Jump to content
PirateClub.hu

NFL - Amerikai foci


capone
 Share

Recommended Posts

  • Replies 819
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Én is így voltam vele, kb. 3 órát aludtam még a döntő előtt, de megérte mert idén is egy óriási döntőt láthattunk. Örülök, hogy a Saints nyerte meg nagyon megérdemelte ez a város, ahogy Drew Brees is SB MVP címet. :)

És hétfőn reggel ahogy fölébredt Brees, odafordult feleségéhez és azt kérdezte: "Did it really happen?" :D

 

 

"Who dat? Who dat? Who dat say dey gunna beat them Saints?" hát a Colts-nak sem sikerült :D

Link to comment
Share on other sites

Super Bowl XLIV
NEW ORLEANS SAINTS 31-17 INDIANAPOLIS COLTS

Óriási meccs volt, a Saints nagyon megérdemelte ezt a Super Bowl-győzelmet! ;) Sokan hangoztatták, hogy magának a városnak, New Orleansnak is nagyon kijárt egy ekkora siker, ezzel egyetértek, de úgy gondolom elsősorban a csapat érdemeit kell kiemelni: megint megmutatták az erejüket, hiába volt az idei szezon talán legjobb alakulata az ellenfelük a döntőben, a Sean Payton és Drew Brees által vezényelt társaság nagyon kitett magáért. Csak ismételni tudom magam, óriási volt, amit tőlük láthattunk ebben az idényben, tényleg az igazi 'amerikai álom' megvalósítása volt az ő történetük. :) Az újabb nagyszerű NFL-szezon végén méltó (talán a legjobb) helyre került a Vince Lombardi trófea. ;)

GRAT. SAINTS!
Link to comment
Share on other sites

A Super Bowl körüli forgatag alatt történt egy-két érdekes dolog az NFL háza táján, mindenekelőtt a legfontosabb:

Egy legendával szegényebben: Warner visszavonult

 

Az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Arizona Cardinals Super Bowl-győztes irányítója, Kurt Warner bejelentette visszavonulását.

 

540warner0129.jpg

Warnert a New Orleans elleni meccsen láthattuk utoljára játszani

"12 hihetetlenül szép évet töltöttem el a ligában. De most már kíváncsian várom, hogy mit tartogat számomra a következő 12 esztendő. Örülök neki, hogy a jövőben több időt tölthetek majd el a családommal" - mondta a visszavonuló Warner pénteki sajtótájékoztatóján.

 

A 38 éves klasszis szerződése csak a következő szezon végén járt volna le az Arizonával, az irányító így búcsúja miatt körülbelül 9.1 millió euróról mond le - persze így sem valószínű, hogy a jövőben anyagi gondjai támadnak. A quarterback (akit minden valószínűséggel beválasztanak majd a Hírességek Csarnokába) pályafutása nehezen indult, először az Arena-ligában (AFL), majd Európában, az Amsterdam Admiralsnál szerzett nevet magának, ezt követően, 1998-ban került a St. Louis Rams csapatához.

 

Warner a Ramst 2000-ben a klubtörténet első Super Bowl-győzelmére vezette (a XXXIV. Super Bowlon a Tennessee Titanst verte meg a csapat), és őt választották meg a nagydöntő legértékesebb játékosának.

 

A 2008-as szezonban Warner az Arizona Cardinalst is eljuttatta a Super Bowl-ba, azonban a csapat kikapott a Pittsburgh Steelerstől - míg a mostani idényben a rájátszás második körében a New Orleans búcsúztatta a csapatot.

 

Warner 208 touchdownt passzolt és 32 344 yardot hozott aktuális csapatainak pályafutása során, átadásainak 65.5 százalékát célba jutatta. Eredményei különösen annak fényében szenzációsak, hogy 28 éves korában játszott először kezdőként NFL-mérkőzésen...

 

A Super Bowl után ismét jónéhány hónapra búcsút kell vennünk az amerikai focitól :( , de ettől függetlenül az élet nem áll meg teljesen az NFL-ben sem. Néhány dolog, ami biztosan beszédtémát szolgáltat majd az offseason során:

 

http://www.nfl.com/news/story?id=09000d5d8165211d&template=with-video-with-comments&confirm=true

Fontosabb offseason események és időpontjaik:

http://www.nfl.com/more/nflcalendar

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Nemrég megnyílt a szabadügynök-piac (Free Agency) a ligában, máris be lehet számolni néhány hangzatosabb szerződésről.

 

Elkezdődött az uborkaszezon a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL). A csapatok nem sokat tétlenkedtek, máris játékosok sokasága talált magának új állomáshelyet.

 

440REU_998507_fill_440x283.jpg

A 2008-as szezon döntőse, az Arizona Cardinals jelentős változásokon esett át, hiszen előbb elcserélte nagyszerű képességű szélső elkapóját (wide receiver), a Larry Fitzgerald mögött második számú célponttá váló, szerződésének utolsó évébe lépő Anquan Boldint a Baltimore Ravenshez – egy 2010-es harmadik, illetve negyedik körös draftjogért cserébe –, nem hosszabbított szerződést középső linebackerjével, Karlos Dansbyvel – rá a Miami Dolphins csapott le –, valamint kitette a keretéből a túl sokat kereső safetyt, Antrell Rolle-t, akit később kevesebb pénzért kívánt visszaszerezni – olyannyira nem jött össze, hogy a New York Giants a legjobban fizetett safetyvé tette 5 éves teljesítményétől függően akár 37 millió dolláros szerződésével, majd utóbbi helyére megszerezte a New York Jets hasonló poszton játszó – szintén nem éppen rossz képességű – játékosát, Kerry Rhodest, szinte bagóért – egy idei 4. és egy jövő évi 7. körös pickért.

 

Hamár a Jets szóba került, a New York-iak egy cserével keltettek még feltűnést, a jövő évi 3. körös draftcetliért szerezték meg a San Diego Chargers cornerbackjét, Antonio Cromartie-t, majd elengedték az ugyanezen a poszton játszó Lito Sheppardöt.

 

A Jets csoportriválisa, a 2000-es évek háromszoros bajnoka, a New England Patriots nem újabb játékosok megszerzésével, hanem a korábbiak megtartásával foglalatoskodott. Sikerült hosszú távú szerződést – öt évre akár 40 millió dollárért – kötni nose tackle-jével, Vince Wilforkkal, valamint szintén új kontraktust kötött a csapat a támadófal tagjával, Stephen Neallel és az előző idénybeli legjobb pass rusherjével, a 10 sackig (irányítót labdával együtt földre vívés) jutó szélső linebackerrel, Tully Banta-Cainnel is.

 

A pass rushereknél maradva, a Green Bay Packers korábbi defensive endje, Aaron Kampman a Jacksonville Jaguarshoz tette át székhelyét, míg a Carolina Panthers zsenije, Julius Peppers Chicago lakosait boldogíthatja a továbbiakban – három évig 40 millióért –, csakúgy, mint a korábbi Chargers játékos, a liga egyik legjobb blokkoló tight endje, Brandon Manumaleuna, valamint a Minnesota Vikings cserefutója, Chester Taylor.

 

A csoportnál maradva a Detroit Lions sem akar nagyon lemaradni a többiek mögött, és gyorsan rendbe rakta a defensive line-ját: előbb megszerezte a Tennessee defensive endjét, Kyle Vanden Bosch-t, majd megszerezte egy hatodik körös draftjogért Corey Williamst (defensive tackle) a Cleveland Brownstól, mielőtt elengedte volna Phillip Buchanont (cornerback).

 

A szabadügynök-piacot itt lehet nyomon követni:

http://www.nfl.com/freeagency

Link to comment
Share on other sites

Thomes Jones a Kansas City-nél folytatja pályafutását

 

A tengerentúli profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Kansas City Chiefs megszerezte a szabadon igazolható játékosok közül Thomas Jonest, a New York Jets korábbi futójátékosát (running back).

 

A 31 éves Jones az előző szezonban karriercsúcsnak számító 1 402 futott yarddal és 14 touchdownnal zárt, és nagy szerepet játszott abban, hogy a Jets bejutott a rájátszásba (a New York-iaknak végül az Indianapolis Coltstól kaptak ki az Amerikai főcsoport döntőjében).

 

A korábbi egyszeres Pro Bowl-szereplő Jones a Kansas Citynél erős párost alkothat Jamaal Charlesszal, aki tavaly 1 120 yardot és hét touchdownt szerzett.

További hír még, hogy a Cincinnati Bengals pontot tett a találgatások végére, és a két wide receiver, Antonio Bryant és Terrell Owens közül végül előbbit szerződtette (nevek alapján talán egy kicsit talán meglepő, hogy így döntöttek, de T.O. előző idényét látva már kevésbé), valamint a Pittsburgh újra leigazolta korábbi elkapóját, Antwaan Randle El-t (aki a 2006-ban megnyert SB-n WR létére touchdownpasszt adott Hines Ward-nak), valamint Ryan Clark is marad a csapatnál (egyébként Will Allen személyében még egy Safety-t is hoztak, őt a Tampától sikerült megszerezni).

 

Amire én jelenleg a leginkább kíváncsi vagyok, hogy LaDainian Tomlinson hol fog kikötni. Csütörtökön Minnesotában járt, a Vikings második számú futóként alkalmazta volna őt Adrian Peterson mögött, de ebből végül nem lett semmi. Legközelebb a Jets-et látogatja meg, szerintem ennél jobb választás nem is nagyon lehetne számára: Rex Ryan legénysége nagyon feltörőben van, az a minimum, hogy playoff-esélyes csapat, egy Jones - Tomlinson váltás csak még erősebbé tenné őket (és akkor Shonn Greene még szóba sem került). Állítólag a running back egykori csapatának csoportriválisa, az Oakland Raiders is érdeklődik iránta, de nem hiszem, hogy Tomlinson-nak egy ilyen szintű csapatban kellene folytatnia.

 

Szerk.: Tomlinson a Jets-től is szerződés nélkül jött el, egyre kíváncsibb vagyok... :)

Link to comment
Share on other sites

NFL: megváltoztatnák a hosszabbítás menetét a rájátszásban

 

Megváltozhat a hosszabbítás menete a profi amerikaifutball-liga (NFL) rájátszásában: ha elfogadják a tervezetet, jövőre az első támadásból mezőnygólt szerző csapatnak egyszer védekeznie is kell. Ha touchdownt ér el, vége a meccsnek.

 

A jelenlegi szabályozás szerint az a csapat, amelyik az első pontokat szerzi a rájátszásban, megnyeri a meccset. A javaslat ezen változtatna, azt ugyanakkor nem garantálja, hogy mindkét csapat megkapja a támadás jogát.

 

Ha a hosszabbításban a támadó csapat mezőnygólt szerez, az ellenfél is támadhat, és ha ezt követően touchdownt ér el, vége a meccsnek. Ha a második csapat is mezőnygólt szerez, tovább folytatódik a mérkőzés.

 

Az is a végét jelentené a találkozónak, ha az elsőként támadó csapat nem szerez pontot, de a második igen.

 

A tervezett új szabályokat csak a rájátszásban alkalmaznák. Az idei playoff tizenegy mérkőzéséből kettő is túlórában dőlt el, igaz, ezek közül csak az egyik végeredményét befolyásolta volna a tervezett módosítás, mivel az Arizona Cardinals és a Green Bay Packers mérkőzésén a hosszabbításban az Arizona touchdownt szerzett.

 

Azonban a Nemzeti főcsoport (NFC) döntőjében a New Orleans Saints a hosszabbításbeli első támadásából csak mezőnygólt ért el, ez akkor a győzelmet jelentette a Szenteknek (akik később a Super Bowlt is megnyerték). Az új szabályok szerint ezzel nem ért volna véget a meccs, a Minnesota Vikings is vezethetett volna egy támadást.

 

(Forrás: nemzetisport.hu)

Korrekt változtatásnak tűnik, mert lássuk be, egy mezőnygólt nem volt nehéz összehozni és az ellenfél már nem volt képes rá válaszolni. Mindenképpen izgalmasabbá válhat az ET, de kérdés, hogy a tervezett változtatást sikerül-e elfogadtatni a szabályalkotókkal. Remélem pozitív döntést hoznak e tárgykörben, mert ez is inkább hozzáadna egy kis pluszt a sportághoz. Tudom jól, hogy hokiban is hirtelen halál dönt x esetén és ott sincs válaszadási lehetőség, de az mégis csak egy másik kávéház. ;)

Link to comment
Share on other sites

Szerintem a mostani 'sudden death'-rendszerrel egy szinten van ez a szabálymódosítás(i javaslat), talán egy kicsivel még izgalmasabbá is tudná tenni a playoff-meccseket (bár ezt már nehéz fokozni :) ). Az előző idényben látottakon okulva azt sem ellenezném különösebben, ha az alapszakasz során is bevezetnék ezt a szabályt, a Pittsburgh nem egyszer kapott ki úgy, hogy a hosszabbításban mezőnygóltávolságba ért az ellenfél, akkor pedig már csak egy kisebb csodával lehet elkerülni a vereséget. :unsure:

 

Jake Delhomme két éves szerződést írt alá a Cleveland Browns-al. Az AFC északi csoportjában van élet a szabadügynökök terén, a Pittsburgh fő riválisai is kötöttek már szép kis üzleteket. Úgy tűnik a Browns a következő idényben hozhat egy hasonló formát, mint amit a legutóbbi szezon második felében produkáltak.

Link to comment
Share on other sites

LaDainian Tomlinson a New York Jets-hez írt alá. Szerintem jó döntést hozott, meglehet, hogy a másodéves Shonn Greene mögött csak a második számú futó szerepe jut neki, de a Rex Ryan irányította alakulatnak minden esélye megvan az előző szezonban nyújtott teljesítmény megismétlésére (L.T.-vel kiegészülve aztán végképp), a Jets játékrendszerénél pedig talán egyetlen másik csapaté sem illik jobban Tomlinsonhoz, illetve az ő elképzeléseihez. Ütős csapat épül New York-ban (bár ezt az idei főcsoport-döntős részvételükkel is bizonyították már), a Patriots számára a következő szezonban egyáltalán nem lesz sima menet megnyerni a csoportot, főleg ha a Dolphins is a jobbik arcát mutatja majd.

 

A tegnapi napról említést érdemel még, hogy a Cleveland Browns Peyton Hillis (RB) és draft pick-ek ellenében elcserélte a Delhomme érkezése után felesleggé vált Brady Quinn-t a Denver Broncos csapatával.

Link to comment
Share on other sites

Korrekt változtatásnak tűnik...

 

Remélem, nem vezetik be ezt a szabálymódosítást, szerintem a hirtelen halál filingje-feelingje foszlana szét, ha behoznák! Nem egy nem kettő olyan meccset láttam már hogy az elsőnek támadó csapat (aki kétségtelenül előnyben van, ezen nincs vita) nem hogy TD-t nem tudott szerezni, de még field gól távig sem tudott eljutni…

Feleslegesen bonyolítani, minek(?) az 1szerű amcsi nézőknek minden hosszabbításos meccsen el kéne magyarázni, hogy most mi is van v. lesz… :D

 

Hillis (FB-HB) jó kis játékosnak tartom, remélem tud kis szint vinni az ez idáig színtelen barnákba ;)

 

Link to comment
Share on other sites

A 'sudden death'-szabállyal nekem sincs semmi bajom, de ettől függetlenül szerintem az alapszakasz és a play-off közül az egyikben bevezethetnék ezt a módosítást (igaz sok esélyt én magam sem látok ennek a megvalósítására). Felfogóképesség terén pedig bármennyire is rossz hírben állnak az amerikaiak, (ha nehezen is, de) előbb-utóbb csak sikerülne megérteniük az új rendszert. :) Még izgalmasabbak lehetnének a hosszabbítások az új szabály által, például ha a másodikként támadó csapat sem tud pontokat szerezni...

 

Szerk.: Egy év detroiti kitérőt követően Larry Foote visszatér a Steelers-höz. Nekem semmi bajom ezzel az igazolással, lehet (sőt valószínű), hogy Lawrence Timmons megelőzi majd őt a belső linebackerek rangsorában, de még mindig méltó név ehhez a Pittsburgh-defense-hez. Jóllehet külső LB-k terén megfelelő a felhozatal a csapatnál, örülnék, ha valamilyen módon egy másik "ex-kohász", Joey Porter is visszakeveredne hozzánk (ha már az idei szabadügynök-igazolásainkat javarészt úgyis a volt játékosaink visszahozása jellemzi :) ).

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Módosultak a hosszabbítás szabályai az NFL rájátszásában

 

Az orlandói konferencián a kompenzációs pickek kiosztása után és a CBA megvitatása között egy újabb fontos módosítás született.

 

Roger Goodell pár nappal korábban már pedzegette, hogy elképzelhető változás a sokat vitatott hosszabbítás szabályainál is, ez pedig tegnap meg is valósult. A tulajdonosok 28-4 arányban megszavazták a javaslatot, mely szerint a profi liga playoffjában (egyelőre csak ott, az alapszakaszról májusban egyeztetnek Dallasban) a "hirtelen halál" eltörlésre kerül, így elméletileg a két fél egyenlő esélyt kap a győzelem megszerzésére. A következő változtatások lépnek életbe tehát az egyenes kieséses körökben: Mindkét csapatnak legalább egyszer biztosítani kell a labdabirtoklást az extra periódusban, kivéve ha az OT kezdő kickoffját visszahordó oldal a return vagy a drive során TD-t szerez, ezekben az esetekben vége is a mérkőzésnek.

 

Ha az OT kezdő kickoffját visszahordó csapat első drive-ja során mezőnygólt ér el, a másik oldal is megkapja a pontszerzés lehetőségét. Amennyiben ők ebből (akár a returnből, akár a drive-ból) TD-t csinálnak, nyertek. Mezőnygól esetén, azaz újbóli döntetlen állásnál az a fél győz, mely a következő pontokat szerzi

 

Ha az eredmény a hosszabbítás 15 perces periódusának végén még döntetlenre áll, újabb 15 perces játékrész veszi kezdetét. Míg valamelyik csapat pontot nem ér el, bármennyi 15 perces periódus lehetséges

 

A Buffalo Bills, a Minnesota Vikings, a Baltimore Ravens és a Cincinnati Bengals tulajdonosa nem támogatta az elképzeléseket.

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

A Philadelphia Eagles egy 2010-es második körös, valamint egy 2011-es draft pickért cserébe eladta Donovan McNabb-et a Washington Redskins-nek. Régóta mentek a találgatások, hogy a Phili megválik-e tőle, eddig leginkább a St. Louis Rams-t emlegették, mint lehetséges új csapatot, de végül a sasok csoportriválisánál kötött ki. McNabb kiváló irányító, a Redskins egész biztosan jól jár vele (azért Washingtonban is elég szép kis csapat épül, például RB poszton Portis mellé szerződtettek még két veterán futójátékost, Larry Johnsont és Willie Parkert), arra viszont kíváncsi leszek, hogy az Eagles hogyan teljesít majd a következő szezonban (immár ugye Vick vezetésével), McNabb nem az első kulcsjátékosuk, akitől megváltak a holtidényben. :huh:

Link to comment
Share on other sites

Nem Vick vezeti a csapatot (legalább is remélem) hanem Kolb ;) ! De az is lehet, hozzunk valakit Draftról és ő, már semmin nem lepődők meg :unsure:

Egyébként az imént olvastam a hírt, maga a trade mint írtad is nem meglepő, csak a csapat akihez ment, hát sok sikert neki (persze nem ellenünk :) ) szép éveket töltött a sasoknál!

Link to comment
Share on other sites

Valóban, mindenhol azt írják, hogy Kolb lesz a kezdő és Vick a backup, akkor csak én gondolkodtam rosszul. :) Abból indultam ki, hogy az előző szezonban eleinte a szabadügynökként igazolt Kolb, később viszont Vick volt az elsőszámú csere (ha jól láttam a helyzetet), de bizonyára McNabb után sokkal könnyebb átállni Kolb-ra, elvégre ő 'klasszikus' irányító, Vick pedig egy 'mobile quarterback'. Én sem tartom kizártnak, hogy draftolnak egy QB-t (ha ilyen szándékaik vannak, a McNabb-ért cserébe megszerzett pick még többet érhet), de hogy Philadelphiában nem adnának kezdő helyet egy újonc irányítónak, abban biztos vagyok. :)

Link to comment
Share on other sites

Nekem is kétségeim vannak, Kolb nem rossz játékos, de McNabb-el szerintem össze sem hasonlítható. Én el sem engedtem volna őt, bár az is igaz, hogy különösebben nem olvasgattam utána a McNabb-ügynek és így nem is tudom, hogy miért volt annyira elkerülhetetlen ez a trade, de az Eagles vezetőinek nyilván megvolt rá az okuk. Nekem egyelőre úgy fest a helyzet, hogy a Phili playoff-részvétele akár komoly veszélybe is kerülhet, hisz a Cowboys nagyon feljött az előző szezonban, a Giants a következő idényben ismét az igazi arcát mutathatja, és az eddigi igazolások alapján a Redskins is alaposan megerősödött (állítólag Brandon Marshall, de főként Flozell Adams iránt is élénk érdeklődést mutatnak). Persze ennyiből nem lehet messzemenő következtetéseket levonni, úgyis minden csak élesben fog eldőlni, addig pedig még (sajnos) bőven van idő.

Link to comment
Share on other sites

NFL: Brandon Marshall Denverből a Miami Dolphinshoz igazolt

 

Az előző szezonokban a Denver Broncost erősítő Brandon Marshall a Miami Dolphinsban folytatja pályafutását. A hírt mindkét klub hivatalosan is bejelentette.

 

Az elkapóért egy 2010-es és egy 2011-es, második körös draftjogot adott a Dolphins.

 

Marshall szerződése öt évre szól Miaimiban, ez idő alatt 50 millió dollárt kereshet, amelyből 24 millió garantált.

Link to comment
Share on other sites

Marshallt hírbe hozták a Redskins-el is, McNabb-el nagy párost alkothattak volna, de a futójátékra (ill. a wildcat-re) építő Dolphins-nál szerintem nem fog annyira kiemelkedni (és az előző szezonban mondjuk az a Matt Schaub volt mögötte, aki az egész ligában a legtöbb yardot passzolta). :huh:

 

Közben azt se felejtsük el, hogy már csak néhány nap a draftig... ;)

Link to comment
Share on other sites

Brandon Marshall mögött miért lett volna Matt Schaub? :blink: Legjobb tudomásom szerint tavaly Denverben Kyle Orton irányított(aki helyett most hozták Brady Quinn-t...), Matt Schaub pedig Houstonban játszik. Javíts ki ha tévedek :)

 

Ja és várom a Draftot ;)

Link to comment
Share on other sites

Nem, én tévedtem. :) A nevek néha megkavarnak, Brandon Marshall-t Andre Johnson-nal kevertem össze, aki ugyebár a Houston wide receiver-e és neki volt a legtöbb elkapott yardja a ligában. Na és akkor ő az, aki mögött Schaub "összedobta" a maga néhányezer yardját.

Link to comment
Share on other sites

NFL: érvágás a Steelersnek, hat meccsre eltiltották Ben Roethlisbergert

 

Hat mérkőzésre eltiltották Ben Roethlisbergert, a tengerentúli amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Pittsburgh Steelers irányítóját.

 

A 28 éves sztárjátékost márciusban meggyanúsították, hogy egy szórakozóhelyen megerőszakolt egy 20 éves egyetemistát, azonban az ügyész végül nem emelt vádat. Ennek ellenére Roger Goodell, az NFL vezetője szerint Roethlisberger vétett a liga viselkedési szabályai ellen, ezért a 16 meccses alapszakaszból hatot ki kell hagynia, de büntetését négyre csökkenthetik, ha elvégez egy viselkedésjavító programot.

 

Roethlisbergert korábban is meggyanúsították nemi erőszakkal, de vádemelés akkor sem történt. Az irányító a 2005-ös, és a 2008-as idényben vezette bajnoki címre a Steelers együttesét, egyúttal első sikerével ő lett minden idők legfiatalabb Super Bowl-győztes irányítója.

 

Egyes hírek szerint csapata még a magyar idő szerint péntek hajnalban kezdődő draft előtt szeretné eladni Roethlisbergert.

Link to comment
Share on other sites

Elképesztő az is, ami a Steelers-nél megy az idei offseasonban. Hónapok óta megy a huzavona Roethlisberger ügyében, már-már úgy nézett ki, hogy ő és a csapat is megússza komolyabb következmények nélkül (nem emeltek ellene vádat, stb.), erre jön ez a négy meccses eltiltás, amire akár az egész szezon rámehet (sorrendben a Falcons-al, Titans-el, a Buccaneers-el, és a Ravens-el játszunk az első négy körben). <_< Négy meccses, mert ha lehetőség van az alapból hat találkozóra szóló "száműzetés" csökkentésére, annyit biztosan megtesz, hogy elmegy holmi "óvodás oktatásra", de az is nagy talány, hogy egyáltalán marad-e a csapatnál. :huh: Santonio Holmes-t már elküldték hasonló okok miatt (egy trade során került a Jets-hez a két évvel ezelőtti Super Bowl hőse), nagyon sajnáltam az ő kényszerű távozását is, mert egy kiváló elkapóról van szó (Hines Ward ide vagy oda, az előző szezonban már ő volt a Steelers elsőszámú wide receivere). :unsure: Ha Roethlisbergert is kidobják, nem tudom mi lesz ezzel a csapattal. :mellow: Rooney úr és társai nagyon hangoztatják, hogy egy játékos nem állhat a csapat felett, de Big Ben eltávolításával kiölnék a Pittsburgh-ből azt, ami, vagy nem is tudom már hogyan fogalmazzak. A lényeg, hogy nem engedhetik meg maguknak az ő elküldését, bármiféle pályán kívüli ügyek és négy meccses eltiltás ellenére sem. :sleep:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...