tajti13 0 #1 Posted 2008 Nov. 15 , 16:01:59 Üdv! Találtam a neten Windows 7 témát, hozzávaló betöltő-, és üdvözlőképernyőt. A windows\System32-ben a szükséges fájlokat lecseréltem, újraindítottam a gépem, de nem jelent meg se a betöltő, se az üdvözlőképernyő. Valaki tudna nekem segíteni, abban, hogy hogyan lehet megcsinálni? Teljesen unom már az XP Betöltőképernyőjét. Előre is kösz! u.i.: EZT KÉRLEK NE TÖRÖLJÉTEK!!!! kösz Share this post Link to post Share on other sites
kriszlovag 0 #2 Posted 2009 Jan. 28 , 07:16:52 Sztem elég hülyeség volt lecserélni a system 32-. 1.akár trójai server program is lehet. 2.Teli lehet más vírusokal.Jobb esetben csak egy windows reinstall. 3.eltünhet az összes adat:D Nekem volt ien programom amivel lehetett betöltő képernyőt cserélni. csak má nemtom a nevét:D Share this post Link to post Share on other sites
tammi 0 #3 Posted 2009 Jan. 28 , 08:32:43 Nem ez az? http://creepeeon.uw.hu/tutorial/stardock/hogyan.html Share this post Link to post Share on other sites