Jump to content
PirateClub.hu

Cikis esetek amik megtörténtek veled!


iceman_89
 Share

Recommended Posts

Nálam egészen más volt a cikis helyzet:

Interneten keresztül megbeszéltem a sráccal hogy pár nap mulva születésnapom lesz és jó lenne egy éjszakát eljátszadozni vele. Megbeszéltük aznapra hogy jön és elleszünk nincsen folytatás!

Minden nagyon szuper a srác kitett magáért fél éjszakát akcióztunk aztán alvás, mert hajnalban kelés ki a vonathoz a pályaudvarra, csókolózunk jól elvagyunk már megbeszéltük hogy mégsem csak egy éjszaka lesz hanem együtt maradunk. Megható pillanat számomra hogy ilyet kért, jött az ujjabb csók és megszólaltam: Ne haragudj mi a neved?

Jót röhögtünk a Kínos helyzeten de a mai napig együtt vagyunk :blush:

Link to comment
Share on other sites

xDDDDDDDDDDDD ne haragudj, mi a neved :D :D :D

 

ez nagy.

 

Velem az történt, hogy ugye mentem át a csajhoz, mondta, hogy szülei nincsenek otthon. Ledőltünk az ágyra, borozgattunk, aztán egyre közelebb kerültünk egymáshoz.. aztán egyre pucérabbak lettünk.. aztán benyitott az anyja, hogy

"-Megjöttem, lá..."

és kiment.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

A mi esetünk cikisége csak késöbb derült ki:

Barátnöm újév környékén fent volt nálunk Finnországban. Ugye jó finn családhoz illöen van saját szaunánk, igaz nagyon kicsi és bent a házban. Barátnömnek persze ki kellett próbálnia. Persze nem bírtuk ki hogy ne ott essünk egymásnak, és hát megtörtént aminek történnie kell.

 

Eddig oké, de pár hónappal ezután öcsém szaunázik. Magában dumált közben és minden szavát tisztán lehetett hallani a konyhában. :wacko:

Link to comment
Share on other sites

Végigolvastam a sztorikat, nagyon jók!

 

Gondoltam én is hozzáteszek a fórumhoz a saját sztoriimmal (csak a két legnagyobbal)

 

1.) Kb. olyan 16-17 éves lehettem, amikor a szülők kitalálták, hogy kompletten felújítjuk a házat. OK. Nos, a komplett felújításban a teljes elektromos hálózat újraépítése is benne foglaltatott. (Új csövek a falba, új vezetékek, ahogy kell.)

 

A villanyszerelési munkák már a végén jártak, amikor egyik nap hazaértem. Hallom az egyik szobából a félig nyitott ajtó mögül, hogy faterom, és a villanyszerelő nagybátyám hangosan nyögnek, hogy "nyomjad csak erősen, én majd tartom, így, jó lesz, most nyomd, méég, jobban, erősebben."

 

Huh, levert a víz, mondom ennek fele sem tréfa, mivel fatert és a nagybácsit erről az oldalukról még nem ismertem. (Különben sem lettem volna túl büszke, ha elkezdtek volna a másik csapatban játszani.)

 

Erre óvatosan benyitok, és látom, hogy egy nagy csomó vezetékkel kínlódtak, azt akarták átfűzni egy elég szűk, véletlenül alulméretezett csövön. :D

 

2.) Ebben a storyban már sex is lesz, és én leszek az egyik főszereplő: jó néhány éve hajnali 3-4 körül akcióztunk az exemmel. A jó öreg misszionárius pózban toltuk, amikoris anyám benyitott, bejött, és a hátamra tett egy összehajtogatott plédet. (Aggódott, h megfázunk, mivel le volt véve a fűtés 19 fokra kb.)

 

Mondani sem kell, mi azonnal alvást színleltünk, de elég nehéz úgy,hogy az ember fia rajta fekszik a leányzón, (Még szerencse, hogy volt rajtunk derékközépig takaró!) :lol:

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...
  • 6 months later...

Egy szép délutáni napon bnőm átjött tanulni(akkor még iskolai időszak volt).Egy ideig tanultunk is aztán csináltam neki ebédet és bementünk a fürdőszobába kezet mosni. A kézmosásból nem kézmosás lett csontra levetkőztünk és ott egy kicsit már bemelegítettünk. Szóval pucéran bementünk a szobámba és ott folytattuk aztán hallom, hogy nyílik az ajtó Anyám hazajött csöndbe voltunk nehogy észrevegye mit csináltunk.Én imádkoztam istenért hogy nehogy bemenjen a fürdőszobába. Hála istennek oda ment be először. Én kimendtem egy gatyába a bnőm többi ruhájáért ami a fürdőbe maradt anyám kijött a fürdőszobából nem szólt semmit tágra nyílt szemekkel bement a szobába.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Hasonló sztori.....Kb egy éve volt, amikor (mára már exemmel) barátomnál aludtam. Másnap reggel anyukája bejön, mondja h elment dolgozni,Üres maradt a ház, és amint kiment mi egymásnak estünk....mivel kint vihar volt, legalábbis dörgött és esett...megkértem barátom hogy menjünk át másik szobába, mert az övébe a vihar miatt nem adta az izgalmat....olyan helyre mentünk ahol nem volt ablak....ebédlő....1Perc se telt el, anyukája visszajött, mert nem vitt esernyőt....Mondanom se kell hogy épp akkor jött vissza amikor pont belekeztünk.....Az arcára a mai napig emlékszem : D....Hogy ekkorát ilyen hirtelen még senki szemében nem süllyedtem, abban is biztos vagyok : $ : D

Link to comment
Share on other sites

mi azonnal alvást színleltünk

Ez az alväs "szinleles" nälunk is megvolt mär pärszor , mikor elfelejtettük bezärni az ajtot :D

 

 

Fuuuuu nälam is voltak dolgok , most hirtelen egy viccesebb jut eszembe :D :

 

 

 

Anno , volt macskänk es az en szobämban volt a "lakhelye" . Mikor barätnömmel egymäsnak estünk , elfelejtettük kizärni a szobäbol.....meg is bäntuk :D

Törtent ugyanis , hogy a macska azt akarta , hogy simogassuk , mi viszont mässal voltunk elfoglalva :D

Egy idö utän elkezdett dörgölözni...miközben mi üztük az ipart :D leälltunk , leraktuk az ägyrol , folytattuk...aztän... :D

kutya poz következett , ami a macskänak lehet hogy feltünt ( :DDD ) , mert a hätam mögül elindult , es alattunk elsompolygott...de közben a farkäval (länymacska volt...felre ne ertesetek :D ) "kellemesen vegigcirogatta alulrol mindkettönket ugy , hogy heves röhögesbe törtünk ki mindketten :D

A macskät kiraktuk , de utäna folytatni mär nem tudtuk....ääää......ha akartok vmi olyant , ällatot ne hagyjatok a szobäba ;):D

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Elég ciki,hogy egyik barátnőm sem tudott elvíni a csúcsra és nekem kellet kicsapnom a répát :(.

Illetve volt rá példa,hogy nem akarta sex után ,hogy kinyaljam és utána megcsokoljam,de ő simán leszopot lenyelte és megcsokolt de vissza fele meg nem akarta.(Pedig gecit nyelni és utána smárolni egy picit merészeb mint egy nőt kinyalni és utána smárolni)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Nyaron egy barnamedve gondozo telepen dolgoztam mint onkentes .

Megismerkedtem ott az egyik lannyal kivel mar harom nap mulva szexeltunk mint a a gep.

Egyik este eppen a csaj a szopast gyakorolta mikor bejott az egyik barnamedve es racsapott a csaj popojara finoman es azt mondta "brumm brumm" es kiment.

A csaj erre " ot is leszopnam" en meg " az erdekes lenne mert ez egy nosteny maci volt "

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Volt egy barátnőm, sose felejtem el ezt a storyt vele kapcsolatba, persze amikor ott volt nyugtatgattam, hogy nem annyira ciki ne parázzon :DDDDD. Épp az ágyamban csináltuk a dolgot. Kis kifli nagy kifli póz. Mivel én vagyok a fiú én voltam a nagy kifli. Megy ez eksön, egyszer csak (miközben benne voltam) tüsszent egyet a csajszi a lendülettől lefejelte a fejemet (hátrafelé) abba a pillanatba el is fingta magát és utána még ráböfögött egy egészségeset de ez az egész maximum 2 mp volt. Próbáltam visszatartani a röhögést, de úgy kifakadtam, hogy kifutottam a szobából és összeestem a röhögéstől a járólapon full pucéran.

 

A másik story meg egy még régebbi barátnőmmel esett meg. Nagyon gizda zuhanyzót vettek amibe magnó is volt. Na mondom ezt felavatjuk. Egyik nap amikor üres volt a ház elmentünk fürdeni ketten, tök erotikus volt meg minden csupa pára a zuhanykabin, benn szól a zene épp akcióba vagyunk. Egyszer csak betoppan a csaj anyja és mivel rögtön a zuhanyzó mellett volt a wc és mivel az anyja a csajszinak nem volt szívbajos, leült oda kulázni egyet a legszebb az egészben, hogy nem tudom a nőci melyik földön élt, de néha elfelejtette lehúzni a wc-t, tök máshol járt szerintem az agya. Miután befejeztük az aktust, kinyitom a zuhanykabint és kiégeti az orrnyálkahártyámat az a fertelmes szag. Mivel mi nem vettük észre, hogy ott járt az anyja, ezért gondolhatjátok mennyire kellemesen érintett egy égből pottyant barna medve, mert sejtettem, hogy nem a macska tojta oda...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...