június 30-án kerül a hazai mozikba

 

 

11196739_7490edc74362b578461d6d01f62d5296_xl.jpg

 

11196751_fd180f0a2e3635d60b95591e1a7b1f89_xl.jpg

 

11196745_fdd32c202c99d919f8068058d682b042_xl.jpg

 

 

- Leonard Nimoy lesz Sentinel Prime hangja a Transformers: Dark of the Moonban. Egy 1986-os rajzfilmben már kölcsönözte a karakter hangját.

 

premierfilmek

Link to comment
Share on other sites

Sentinel Prime hangja Spock lesz!

Sentinel Prime-ot legutóbb megismerhettétek, most tovább növeljük a bemutatására szánt szótagszámokat, kiderült egy s más Optimus elődjéről!
Sentinel_Prime.jpg

Többek között az is, hogy ő volt Optimus elődje, de ennél fontosabb tény, hogy végre megkapta a maga szinkronhangját is Leonard Nimoy személyében. Az úriembernek volt már érkezése a Transformes sorozathoz, 1986-ban az animációs Transformers: The Movie-ban ő szólaltatta meg Galvatron-t. Nimoy egyébként igazi öreg róka a szakmában: ő volt az eredeti Star Trek Spock-ja, de részt vett az Armageddon-ban, szinkronizálta az Atlantiszt és találkozhatunk vele a The Hobbit első és második részében is. Az Entertainment Weekly továbbá közzétette, hogy Sentinel Prime alakja egy tűzpiros tűzoltóautó, de olyan pletykák is szárnyra keltek, hogy Sentinel nem vesz részt a csatában, hanem az embereknek segít.
cinestar.hu
Link to comment
Share on other sites

Dinszaurusz robotok a Transformers 3-ban?

Ahogy megszoktuk, sokadszorra is ismét játékfigurák módján érkezett egy igen érdekesnek tűnő új hír a Transformers: Dark of the Moon mozifilmhez: a Hasbro által kidobott TDM játéksorozatban ugyanis két új, eddig nem látott figura került elő, két Dinobots, Triceradon (egy triceratops) és Rav, egy pterodactylusra hasonlító repülő robot.

Az eredeti képregényben és rajzfilmsorozatban a Dinobotokat 3 autóbot, Racsni, Kerék (Wheeljack) és Ironhide építette, miután utóbbi dinoszaurusz csontokat talált a Földön, és az említett két formán kívül egy tyrannosaurus rex is a repeortárban volt.

transformers_3_dino-224x300.jpgtransformers_3_dino_2-224x300.jpg

filmtrailer.hu

Link to comment
Share on other sites

Transformers 3: Ilyen Optimus fővezér akcóban

 

Michael Bay egy sajtóeseményen készségesen beszélt harmadik robotos filmjéről, a Transformers: Dark of The Moon-ról, ráadásul egy új, Optimus fővezért ábrázoló promóciós képet is bemutatott.

 

Amerikában július elsején, de Magyarországon már június 30-tól látható lesz az új robotos akciófilm, a Transformers: Dark of the Moon, melynek teljes előzetese április 28-án kerül a mozikba és a netre. A ComingSoon.net amellett, hogy elbeszélgetett Michael Bay-jel, a film rendezőjével, egy új képet is megmutatott az akciókész Optimus fővezérről. (Érdemes nagyobb felbontásban megnézni.)

 

opti.jpg

 

A rendező a robotokról beszélve elmondta, hogy a harmadik Transformers-filmben még mélyebbre hatolva próbálják feltárni azok személyiségeit. Emellett fény derül arra is, hogy milyen a robotok hierarchiája, valamint, hogy mi is történik a Cybertron bolygón. A rajongókat megnyugtatandó Michael Bay megerősítette azon pletykákat is, hogy a Transformers 2 borzalmas iker robotjai nem fognak szerepelni a filmben. Akad ugyan két karakter (az egyik új), akik vicces módon fognak feltűnni a film elején, de utána sokkal fontosabb szituációban jelennek majd meg.

 

SG

Link to comment
Share on other sites

Ilyen lesz a Transformers 3 zenéje a Linkin Park-tól

 

Ismét a Linkin Park fogja szolgáltatni az éppen aktuális Transformers-mozifilmhez az egyik betétdalt. Az együttes a What I've Done és a New Divide után most az Iridescent című számot találta megfelelőnek a filmhez.

 

 

A Linkin Park nevű együttes honlapján pár napja megjelent hírre minden bizonnyal a filmrajongók is felkapták fejüket, ugyanis az arról szólt, hogy Michael Bay pár hónapja ismét felkérte a bandát arra, hogy kölcsönözzék egy dalukat a mozikban június végétől megtekinthető Transformers: Dark of The Moon-hoz. A hír szerint a felkérést követően a Linkin Park szinte azonnal az Iridescent című szám mellett döntött, mely élő koncertjeik során mindig is rajongói kedvenc darab volt.

 

A filmhez az Iridescent-ből egy valamivel rövidebb verzió készült el, melynek a videóklipjét John Hahn rendezte. A Linkin Park az első Transformers-filmhez a What I've Done-t adta el a készítőknek, míg a második részhez a New Divide-ot.

 

SG

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Újabb Transformers 3 poszter

 

tf3posztermegegy.jpeg

 

Kiderült, hogy Michael Bay rendező nem csak a robbantgatáshoz meg a lövöldözéshez ért, hanem az erotikához is. Erről tanúskodik, hogy a rendező által mintegy pihenésképpen készített új Victoria’s Secret reklámklipek a szokásosnál is szexisebbre sikeredtek. A cég tavaszi kampányának fantázianeve Álomangyalok, s ennek jegyében vonulnak fel sejtelmesen és egy szál fehérneműben a leghíresebb modellek: Candice Swanepoel, Lily Aldridge, Adriana Lima, Erin Heatherton, Alessandra Ambrosio, illetve Chanel Iman, és végül, de nem utolsósorban Rosie Huntington-Whiteley. A most éppen világosszőke modell Bay legújabb filmjének, a Transformers 3-nak is sztárja, és alighanem ő ihlette meg a rendezőt, amikor a reklámklipeket forgatta. Rosie kétségtelenül jól mutat a film előzeteseiben, és állítólag játszani is tud, de az csak akkor derül majd ki, ha az egész film megtekinthető a mozikban. Ami viszont biztos: Bay el van ájulva tőle.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...