Jump to content
PirateClub.hu

Transformers: The Dark of the Moon


hankock
 Share

Recommended Posts

Transformers: The Dark of the Moon

Premier:2011 vagy 2012 nyara

Sztori:


IMDB:

http://www.imdb.com/title/tt1399103



Az imdb 2011-et ír premiernek


Az alábbiakban az eddig megjelent infók lettek összegyűjtve:


2008. Dec 18.

Jön a 3. Transformers-film?

Bár a Transformers: Revenge of The Fallen sikerét biztosra lehet venni, mint ahogy egy harmadik Transformers-epizód is borítékolható, általában a folytatások bejelentésével meg szokták várni az előző rész premierjét. Ezúttal is ez lesz a helyzet.

De, ha már az egész internet erről pletykál, akkor mi sem szeretnék kimaradni a körből, hátha még valaki nem hallotta volna a hírt, hogy egy, a minap kikerült németországi bemutatókat sorbaszedő listán a 2011. június 29-i dátum mellett a Transformers 3. részét tüntették fel.

Lehet, hogy egy belső infót tartalmazó lista került napvilágra, mint ahogy az is előfordulhat, hogy sima átverésről, esetleg szóbeszéd-generálásról van szó, de nem lett volna tiszta a lelkiismeretünk, ha szó nélkül elmegyünk a felfedezés mellett, amely akár még igazzá is válhat. Ki tudja?
SG



2009. Mar 24

Transformers 3 hivatalosan is bejelentve


Jó hír lehet a robotok kedvelőinek, hogy Michael Bay bejelentette, miszerint a Paramount - DreamWorks duó zöld utat adott a Transformers film harmadik részének.
Még a második film sem került a mozikba, ám az első Transformers mozi kiugróan magas bevételeiből lehet következtetni, hogy a folytatás is az idei nyár egyik legnagyobb sikere lesz majd. Erre alapozva a DreamWorks már korábban megpedzegette, hogy a franchise nem itt zárul majd le, és most hivatalosan is bejelentették, hogy a második rész bemutatója után elkezdődnek a harmadik epizód előkészületei. A Transformers 3 bemutatásai dátumát 2011. július 4-re tűzték ki.
Ám ekkor jött Michael Bay, aki rögtön dobott egy cáfolatot, mivel - saját bevallása szerint - a Paramount kissé félreértette a telefonos beszélgetésüket. Mikor felhívták, hogy vállalja-e a további részek rendezői feladatait, akkor igent mondott, de hozzátette, hogy egyéves pihenőt kér és július 4-re készül el vele. Csakhogy nem 2011, hanem 2012 nyarára gondolt, így a Transformers 3 három év múlva kerül a mozikba.
(SG)


2009. Nov 21

Fox mégis benne lesz a Transformers 3-ban


Megan Fox és Michael Bay folyamatosan beszólogat egymásnak, legalábbis lépten-nyomon erről hallani, legutóbb arról lehetett olvasni, hogy a rendező azt tervezi a Transformers 3 elején kinyírja a színésznőt és egy másik, fiatal színésznő fog rohangálni Shia LaBeouf oldalán. Az USA Today-nek volt alkalma csevegni egy kicsit Bay-jel, aki elárulta, hogy nem tervezi megölni Fox karakterét.

Nem, nem, nem hal meg a filmben, fontos szerepe lesz a Transformersben. Nagyon kedvelem őt, csak hát még olyan fiatal. Csak adni kell neki egy kis időt, hány éves is...23? Ez nagyon nehéz lehet neki. Körbeutaztam a világot vele és Fox mostanra már igazi ikonnak számít. - mondta Bay, majd folytatta - A Hitlerhez való hasonlítgatás után felhívott és azt mondta: Ez hülyeség Mike, a sajtó egyszerűen csak folyamatosan keresi a prédát, becserkészi, majd lecsap rá, így szoktak születni a szaftos dolgok."

Tehát a harmadik Transformersben is Megan Foxot láthatjuk majd, őszintén szólva nekem nem hiányzott volna, ha kimarad a harmadik felvonásból, a robotok számítanak, remélhetőleg hanyagolják az Ikreket és az ovis humort a következő filmből.
(filmdroid)


Január 13.
Májusban indul a Transformers 3 forgatása

Michael Bay a Transformers harmadik része előtt egy laza pihenőt akart tartani, illetve egy kisebb költségvetésű produkciót leforgatni, ám végül mégis rábeszélte a stúdió (gondolom egy zsíros csekkel), hogy Optimusék harmadik kalandja legyen a következő munkája. Shia LaBeouf ismét jelen lesz és Megan Fox is visszatér, a forgatókönyvön pedig Ehren Kruger ügyködik, ami még nincs kész, ám a forgatás májusban el fog kezdődni. Erre talán sokan értetlenül pislognak: Milyen forgatókönyv? Volt olyan az előző kettő esetében? Michael Baynek úgyis csak az számít, hogy legyen sok akció és minden szépen felépített díszletet a porig tudjon rombolni vagy robbantani.

Egyelőre kérdéses, hogy 3D-ben készül-e el a "nagy mű", Bay áprilisban eléggé negatívan nyilatkozott erről: "3D? Nem is tudom...lehet, hogy régimódi vagyok, de szerintem ez csak amolyan népámítás. De majd meglátjuk, hogy James Cameron filmje mit hoz ki belőle."

Nos, Cameron műve szépen teljesített, ráadásul a Transformers producere Steven Spielberg is odáig volt (,meg vissza) az Avatartól, biztosan megpróbálja rábeszélni, ráerőltetni Bayt a 3D-re.


Február 26.


Moszkvát rombolják le a Transformers 3-ban


Többek között Chicago és Moszkva városai lesznek a Transformers 3. részének főbb helyszínei, közölte Michael Bay. A jövő év júliusában bemutatásra kerülő harmadik robotos filmet természetesen egyik sem éli túl eredeti állapotában.

Michael Bay blogja szerint a rendező elárulta, hogy az egyelőre alcímmel még nem rendelkező Transformers 3 két nagy akciójelenete közül az egyik Chicagóban, a másik Moszkvában játszódna. Arról egyelőre nem szól a fáma, hogy a forgatás is a helyszíneken fog-e zajlani.

tf3.jpg


A tervek szerint a 3. Michael Bay-rendezte Transformers-film 2011. július elsején kerülne a mozikba, tehát már nincs sok idő a forgatás kezdetéig. A filmnek másik két fiataloknak szóló animációval, a Verdák 2-vel és a Kung Fu Panda 2-vel kell megküzdenie, valamint egy szuperhős-képregény adaptációja, a Green Lantern is a Transformers premierje környékén kapott bemutatót.


Március 10.


Vázlatok a Transformers 3-hoz?


Frankell Baramdyka olyan filmek vázlatain dolgozott, mint A sötétség krónikái vagy a Félelem és reszketés Las Vegasban, készített néhány vázlatrajzot a Transformers 3-hoz is, ezek pedig kikerültek a netre. Ám az egyelőre nem tisztázott, hogy ezek a mozis verzióhoz készültek vagy pedig a játékhoz, mindkét alkotás 2011 nyarán lát napvilágot. Elvileg a játékok történetei követni szokták a filmét, nem?

A harmadik Transformerst Michael Bay rendezi, Shia LaBeouf és Megan Fox visszatér és úgy hírlik, hogy Optimus és Űrdongó is kicsit majd másképpen fog festeni, mint eddig.

transformers3.jpg



Március 19.


Kész a Transformers 3 forgatókönyve


A CinemaBlendnek sikerült pár szót váltania Josh Duhamellel, a Transformers egyik szereplőjével a ShoWesten és arról kérdezték a színészt hogy áll az Autobotok és az Álcák következő összecsapása. A színész azt felelte, hogy nemrég beszélt Michael Bay-jel, aki elárulta neki, hogy kész a Transformers 3 forgatókönyve.

Duhamel azt is hozzátette, hogy a forgatás a nyáron veszi kezdetét és ő biztosan benne lesz. Szerintem jelenléte nem dob a film nézettségén, senki nem venné észre, ha az eddigi színészek helyett mások futkosnának a hatalmas robotok lábainál.

2011 július 1-jén megtudjuk, hogy mit sikerült Baynek összehoznia.


Március 23.


Oscar-díjas színész csatlakozott a Transformers 3-hoz


Michael Bay régen nem írt már a honlapjára, de nemrég feldobott rá néhány sort és megosztotta a Transformers rajongóival, hogy kik fognak szerepelni a franchise harmadik részében.

„Hali, sok idő eltelt azóta, mióta nem írtam, kicsit elfoglalt voltam. A Transformers 3 előkészületei elég jól zajlanak, Los Angelesben, Chicagoban, Washingtonban, Floridában, Texasban, Afrikában, Moszkvában és Kínában is forgatni fogunk. Tehetség fronton is jól állunk, nemrég nyertük meg Frances McDormandot, John Malkovichot a filmhez. Mindig is szerettem volna ezekkel a csodálatos színészekkel forgatni. Szintén megszereztük Ken Jeongot, ő az a szupervicces színész a Másnaposokból, aki a csomagtartóból kerül elő és a Felkoppintva vígjátékban a doktort játszotta.” - írta Bay, majd hozzátette, hogy egy hónapon belül megkezdődik a forgatás és az egyik új Autobot majd a Ferrari 458 Italia formát fogja felölteni.

ferrari.jpg


McDormand a hírszerzés fejesét fogja eljátszani, Malkovich pedig Shia LaBeouf karakterének a munkaadóját formálja meg.
fran.jpg


Az első képek a Transformers 3 díszletéből

Megan Fox már nagyon készül a Transformers 3 forgatására, s ezt pár kép is bizonyítja. Igaz a fotóáradat valószínűleg csak akkor fog ránk ömleni, ha a komoly munkálatok is elkezdődnek.

t301.jpg

t301.jpg


A Michael Bay által rendezendő film 2011. július elsején kerül bemutatásra, forgatókönyvét Ehren Kruger fogja írni, s az első két részben szereplő Shia LaBeouf, Josh Duhamel, Tyrese Gibson, Kevin Dunn, Julie White mellé Frances McDormand, valamint John Malkovich is csatlakozik.


Megvan a Transformers 3 egyik rosszfiúja?


Rengeteg régi szereplő tér vissza a Transformers harmadik részére, pár új csatlakozását is megerősítették már, s most két újabb, főként tévésorozatokból ismert arccal bővülhet a felhozatal.

Patrick Dempsey, a Grace klinika című tévésorozat egyik sztárja csatlakozott a Transformers harmadik részének szereplőgárdájához. A népszerű színész Brazíliában újságírói kérdésre elmondta, hogy karaktere nagyon sötét lesz (mármint jellem szempontjából, nem értelmi képességeit tekintve). Értesülések szerint Dempsey Megan Fox karakterének főnökét fogja alakítani.

trafo3.jpg


A heteken belül kezdődő Transformers-forgatáshoz egyébként lehet, hogy Jamie Kennedy is csatlakozott, hiszen a Sikolyból és a Szellemekkel suttogóból is ismert komikus egy rádióinterjúban ismerte el, hogy érdekes beszélgetést folytatott a film készítőivel, s lehet, hogy szerepet is fog kapni benne.


(filmdroid)
Módosította hankock
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • Replies 197
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Hát kiváncsi vagyok mi lesz belőle... Hisz szerintem ez a film akár befejezettnek is tekinthető... Bár nekem tetszett a 2. rész még ok de 3? kiváncsi vok mit hoznak össze...

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Transformers: Revenge of the Fallen (ez a második rész):

 

http://www.imdb.com/title/tt1055369/

 

Június 25-én jelenik meg elvileg.

Link to comment
Share on other sites

Biztos, hogy lesz 3. rész, ez egyértelmű. Csak hát még odébb van az :)

Meg hát ami hoz 200 milkót, abból evidens, hogy trilógia lesz Amerikában...1-2 kivételtől eltekintve.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Transformers 3 hivatalosan is bejelentve

 

Jó hír lehet a robotok kedvelőinek, hogy Michael Bay bejelentette, miszerint a Paramount - DreamWorks duó zöld utat adott a Transformers film harmadik részének.

Még a második film sem került a mozikba, ám az első Transformers mozi kiugróan magas bevételeiből lehet következtetni, hogy a folytatás is az idei nyár egyik legnagyobb sikere lesz majd. Erre alapozva a DreamWorks már korábban megpedzegette, hogy a franchise nem itt zárul majd le, és most hivatalosan is bejelentették, hogy a második rész bemutatója után elkezdődnek a harmadik epizód előkészületei. A Transformers 3 bemutatásai dátumát 2011. július 4-re tűzték ki.

Ám ekkor jött Michael Bay, aki rögtön dobott egy cáfolatot, mivel - saját bevallása szerint - a Paramount kissé félreértette a telefonos beszélgetésüket. Mikor felhívták, hogy vállalja-e a további részek rendezői feladatait, akkor igent mondott, de hozzátette, hogy egyéves pihenőt kér és július 4-re készül el vele. Csakhogy nem 2011, hanem 2012 nyarára gondolt, így a Transformers 3 három év múlva kerül a mozikba.

 

(SG)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 2 weeks later...

tartaros osztozok a véleményeden, de azért ne kritizáld ennyire le :D tény h SZÁMOMRA sz*r volt, nincs az a pénz, amiért megnézném még 1x, a harmadikat már csak azért is megnézem h mit hoztak össze, de valszeg az első 10-15 percnél abbahagyom a filmnézést :P

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...