Jump to content
PirateClub.hu

NFL - Amerikai foci


capone
 Share

Recommended Posts

Tegyük gyorsan hozzá, a Nemzeti Sport NFL-"szakértelmével"... :sleep: Aki most ismerkedik a sportággal, annak én személy szerint inkább a BOWL.hu-t javaslom. ;)

 

Már csak három nap a Kickoff-ig. :rolleyes: Gondolkoztam rajta, hogy fennmaradok, és megnézem élőben a nyitómeccset, de másnap délelőtt forgalmi vizsgám van, úgyhogy most inkább kihagyom (ismétlésben természetesen nem maradhat el). :) Majd vasárnap este a Packers-Eagles. ;)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 819
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

New Orleans Saints 14-9 Minnesota Vikings

 

Ezúttal is a bajnok győzelmével kezdődött a szezon. A találkozó színvonala nem érte el a tavalyi NFC-döntőét, ettől függetlenül élvezetes meccs volt. Sean Payton csapata lényegében megérdemelte a győzelmet, de lesz még ennél jobb is mind a Saints, mind pedig a Vikings.

Link to comment
Share on other sites

Egyet értek, a Saints ezentúl többre veri el ellenfeleit. :D

Amúgy észrevettem a meccs alatt, hogy Brett Favre ilyen "felemás" QB, valamikor olyan rohadt szép passzokat ad, hogy a szám tátva marad, van amikor meg olyan helyzeteket szúr el, amit Magyarország NB2-be nem csinálnak. (MIkor estében eladta a lasztit) :(

Link to comment
Share on other sites

Órákon keresztül lehetne fejtegetni, hogy Favre milyen ember, játékos, stb.; szerintem arról az interceptionről, amit te is említettél, elég annyi, hogy mindenki követ(het) el hibát, előfordul az ilyen, de ennyi, van még 15 meccse az alapszakaszban arra, hogy jóvá tegye ezt az apróságot (a meccs pedig egyébként se ezen ment el, sokkal inkább a Vikings-offense össz-teljesítményén). :)

 

Ma pedig jön a nyitó forduló java... :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Megint kezdődik, előbb a helyi idő szerint 1 órakor kezdődő meccsek alatt szöveges tudósítás az NFL hivatalos oldalán, aztán majd később az élő közvetítés a Sport TV-n. :rolleyes: Hiányzott már. ;)

 

Majd elfelejtettem (még mielőtt nagyon belemennénk a sűrűjébe): tippek, várakozások az új szezont illetően? Én a következőképpen képzelem el az idei play-off mezőnyét.

 

AFC

AFC East: New York Jets (Y)

AFC North: Baltimore Ravens

AFC South: Indianapolis Colts (X)

AFC West: San Diego Chargers

Wild Card: Pittsburgh Steelers, Tennessee Titans

 

NFC

NFC East: Dallas Cowboys (Y)

NFC North: Green Bay Packers (X)

NFC South: New Orleans Saints

NFC West: San Francisco 49ers

Wild Card: Minnesota Vikings, New York Giants

 

(X konferenciagyőztes, Y konferencia-második)

 

Furcsának tűnhet, hogy a kedvenc csapatomat, a Pittsburgh-öt nem várom divíziógyőztesnek, de azt gondolom, a jelenlegi körülmények (és nehézségek - utalva itt elsősorban Roethlisberger négy meccses eltiltására) ismeretében egyelőre valamelyik Wild Card-hely elérése a reális célkitűzés (de még ezért is nagyon meg kell küzdenünk a csoportriválisokkal), aztán majd meglátjuk, hogyan alakul számunkra a szezon.

Link to comment
Share on other sites

Az 1. hét vasárnapi eredményei:

Tampa Bay Buccaneers 17-14 Cleveland Browns

Buffalo Bills 10-15 Miami Dolphins

New England Patriots 38-24 Cincinnati Bengals

Houston Texans 34-24 Indianapolis Colts

Jacksonville Jaguars 24-17 Denver Broncos

Pittsburgh Steelers 15-9 Atlanta Falcons (h. u.)

Tennessee Titans 38-13 Oakland Raiders

New York Giants 31-18 Carolina Panthers

Chicago Bears 19-14 Detroit Lions

St. Louis Rams 13-17 Arizona Cardinals

Philadelphia Eagles 20-27 Green Bay Packers

Seattle Seahawks 31-6 San Francisco 49ers

Washington Redskins 13-7 Dallas Cowboys

 

Nagyjából olyan eredmények születtek, amiket várni lehetett, a meglepetés-kategóriába lényegében csak a Texans-Colts (de ez nem is akármekkora 'szenzáció', a két csapat eddigi 17 meccséből ez mindössze a második olyan, amely houstoni sikerrel zárult), valamint a Sehawks 49ers elleni, és a Redskins Cowboys-al szemben elért sikere tartozik.

 

A pittsburghi offense Roethlisberger nélkül ahogy arra számítani is lehetett, nem muzsikált túl jól, a defense ellenben kiválóan teljesített (Polamalu egy interceptionnel tért visszarolleyes.gif), és ha csak hosszabbításban is (bár a ráadáshoz kellett Reed elhibázott mezőnygól-kísérlete 39 másodperccel a negyedik negyed vége előtt), de sikerült legyűrni a Falcons-t. Azt se bánom, ha ilyen szoros találkozókon, csak valahogy nyerjük meg azt a három mérkőzést Big Ben visszatéréséig, azután pedig talán végre ismét összeállhat a teljes alapszakaszra az igazi Pittsburgh, Roethlisbergerrel, Polamaluval... Go Steelers!

Link to comment
Share on other sites

Az 1. hét hétfői eredményei:

New York Jets 9-10 Baltimore Ravens

Kansas City Chiefs 21-14 San Diego Chargers

 

A Chiefs méltóképpen nyitotta meg a felújított Arrowhead Stadiumot azzal, hogy nem kis meglepetésre legyőzte a csoportrivális és Super Bowl-esélyes Chargers-t (Faragó Ricsi most verheti a mellét :) ). A Jets-Ravens kétesélyes párharc volt, én kicsivel jobban örültem volna a tavalyi AFC-döntős sikerének, egyrészt mert szimpatikus csapat, másrészt pedig Pittsburgh-szurkolóként kinek a vesztéért szorítsak, ha nem a csoportriváliséért, de lesz még alkalma bukni a Baltimore-nak. :P:)

 

A 2. hét közvetítései:

New%20York%20Jets_ikon.gifNew York Jets - New England PatriotsNew%20England%20Patriots_ikon.gif (2. hét) - 2010. szeptember 19., vasárnap, 21:45 (Élő közvetítés: Sport2 - Ismétlés: hétfőn 13:00-kor a Sport1-en és 17:30-kor a Sport2-n)

 

San%20Francisco%2049ers_ikon.gifSan Francisco 49ers - New Orleans SaintsNew%20Orleans%20Saints_ikon.gif (2. hét) - 2010. szeptember 20., hétfő, 2:30 (Élő közvetítés: Sport2 - Ismétlés: kedden 13:00-kor a Sport1-en és 18:00-kor a Sport2-n)

 

A "Manning-Bowl"-ról sajnos lemaradunk, bár ha azt vesszük, hogy ebben a szezonban minden találkozót magyar kommentárral akarnak leadni már élőben is, érthető, ha nem egy másik vasárnapi meccset tűznek műsorra (igaz, a rájátszásban már tavaly is magyar kommentárral adták az egymás után következő két meccset, adott esetben szombaton és vasárnap egyaránt).

Link to comment
Share on other sites

A 2. hét eredményei:

Green Bay Packers 34-7 Buffalo Bills

Minnesota Vikings 10-14 Miami Dolphins

Cleveland Browns 14-16 Kansas City Chiefs

Dallas Cowboys 20-27 Chicago Bears

Atlanta Falcons 41-7 Arizona Cardinals

Carolina Panthers 7-20 Tampa Bay Buccaneers

Detroit Lions 32-35 Philadelphia Eagles

Cincinnati Bengals 15-10 Baltimore Ravens

Tennessee Titans 11-19 Pittsburgh Steelers

Denver Broncos 31-14 Seattle Seahawks

Oakland Raiders 16-14 St. Louis Rams

Washington Redskins 27-30 Houston Texans (h. u.)

New York Jets 28-14 New England Patriots

San Diego Chargers 38-13 Jacksonville Jaguars

Indianapolis Colts 38-14 New York Giants

San Francisco 49ers 22-25 New Orleans Saints

 

Két Super Bowl-esélyes csapat, a Cowboys és a Vikings is 0-2-vel kezdte a szezont, feltámadt a Chargers, a Jets gyorsan korrigálta az első fordulóbeli botlását a Patriots elleni csoportrangadón aratott győzelmével, a "Manning Bowl"-on a nagytestvér, Peyton alakulata átgázolt a Giants-en. A Pittsburgh szempontjából jó, hogy a Bengals és a Ravens összecsapásából előbbi került ki győztesen, a csoportelsőségért folytatott harcban hosszútávon szerintem elsősorban a Baltimore-ral kell számolni, mint fő riválissal; kétlem, hogy a Cincinnati meg tudja ismételni a tavalyi teljesítményét.

 

Irányítógondok (főleg, hogy a tegnapi találkozón Dixon is térdsérülést szenvedett) ide vagy oda, a Pittsburgh a második meccsét is megnyerte, bár amíg a defense ilyen teljesítményt nyújt, valahogy eltűrjük a QB-k hiányát. :) Csak két beszédes adat a védelem tegnapi produkciójáról: 7 turnovert hozott össze a Titans, CJ2K (vagy épp CJ100+) pedig ezúttal csak CJ34 maradt a Steelers védőegységének jóvoltából. A defense tehát egyelőre remekel, ami elvileg a következő fordulóban, a Tampa Bay ellen is elegendő lehet a sikerhez, a negyedik körben, a Ravens ellen viszont már az offense-től is kell valami. A szezon előtt a legtöbb szakértő Roethlisberger hiányának figyelembe vételével az első négy meccsen 2-2-es mérleget tartott reálisnak; ehhez képest ha a Buccaneers-t megverjük, már 3-0, és ha utána a Baltimore-tól ki is kapunk, még úgy is 3-1 (amivel azt gondolom, simán elégedettek lehetnénk), de természetesen a "hollókat" se feltartott kezekkel várjuk majd. :)Go Steelers!

 

A 3. hét közvetítései:

Denver%20Broncos_ikon.gifDenver Broncos - Indianapolis ColtsIndianapolis%20Colts_ikon.gif (3. hét) - 2010. szeptember 26., vasárnap, 21:45 (Élő közvetítés: Sport2 - Ismétlés: hétfőn 14:30-kor a Sport1-en és 22:45-kor a Sport2-n)

 

Chicago%20Bears_ikon.gifChicago Bears - Green Bay PackersGreen%20Bay%20Packers_ikon.gif (3. hét) - 2010. szeptember 27., hétfő, 2:30 (Élő közvetítés: Sport2 - Ismétlés: kedden 13:15-kor a Sport1-en és 19:00-kor a Sport2-n)

Módosította vassadi
Link to comment
Share on other sites

A 3. hét eredményei:

New York Giants 10-29 Tennessee Titans

Carolina Panthers 7-20 Cincinnati Bengals

Tampa Bay Buccaneers 13-38 Pittsburgh Steelers

New England Patriots 38-30 Buffalo Bills

Baltimore Ravens 24-17 Cleveland Browns

Kansas City Chiefs 31-10 San Francisco 49ers

Houston Texans 13-27 Dallas Cowboys

Minnesota Vikings 24-10 Detroit Lions

New Orleans Saints 24-27 Atlanta Falcons (h. u.)

St. Louis Rams 30-16 Washington Redskins

Jacksonville Jaguars 3-28 Philadelphia Eagles

Denver Broncos 13-27 Indianapolis Colts

Arizona Cardinals 24-23 Oakland Raiders

Seattle Seahawks 27-20 San Diego Chargers

Miami Dolphins 23-31 New York Jets

Chicago Bears 20-17 Green Bay Packers

A 4. hét közvetítései:

Philadelphia%20Eagles_ikon.gifPhiladelphia Eagles - Washington RedskinsWashington_Redskins_ikon.gif (4. hét) - 2010. október 3., vasárnap, 21:45 (Élő közvetítés: Sport2 - Ismétlés: hétfőn 14:30-kor a Sport1-en)

 

Miami%20Dolphins_ikon.gifMiami Dolphins - New England PatriotsNew%20England%20Patriots_ikon.gif (4. hét) - 2010. október 4., hétfő, 2:30 (Élő közvetítés: Sport2 - Ismétlés: kedden 13:30-kor a Sport1-en és 19:00-kor a Sport2-n)

Link to comment
Share on other sites

A Saints-rajongóknak - szerény véleményem szerint - fel kell készülniük arra, hogy idén korántsem lesz annyira fényes szezonjuk, elképzelhető, hogy a rájátszásba kerülésért is meg kell szenvedniük (a Falcons határozottan jónak tűnik, és talán-talán még a Panthers is feltámadhat); a Packers-Bears eredménye első ránézésre valóban meglepőnek tűnhet, de idén nagyon felszívta magát a chicagói alakulat.

 

Három forduló után már csak három csapat büszkélkedhet hibátlan mérleggel, számomra külön öröm, hogy ezen gárdák egyike a Pittsburgh. Ráadásul a Bucs ellen már nem csak a védelem brillírozott, a Charlie Batch-vezette offense is kitűnő teljesítményt nyújtott. Meg lehet nézni a liga hivatalos oldalán a legfrissebb Power Rankingeket, hogy hatból öt szakértőnél ki áll az első helyen... :) Álomszerű lenne, ha a Big Ben nélküli időszakot 4-0-ával tudnánk le (bár én ezek után már egy esetleges Ravens elleni vereség miatt se búslakodnék annyira). Go Steelers!

Link to comment
Share on other sites

Sziasztok!

 

Pár hét kimaradt nekem a nyáron. Mi történt Big Ben-nel? Miért kapott eltiltást?

 

Sajna kikapott a Packers. :( A negyedik negyedben azt hittem széttörök valamit! Feltámadt a Bears. Hester is megvillant. A három eladott labdából legalább egyet megadhattak volna a bírók, és akkor minden máshogy alakult volna.

 

Most már mindegy. Az a lényeg, hogy egy nagyon jó kis meccs volt :D Majd otthon visszavágnak a sajtfejűek :D

 

GO PACK GO :D

Link to comment
Share on other sites

Három forduló után már csak három csapat büszkélkedhet hibátlan mérleggel, számomra külön öröm, hogy ezen gárdák egyike a Pittsburgh. Ráadásul a Bucs ellen már nem csak a védelem brillírozott, a Charlie Batch-vezette offense is kitűnő teljesítményt nyújtott. Meg lehet nézni a liga hivatalos oldalán a legfrissebb Power Rankingeket, hogy hatból öt szakértőnél ki áll az első helyen... :) Álomszerű lenne, ha a Big Ben nélküli időszakot 4-0-ával tudnánk le (bár én ezek után már egy esetleges Ravens elleni vereség miatt se búslakodnék annyira). Go Steelers!

 

Azért Charlie baromi szerencsés is, mert pl. a két Wallace TD mindegyike lehetett volna interception is. De a lényeg a 3:0. Hétvégén remélhetően kopasztóidő lesz!

Link to comment
Share on other sites

A 4. hét vasárnapi eredményei:

Buffalo Bills 14-38 New York Jets

Cleveland Browns 23-20 Cincinnati Bengals

Pittsburgh Steelers 14-17 Baltimore Ravens

Tennesse Titans 20-26 Denver Broncos

Green Bay Packers 28-26 Detroit Lions

Atlanta Falcons 16-14 San Francisco 49ers

New Orleans Saints 16-14 Carolina Panthers

St. Louis Rams 20-3 Seattle Seahawks

Jacksonville Jaguars 31-28 Indianapolis Colts

Oakland Raiders 24-31 Houston Texans

Philadelphia Eagles 12-17 Washington Redskins

San Diego Chargers 41-10 Arizona Cardinals

New York Giants 17-3 Chicago Bears

Szabadnaposok: Dallas Cowboys, Kansas City Chiefs, Minnesota Vikings, Tampa Bay Buccaneers

 

Nincs 4-0 Big Ben nélkül... Kicsit frusztráló, hogy 36 másodperccel a mérkőzés vége előtt szerzett győzelmet érő touchdownt a Ravens, de olyan volt ez, és maga a meccs, az eredmény is, mint egy kijózanító pofon: bármennyire is nagyszerű teljesítményt nyújtott az első három összecsapáson a csapat, a realitások talaján kell maradnunk, a több mint biztató kezdés ellenére az elsődleges cél egyelőre még mindig a playoffba kerülés, a többi ráér akkor, ha már ott vagyunk. Mindezektől függetlenül azt gondolom, a Roethlisberger nélküli időszak mérlegére egy szavunk nem lehet (a tegnapi meccs elvesztése is inkább a presztízs szempontjából kellemetlen), a 3-1-es mutató a körülmények ismeretében dicséretre méltó. Most két hét szünet, ezalatt remélhetőleg Big Bennek sikerül "bemelegednie", és a hatodik héten már az ő vezérletével menetelhet tovább a Pittsburgh. ;) Go Steelers!

 

Az AFC North másik összecsapásán számunkra némileg kedvező eredmény született, a Browns ugyanis legyőzte a Bengals-t, de akadt még egy-két meglepetés ezen kívül a 4. fordulóban: a Colts egy 5 másodperccel a mérkőzés vége előtt értékesített, 59 yardos Josh Scobee-mezőnygóllal kapott ki a Jaguars otthonában (így Manningék csak 2-2-es mutatóval állnak), McNabb győzelemmel tért vissza Philadelphiába, a St. Louis pedig az 1/1-es újonc Sam Bradford vezérletével már a szezonbeli második sikerét érte el. Hibátlan mérleggel már csak egyetlen csapat, a Kansas City Chiefs büszkélkedhet, igaz ők ebben a körben nem léptek pályára, nyeretlen gárdából ellenben négy is akad (Buffalo Bills, Carolina Panthers, Detroit Lions, San Francisco 49ers).

 

Szerintem arra, hogy a Carolina feltámad, még várhatsz egy darabig

Már én is kételkedem a korábbi feltevésemben. :) A szezon előtt nagyon arra számítottam, hogy a Saints nem fog a csoport élén végezni, és inkább a Panthers-t, mintsem a Falcons-t láttam esélyesnek arra, hogy leszorítsák a "szenteket" az NFC South trónjáról. De a 0-4-es mutatót látva... Hasonló a helyzet az NFC nyugati csoportjában, itt is a Cardinals visszaesését vártam (Kurt Warner visszavonulása, Boldin és az elsőszámú irányítónak várt Matt Leinart távozása után), egyértelműen a Friscót tartottam a divízióelsőség legfőbb várományosának, erre négy kör után ők is nyeretlenek.

 

Az 5. hét közvetítései:

Dallas%20Cowboys_ikon.gifDallas Cowboys - Tennessee TitansTennessee%20Titans_ikon.gif (5. hét) - 2010. október 10., vasárnap, 21:45 (Élő közvetítés: Sport2 - Ismétlés: hétfőn 15:30-kor a Sport1-en)

 

New%20York%20Jets_ikon.gifNew York Jets - Minnesota VikingsMinnesota%20Vikings_ikon.gif (5. hét) - 2010. október 11., hétfő, 2:30 (Élő közvetítés: Sport2 - Ismétlés: kedden 12:30-kor a Sport1-en és 19:15-kor a Sport2-n)

Link to comment
Share on other sites

Randy Moss egy 2011-es, harmadik körös draft pickért cserébe a New England Patriots-tól a Minnesota Vikings-hoz kerül. Afelől nincs kétségem, hogy a 'vikingek' jól járnak ezzel a cserével, a Pats szempontjából viszont már kevésbé gondolom ezt a tradet jó húzásnak. Nem tudom, megéri-e szezon közben "megszabadulni" a liga egyik legjobb elkapójától, bár ehhez hozzátartozik, hogy az idény végén lejár a szerződése, a csapata nyilván szeretett volna még valami hasznot húzni belőle, és egy ilyen játékosért lehet is ezt-azt kapni. De ha már itt tartunk, a másik dolog, amit nagyon furcsállok az üzletben, hogy a Patriots mindössze egy harmadik körös draftjogért elengedte. Kíváncsi vagyok, hogy ez a trade milyen befolyással lesz a Pats teljesítményére és az AFC East erőviszonyaira, illetve hogy Minnesotában mit alkot majd a Brett Favre - Randy Moss páros.

 

r_moss_090927_CP.jpg

Link to comment
Share on other sites

Randy Moss egy 2011-es, harmadik körös draft pickért ...

Az utolsó meccsén már elégé hanyagolták, így nem hiszem, hogy túlzottan vissza vetné a csapatot az eligazolása, bár valószínű a spec. team sem lesz mindig ilyen lehengerlő.

Belichicknél meg sosem lehet tudni mire készül egy harmadik körös cetlivel, egy kis fel vagy le trade, bár nála inkább az utóbbi... ;)

 

Link to comment
Share on other sites

Attól függetlenül, hogy a Dolphins ellen egyetlen elkapása sem volt, Randy Moss még mindig Randy Moss... :) Elég ha azt vesszük, hogy így már nem két, hanem csak egy sztárelkapót (Wes Welker) kell megkülönböztetett figyelemmel kísérniük az ellenfeleknek. Szerintem bárhogy is nézzük, Moss távozása jelentős veszteség - hogy ez mennyire befolyásolja majd az offense teljesítményét, majd kiderül.

Link to comment
Share on other sites

Az 5. hét eredményei:

Buffalo Bills 26-36 Jacksonville Jaguars

Baltimore Ravens 31-17 Denver Broncos

Indianapolis Colts 19-9 Kansas City Chiefs

Washington Redskins 16-13 Green Bay Packers (h. u.)

Detroit Lions 44-6 St. Louis Rams

Carolina Panthers 6-23 Chicago Bears

Cincinnati Bengals 21-24 Tampa Bay Buccaneers

Cleveland Browns 10-20 Atlanta Falcons

Houston Texans 10-34 New York Giants

Arizona Cardinals 30-20 New Orleans Saints

Dallas Cowboys 27-34 Tennesse Titans

Oakland Raiders 35-27 San Diego Chargers

San Francisco 49ers 24-27 Philadelphia Eagles

New York Jets 29-20 Minnesota Vikings

Szabadnaposok: Miami Dolphins, New England Patriots, Pittsburgh Steelers, Seattle Seahawks

 

A 6. hét közvetítései:

Minnesota%20Vikings_ikon.gifMinnesota Vikings - Dallas CowboysDallas%20Cowboys_ikon.gif (6. hét) - 2010. október 17., vasárnap, 21:45 (Élő közvetítés: Sport2 - Ismétlés: hétfőn 14:30-kor a Sport1-en)

 

Jacksonville%20Jaguars_ikon.gifJacksonville Jaguars - Tennessee TitansTennessee%20Titans_ikon.gif (6. hét) - 2010. október 18., hétfő, 2:30 (Élő közvetítés: Sport2 - Ismétlés: kedden 14:15-kor a Sport1-en és 19:15-kor a Sport2-n)

Link to comment
Share on other sites

A 6. hét eredményei:

Green Bay Packers 20-23 Miami Dolphins (h. u.)

St. Louis Rams 20-17 San Diego Chargers

New England Patriots 23-20 Baltimore Ravens (h. u.)

Pittsburgh Steelers 28-10 Cleveland Browns

Houston Texans 35-31 Kansas City Chiefs

New York Giants 28-20 Detroit Lions

Philadelphia Eagles 31-17 Atlanta Falcons

Chicago Bears 20-23 Seattle Seahawks

Tampa Bay Buccaneers 6-31 New Orleans Saints

Denver Broncos 20-24 New York Jets

San Francisco 49ers 17-9 Oakland Raiders

Minnesota Vikings 24-21 Dallas Cowboys

Washington Redskins 24-27 Indianapolis Colts

Jacksonville Jaguars 3-30 Tennessee Titans

Szabadnaposok: Arizona Cardinals, Buffalo Bills, Carolina Panthers, Cincinnati Bengals

 

Személyes részről csak annyit, hogy a négy meccses eltiltást követően visszatérő Roethlisberger 3 touchdownpasszt osztott ki... Go Steelers!

 

A 7. hét közvetítései:

San_Diego_Chargers_ikon.gifSan Diego Chargers - New England PatriotsNew%20England%20Patriots_ikon.gif (7. hét) - 2010. október 24., vasárnap, 21:45 (Élő közvetítés: Sport2 - Ismétlés: hétfőn 14:30-kor a Sport1-en és 22:45-kor a Sport2-n)

 

Dallas%20Cowboys_ikon.gifDallas Cowboys - New York GiantsNew%20York%20Giants_ikon.gif (7. hét) - 2010. október 25., hétfő, 2:30 (Élő közvetítés: Sport2 - Ismétlés: kedden 13:00-kor a Sport1-en és 17:15-kor a Sport2-n)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

A 7. hét eredményei:

Atlanta Falcons 39-32 Cincinnati Bengals

Miami Dolphins 22-23 Pittsburgh Steelers

Baltimore Ravens 37-34 Buffalo Bills (h. u.)

Kansas City Chiefs 42-20 Jacksonville Jaguars

New Orleans Saints 17-30 Cleveland Browns

Chicago Bears 14-17 Washington Redskins

Carolina Panthers 23-20 San Francisco 49ers

Tampa Bay Buccaneers 18-17 St. Louis Rams

Tennessee Titans 37-19 Philadelphia Eagles

Seattle Seahawks 22-10 Arizona Cardinals

San Diego Chargers 20-23 New England Patriots

Denver Broncos 14-59 Oakland Raiders

Green Bay Packers 28-24 Minnesota Vikings

Dallas Cowboys 35-41 New York Giants

Szabadnaposok: Detroit Lions, Houston Texans, Indianapolis Colts, New York Jets

 

A 8. hét közvetítései:

New%20England%20Patriots_ikon.gifNew England Patriots - Minnesota VikingsMinnesota%20Vikings_ikon.gif (8. hét) - 2010. október 31., vasárnap, 21:15 (Élő közvetítés: Sport2 - Ismétlés: hétfőn 14:30-kor a Sport1-en 21:45-kor a Sport2-n)

 

Indianapolis%20Colts_ikon.gifIndianapolis Colts - Houston TexansHouston%20Texans_ikon.gif (8. hét) - 2010. november 1., hétfő, 1:30 (Élő közvetítés: Sport2 - Ismétlés: kedden 12:00-kor a Sport1-en és 22:00-kor a Sport2-n)

Link to comment
Share on other sites

Én megmondtam, hogy idén már korántsem lesz annyira fényes évük. :) De konkrétan ezt a vereséget én se értem; nem tudom, hogy bizakodással töltsön-e el a Pittsburgh hétvégi, Superdome-beli fellépését illetően, vagy inkább kezdjek félni a Browns-tól. :)

Link to comment
Share on other sites

A 8. hét eredményei:

San Francisco 49ers 24-16 Denver Broncos

Dallas Cowboys 17-35 Jacksonville Jaguars

Cincinnati Bengals 14-22 Miami Dolphins

Kansas City Chiefs 13-10 Buffalo Bills (h. u.)

Detroit Lions 37-25 Washington Redskins

St. Louis Rams 20-10 Carolina Panthers

New York Jets 0-9 Green Bay Packers

San Diego Chargers 33-25 Tennessee Titans

New England Patriots 28-18 Minnesota Vikings

Arizona Cardinals 35-38 Tampa Bay Buccaneers

Oakland Raiders 33-3 Seattle Seahawks

New Orleans Saints 20-10 Pittsburgh Steelers

Indianapolis Colts 30-17 Houston Texans

Szabadnaposok: Atlanta Falcons, Baltimore Ravens, Chicago Bears, Cleveland Browns, New York Giants, Philadelphia Eagles

 

A 9. hét közvetítései:

Oakland%20Raiders_ikon.gifOakland Raiders - Kansas City ChiefsKansas%20City%20Chiefs_ikon.gif (9. hét) - 2010. november 7., vasárnap, 21:45 (Élő közvetítés: Sport2 - Ismétlés: hétfőn 14:30-kor a Sport1-en)

 

Cincinnati%20Bengals_ikon.gifCincinnati Bengals - Pittsburgh SteelersPittsburgh_Steelers_ikon.gif (9. hét) - 2010. november 8., hétfő, 2:30 (Élő közvetítés: Sport2 - Ismétlés: kedden 15:15-kor a Sport1-en)

Módosította vassadi
Link to comment
Share on other sites

A 9. hét eredményei:

Atlanta Falcons 27-21 Tampa Bay Buccaneers

Baltimore Ravens 26-10 Miami Dolphins

Buffalo Bills 19-22 Chicago Bears

Carolina Panthers 3-34 New Orleans Saints

Cleveland Browns 34-14 New England Patriots

Detroit Lions 20-23 New York Jets (h. u.)

Houston Texans 23-29 San Diego Chargers

Minnesota Vikings 27-24 Arizona Cardinals (h. u.)

Seattle Seahawks 7-41 New York Giants

Oakland Raiders 23-20 Kansas City Chiefs (h. u.)

Philadelphia Eagles 26-24 Indianapolis Colts

Green Bay Packers 45-7 Dallas Cowboys

Cincinnati Bengals 21-27 Pittsburgh Steelers

Szabadnaposok: Denver Broncos, Jacksonville Jaguars, San Francisco 49ers, St. Louis Rams, Tennessee Titans, Washington Redskins

 

A 10. hét közvetítései:

Atlanta_Falcons_ikon.gifAtlanta Falcons - Baltimore RavensBaltimore%20Ravens_ikon.gif (10. hét) - 2010. november 11., csütörtök, 2:15 (Élő közvetítés: Sport2 - Ismétlés: pénteken 15:00-kor a Sport1-en)

 

San%20Francisco%2049ers_ikon.gifSan Francisco 49ers - St. Louis RamsSt.Louis%20Rams_ikon.gif (10. hét) - 2010. november 14., vasárnap, 21:45 (Élő közvetítés: Sport2 - Ismétlés: hétfőn 14:30-kor a Sport1-en és 23:15-kor a Sport2-n)

 

Washington_Redskins_ikon.gifWashington Redskins - Philadelphia EaglesPhiladelphia%20Eagles_ikon.gif (10. hét) - 2010. november 15., hétfő, 2:30 (Élő közvetítés: Sport2 - Ismétlés: kedden 14:00-kor a Sport1-en)

Módosította vassadi
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...