Jump to content
PirateClub.hu

Folytasd a mesét :D


laub88
 Share

Recommended Posts

de jött a restartból ébredő Sün és McTeknős és lemészárolták az Alieneket és a Predatorokat az egyedülálló SÜNSÜNSÜN technikával. Az emberek erre megfőzték a teknőst, szóval a Sün megint egyedül kalandozott tovább.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

így hát behálózta Szádámékat, és feldobta őket a Marsra a vérszomjas Fekete özvegynek. Ugyanis pókember amikor még nem volt pókember, csak ember, pókember akart lenni ezért szövetséget kötött a fekete özveggyel, miszerint: minden darab velős csont után amit feldob, kap egy marék pókhálót, egy kiskanálnyi tapadókorongot és egy csomag erőt és egészséget, de ha nem elégíti ki kellőképpen a pókasszonyt akkor, Ekidna a fekete özvegy, minden pókicák anyja örömmel halálra szopogatja majd.

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Csodák csodájára az egyik Alien tojásból kikelt a sün, aki mivel újjá született teljesen megéhezett. Így összecsapott egy kis arctámadó rántottát, amit megosztott Pókemberrel, aki pár órája a marsi utazáson nagyon megéhezett.

Link to comment
Share on other sites

majd lassan tisztulni kezdett a kép és a sün kinyitotta szemeit - meglepetten figyelte hogy ki lehet ez a sok fehérruhás ,majd rájött hogy egy korházban van ahol épp a zuhanástol bekövetkezett 2 éves komábol ébredt fel - felböszülve kiugrott ágyábol és lemészárolta a fél sebészeti osztályt majd nyugodtan hozzátette ,,Chuck Noris elmehet a p......a haver,, kirugta az ajtot és büszkén elhagyta a korház épületét.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

... és ekkor elkezdett szólni Zámbó Jimmy a háttérben, de jött Msanya és Wentschyllah és kinyirták, mert ők a legkeményebb druidák a tauri wow battleszerveren, aztán továbbmentek mert amúgy az előző oldalon levő admint keresték a restart miatt ...

Link to comment
Share on other sites

De nem egészen mert ez egy intergalaktikus szerveren történt és mielőtt megsemmisültek volna a gépen alaplapcsere történt és az alaplapon lévő propeller elfújta őket a pirateclubb gumiszobályába.Azután elindultak valamerre és egyszercsaak...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...