Jump to content
PirateClub.hu

A leghosszabb menetidő ?


_malatz_
 Share

Recommended Posts

Szerintem ez a milyen hossan csinálod ugyanolyan liberális maszlag, mint hogy a méret nem számít. Igazából a leghosszabbról nem tudok nyilatkozni, hogy milyen hosszú volt, de arról igen, h pocsék volt, mert már a könyvek címeit kezdtem olvasni a polcon, ésazon voltam, h mindjárt leveszem valemlyíket és elkezdem olvasni. Én inkább a legrövidebbet írom le. Az sacc 15-20 perc volt tokkal, vonóval, de viszont olyan volt, hogy hűűűűűűűűhaaaaaaaaaaaa.... Aztán mindenki képzelje el. És nem csak nekem, hanem a partneremnek is, mivel eléggé leizzadva mentünk ki vacsizni utána.

Hat óra?! Hát ezt annak mond, akit meghatsz vele, mert én mondom neked, aki látott már felülről lányt/csajt/nőt (megfelelő rész aláhúzandó), h azért ennek kamu szaga van. Nem bírja egy csaj olyan sokáig, főleg ha nem azt értjük biztonságos szex alatt, h kettőre zártátok az ajtót.

Link to comment
Share on other sites

Egyáltalán nem a hossza számít, ahogy előttem szóló is megjegyezte, néha a túl hosszú sem jó .... ;)

Én igazából sose mérem, nem szoktam ránézni az órára előtte és utána és percre pontosan megjegyezni .... egy hosszú, gyönyörű előjáték, majd nekifogunk "egymásnak" .... :) Ameddig élvezzük, addig, ez néha hosszabb, néha rövidebb! :)

Természetesen néha vannak nagyon gyorsak is, idő hiányában, kicsit extrémebb helyeken, de ez meg természetes :D

Link to comment
Share on other sites

Jaire! Kössz. Végre egy normális ember, vagy teljesen félidióta. De ha te az vagy, akkor én is. hihi...

Itt most aztán mindenki menőzhet, hogy mennyi ideig, mennyi lánnyal, meg h milyen extrém helyeken. Nekem is volt legalább 3órás, aminek a vége 3-5 lett oda, volt már több csajjal, tengerparton, mellékhelységben, este kilenckor kivilágított főtéren, lépcsőházban, parkban... És most mi van vele. Legjobb az ágyban, a partnerrel, és optimális ideig, aztán meg előről lehet kezdeni.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Kb. fél és kettő óra között váltakozik, de volt már rá példa, hogy bnőm kevesebb mint fél óra alatt többször volt a csúcson (4), bár ez attól függ mlyen sűrűn csináltuk előtte. ha viszonylag több idő 3-4 nap vagy több telik el, akkor ez az idő mindkét fél részéről drasztikusan csökkenthető :P :P :P és alig pár percekben mérhető, de az óriási. :blush:

Link to comment
Share on other sites

Nem az a lényeg hogy mennyi ideig tart hanem az hogy mit tartalmaz!

Lehet 5-6 óra de ha csak közben tolod a nőt nem biztos hogy jó lesz!

Legyen csak 2 óra de legyen benne minden, szíved, lelked!

Na akkor olyan mintha fél napig szeretkeztél volna!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Egyetértek az előttem szólóval. Nikici-nek igaza van, mert ugyan nekünk is volt már a Barátnőmmel 2 óra hosszúra sikeredett szeretkezés (ez előjáték nélkül értendő) de egy idő után már a lányok "kipirulnak" és muszály abbahagyni, mert akkor köv. reggel már nincs móka.. Megaztán a vodka-red bull is besegített... Amúgy egy 1-órás szeretkezésben minden benne van a tejszínhabtól magáig az aktusig, ami meg csak szerelemmel fűszerezve jó igazán. Ezt nem lehet tagadni. :D :D :wub:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 3 weeks later...

Életemben eddig 3 barátnőm volt 2,5 hét,1 hét,2 hónap és sajnos egyik sem juttatott el arra a bizonyos pontra bármit és bárhogy csinált kevésnek bizonyult.Szóval ez a leghosszabb menet idő nem volt ,mivel eddig mindig a nők dőltek ki :( mindegyik hölgyel nyomtam 2-4 órás menet időt csak ugye nekik már elégé ki volt a mókus és mindig abba kellet hagyni a szájuk sem tett csodát +1 óra után sem.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...