Jump to content
PirateClub.hu

Melyik a legjobb Grand Theft Auto?


Manfred von Richthofen
 Share

GTA  

154 fórumtag szavazott eddig

  1. 1. Meik a legjobb GTA?

    • GTA
      11
    • GTAII
      9
    • GTAIII
      22
    • GTA Vice City
      53
    • GTA San Andreas
      56
    • GTAIV
      47
    • egyik sem
      3
    • Mind1ik
      14


Recommended Posts

Szerintem a Vice City, méghozzá a hangulat miatt. Nekem személyesen nem csak a legjobb GTA-rész, hanem az összes létező játék közül a legjobb. A San Andreas is nagyon jó, a GTA4 az meg főleg, utóbbira szintén tettem egy szavazatot.

 

De Baad_newzz amit irtál az egyáltalán nem igaz és egy kicsit fel is húztál vele. Nem tudom hogy te mennyit tudsz a GTA4-ről (a hsz-ed alapján semmit - bocs) de az hogy semmi újítást nem hozott az egy nagy hülyeség. Egyértelműen ez hozta a legtöbb újítást a sorozat bármelyik játékához képest, és az, hogy olyan, mint a GTA3 csak jobb grafikával ez meg egy ugyanakkora hülyeség, egyrészt nem is ugyanott játszódik a két játék (a helyszín Liberty City mind a kettőben, de a 4-ben teljesen átalakították). Eddig azt hittem jó gyerek vagy (azok után hogy segítettél meg hogy Milan-szurkoló vagy), igaz lehet, hogy az vagy, de az biztos, hogy a játékokhoz különösebben nem értesz... (Bocs)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Gyerekek, ti nem tudjátok értékelni a sima szimpla minden alcím-mentes GTA-t... az volt a legkirályabb játék a maga idejében, de még most is megállja a helyét :) Hosszú, rengeteget lehetett ökörködni vele... ISTEN játék :) Nem minden a grafika :) Sőt...

 

Aztán lehet hogy a 4. rész fog a legnagyobbat ütni, sőt valószínű, de NEKEM a 2 és 3 nem volt akkora áttörés mint az 1 :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

szerintem a legjobban sikerült GTA, az a GTA II. komolyan mondjátok, hogy nem tudtatok napokat eltölteni azon, hogy minnél jobban megutáltasd magad a Yakuzákkal??? :D szerintem a többi sehol nincs ehhez képest!! na jó, talán még a vájsz sziti, ami úgy ahogy jó lett...

Link to comment
Share on other sites

Hmmm menjünk csak sorba :D

Az első rész, valamint a kiegészítője a London... hű.. atom volt :D így utólag nemtom mit élveztem benne, kicsi voltam, angolul nem tudtam, csak mászkáltam, loptam a jobbnál jobb kocsikat, próbáltam átugratni a hídon :D király volt, de most már nem tudna lekötni.

A második rész.... hmm... megvettem, de valamiért ezzel játszottam a legkevesebbet :) A multiplayer poén volt, de amúgy semmi extra.

A harmadik rész az nagyon meglepett, teljesen új érzés, nagyon tetszett.

A Vice City......űűűűű atom! :D Az a 80as évek filing nagyon zsír :lol: plusz ebben már lehetett motorozni, a grafika nem újult, de nagyon szuper volt, ezzel játszottam a legtöbbet mind közül.Volt amikor már egy alap verda sem volt benne, mindet lecseréltem vmi netről töltött cuccal, szanaszét moddoltam.

San Andreas: rengeteg lehetőség, tetszett, de valahogy mégsem ütött akkorát mint a VC.Bár még most is játszok vele.

A IV az kimaradt, bár annyira nem is nagyon izgat, ígyhát arról nem mondok semmit.

 

A GTA VC és a San Andreas a legjobb a sorozatból szerintem.

 

Ja és szerintem a Vice Cityben a legeslegjobbak a zenék!... bár a SA -ban is vannak jók (Guns N Roses, Rage Against the Machine stb )

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 2 weeks later...

Hát a GTA-t nagyin imádtam, a 2 és a London kimaradt. Utána ami nagyon tetszett az a 3 volt a rengetek újdonsággal. A város is abba volt a leghangulatosabb. Vice City, San Andreas is jó volt, de semmi extra. Na GTA4 nagyon jó lett volna ha nem lenne regetek apróbb hiba ami elrontja a játékélményemet (bár így is jobban szeretem mint a VC-t és az SA-t).

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...