Jump to content
PirateClub.hu

Windows 7


van Persie
 Share

Recommended Posts

Sziasztok!

 

Az RC-ben, hogyan lehet a rendszer-visszaállítási pontokat eltávolítani? A rendszerpartíció tulajdonságainál nem találom ezt az opciót.

 

Köszi!

 

Már lényegtelen, megtaláltam. Nem értem, elsőre miért nem volt a helyén? :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Replies 328
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Sziasztok azt meg lehet oldani hogy a tálcán legyen gyorsikonok, de mikor megnyitok egy ott lévő ikont az akkor is maradjon ott és ne változzon. meg volt olyan hogy megnyitok valamit és a megynyitott ikonok közt ott voltak a kis ikonok is :( ezt hogy lehetne kiszűrni ??

Link to comment
Share on other sites

Eddig se volt muszáj lecserélni semelyiket sem. Én február óta a Build 7000-et használom. Minek használjak el minden egyes buildre egy dévédét? Hülye leszek. Majd ha kijött végre az RTM, akkor azt felteszem. Akarom mondani, a normál, bolti "retail" kiadás...

 

Ezek szerint Windows Update nem hajlandó a buildeket frissíteni... Hol találunk "Changelog"-ot? Mikor érdemes frissebb kiadást telepíteni? Vagyis jobb lett volna a 7100-at RW-DVD-re írni... Tuti nincs más választásunk a frissítésre? :(

Link to comment
Share on other sites

Hali!

 

Én a Windows 7 frissítései ügyében írok. Folyamatosan jelennek meg az új buildek, de én inkább a 7100-assal kezdtem ami a Microsoft oldaláról volt letölthető. Ezt ki is írtam, fel is tettem, minden műxik egyelőre. Azonban már van sok új build. Szeretnék frissíteni, de nem úgy, hogy letöltöm tök előlről és reinstall az egész. Van erre megoldás? Vagy hagyjam, és várjak az RC-re? Ezesetben honnan tudjuk, hogy mikor lenne érdemesebb újratelepítést csinálni frissebb buildel? Changelog valahol?

 

Köszönöm, üdv

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

hali! lenne 1kérdésem..:az hogy hogyan tufom letörölni az összes win7fájlokat? :blink:

tudom h hülyének néztek h le akarom törölni.. :P

csak azért kellene mert nem vmi hűdeerős a gépem...

 

vagy segítsetek hogy hogyan lehet beállítani,h az xp legyen az elsődleges oprendszer?? :huh:

Link to comment
Share on other sites

Sziasztok!

 

Hát nekem teljesen bejön a 7-es. Viszont lenne egy gondom.

 

Jelenleg a 7600, 64 bites verzió van a gépemen. Viszont hiába rakom fel az audió driveremet, a zene, és minden hang mégis csak az első hangszórókból jön az 5.1-es hangrendszeremen. De az audiopro programomon ha elíndítom e lejátszást, minden hangfal szól rendesen. Kaptam az alaplapi cd-n egy Dolby Controll Center nevű progit. Az meg nem indul el, hogy beállítsam. A 32 bitesen is ez volt a gond, de ott elindult a program. Most meg hiába próbálom a kompatibilitásokat, nem indul sehogy. Tudna valaki segíteni?

 

MSI ex-620x gépem van, ha ez segít.

 

Ja és azt írja, hogy a legújabb driver van hozzá :(

 

Köszi a segítséget, ha valaki ír.

 

Üdv,

 

Lestat

Link to comment
Share on other sites

Természetesen utána kell, rendszergazda módban futtatva (már ha ez ugyanaz az aktivátor amit én használtam, de az aktivátorokat általában mindig rendszergazdaként kell futtatni.)

 

Tommy_06, nemtom olvasod-e még ,de van más mód is, ami vindóz alól frissíti a vindózt, egy ini fájlt kell átírni a telepítő lemezen (cversion.ini azon belül a minclient számát írd át egy alacsonyabbra [pl 7100-ról 7000-re], és ELVILEG működni fog így). Ehhez természetesen a lemez tartalmát másold fel a gépedre/usb meghajtóra stb. Nem tudom, hogy működik-e elég sok helyen olvastam/láttam hogy működik, a magam részéről inkább vettem egy dévédét, miután a Beta verzió júluistól kétóránként kilép, augusztustól meg nem indul el :) De amúgy nem váltottam volna még az rtm-re sem, csak a kiadott változatra.

Link to comment
Share on other sites

Hali!

Ott tartok h letöltöttem a 7-es RTM final verziojat.Ki írtam rendsreindito dvd-re nincs is vele semmi baj, bebootol csak utánna amikor kiválasztom a nyelvet és elkellene fogadni a licenszet akkor valami drivert kér amit tudnék tallozni de mi lehet ez a driver?

gépem:

CPU Intel pentium egymagos 2GHz-es proci

VGA Ati radeon 9250 128 mb

756 mb ddr ram

ennyi.

 

mi lehet a probléma?

 

Segitsen valami nagy koponya vagy azt irja meg valaki h hogy lehetne ezt megviccelni.

elöre is köszi

Link to comment
Share on other sites

Felraktam a Win7 7100-át és annyi volt a bajom,hogy a gyári alaplapi lemezemen nincs vista driver.Az XP drivereit meg nem fogadta el a Win.Nem tudna valaki nekem segíteni,hogy hol lehetne letölteni alaplapi drivert hozzá?Az alaplapom:Asus K8-N

Link to comment
Share on other sites

Elvileg, azért nincs, mert ezeket már alapból támogatnia kéne a Vistának, és a WIn7-nek is.... Ha most pl a hangkártyára gondolunk... Nekem is látja egyből, pedig nekem P35 chipsetes Intel lapom van, ami még réginek sem nevezhető (másfél éves, vagy így valahogy). Az más dolog, hogy 5.1-et driver nélkül nem tudok használni (mármint a Hangszórókitöltés funkcióját). Szóval szerintem ezért nincs hozzá semmi. A másik hogy túl régi a lap... AGP-s, Socket 754-es, szóval nem mai darab... :S

 

http://windows7forums.com/windows-7-hardware/1081-asus-k8n-e-deluxe-driver-problem.html

 

Ezen a fórumon a srácnak is hasolnó baja van, és nem tudtak rá megoldást találni, az XP-s driverekkel meg kékhalált kapott. Szóval én innentől nem tudok segíteni.... Bocs.

Link to comment
Share on other sites

Nekem még az RC van fent, abból is a 7100-as.

Pozitívumokat tudok csak mondani, teljességgel gyorsabb, mint a Vista, szebb a megjelenése is, sokkal átláthatóbb.

Hálózattal se kell annyit babrálni, tehát nagyon jó kis operációs rendszer.

Főleg az tetszik, hogy a hátteret váltogatja, de hát ez már a Vista-ban is volt:)

Link to comment
Share on other sites

Én még nm próbátam ki most jelenleg az asztalimo XP míg a lapin már Vista Home Premium van. Nekem a wifi hálózatkapcsolódás könnyen ment, nem is lassú egyenlőre én ezzel megvagyok elégedve :) De biztos vagyok benne hogy amikor megjelenik a tejles én már próbálom is ki :)

Link to comment
Share on other sites

Én tegnap raktam fel egy vista homa premium alá!Nagyon elégedett voltam/vagyok vele!

Telepítés után a rendszerbeállításokkal,driverekkel nem kell szórakozni csak azt kell feltenned amit szeretnél!

Nincsenek fölösleges kérdések és mozdulatok!Mindent úgy csinálsz ahogy akarsz nem szól bele!

 

Mindenkinek csaj ajánlani tudom ezt az op.rendszert!

Link to comment
Share on other sites

valaki esetleg tud olyan okosságot mondani, hogy ebben a GRP (vagy más) féle Ultimáté verzióban telepítésnél van-e olyan lehetőség, hogy én választom ki, melyik verziót szeretném telepíteni? emlékeim szerint a vista ultimáté (meg talán nem csak ultimáté) felajánlott ilyen lehetőséget ha nem adtam meg telepítésnél cd-kulcsot. azért érdekelne, mert kipróbálnám a windows 7 starter edition-t az msi u100 netbookomon, de olyan változat jelenleg nem elérhető.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

minden további nélkül feltelepítheted, én nem olyan rég egy 1.7ghz celeron, 512mb ram, 9600xt gépre raktam fel teszt jelleggel és tökéletes futott. Aero is be volt kapcsolva és nem volt számottevő lassulás, megfelelően futott. Szóval szerintem nem veszítesz vele ha telepíted.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...