Jump to content
PirateClub.hu

Transformers: The Dark of the Moon


hankock
 Share

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • Replies 197
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Frisss:

Fox mégis benne lesz a Transformers 3-ban

 

Megan Fox és Michael Bay folyamatosan beszólogat egymásnak, legalábbis lépten-nyomon erről hallani, legutóbb arról lehetett olvasni, hogy a rendező azt tervezi a Transformers 3 elején kinyírja a színésznőt és egy másik, fiatal színésznő fog rohangálni Shia LaBeouf oldalán. Az USA Today-nek volt alkalma csevegni egy kicsit Bay-jel, aki elárulta, hogy nem tervezi megölni Fox karakterét.

 

Nem, nem, nem hal meg a filmben, fontos szerepe lesz a Transformersben. Nagyon kedvelem őt, csak hát még olyan fiatal. Csak adni kell neki egy kis időt, hány éves is...23? Ez nagyon nehéz lehet neki. Körbeutaztam a világot vele és Fox mostanra már igazi ikonnak számít. - mondta Bay, majd folytatta - A Hitlerhez való hasonlítgatás után felhívott és azt mondta: Ez hülyeség Mike, a sajtó egyszerűen csak folyamatosan keresi a prédát, becserkészi, majd lecsap rá, így szoktak születni a szaftos dolgok."

 

Tehát a harmadik Transformersben is Megan Foxot láthatjuk majd, őszintén szólva nekem nem hiányzott volna, ha kimarad a harmadik felvonásból, a robotok számítanak, remélhetőleg hanyagolják az Ikreket és az ovis humort a következő filmből.

 

(filmdroid)
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 2 months later...
  • 2 months later...
Megan Fox nem lesz benne a Transformers 3-ban

 

Michael Bay végül mégiscsak úgy döntött, hogy nem kér többet Megan Foxból? Vagy csak a karaktere, Mikaela nem illik bele a harmadik Tarnsformers-film sztorijába? Az mindenesetre biztos, hogy Sam Witwicky új barátnőt fog kapni.

 

A Deadline Hollywood információi szerint (Nikki Finke forrásai pedig általában megbízhatóak) a Paramount úgy döntött, hogy nem aktiválja Megan Fox opciós szerződését, mely szerint a Transformers egy esetleges harmadik részben is igény tartanak rá. A döntés Finke értesülései szerint Michael Bay egyszemélyes határozatát fedi.

 

Michael Bay-ék jelenleg is véglegesítik a Transformers 3 forgatókönyvét, melyben Shia Labeouf karaktere a döntésnek megfelelően új barátnőt fog kapni, ugyanis az logikusabb lenne, s jobban segítené elő a történet kibontakozását. Az új női szereplő castingolása viharos gyorsasággal el is kezdődött. A hír egyesek szerint kapcsolatban lehet akár azzal is, hogy Megan Fox korábban lehitlerezte Michael Bay-t, aki később cáfolta, hogy emiatt szószban lennének.

 

SG

Link to comment
Share on other sites

Múlt héten a cannes-i filmfesztivál forgatagában nem igazán tűnt fel nekünk a hír, hogy Megan Fox nem tér vissza a harmadik Transformers-filmben, de épp jókor tértünk vissza, mert mostanra megtalálták a lányt, aki Shia LaBeouf figurájának új szerelmét alakítja majd. A neve Rosie Huntington-Whiteley, és még egyetlen filmben sem szerepelt. A '87-es születésű, angol modell 2006 óta a Victoria's Secret fehérneműmárka egyik arca, és Michael Bay nyilván innen ismeri, hiszen maga is rendezett Victoria's Secret reklámot.

20100526rosiehunt.jpg

Megan Fox távozását illetően a Paramount stúdió képviselői azt állítják, hogy ők nem hosszabbították meg a színésznő szerződését, pletykák szerint viszont Fox nem akart visszatérni. Akárhogy is, nem meglepő, hogy a színésznő nem vesz részt a harmadik részben azok után, hogy Bay-t Hitlerhez hasonlította. A Transformers 3 forgatása már zajlik, Whiteley két hét múlva áll munkába.

Forrás: [origo]

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Most már biztos, Huntington-Whiteley benne lesz a Transformers 3-ban

 

">" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355">

 

Megan Fox nem lesz benne a Transformers harmadik részébe, ez (most még) tény. Ahelyett azonban, hogy robot bagázs kihúzna az űrbe akciózni tovább erőltetik a földi cselekményt, Fox helyére pedig kell egy másik hölgy, aki eléggé dekoratív és a tinik is elalélnak tőle. Néhány napja felröppent a hír, hogy a Victora Secret egyik modellje, Rosie Huntington-Whiteley esélyes a megüresedett "kell egy jó csaj Shia LaBeouf mellé a Transformersbe" helyre. Nos, eldőlt a dolog, a már említett modell szerződött le a filmre, ezt az alábbi videó is megerősíti, amelyben a Victoria Secret mutatja be Huntington-Whiteleyt és mellesleg gratulálnak is neki.

Link to comment
Share on other sites

Itt a Transformers 3 első plakátja


Miután a napokban derült ki, hogy Megan Fox nem tér vissza a Transformers folytatásába, s egy fehérnemű modell veszi át a helyét, a készülő robotos film ismét a figyelem előterébe került - ezúttal plakátjával.

Bár egyelőre még címe sincs a Transformers harmadik részének, s a film forgatása sem kezdődött még el, de a gyártó stúdió már elkezdte hirdetni a jövő év nyarán forgalmazásba kerülő termékét. a Las Vegas-i Mandalay Bay-ben megrendezésre kerülő The Licensing International Expón mutatták be nagyközönség előtt a plakátot, melyen egyelőre csak a TF3 rövidítéssel jelzik a film címét.

A nem túl jó minőségű fotón lévő plakáton Optimus fővezért láthatjuk teljes valójában, valamint a premier dátumát, mely július elseje. A Transformers blog szerint a plakát valószínűleg csak egy gyorsan összedobott próbálkozás, mellyel reklámozni akarták a TF3-at a rendezvényen. A kép mellett egyébként Űrdongó mása is megtekinthető.

tf33.jpg


SG
Link to comment
Share on other sites

Sokkoló lesz az Autobotok nagy ellenfele a Transformers 3-ban.

 

Az USA Today lap munkatársa ellátogatott a Transformers 3 forgatási helyszínére, Michael Bay pedig megosztott vele néhány információt, no nem sokat, mivel nem akarják jó előre elárulni, hogy mit tartogatnak a harmadik részre (nem kell agytrösztnek lenni, hogy sok robbanást és akciót). Bay elmondta, hogy olvasta a második részt ért kritikákat és egy részét el is fogadja, úgyhogy a humorból vissza is vesznek, legalábbis nem olyasfélét fogunk hallani/látni, mint a Transformers 2-ben, az Ikrek biztosan nem térnek vissza, viszont John Turturro karaktere jelen lesz. A rendező megemlítette, hogy ez lesz az utolsó Transformers film, nem fogja nyitva hagyni a végét, kap rendes lezárást a történet, viszont ha valaki folytatni szeretné (akár ő, vagy bárki más), akkor azt nyugodtan meg tudja tenni. Annyi ismeretes, hogy szerepet kap az Amerika és Oroszország között dúló űrverseny, kiderül, hogy a fejlesztések mögött valójában Transformersek állank. Az előző részekben elhunyt karakterek nem térnek vissza és a harmadikban is aki elhalálozik, az úgy is marad, nem élesztik fel. Ezen kívül a stúdiónak sikerült meggyőznie Bayt, hogy a harmadik rész már 3D-s legyen.

 

Lesznek új robotok is, az Autobotoknak Sokkolóval (Shockwave) gyűlik meg a bajuk, aki egy hatalmas lézerágyúvá tud majd átalakulni. Az egyszemű gép Cybertron ura lett, miután Optimusék elhagyták a bolygót.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
A Transformers 3 forgatásáról

 

A JustJared kitett néhány képet a Transformers 3 forgatásáról, robotokat nem láthatunk ezen, pedig pont ők lennének a lényeg. Az elsőn Shia LaBeouf figyelhető meg, mellette pedig Tyrese Gibson görnyedezik. A másodikon egy kemény katona éppen azon van, hogy célra tartsa a rakétavetőjét, le merném fogadni, hogy be is fog találni, amivel felbőszíti az egyik Álcát. A harmadikon pedig az új női főszereplő álldogál, a Victoria Secret modellje fáradtnak tűnik, hát igen, itt Michael Bay-jel kell dolgozni és nem egy szimpla fotózáson kell részt venni.

 

transformers3set1.jpg

 

transformers3set2.jpg

 

transformers3set3.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Egy rövid történet a Transformers 3 forgatásáról

 

Képekben lehet elmesélni igazán. Mellesleg ha valaki az új főszereplő csaj melleire kíváncsi, az már jó pár napja megnézheti itt. Igen, találtak Fox helyére egy hasonlóan végig nyitott szájú bigét, feltúrták érte egész Hollywoodot, de végül egy modellt voltak kénytelenek beválasztani a filmbe.

 

Most már tényleg jöhet a történet.

 

transfor1.jpg

 

transfor2.jpg

 

transfor3.jpg

 

transfor4.jpg

Link to comment
Share on other sites

Bay nem készít több Transformers filmet (?)

 

tfkep9.jpg]

 

Michael Bay a Transformers trilógia rendezője már a harmadik felvonást is csak vonakodva vállalta el, nem azért, mert nem akarta megcsinálni, hanem mert szeretett volna egy másik filmet összehozni, de a stúdió rábeszélte őt, hogy fogjon hozzá az Autobok és az Álcák következő összecsapásához. Az IGN megkérdezte Lorenzo di Bonaventurát, hogy ezzel véget ér-e a franchise, a producer erre azt felelte, hogy úgy gondolja igen, de nem a stúdió vagy a Hasbro számára, sokkal inkább Michael Bay részéről, aki éveket töltött a hatalmas robotok mellett.

 

Bay már jelezte, hogy a harmadik résszel lezárja a történetet, de úgy, hogy ha azt valaki más újra elővenné, akkor minden gond nélkül folytatni tudja. Más részről pedig végre meg tudja valósítani a régóta tervezgetett kisebb költségvetésű projektjét, a Pain és Gaint és ne feledjük, hogy a Bad Boys 3 is ott lóg a levegőben.

Link to comment
Share on other sites

Reboot lehet a Transformers 4

 

Várhatóan a harmadik Transformers-mozifilm lesz a producerek és a rendező utolsó barangolása a robotok univerzumába, de ez nem jelenti még a franchise végét, hiszen azt bármikor rebootolhatja a gyártó stúdió.

 

A Salt ügynök című Angelina Jolie akciófilm sajtótájékoztatóján a producer, Lorenzo di Bonaventura pár, a Transformers-szel kapcsolatos kérdésre is válaszolt. Többek között elmondta, hogy Megan Fox hirtelen távozását a készítők és a színésznő közötti feszültség csúcspontra jutása okozta, s mindkét fél tudta, hogy ebből nem lesz közös munka. Di Bonaventura ugyan mindent megtett a közös munkáért, azonban arra nem volt esély.

 

A producer azt is elmondta, hogy nagy valószínűséggel számára, akárcsak Michael Bay-nek, a harmadik Transformers-mozi lesz az utolsó, azonban ez nem jelenti azt, hogy a Paramount stúdió és a Hasbro ne rebootolná a sorozatot új készítő gárdával, s valószínűleg új színészekkel. A producer egyébként nemsokára a híres Atari videójáték, az Asteroids adaptációján kezd el dolgozni, mely mögé hatalmas mitológiát terveznek építeni.

Link to comment
Share on other sites

Az első forgatási amatőr videók:

">" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355">


">" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355">


">" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355">


">" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355">


">" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355">
Link to comment
Share on other sites

A Transformers 3 nyitó jelenete

Michael Bay nem nagyon akar semmit elárulni a Transformers 3-mal kapcsolatban, a második rész körül is nagy volt a titkolózás. Azonban a Chud oldal birtokába került az az információ, hogy miképp fog kezdődni a film, állítólag magától Steven Spielbergtől, a franchise producerétől származik az adat.

 

Spoiler következik:

A Holdon felpörögnek az események, egy robot alakú dolgot vesznek észre az égitesten, az info a Földön végigjárja a parancsnoki láncot, majd a Fehér Házban találjuk magunkat. Egy fekete öltönyös fickó rohan végig a folyosókon, majd beront az Ovális Irodába, ahol az elnök éppen az asztala mögött tartózkodik és az ablakon bámul kifelé. Az öltönyös azt mondja az elnöknek: "Uram, valami történt a Holdon." Erre az elnök megfordul és kiderül, hogy ő nem más, mint John F. Kennedy.

 

A nyitó jelenet 1961-ben vagy 1962-ben játszódik, korábban már kiderült, hogy az alakváltók aktívan részt vettek az oroszok és az amerikaiak között folyó űrversenyben, ez is fontos részét fogja képezni a sztorinak, ezzel vezetik be tehát ezt a dolgot a Transformers 3-ban.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Detroitban is harcolnak a transformerek

 

A Comicbookmovie oldal az egyik olvasójuknak köszönhetően tett ki néhány képet a detroiti Transformers 3 forgatásáról. Az első két fotón mintha egy űrhajószerűséget látnánk, de a robotok nem használnak ilyesmit (legalábbis a filmben). Esetleg az egyik böhöm nagy átalakult Álcához van szerencsénk?

transformers3forgatas40.jpg

 

transformers3forgatas41.jpg

 

transformers3forgatas42.jpg

 

transformers3forgatas43.jpg

Link to comment
Share on other sites

Az új Megatron

 

A Transformers 3-ban ez a járgány is látható lesz és nem az Autobotok csapatát, hanem az Álcákat erősíti. Hogy ki ő? Ó, hát csak egy régi ismerős, Megatron. Úgy hírlik az Álcák vezetője így fog festeni, ha átalakul. Én erre azért nem vennék mérget, a Transformers 2 előtt azt modogatták, hogy Megatron tankként tér vissza.

 

megatrontransformers.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...