Jump to content
PirateClub.hu

Megérdemelte e Hamilton a VB címet ?


dancenorbi
 Share

Megérdemelte e Hamilton a VB imet ???(mindenkitöl várok magyarázatot)  

194 fórumtag szavazott eddig

  1. 1. Megérdemelte e Hamilton a VB imet ???

    • Igen
      62
    • Nem
      132


Recommended Posts

Már tavaly is majdnem Hamilton nyerte... és eljött az ideje. Én is Massanak szurkoltam, de ha egyszer megérdemelte, akkor megérdemelte. Ezzel nincs mit tenni. És nem mondok meglepetést, hogy jövőre is a nagy esélyesek közé fog tartozni.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Én személy szerint utálom Hamiltont mint a sz@rt, de azt elismerem h nagyon jó! A jelenlegi mezőny top3jában benne van! Amit esőben csinál az gyönyörű! Szal én azt mondom h a tudása megvan ahhoz h VB legyen, így nem is nagyon sajnálom ilyen szempontból tőle! Ám az arcoskodás az már mástészta! Meg az a kiszámítható versenyzés is amit csinál! Ő nem folyamodik bele egy "felesleges" előzésbe, nem kockáztat + 2 pontért! Ez Alonsoról vagy Massáról pl nem mondható el!

Link to comment
Share on other sites

Nah végre egy normális hsz.

Bettes Peti is, meg én is azt mondom, hogy megérdemelte, hisz nagyon nagy versenyző! DE!! Utáljuk, őt, de gondolom tudjátok, hogy miért.

TEHÁT! Nem összekeverendő a tudást, a stílussal! ;) az f1-ben nem azt nézik, hogy kinek mekkora a pofája, hanem azt, hogy ki mennyire tud vezetni.

Link to comment
Share on other sites

Most örülök hogy Hamilton nyert mert tavaly nagyon peches volt pedig szép lett volna első évében világbajnoknak lenni.. De most hogy nyert ezért jövőre Massának szurkolok! Az utolsó másodpercekben nem nagyon irigykedtem Massának a faterjára meg testvérére :huh: biztos naon rossz lehetett nekik akkor! Tehát jövőre Go Massa!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

hamilton egy féreg, nem érdemelte meg, meg nem küzdött szinte semmit. kb ez úgy néz ki,hogy:

hamilton: - apucíííí forma-1-ben akarok vezetni

auci: - jólvan kisfiam, elmegyünk a mclarenhez, kifizetek neki ku..va sok pénzt és vezethetsz

hamilton: - de fizzes még le sok mindenkit mert vb-t is akarok nyerni

apuci: - jólvan az is meglesz, és majd egy kicsit átnézünk a ferrarihoz, hogy lopjunk valamit a te autódra

 

na hát szerintem ennyi a lényege hamilton sikerének, nem dolgozott meg a vb címért, massa azért egy kicsit sokkal többet tett le az asztalra és azért sumi utódja lenni nem kis nehézség, de szerintem ezt is megoldja majd valahogy csak bele kell jönni

 

Link to comment
Share on other sites

Számomra unszimpatikus gyerek a Hamilton, sőt az egész família... :S

Nem bírom a stílusát, Raikonnen visszafogottam stílusa sokkal jobban fekszik nekem, megfontoltabb, más kérdés, hogy a Ferrari-nál volt egy kisebb fejetlenkedés, ami pedig nem jellemző rá. Massa-t sajnáltam, mert igazából neki kellett volna nyerni, ha nem is sokkal, de ő érdemelte volna. Na majd jövőre kiderül ki mit tud ;)

 

Ja, Hamilton fater beszólt egy olyat, hogy a fia 8-szoros vb győztes lesz... persze, de majd a go-kart pályán ;) A Ferrari nem hagyja annyiban, akkor inkább Alonso nyerjen, minthogy akármelyik McLaren-es.

Majd visszatér a Forma1 Kiszel Tündéje, Zsoltika, ő majd legyőz mindenkit :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Nah itt látszik, hogy mennyire az utálat alapján itélkeztek.

Fogadjátok már el, hogy Hamilton egy nagyon jó versenyző, kb annyira jó, mint Sumi, de lehet h jobb is.

 

És én se birom Hamiltont, sőt...

Link to comment
Share on other sites

én nemmel szavaztam,de nem azért mert négerről van szó. Mindenki el van ájulva tőle,pedig nem jobb a többi nagy névnél, egyszerűen idén a Mclaren jó erőforrás volt. Emlékezzünk csak amikor Kimi még a Mclarennél volt, hányszor ment tönkre a motor meg az egyéb dolgok... Nagyon jól összerakták azt a kocsit ennyi az egész....

Nekem unszimpi a gyerek.... modortalan, bunkó, és ami a legnagyobb bajom,hogy nagyképű,de iszonyatosan.

 

Kimi 4ever!!!

Link to comment
Share on other sites

igazad van corrs, leírtad a lényeget, de nem szimpátria alapján kell szavazni.és asszem az h vki bejut az f1-be felnő és futamokat nyer majd a végén megkoronázza egy vb címmel az nem lehet véletlen.és aki ezt megteszi az megérdemelten nyeri meg a világbajnokságot

Link to comment
Share on other sites

Hát srácok én nemmel szavaztam, de nem azért mert rossz pilóta lenne a Hamilton, hanem azért mert h mindenki istenítő h ilyen jó meg olyan jó pedig szerintem egy szemmel sem jobb mint pl: Raikönnen vagy Alonso ahogyan azt ti is írtátok, hanem csak a McLaren most össze tudott tenni egy ütős kocsit. Meg az a kijelentés h ő 8X-os világbajnok lesz hát az én nagyon kétlem(és akkor ez nem nagyképűség?). Meg azért is kapott tőlem nemet mert h azt hangoztatták nagyon sokszor h milyen szegény családból származik, hát azért ez is kétlem mert a McLaren vezetője(hirtelen nem jut eszembe a neve :D ) mindig mögötte állt, szal. annyira szegények csak nem lehettek.

Link to comment
Share on other sites

Itt nem szimpátiáról van szó ....

Nem az a kérdés, hogy szimpatikus-e Hamilton, vagy, hogy mennyire utálod Hamiltont. 2 év alatt felért a csúcsra és ha a Mclaren ad alá egy remek kocsit, még simán szerezhet pár VB címet. Az, hogy nagyképű, meg nem szimpi nektek, nekem sem, az nem változtat azon, hogy egy pokoli jó versenyző.

Idézet Vetteltől :

"Úgy vélem, hogy az embert csak akkor érheti szerencse, ha keményen megdolgozott érte"

Hamilton szerintem már tett érte.

 

Ja és Juninho, téged egy értelmes embernek gondoltalak a hszeid alapján, de hogy ennyi idő után még mindig Glockra fogod, hogy nem a drága Massád lett a VB, hát ezt már elmebajnak hívják .... épphogy Glocknak köszönhette volna Massa a VB címét ha nyer okoskám.... kicsit használd az agyacskád és gondolkozz el, ne fanatizmus és szimpátia alapján, hanem úgy reálisan.

Hidd el szebb lesz minden utána ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Sziasztok

Hát a válasz Igen is meg Nem is hisz ha én lettem volna a helyében nem végig ülök az 5. helyen hogy várjam a csodát hanem megpróbálok 1-2 helyet előremenni mégiscsak bebiztosítsam a címet. Na mindegy így történt ezen már változtatni nem lehet grat neki. Majd idén kideül hogy mégiscsak milyen versenyző hisz a csapatuk olyan autót épített ami csak a hátsó mezőnybe jó (a csapatfőnök mondta) és az eddigi autóikat is valamennyire Alonso tervei alapján készítették de nem akarok belefolyni.

 

Schorpyon-nak igaza van hisz amikor Sumi egyszer kihívta Hamiltont egy gokart versenyre és nem ment el na ennyit erről hogy ki a nagyobb pilóta. Nem bántásból és semmifféle rasszizmusból de remélem idén nem ő nyer hanem Massa megérdemelné már és idén is csak a csapathibák miatt esett el a VB-től.

 

császtok

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Lehet, h jó versenyző. De fiatal, nem érett meg még a vb címre... Más évekigérik és küzd, ő meg jön és az ölébe pottyan.

Én sem szeretem őt, és sztem nem érdemelte meg. De nem utálatból. Inkább a csapatot utálom. A merci nagy kamus csapat, csalós, balhés. Beleviszik hamiltont is, aki nem tud mit csinálni. Tavaly az az eset, 100% h nem volt tiszta. Ha az idei balhéjukbol indulunk ki... Massa megérdemelte volna 100%osan, akinek álladóan elrontja a csapat a versenyzést, mégis küzd és nagyon jó pilóta.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Hozzászólás a témához...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Jelenleg olvassa   0 members

    • No registered users viewing this page.



×
×
  • Create New...